Srečanja avtomobilskih navdušencev...

fakk2
Nov uporabnik

Napisal/-a fakk2 Po jun 09, 2008 6:52 am

tud jest sm se mal oglasu tam. Zgledal je kar cool. Evo fotke http://jrfoto.eu/?dep=1&val1=48

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jun 09, 2008 7:21 am

:lol: :lol: vedno ista pesem.. pimped nehaj tekomvat v sloveniji.. 8)

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po jun 09, 2008 7:46 am

@križi
...je lastnik avtomobila in pa pero vzel drugi list za ocenjevanje in prepisal točke, vendar si je malo dodal...

Ocenjevalni list te Ruemne Celice sem si pogledal in takoj mi je postalo jasno.
Prav tako sem s epozanimal pri Mačku zakaj je za določene zadeve dobil toliko točk in mi odgovoril, da je lastnik zahteval čeprav se komisija ni strinjala.

No, me veseli, da smo vsaj to razjasnili. Če sodnik nima hrbtenice, in ne stoji za svojimi ocenami, ne morem pomagat!
Križi, jaz se strinjam s tabo glede Celice, zato ne napadaj mene, ampak ocenjevalca tvoje skupine (Maček)! Ko si želel videti list, sem tudi sam gor poškilil... in se z nekaterimi ocenami nikakor ne morem strinjat. Je pa res, da toool slaba kokr si napisal pa spet ni - si pa definitivno ne zasluži mesta pred tabo. Seveda sem mu to tudi povedal v obraz (in se ne drkava po forumih brez potrebe).

@Nicc0

dgrejtest: kak si lahko prepisal rezultate, ter zakaj si jih, potem pa ce si jih prepisal, kak je pod njimi podpisan Maček? razlozi to malo boljse.

Ja, moja napaka... prepisal sem točke v tabelo rezultatov. Seveda nisem prepisoval ocenjevalnega lista!!!

@Senad

dragi dgrejtest: v prtljažnem prostoru si imel koce in kletko za psa... mislim da taksen avto sploh nemore stati noter na shovu, če pa že stoji pa definitivno nemore tekmovati...

dragi senad: Tekmoval sem v klasi PRO street, ki je glede na moj avto veliiiko prehuda. In sem bil zadnji. Tako da o tem ne sodi, ker si zgleda zelo površno poslušal in/ali bral.

Pa še kar se tiče moje serijske Celice: vprašaj Matjaža (courage), kako se je počutil 2 leti nazaj, ko so mu precej predelan avto "zmerjali" za serijskega - samo zato, ker so bile predelave diskretne in zelo blizu serijsi štirici s S opremo!

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Po jun 09, 2008 7:58 am

Prišel mal pogledat, sicer se ne spoznam tok dobr v vse te predelave vendar moje subjektivno mnenje šov in sama organizacija pa avtomobili ki so bili prisotni slabo :( , z parimi izjemami lepih avtomobilov :D natančneje A4 PIMPED modri P206, stari polo in pa rumeni polo z črno mat streh 8)
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 09, 2008 9:34 am

fantje treba toyoto kupit, ne preostane druga :twisted:
pa pokrovčke na felnah dol vzet!!!
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 09, 2008 10:05 am

Mozi, malo manj kreganja pa malo vec slik bi blo dobrodoslo :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po jun 09, 2008 11:37 am

Nekaj slik je na www.gas-tuning.com ... ;)

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po jun 09, 2008 1:04 pm

Kreganja pri normalno družabnih ljudeh nebi smelo sploh bit.
Ampak žal, bo skoraj vsak, ki bo bral take teme, avtomatsko dobil odpor do tega, da bo sploh tekmoval na naši sceni. :(

Preveč je postalo tekmovalno vse skupaj. Vidim tudi, da 3/4 tekmovalcev, dela avto po točkovniku in si nabija reči na avto, da faše tiste dodatne točke in s tem zanemarja lepoto in skladnost.

Osebno sem še zmeri mnenja, da bi se ločevalo zunanjost in notranjost avtomobila, ker vidim na sceni precej lepih avtomobilov, ki pa zaradi pomanjkanja ene ali druge lastnosti, po točkovniku ne zaslužijo nagrade za trud.

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

fiat_boy
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a fiat_boy Po jun 09, 2008 1:26 pm

pohvale organizatorju in mačeku za realno ocenjevanje

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po jun 09, 2008 2:10 pm

Pol se morm pa jest hitr prjavt z mojo serijsko Celico in feltnami brez sredinskih pokrovčkov, ker bom zihr rastural. Predvsem so mi zanimiva mnenja, kaj je Japonski stil. Nadvse zanimiva debata, morm priznat. Lepo sem se nasmejal.

Una dva serijska audija (Maky in Courage) sta bla vsaj draga, pa se je vidl, da sta fanta uložila trud, a ne, ker je tak avto treba plačat, pa čeprav je serijski. Vidva s temi serijskim Celicami sta pa čist podn. Da vaju ni sram. Hahahahaha...

Torej še vedno ni showa, ko bi se potem lahko normalno pogovarjali o tem, kako se je kdo mel, kaj je bilo komu všeč, kaj je bilo novo... je še vedno fajn pluvat pa šimfat. Odlično. Se že veselim naslednjemu showu.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 09, 2008 4:05 pm

ti imaš prevelik wing :-P
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po jun 09, 2008 7:50 pm

Najprej da razčistimo s tem! Maček ni podpisan pod nobenim listom, ki ga je ocenjeval, ker si mu zato določil ocenjevalko, ki je zapisovala pike! Ne čudim pa se, da si mu določil neko tujo, mogoče je tudi ona sodelovala pri tem? (pa pri tem je ne obtožujem, ampak kot prvo mi ni jasno, zakaj, glede na to,da si dal njega za ocenjevalca, zraven njega ne bi smela pisati točke jaz) ??? Tak da, če se gremo že to, Maček ni bil podpisan pod listom in ti si si zelo slabo pogledal liste, ko si sešteval pike!

Glede pimpeda, sam veš, kak si mu štel dodatne pike???!!!! za kuferam ni dobil niti ene! Za detajle kot so pištola, prestavljena klima, in iz poliestra narejen strop... in ostalo si štel pod pimped detajli in mu za vse skupaj dal 2 piki.... Glede mašine, ki je preoblečena v leder ni dobil niti ene pike, ker si reko, da si to že pri mašini dal in pol ko smo gledali nisi! Za sedeže smo ti povedali in sam si rekel, da je za sedeže dobil pune pike, ki jih pa ni, pa ne laži, ker smo bili trije zraven in ti vsi lahko to potrdimo!

Glede tvojega avta kot si napisal, si imel v njem stvari za show in zato ni bil odprt - potem pa ne vem zakaj je sploh tekmoval- zaprt, pa celo zmagal v japan style! Kaj pa je te na tvojem tak japan????
Zakaj pa je takrat,ko je tekmoval še Uroš, vse pokale on nesel? Al pa Lenka?
Aja onadva pa sta za tebe ta stil? Mislim, za mene so vse te tri honde japan stil! Če pa tega ne vidiš, pa je s tabo nekaj narobe!
Glede stylov vidim da nimaš pojma, glede na to, da ti tolko folka pove, da je honda japan style, ti še vedno trdiš, da ni! Pa da je japan je tudi potrdil Seles, če smo že pri tem!!! on pa mislim, da ima največ pojma kar se o predelavah tiče in največ izkušenj!

Kot vidim pri tebi kot je nekdo že napisal pri ocenjevanju vlada zavist pa kolega-kolegu stil! Ker za mene ima ta honda narete takšne stvari, da lahko stojiš in samo gledaš, zato pa ti zgleda ni všeč, ker kaj takega ti nikoli in nikdar neboš skupaj spravo! Oprosti ampak obnašaš se tako!

Glede rumenega polota, pa je meni tudi všeč!Pa nisem ga nič kritizirala, tak da oprosti če si tak razumel!

Lp
Zadnjič spremenil ElGato, dne Po jun 09, 2008 9:03 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 09, 2008 7:56 pm

nesporazum...glede stavka kako je tista ženska obkrožvala sva z Mačkom ugotivila,da je ženska sama ocenjavala in dodajala točke

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jun 09, 2008 8:07 pm

alo pejte rajši na pivo al pa na sex ne pa da se tu kregate...

fak sam res bo naslednji pravilk s slikami zgleda.... to ja, to ne... to je kul, to ne... to pet pik, to dve... to za jorasa, to za janško... ajde mal se zrelaksirajte pa pejte na sladoled, pivo, joint, kokice, sprehod, whateva!

LP maky
SlikaSlika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po jun 09, 2008 9:23 pm

Pero glede tega, da ga je napovedovalec klical po mikrofonu, je res, ampak to je bilo pred začetkom ocenjevanja, ko ste se ocenjevalci zbirali! Kasneje po ocenjevanju pa veš kje smo sedeli, ker si sam prišo do nas, vendar Mačeku za kakršnokoli ocenjevanje styla in sestevanje pik nisi rekel ničesar! Sicer pa, glede na to, da je bil plac na katerem se je vse to dogajalo pregleden in pa majhen, bi ga lahko, če seveda bi ga želel, takoj poiskal!

Lp,

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Po jun 09, 2008 9:27 pm

bog se vas naj usmili!!!

jaz sem mislo da so showi za to da se družimo in si zamenjamo izskušnje. vam pa še samo manjka par pištol da se postrelate, nevem če je tak vreden ta pokal in če mu je že tak vreden naj ga ma še jaz mu enega kupim.

mislim da je v avtoakustiki še najbolj pošteno, špila kolko špila

res pa je da za tiste, ki mate zelo dobro predelane avte pa se tukaj zaradi faušije da oni nemorejo met. ITE VEN SLO TEKMOVAT !!!

jaz pa sem mislo da če prideš na show da je to bolj druženje kot pa .... pokali!!

lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po jun 09, 2008 9:29 pm

tle se ne gre za pokale, samo za fer sojenje...mi je vseeno, če sm 12...samo mora bit 11 avtov pred mano res tega vrednih...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po jun 09, 2008 11:23 pm

Pollo je napisal/-a:tle se ne gre za pokale, samo za fer sojenje...mi je vseeno, če sm 12...samo mora bit 11 avtov pred mano res tega vrednih...

točno to!! samo zato se gre.
jaz sem rekel pimpedu, naj pusti pokal tam, kaj mu bo pokal za 2. mesto če pa je vsem jasno kaj bi mogo on dobit.

če si 3., potem morata biti ona 2 pred tabo boljša in lepša. ne pa kr 2 avta tekmujeta tam si na vlko delijo pokale kao prvo drugo mesto...

še malo bo v vsaki kategoriji po 2 avta, in boš vedno 1. al pa 2....
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team To jun 10, 2008 8:44 am

...upam samo, da se bomo na Trojanah lahko kaj zmenil, ker če bo šlo tako naprej, bo čar tuninga šel po vodi. Tekmovanja gor ali dol...se kdo spomni samega začetka? Če bo šlo tako naprej bo na show prišlo peščica ljudi in še tok manj avtomobilov, kar se počasi že kaže. In pokali te slovenije pa pokali une slovenije...? Kakšen smisel je to? Zakaj iz lj noben na štajersko ne pride?? Zakaj sam mi hodimo v in čez Ljubljano?? Tak majhna država pa ne najdemo skupnega jezika. Pred cca. 3-mi leti je tuning cvetel ( Grosuplje ), zdaj pa nič več. Polno je predelanih vozil, ki ravno zaradi tega, kar se dogaja na teh show-ih ne prihaja in se raje vozijo na piknike in izlete... Forum je pa svoje poglavje. Se mi zdi, kot da še sam po te fa...točke hodite. Pa ne mečem vse v en koš, da nebo pomote. Vedno bo prihajal do trenja, ampak kok je to zdaj razvidno, je pa katastrofa. A ni rešitve?? :!: :?: ( :idea: )
Boštjan

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To jun 10, 2008 9:00 am

Daj senad, povej zakaj naj bi biu matjažev audi prvi pred tomaževim twingom??? Upam, da veš kateri avto ga je premagal.... Nč ne rečem, audi je hud dojaja, samo twingič pa nima ene originalne reči več v avtu. Matjažev avto ima še zmer originalno mašino, twingič ima oversized mašino not, za katero je blo treba razrezat pol avta, audi ima serijske bremzice, medtem ko se na twingotu bohotijo porschejeve bremze. Notranjost in zunanjost sta pri obeh avtih dodelana, samo twingo je še vseeno poširjen za 5cm na vsako stran, medtem ko je audi še vedno originalen...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov