Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 5:52 pm

Poky je napisal/-a:Ne vem kva ma zdej organizator kle zravn. Ce ti kej ni blo vsec bi se lahko mirne volje pelov dam, al pa na industrijsko cono dirkat. Lahko pa pokazesh kva zmoresh in naslednja organizacija drg-a pripada teb. Seveda more bit ilegalen in tocn tak kot ga majo v tujini. Pa da vidmo kdo je care. :!:

dečko piši da te se da brat.ne rabiš izzivat,ker me ne moreš izzvat :wink:
car pa ti sigurno nisi,če si org. eno ilegalno :wink:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 7:11 pm

Vedu sem da bo prepir tle zraven. Točno sem vedu.
Evo še moje mišljenje celi zadevi. Pa vnaprej vam povem da se ne čutit užaljenega če vas bom omenil:

1.Lepo od Qwerty da se je odločla še sama mal dragat. Za prvič ji je dobro šlo. Da pa ne bo edina ženska na dragu bom jaz svojo pipiko natreniral da se pomeri z kom (ko seveda zamenjam motor v Saxu). Nanjo je Qwerty naredila velik vtis moram rečt. Zdaj jo ves čas omenja ko se o tem pogovarjava in ma že željo da draga.
Sam se bom drag tekem udeleževal le kot gledalec, ker sem si že na začetku cele drag scene v sloveniji zaobljubil da ne bom dragal ampak ostal zvest kakor se da rally scenam.Na drag sem šel pa že tokrat samo zarad tega da vidim spedenane avteke in da vidim kaj bi še na mojega pasalo. Bom pa šel dragat z Fiatom 126P ko ga kje dobim (BTW: a kdo ve za kakega, ker mam namen čez celega poslikavo narest, da z tem raje pokažem kaj znam) za foro in če bo kdo v isti kategoriji z mano da bi se šel prav tako iz fore pomerit.

2.Zoran ne me razumet narobe zaradi naslednjega: Na začetku tega posta si mi rekel, da so zaželjeni samo tekmovalci in si to očital samo meni in nikomur drugemu na dragu (avtov ki niso dragal je blo ziher 15). To se mi ne zdi prav. In tudi sam na koncu nisi dragal. Včasih smo se tud fajn zastopli, tam me pa še pozdravit nisi hotel. Pa brez zamere.

3.Precej jih je prišlo do mene če grem na črto z njim in vsem zdaj povem enako. NE DRAGAM. Če pa je kje možnost da se pomeriva v ovinkih ko bo zaprta cesta pa rade volje. Če ne veste zakaj vprašajte mojo pipiko na naslednjem dragu in vam bo jasno. In tud jasno zakaj mam tak avto. Prav tako je ful ljudi spraševalo kaj mam pod haubo: 1.4 i motor, brez katalizatorja, z športnim filtrom. Kar pa sledi bo pa fajn zadeva.

4.Ni mi všeč da ste vsi začel po Qwerty pluvat.

5.Res je kar je nekdo napisal o Corradotih. Name osebno sta poleg Regy-a, Qwerty, tipa z belo Fiesto (oprosti ne vem imena), in Turbo uno (priznam predvsem zarad zvoka turbine - kocine mi gredo pokonci ko to slišim. Moje sanje) naredila največji vtis, ker sta bla kolkortoliko lepo spedenana in še sposobnosti gelagerja sta pokazala. Vsaka čast fanta in ne sekirajta se zarad komentarjev.

6.Organizacija je blo kr zelo dobr narejena, čeprav mi najprej ni blo najbolj jasno zakaj se tolko vozmo. Sem že mislil da se zajebavate in sva z Bobekom že hotla it. Drugače pa je blo cool.

7. SAFRANE: Vsi okrog ovinka govorijo o tebi, jaz ti pa direkt povem. Zlo fajn dečko si. Narobe sem te ocenil. Mogoče kdaj v postih mal preveč poveš ampak drugače pa ni kej. Jaz sem se te drugače predstavljal moram priznat.

8. Na forumu opažam da se sploh ne zna folk več normalno pogovarjat ampak samo še drug po drugem pljuvat. Ko se pa v živo vidite ste pa ko cucki in vsi prijazni drug do drugega. Jaz bom vsem direkt v oči povedal če me bo kej motilo.

9. Pajsar.Tvoj avto je res carski ker izstopa ful! To mi je všeč ker je zlo blizu American muscle avtomobilo. The best res. ni kej rečt.

Če sem se komu zameru naj mi prosim pove in se bova pogovorila. Tako je moje mišljenje.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po avg 18, 2003 7:41 pm

Heheh prave legende ste!!!! :oops:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 7:53 pm

TechnoBoY je napisal/-a:hmmm vse lepo fino in prav...samo zoran.....a sm bil jaz slep...a tebe nism vidu na štreki..ker govoriš kot da si v vsemi pometel......ker pa (zaenkrat) nis si teoretik... pa vsi vemo kaj so teoretiki...navadni nakladači....
ok to je blo moje mnenje...

Očitmo si slep! Ko je "ona" pizdarijo nardila sva midva z @pajserom motore grela! Saj ga poznaš pa vprašaj!
Se oproščam v naprej ampak, če je kdo teoretik si to ti. Tolk govora kolk je blo okoli predelav tvojaga avta nisem zasledil nikjer potem te pa @regy s*****!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 7:57 pm

Kolja je napisal/-a:najprej na tole odgovorim.

glede na tole kar si tukej napisov, ne morem drugega rect kokr da si i****!
ji je skoda avta ane? ce bi ji blo skoda avta pol nebi sla dregat. ce gres dregat peles na polno, ce ne peles na polno si luzer, ker ne znas vozt, ce pa noces je pa to tvoj problem. taki nimajo pol kej dregat.vecino je vozila proti slabsim avtomobilom.zdej pa poslus to: kokr vem ma Regy 82KM qwerty jih ma 90+veliko bolj poskocen avto. pa je zgubla(sicer je blo 1:1 ampak tko da je zmagala za pol metra zgubila pa za avto)(zdej edino ne vem a sta sla samo 2x ali veckrat). no jst sm sel pa s fiesto 75KM prot regy-ju. je 2x kr fajn uzad ostal... tok hudicev jo hvalte. pomoje jo hocte vsi po vrst sam u postlo spravt. toj pa to. je pa treba pohvalt, da se je upogumla in sla dirkat(z mano ni hotla pa ceprav sem ji ene 4x reku, kljub temu da mam 15KM manj).

lp

Pod ta post se podpišem!!!!!!!
Sem kr vesel postal, da so še ljudje na forumu, ki znajo razmišljat!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 8:04 pm

AIRbrush je napisal/-a:Včasih smo se tud fajn zastopli, tam me pa še pozdravit nisi hotel. Pa brez zamere.

Glede na tvoje izjave po četrtkovem sestanku mi sory res ni blo do debate s tabo! Bova drugič kako rekla!
Pa brez zamere!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 8:25 pm

zoranwagen je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Včasih smo se tud fajn zastopli, tam me pa še pozdravit nisi hotel. Pa brez zamere.

Glede na tvoje izjave po četrtkovem sestanku mi sory res ni blo do debate s tabo! Bova drugič kako rekla!
Pa brez zamere!

Kot sem že rekel se meni zlo težko kdo zameri, ko pa se mi je pa z mano zaključil. In to nisi ti Zoran. Čeprav mi nekako ni jasno kaj sem tako šokantnega rekel!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 8:31 pm

AIRbrush je napisal/-a:Kot sem že rekel se meni zlo težko kdo zameri, ko pa se mi je pa z mano zaključil. In to nisi ti Zoran. Čeprav mi nekako ni jasno kaj sem tako šokantnega rekel!

Bova raje ob kakem piru stvar predebatirala kot pa tu na forumu!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 18, 2003 8:46 pm

OK.

Zdej nej pa raje še kdo kej od draga napiše

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 9:33 pm

Ja spet jaz ,dragal s vami se nisem.Me pa mika zato prosim ce si ogledate mojo voznjo in jo komentirate ce sm sploh sposoben za drag oz.ce sem vam konkurencen.
Do sedaj sem zmerom zamudil.Tud ta vikend sem bil v kranju sam prepozen sele ob 22.00.
Tako da ce se vam zdi moja voznja solidna mi prosim mal sporocite za naslednji drag.
AJA PA SE LINK :
http://cyrix-interactive.com/radovljica_begunje.zip
:) :) :) :) :) :)

Aja pa upam da se mi oglasi technoboy k ga cakam ze en lep cas.

gsaje
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a gsaje Po avg 18, 2003 9:38 pm

link ne dela

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 9:45 pm

MAL je za pocakat k mam omejen na 15 userjev tko da sej bo.
:) :P

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 9:51 pm

alesi je napisal/-a:MAL je za pocakat k mam omejen na 15 userjev tko da sej bo.
:) :P

In kaj bom videl ne da se mučim???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 9:59 pm

Ma eno od mojih vozenj in me zanima ce sem vsaj malo kos vasim???

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po avg 18, 2003 10:03 pm

alesi je napisal/-a:Ma eno od mojih vozenj in me zanima ce sem vsaj malo kos vasim???

Kateri avto??
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po avg 18, 2003 10:04 pm

http://cyrix-interactive.com/radovljica_begunje.zip

a to uzadi pr uni koruzi, tm k pridš u novo vas pol? :)

rade vole bi pogledu... sam zj ne dela... :(
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 10:07 pm

Avto je clio 1.4
Zacne se pa glih mal pred znakom Nova vas in vse do BEgunj.
Lohka pa tud pogledate namojem ftpju
212.118.91.141 user:dirka

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po avg 18, 2003 10:09 pm

@Alesi --> men sicer dela, že začne mal snemat dol, sam takoj potem zahteva uporabn.ime in password :?: :?:
lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 10:10 pm

uporabnisko ime mas dirka,passworda pa ni.

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 10:11 pm

uporabnisko ime je dirka,passworda pa ni.
tko da ce te vprasa po njem ga ne dej ampak sam potrdi.OK
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov