Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Ne avg 27, 2006 8:31 pm

Glede na to da sem bil tekmovalec drag race-a morem rečt da je organizacija bla kar vredu vse dokler ni začelo deževat potem pa se je itak vse končalo. Rezultate so objvljali sproti in so bili takoj ko je bilo konec vožnje, vse pohvale na to! Edin včasih so si delali predolge pavze in to jih je na koncu stalo, da dirke niso mogli do konca izpeljat. Pa kak bon zastonj za nas dirkače za kakšno kosilo bi tud lahko dali. ;) Kaj se tiče stylinga in dB draga nimam pojma kaj se je tam dogajalo. Je pa res da je vstopnina visoka, samo če gledamo kaj mora organizator s tem dnarjem poplačat (odškodnina petrolu, zaprtje ceste, gasilci, varnostniki, dohtarji,...) je pomoje zaslužek res minimalen oz. včasih tud negativen.

Za ostale stvari in dni nebom komentiral, ker nevem kaj se je dogajalo!

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 8:37 pm

sasso je napisal/-a:KOT JE NAM, NEKATERIM TEKMOVALCEV BILO ZNANO, DA BO V SOBOTO 26.08.2006 POLEG NOČNEGA DRAG RACE TUDI NOČNI STYLING.
JAZ IN MOJ KOLEGA GREVA OB 18 IZ MEŠANEGA SREČANJA IZ AVSTRIJE, KI JE BILO V RIEGERSBURGU, DA BI PRIŠLA PRAVOČASNO NA NOČNI STYLING.
OKROG 21.30 PRISPEMO V CELJE, NA PRIZORIŠČE, KJER NAJ BI SE ODVIJAL NOČNI STYLING. KO PRIDEVA NA VSTOP IN HOČEVA PLAČATI PRIJAVNINO, NAMA POVEJO, DA O TEM SPLOH NIČESAR NE VEDO, OZ. NOČNEGA STYLINGA ENOSTAVNO NE BO. PO NEKAJ MINUTAH SE NAM PRIDRUŽIJO ŠE TEKM0VALCI IZ MARIBORA. PO NEKAJ MINUTNEM PREREKANJU SMO KONČNO DOBILI ŠT. OD ORGANIZATORJA TER GA POKLICALI. PO MINUTNEM POGOVORU, NAM JE ORGANIZATOR DEJAL, DA NIMA ČASA ZA NAS, KER ON VODI DIRKO TER ODLOŽIL SLUŠALKO. V POGOVORU JE SAM DEJAL, DA JE BIL OGLAS ZA NOČNI STYLING, VENDAR GA NE BO. NI PA ZNAL POVEDATI RAZLOGA ZAKAJ?

PO PRIBLIŽNO POL URAH ČAKANJA SMO SI PRIBORILI PROSTI VSTOP, ČEPRAV SMO NEKAJKRAT KLICALI ORGANIZATORJA KATERI SPLOH NI VEČ DVIGOVAL TELEFONA.

ČE TEKMOVANJA IZ KAKRŠNIH KOLI RAZLOGOV NE BO, SE TO OBVESTI JAVNOST VSAJ NEKAJ DNI PREJ, NE PA DA PRIDEŠ NA TEKMOVANJE IZ MURSKE SOBOTE TER TE ODSLOVIJO, REKOČ DA BO JUTRI DNEVNI STYLING IN LAHKO TEKMUJEŠ NA NJEM.

VSAKA ČAST ORGANIZATORJU NI KAJ

Si si prebral pravilnik?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne avg 27, 2006 8:39 pm

Ziher si ga je prebral, sej pa je prav napisal, naj se vidi da ga je vse vkup raspizdlo! :P

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 8:51 pm

Asprex je napisal/-a:Ziher si ga je prebral, sej pa je prav napisal, naj se vidi da ga je vse vkup raspizdlo! :P

Ja sam sej nima veze! Asprx s čem si tekmoval?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne avg 27, 2006 9:00 pm

S to (pre)težko kravo! :roll:
Priponke
IMG_5013.JPG

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Ne avg 27, 2006 9:28 pm

jah....kolker berem, mi ne rabi bit zau, da nisem sou :? ker je pomoje res bla polomija

js se vedno prisegam na SG....se zmeram tabols...vsaj za mene ( da nebo kaj narobe !!!! )

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne avg 27, 2006 9:35 pm

PuBBeC, kaksen pametn komentar pa? Če nekomu pač nekaj ni všeč, to tudi pove. Ti si tud povedal da ti posti in mnenja v tej temi niso vsec in zraven uporabil "grr" in govoril o fovšiji in ne vem kaj. Meni tud ni blo prevec vsec, sm bil na dragu in se je dost vleklo vse skp.. Avtov lepih sem videl okol 5. Kaj na potem napisem? Konca draga nisem niti docakal. Resno vprašanje: A se je izpeljal do konca al ne al kako? Je dezevalo in se je prekinlo?

starter je napisal/-a:mater če vam je bil ta drag tujk brezvezen zaka ste bli sploh tam!
men osebno je blo vredu res da ni blo nekih vlkih showov ampak sm zadovoljen!!

Pa avti so bli cool zrihtan!

In kako bi ti vedu kakšen je drag še preden ga vidiš? pwnd
Avti se strinjam da so bli kul (razen parih) samo jih je bilo neprimerno manj, kot pa na kakšni drugi prireditvi ;)

edit še tole... Nagrade, ki jih je podeljeval anžej..khm.. reklamni dežnik, reklamna majica? Zadnje nagrade nisem dočakal, baje pa da je bila mal boljša.. nek avto za 2 dni al kaj ze?..zakon

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Napisal/-a Asprex Ne avg 27, 2006 9:39 pm

Organizatorji so naredili največjo napako da so ga nardili na iste dni kot pa je bilo v zagrebu! Če bi ga nardili teden dni kasneje bi blo tekmovalcev ziher več! Če so pa samo tako hteli pa vedo samo oni!

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Ne avg 27, 2006 9:43 pm

Je sploh bil predstavljen avto iz sanjske predelave?

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki Ne avg 27, 2006 9:46 pm

Tomo je napisal/-a:Men je blo tako tako. Itak pa nisem pričakoval da bo nek hud show, ker že lani ni bilo kaj extra.(pač moje mnenje) On bel polo na stylingu mi je bil všečen. Pa pohvale za vwmiki-ja - hude litke proti prejšnim (govorim o srebrnem golf-u 4)
Drag pa sem v bistvu samo malo pogledal.
Ne vem, veliko boljše mi je npr. v SG.

Hvala, Tomo. Krom felne sem si že nekaj časa želel na avtu.

Uporabniški avatar
majagt
Nov uporabnik

Napisal/-a majagt Ne avg 27, 2006 9:59 pm

sevnican je napisal/-a:Je sploh bil predstavljen avto iz sanjske predelave?

Ne.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne avg 27, 2006 10:03 pm

majagt, kdaj pa bo..? Kake nove novičke o tem?

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican Ne avg 27, 2006 10:11 pm

Predelani avtomobil bo predstavljen na prireditvi Festival avtomobilizma v Celju.

vir: http://www.festavto06.com/celje/index.p ... &Itemid=43

Grrrrrr :x

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne avg 27, 2006 10:11 pm

ManIAK je napisal/-a:majagt, kdaj pa bo..? Kake nove novičke o tem?

Njen avto še kar na klocnah stoji. :P Saj sem že nekje napisal, da predelava ne laufa po začrtanih smernicah. Malo jih j**e, pa trenutno zgleda da avta več ne bojo uspeli skupaj spravit. Elektronika je zajebana stvar, če ne veš kaj delaš. :roll: ;)

Uporabniški avatar
majagt
Nov uporabnik

Napisal/-a majagt Ne avg 27, 2006 10:12 pm

Kdaj bo, ne vem.
Ta teden naj bi bila končana notranjost, potem pride avto v Ljubljano, kjer bo dobil bodykit, pa še poštrihat ga bo treba. Tako da bo pomoje šele konec septembra končan. :cry:

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 10:37 pm

majagt je napisal/-a:

Kdaj bo, ne vem.
Ta teden naj bi bila končana notranjost, potem pride avto v Ljubljano, kjer bo dobil bodykit, pa še poštrihat ga bo treba. Tako da bo pomoje šele konec septembra končan. :cry:

Zgleda da so ga dobli u roke eni ko so totalno nesposobni! Avto je žeja par mescov pri njih če se ne motim! Nevem a so se zalubli u njega pa da so ga na začetku 2 mesca gledali al kaj je blo ! NImam pojma! :D ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

smilyxx
Nov uporabnik

Napisal/-a smilyxx Po avg 28, 2006 12:55 am

A so kje na internetu že objavljeni rezultati z draga?

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Po avg 28, 2006 5:34 am

ManIAK je napisal/-a:Tak bom reku... Če nebi blo na nočnem drag racu, chiptuninga bi blo brezveze...Tekmovalo je mal avtov, car washa rajši ne omenjam... (nič osvetljeno itd...) Vsaka čast pa chiptuningu za njihov "štant" .. Honda z belim usnjem znotraj je bla huda za popizdit.. In pa muzika v kombiju :shock: spredni zici so se tresli če si spredaj sedel.. POhvalno...

Lp

Ne vem kje naj zacnem mislim da organizacije tu ni bilo oziroma jim jo je zmanjkalo.Slo je samo zato da speljejo drag,ta jim je nekako uspel ostalo dogajanje pa je bilo mrtvo .Osebje na štantu avto elektronike in car hifija smo se trudili da bi sami popestrili vecerno dogajanje vendar smo zaradi same organizacije morali veckrat prekiniti dokaj dober zur pod sotorom zaradi carwasha ker bi bil drugace vsaj osebno misim da prazen,no ja pa svetit smo jim mogli s avtom da se je vsaj kej vidilo.Da ne govorim o nedeljski podelitvi pokalov,skoraj da brez napovedi pokal samo za 1. mesto ostalo brez pa se za 1. mesto je prisel po pokal skoraj da tako kot po pivo.
Kot Festival Avtomobilizma sem si zadevo predstavljal na nivoju LJubljane samo sem po pol ure opazil da se zdaleč ne bo to.Upam da bo drugo leto boljše!

Drugace pa se zahvaljujem v imenu CAR HIFIja za pohvale bomo probali v naslednjih se malo bolj popestrit zadevo.

Honda pa ni še dost huda je bila 2 na stylingu tko da bo treba se nekaj sprememb da bo 1 al pač ne oziroma ne vem če je vredno.Ker mi je eden od sodnikov ze pred ocenjevanjem povedu da bo zmagal Miki.

Se vidimo v Ljubljani 10.9
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
sasso
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a sasso Po avg 28, 2006 6:42 am

TUNING_BOY je napisal/-a:
sasso je napisal/-a:KOT JE NAM, NEKATERIM TEKMOVALCEV BILO ZNANO, DA BO V SOBOTO 26.08.2006 POLEG NOČNEGA DRAG RACE TUDI NOČNI STYLING.
JAZ IN MOJ KOLEGA GREVA OB 18 IZ MEŠANEGA SREČANJA IZ AVSTRIJE, KI JE BILO V RIEGERSBURGU, DA BI PRIŠLA PRAVOČASNO NA NOČNI STYLING.
OKROG 21.30 PRISPEMO V CELJE, NA PRIZORIŠČE, KJER NAJ BI SE ODVIJAL NOČNI STYLING. KO PRIDEVA NA VSTOP IN HOČEVA PLAČATI PRIJAVNINO, NAMA POVEJO, DA O TEM SPLOH NIČESAR NE VEDO, OZ. NOČNEGA STYLINGA ENOSTAVNO NE BO. PO NEKAJ MINUTAH SE NAM PRIDRUŽIJO ŠE TEKM0VALCI IZ MARIBORA. PO NEKAJ MINUTNEM PREREKANJU SMO KONČNO DOBILI ŠT. OD ORGANIZATORJA TER GA POKLICALI. PO MINUTNEM POGOVORU, NAM JE ORGANIZATOR DEJAL, DA NIMA ČASA ZA NAS, KER ON VODI DIRKO TER ODLOŽIL SLUŠALKO. V POGOVORU JE SAM DEJAL, DA JE BIL OGLAS ZA NOČNI STYLING, VENDAR GA NE BO. NI PA ZNAL POVEDATI RAZLOGA ZAKAJ?

PO PRIBLIŽNO POL URAH ČAKANJA SMO SI PRIBORILI PROSTI VSTOP, ČEPRAV SMO NEKAJKRAT KLICALI ORGANIZATORJA KATERI SPLOH NI VEČ DVIGOVAL TELEFONA.

ČE TEKMOVANJA IZ KAKRŠNIH KOLI RAZLOGOV NE BO, SE TO OBVESTI JAVNOST VSAJ NEKAJ DNI PREJ, NE PA DA PRIDEŠ NA TEKMOVANJE IZ MURSKE SOBOTE TER TE ODSLOVIJO, REKOČ DA BO JUTRI DNEVNI STYLING IN LAHKO TEKMUJEŠ NA NJEM.

VSAKA ČAST ORGANIZATORJU NI KAJ

Si si prebral pravilnik?

kaki pravilnik?

capo123
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a capo123 Po avg 28, 2006 8:48 am

No...tale drag race v Celju je bil čista polomija. Tri ure so gledali organizatorji, kak se nabirajo oblaki in da bo deževalo, pa so vseeno imeli polurne pauze vmes za PO***AN car wash in ne vem kaj vse, namesto da bi dirko do konca izpeljali pred dežjem. Prideš. zajebeš cel dan, plačaš 8 čukov....na koncu pa niti enkrat ne moreš peljati.....in njihov komentar...j*** ga, pejt domov :?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost