Srečanja avtomobilskih navdušencev...

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne sep 07, 2003 2:28 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 2:57 pm

Jest morm pa priznat da sem malo razocaran ker 50 % avtomobilov ni mel kej delat tam...zakaj folk pripelje avto na razstavo ce ima na njem le platišča ...pa to ni tuning.....res no...das feltne gor pa nekaj nalepk pa prpeles avto na razstavo in to je to al kva..pa se 1500 sit za notri...nekaj je bilo pa res lepo predelanih avtov recimo mr 2 toyota pa tko ...ce sem koga uzalil sorry ampak ce je bil kdo na festivalu hitrosti ve zakaj sem tko pisal.... nekateri so bili res lepi nekateri pa...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Joj, sem ga polomil, nism hotu

Napisal/-a Sale Ne sep 07, 2003 2:58 pm

Mare9mm je napisal/-a::wink: Ej, Sale se opravičujem, verjetn sem zadevo odpeljal izven konteksta, loh da je to bil kakšen "private joke", al si pa modelu glih kej razlagu pa sem jst sam to ujel, ubistvu pa najbrz modela poznaš in sta mela kej med sabo, pa je to pol men tko izpadl, k da si ga odslovil... Nisem hotu zatežit tle na forumu.
A mi oprostite?
Se vidimo v Kopru. :vrum

Mare, ni problema - sploh nisem zamerljiv tip. Tud užaljen spet nisem bil toliko kot je mogoče bilo razbrat iz mojega posta (forum pač). Sam me je pač šokiralo, ker tak pa res nisem. Mogoče je bila stvar res v kakšnem joke-u, samo še najbolj verjetno se mi pa zdi, da tisto sploh nisem bil jaz :P :P (ker takega se res ne poznam :shock: ). Je pa lepo, da si dopustil možnost, da je bilo izven konteksta oz. pač nesporazum. Zelo cenim to :wink: :wink: .

Moram pa priznat krivdo glede name tagov. Jaz sem namreč svojega pozabil doma na mizi :( . Zjutraj pred odhodom sploh nisem vedel kje se me glava drži :oops: :oops: .

Kar se manj opremljenih avtov na showu in podobnega tiče bi samo rekel: fantje in dekleta, če gre za show bodite malo manj samokritični pa zberite toliko "poguma" in zapeljite svoj avto na prireditveni prostor. Vedno se bo našel kdo, ki se mu bo zdelo da vaš avto ne sodi tja, brez skrbi se bodo pa našli tudi tisti, ki bodo pohvalili vaše ideje in takrat vam bo vseeno za tiste negativne komentarje. Predvsem se boste pa na showu še bolj zabavali in spoznal stvari tud z druge strani.
Slika Slika

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 3:04 pm

ja sale imaš prav pos voje ...samo ce si bil naprireditvi v tujini al pa cez luzo ves kaj govorim....pohvalim pa vse ki so imeli j***a pa so peljali avte na razstavo

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 3:06 pm

Sale..saj bom mogoce sedaj mal zagnojil amapk ta v6 gt mazda je bila tvoja..na poznam te tko da ne vem!!!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne sep 07, 2003 3:10 pm

TOYOTA je napisal/-a:ja sale imaš prav pos voje ...samo ce si bil naprireditvi v tujini al pa cez luzo ves kaj govorim....pohvalim pa vse ki so imeli j***a pa so peljali avte na razstavo

Sem že bil na prireditvi v tujini ( Woerthersee, Zagreb,...), čez lužo žal ne :( . Jaz tega showa niti ne pojmujem kot da je neka razstava ampak bolj v smislu druženja in zabave. Ravno zaradi tega nisem eden tistih, ki na taki prireditvi samo stoji zraven svojega avta in čekira kaj drugi o njem pravijo. Grem raje malo naokoli in se pomešam med ostale ter pogledam druge avte (ukradem kakšno idejo :twisted: :P ). To je zame ta show. Seveda je malo drugače če si gledalec, ampak se mi zdi da pri nas na žalost še ni toliko takšnih avtomobilov, da bi bila taka prireditev lahko le v smislu razstave (najatraktivnejših). Mogoče pa še bo v prihodnosti :wink: .

Aja, še to sem hotel omenit. V tujini potem za take razstave pobirajo vstopnino tudi za gledalce (vsaj jaz sem vedno plačal) tako da je že tu razlika precejšnja.
Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne sep 07, 2003 3:16 pm

Sale je napisal/-a:
...ukradem kakšno idejo :twisted: :P )...

hmmm, pa te mamo! Bom jaz Pugija opozorila na tole izjavo.

;) JOKE! pa nisi noben vazic, vsaj kokr te jaz poznam. isto G4S. isto vecina ljudi, k smo se vcer srecal. edino kar je mal problem, pa mogoce pol kdo vazen izpade: tolk ljudi, tolk poznanih ljudi, tolk avtov za pogledat, tolk dogajanja - pa en sam dan za vse to.

galli
Nov uporabnik

Napisal/-a galli Ne sep 07, 2003 3:20 pm

lp. morm rect da je bil show uredu res da sm bil prvic je blo hudo grem tud drugo leto.
Edin zdelo se mi je malo avtomobilov pricakoval sm vec, ampak se vedno je bilo zakon.
kar se tice pa striptizete hmmm uredu. mam tud jst neki slik od avtomobilov in od striptizete. a slucajno ve kdo kako ji je bilo ime a je bla pia? aja drugac mam se en uprasanje kej se nabav tiste luci k flešerajo skos k jih je mel model na saxo vts pa se par avtov hvala.

lp..

