Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a l2eptile Ne jun 29, 2008 7:20 pm

Če nas keri smo bli pri plavem hangarju nebi blo,bi bla še večja tuga.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne jun 29, 2008 7:27 pm

Zato pa organizator ni napisal nič ob kateri uri se kaj začne in kaj sploh bo tam ker nebi dnara dobil. Meni je tud žal da sem sploh bil tam. Tam kjer je lani blo kr lepo število styling avtov je bla letos praznina, slabo res. 3je šotori a3m and shit in to je blo to. :roll: To ni blo vredno niti evra.

Se je bol splačalo sprehodit med parkiranimi avti kjer se je vsaj dalo marsikaj videt.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne jun 29, 2008 7:28 pm

Kje bi lahko videl čase in pa slike,slike limete pobi ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jun 29, 2008 7:33 pm

Res je blo kr slabo ja.....Ve kdo kaj je blo s tistim letalom v resnici? Ker ko se je začel obračat je vsem na pisti zastal dih....zavladala smrtna tišina ....potem zginu za drevje ( s piste se je videlo tako) in potem pikiral skoraj naravnost navzgor....

Videt je blo lih tako kot da je pri vzletu ga zahaklal bočni veter ( je pa res lih v tistem trenutko mal zapihalo) in ga skoraj pognalo v drevje.....

Drgač od stylinga nič.....štirje šotori pa še to je enga na začetk prevrglo....Parklpac res obupen ( še sreča da sem šel z jeepom.....ker s petko bi polomu pol podvozja....pol na konc me je pa redar poslal ven po razritem travniku kao da bom prej (gužva) ker pa je videl da je terenc pa tko ni blo problema....tako da sem mel še delček offroada v mes :D )
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

travac
Nov uporabnik

Napisal/-a travac Ne jun 29, 2008 7:34 pm

Nobeden ni nic obvestil ne kdaj bo in kaj bo? Kaksen je bol zabavni program?

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Ne jun 29, 2008 7:38 pm

Tudi jaz sem bil razočaran. Na parkirplacu sem skoraj pustil polovico avta, kar je potrdil tudi prijazni varnostnik z izjavo "zdajle je šlo pa za milimetre". Nato pa najdem avto zasut s prahom, ker morajo nekateri kopati ko grejo iz parkirišča. Sicer je bilo dokaj zanimivo, zame je bil tretji drag, tako da kakšna novost je bila tudi opažena. Stylinga res ni bilo, striptizete pa sploh nisem šel gledat, ker jo že tako poznam.. Za ono z letalom nisem opazil, mi je pa bilo zanimivo gledat modela v Korveti, ki ga je 2x okoli obrnal. :)

Lp

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Ne jun 29, 2008 7:41 pm

un z corvetto je res mal znoro na koncu ja :lol:

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Ne jun 29, 2008 7:54 pm

za letalo lahko povem iz prve oke...ker mi je svignilo lih nad glavo, zraven je bila se punca od kolega, ki je v trenutko prebledela... :P res pa mu je slo za milimetre...ker ko je pripikiral mimo nas...je zadnji cas potegnil rocico, da je dobil vzgon...krosnje od dreves pa je lepo ocisto, ker se je kar zeleno dol vsipalo...po tistem se je dvignil in se samo krozo okoli letalisa...potem ga nisem vec videl, mislim da je menjal plenice...

kar se pa tice parkinga...klel sem, da je varnostnik mislo da drugega nea znam povedat...mi kaze kje naj grem...ob strani pa luknja...trava je bla pokosena, tak da se ni vidlo, direkt noter...kaj drugega sem pricakoval ob nizkem avto kot to da mi je na levi strani potisnilo bumper iz lezisca...sreca sem to hitro porihtal, tako da sem ga samo potisnil na mesto...stvar resena...sreca...karte so pa tudi gledali tako da ni blo jasno, pridem noter...mi skasira...se pljem naprej...me ustavi, mas karte...pa pravim 2m nazaj sem jih kupo..."pokazi"...halo...nato me se zadnji freak ostavi in mi rece naj pokazem karte...in to vse na tistem zacetnem mestu pred bregom do letalisaca...pri hangarju isto, karte...so...so...pokazi...parkiram, grema z punco gor...karte, so. so...pokazi...pa kje bom priso, drugje kot od avta...mater za vsak € so se pentljali...jebote...3 A3M to je vse...striptizea...videl ze nic koliko krat...kot je ze en zgoraj omeno, ko sem se sprehodo po prakingu sem videl vec dobrih avtov kot na samem mini stylingu ali kar je bilo sploh tam...v glavnem, kdor ni sov, ni zamudil nicesar...drag...bil ok...vendar me ni nic presenetlo...morda smo postali navajeni, od vseh teh obiskov...da nam ze ene 300hp ni vec dovolj...resno razmisljam da bi obiskal kaksen resen drag race v .at ali celo v .de...ker tole je postala solska zabava za najstnike...

lp, dominic
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jun 29, 2008 8:01 pm

Skoda da da ni andrej zaloznik zmagal res ..
Slika

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ Ne jun 29, 2008 8:14 pm

torej tako je to

sramota za takšno organizacijo
sramota da niti REDARJI niso imeli pojma kaj se sploh dogaja
na začetku , vhod pod hribom, s kolegom rečeva styling in tekmovanje v muski, ni panike, zgoraj se prijavita, prideva gor, nikjer nič, nihče nič ne ve
skratka SRAMOTA DA SE NITI MED SABO NISO ZMENILI!!!!!!

Dogajanje, ok, drag race, lepo speljan, pohvale
letalski show, super, treba še večkrat!!!!!!

ostalo, pod nivojem
predlani je bilo SUPER, obiskovalcev ogromno, tekmovalcev dosti

kaj jim pa je letos bilo pa mi nikakor ni jasno

slik imam nekaj, sam me uploadanje j**e in nevem kam naj jih dam kot celotno mapo, pr Visti je vse skup nekaj zjebano, če kdo kaj ve kako z uploadanjem in kam je najboljše mi naj piše na jug_janez@yahoo.com

hvala in lep pozdrav
Red Angel

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Ne jun 29, 2008 8:19 pm

Mal slikic iz SG.

Simca,mislim, da je konkurirala Porschu.
Slika

Varnostni avto:
Slika

Renault 5, meni je bila zelo dobra:
Slika
v akciji:
Slika

Zgleda kot nekašno srečanje BMW.jev:
Slika

Yugo cabrio:D
Slika

Chevrolet (bil je ZELO glasen:D, pa še Simca ga je premagala)
Slika

Zmagovalec najhitrejšega razreda:
Slika
poraženec
Slika

Corvette, ki se je obračala.
Slika

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Ne jun 29, 2008 8:32 pm

Drag je bil OK, samo škoda za finale da je A4 2.7 Bit zaje.bal štart in pol RS2 ni več potegnil kot bi lahko.

Styling bi lahko bil, pa še kaj akustike tudi nebi škodilo. Namesto tega smo dobili Matjaževo zabavo z vsemi šestimi gosti in z premočnim ozvočenjem, da si slišal samo njega, ne pa napovedovalca na dragu ( če si bil tam od 250m naprej).
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Miha Gorišek
Novinec

Napisal/-a Miha Gorišek Ne jun 29, 2008 9:14 pm

un s corvetto je bil pomoje mal pjan... :)

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Napisal/-a ijuvan Ne jun 29, 2008 9:35 pm

Ni bil audi 2.8 biturbo?
Zakaj dve corvetti, ko sta bli parkirani tam, ko drugi tekmovalci draga, nista tekmovali??

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Ne jun 29, 2008 9:48 pm

Ja smola za tistega A4, ki tudi pomoje ni tako slab.. Tudi najboljšim se naredi.. Zanima me zakaj ni bilo dveh dirk v finalu?

Lp

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 Ne jun 29, 2008 10:00 pm

najaci bil on z opel astro..k se po moje hoto mal pred punco naspanat v hondici..pa sam jermeni sli papa:D hehe

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Ne jun 29, 2008 10:05 pm

Organizacija na višku! Sploh niso meli pojma kaj majo in kaj ne! Vsakih 5 metrov ti je en b**** gnjavo za vstopnico!

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Napisal/-a ijuvan Ne jun 29, 2008 10:07 pm

Men ni blo treba kupovat vstopnice. So meli to samo dopoldan?

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Ne jun 29, 2008 10:07 pm

ijuvan je napisal/-a:Ni bil audi 2.8 biturbo?
Zakaj dve corvetti, ko sta bli parkirani tam, ko drugi tekmovalci draga, nista tekmovali??

Ob 10h so ble 4 spredi in una ki je tekmovala. To tud mene zanima zakaj niso vozili.
Men je blo dobr naša družba se je mela fajn :)

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 Ne jun 29, 2008 10:08 pm

mas prav..bilo kam si so daj karto..pa lak bi mal uredil ta makedam al pa kaj ko vejo da bojo taksni auti prisli...mi smo cohal skor celo pot pa nam reče tip pocakte da pogledam spod ce ni kaj odpadlo..sramota :)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov