Kaj me moti

kje da zacnem stari
Po nevem kolikem casu se spet tle prikazem, da obudim stare spomine (beri dougcajt mi je

) in cist tko v izi prelistam forum in kaj opazim. User-je ste ze tolk razmazili da ga serjejo po forumu skor da v vsaki temi offtopic, da o temah samih negovorim ipd. Ok res da je tole edn izmed najbol stevilcnih in splosno (znamkam neodvisnih) forumov, ampak stari mali pa ze lahk pokazal whos the man around here. Stekam tudi da je red tezko vzdrzevat, sam ta "kozmektika" privablja samo mulce ali drugace receno net racerje k jim je dougcajt. Naredi forum user not friendly pa bo pou mn te nesnage. Ali pa kot sm ze opazil po drugih forumih, nekam das peskovnik kjer se ti mulic igrajo, ob prekrskih v drugih temah stroge sankcije. Teli vasi kartoni so zame cist sfaleni

Sicr vem da tut sam nism biu nevem kak anglck

sam stari dj nared pauzo pa pjt saj za pou leta mal stran pa bos vidu kolk dejansko v "pizd" je ta forum
Brez zamere
Cist tko, da se mene pita, pa da jst odlocam bi banu usazga k ni nc prispevu k forumu. Tiste ki v vsaki drugi temi napisejo hudo banat. Tiste ki samo sprasujejo banat. Za 80% uprasanj ima ata google odgovor.
V glavnm kar ti hocm povedat je to da nucate eno orng cistilko tle