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 3:25 pm

...upam da ste uzivali...ce ne druzga je bilo vsaj parkirišč dost

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Ne sep 07, 2003 3:30 pm

Evo ravno zaradi takih komentarjev, da pač taki avti ne sodijo noter, sn pustil svoj avto raje zunaj.
No saj pol zvečer sem ga not pelal, ko je blo kaj videt (neonke zunaj in znotraj) :)
Pa še vstopnine ni več blo :D :D

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 3:33 pm

...ej ne me narobe razumet ...nikogar na obtuzujem kaj lahko pripelje oz. ne...to je odločitev vsakega posameznika.....nisem nameraval nikogar zaliz... samo bil je tuning show..na avto srečanje...razumete....

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne sep 07, 2003 3:46 pm

Men je tudi blo zakon!! :D

Škoda je edino to, da nekateri ne spoštujejo tega da NIMAMO vsi denarja za nevem kakšen tuning, pa nas vseeno to veseli, pa čeprav predvsem druženje...

Edino kar me je zlo motlo je to, da se nekateri modeli, ki to za mene sploh niso, z tistimi njihovimi avti vozijo tako, da se je bilo v bližnji okolici bolje vozit 30km/h.

ciljam predvsem na "tipa" z rdečo Astro z belim tattojem, ki prehiteva tak da glava peče, če ga kdo pozna...da mu j*bem ... :twisted:

Škoda da je meu monster_d smolo z motorom, pa pajsar...

LP Boych

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 3:49 pm

,,,ja tud jest nimam ne vem kaj dnarja..tud jest sam sem predelal avto sam......sem pa slisal da je kolegu en s twingota pragove dol potrgal........vsec mi je bil pa power slide s cabriotam

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne sep 07, 2003 3:51 pm

kjut je blo, ne

samo sem pa jezan na mariborčane in vse ostale, ki se boste hvalili, da vas bo na miljone prišlo, pa niste in tiste, ki ste se hvalili kolk boste kampirali, pa ražnjali, pa svega in svašta in seveda tud prespali, na koncu pa smo prespali: jaz monster in baby

razočaranje total

drgač pa je blo fajn spoznat dost ljudi in se malo pogovarjat z vami... ajd!
Slika

Uporabniški avatar
mat
Novinec

Napisal/-a mat Ne sep 07, 2003 3:56 pm

No meni je blo zakon upam da bo v bljižni prihodnosti še kaj podobnega, kar pa se komentarjev tiče o predelavi pa misli da so odveč.
Nevem zakaj ma koga motit če so na avto "sam" felne vsak pač naredi tisto kar mu paše in VSI mamo paš omejene finance zato ni logično da bi morali pusti avto od zune ker pač nimajo "dovol porihtanega".
Zato se mi zdi ta komentar odveč.

Ps.:Saj te nobedn ne sili prid na show (mislim da ni blo nikjer omejitev kar se tiče vstopa)

Lp mat

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 4:06 pm

.....drugac se da z mal denarja nardit hudo raketo.....res je pa za vsakega njegov avto "svet" , ker je vanj vlozil veliko truda , ur, ...in lahko z njem pocne kar hoce...
P.S. vsak lahko pove kar misli, ce preberes ....., nihče te ni silil

... je pa pohvalno da se je v naši mali Sloveniji začelo dogajati tudi to....

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Ne sep 07, 2003 4:08 pm

TOYOTA je napisal/-a:...samo ce si bil naprireditvi v tujini al pa cez luzo ves kaj govorim....pohvalim pa vse ki

Resda še na takšnih srečanjih nisem bil, vendar mi je v oči padel tisti srebrni clio, kateremu se je streha kar upogibala od pokalov za najbolj "porihtano" notranjost... Misli, če tip s takšno notranjostjo dobi v Italiji (Cormones al kaj je že) zasede 2. mesto, potem ne vem no... Sem pa videl slike iz takšnih srečanj, pa moram rečt, da so avtomobili hudi...

LP
Gargy

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne sep 07, 2003 4:11 pm

po mojem mislil selesa...ja hudo notranjost ima....kolk so pa spravl iz unga golfa ..a kdo slučajno ve?

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Toni-saxo Ne sep 07, 2003 4:31 pm

ja jst tud mislm da je bla letošnja prireditev mal bolj začinjena kot lanska.Saj fantje so lani gledal druge zdej so pa drugi gledal njih.No glede tistih ki so meli pripombe glede predelav , sem meu glih sreco k sem naletu na tipa k se je pripeljou z Renault 5 five "mislm da je bla grosuplska tablica", in je pol teziu kolegu kako mora prpelat tako svoh zrihtanga polota...Mislm da je bilo veliko takih ki so imeli jaj... za komplimente,in podjeb... tistih ki so se udelezili tekmovanja. Res da fantje "ne vsi" niso tako zagreto vlagali ogromno dnarja v svoje avtke ampak ce je pa ze ulagou je pa lahko s ponosom pripeljou svojga konjička na parking.Zakaj pa tisti ki so bli zunaj parkiran "na travi" niso prispeli noter. Mislm da zato ker so se kej tazga udelezili prvic in so sam mal preverjali ce bi njihov konjicek zraven spadou.Mislm da tisti zunej tud niso blih tako slabi.Cist brez skrbi bi se lahko parkirou poleg drugih tekmovalcev. No se bi se lahko govorilo sam mislm in upam da ste me razumel kaj sem vam hotu povedat

Pozdrav

KEEP ON TUNING !!!

frza
Novinec

Napisal/-a frza Ne sep 07, 2003 4:35 pm

maky kje sploh si bil ti? Sploh te nism vidu! Res je da sm mal kasnej pršu, tko da sm vidu slidanje ampak vseen!

Un golf IV (rdeč) mi je bil pa itak da iber hud! :P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost