Drey #24 je napisal/-a:Akina Speedstar je napisal/-a: o Yugotu itak cele Fuzine & Jarse govorijo
Ja en mudel je pršou pa reče prou uno počapsko: "Ej sm vedo da more en spedenan yugo bit tle!"
Viper123 je napisal/-a:Noro!
Vse pohvale TehnoBoy-u in vsem drugim organizatorjem!
Drugače me je pa najbolj impresioniral rdeči VW Polo, ki je bil parkiran poleg TehnoBoy-ovega Yuga![]()
![]()
![]()
![]()
Akina Speedstar je napisal/-a:Men je blo noro, najhujsi je bil prihod DRTK-ja...sploh nism mogu vrjet, folk je prfuknen.Techno in kompanija so uletel na parkplac in zacel delat burnoute, vlekl so rocne, vse se je kadil,cvilil,...najhuj je blo, k je model z Legacyjem zacel prbijat do blokade, in je folk VEN skoloseja su gledat kaj se dogaja, boxercek pac dela svoje...![]()
Pa Pajsar...polno ljudi na vseh straneh, avti cist skup parkirani, on se pa prpele in gaaas med vrsto...
![]()
![]()
![]()
Eni mate res nore avte, o Yugotu itak cele Fuzine & Jarse govorijo, mene je fuuul impresionirala Mazda od Saleta, ker je v zivo se lepsa k na slikah, Caprija me je blo kr strah, tok agresiven zgleda...aja pa Mactronove lucke so ble tut neki posebnega...sm se tok nasmeju...en je tko ene pet minut bulu u njih, in rece A to so zmigavci?
ops:
![]()
Bottom line, blo je res hudo, cimveckrat tkole, upam da se bo zdej se bl tole razvijal.
P.S. Pazte se me cez 1 let...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov