se že smejimo ,naj moderator raje zaklene temo pa je:
blindek je napisal/-a:marko01 kaj si se pa ti na panoramski tak pomalem neke vozil pa šparal? :P
sva se z koelgom z golfom za tabo vozla
vsi tu ki pa se nekaj kregate, raje ite na pir pa bo mir...
je pa res da courage ni nič rekel proti nikomu...
rezultati kaki so so, marsikdo se ne strinja, nekateri se, kaj moreš tak je...vedno blo in vedno bo na takih prireditvah, zato nevem zakaj se še sploh obremenjujemo z tem
radi se mejte in se smejte z vsega skup...
Nixxon je napisal/-a:BMW 850i je napisal/-a: ...več maš predelano...več točk dobiš...
OMG. Good bye good taste.
Thalia_sedan je napisal/-a:OK.
zelo nerad se razburjam ali karkoli podobnega, ampak to presega ze vse meje...
vec mas vec tock dobis je itaq za v glavo vstrelit, da se ne menimo o extrem tjuningu itd...
zakaj je to sploh tjuning ce pa se pod vecino pokrovov skrivajo 1.2 motorji... torej je to kao neki stajling...
kje pise da je avto lep samo ce ma nalepke al pa er-rajd.
en lahko naredi vec kot grozen avto iz vozila vrednega vec 10k € medtem ko drugi porihta avto, da je LEP za dosti manj denarja, pa je vseeno kaka znamka je...
ok, moj point...
en moz je nekaj postov nazaj napisal, ja kaj zaj tak ma ze vsak vlki avto vlke felne pa to ni nic takega ce ma avdi 20"
moz si preprican???
po moje na style not ne bi spuscal avtov, ki imajo manjse od 17" ker...
je res, da je 195/50/15 guma najbolj poceni pa felne ti ze tut v hrbet mecejo, ampak ne mi s takimi, da ma vsak vlke felne (ker vlko je vsaj 19 ali vec za vozila tipa kot ga omenjas)
da se ne menimo o tem, da das za 195/50/15 gumo 50€ pol si jo pa z edigsom postrihas ko da mas gume za 500€ kos...
se mi zdi da sem pa na dragu v murski slikal naslednjega zmagovalca na naslednjem stylu...
moz bo nataknil se kak aluwing pa kakega šarkija z lučko na spredek avtomobila pa bo zmagal... aja pa nalepke se mora nabit po vratih...
swašta majka rodi, samo pare neće
pa sorry ce se bo kdo uzaljen pocuto, izrazam samo moje in izrectno moje mnenje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost