Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne avg 23, 2009 10:46 am

hahahahahahahahahahahaha
upam da je blo to za kako stavo da upa to gor dat in je vse skupaj hec, ker če ni...

Slika

PS: Po pogledanem filmčku me zanima ali vam ni škoda avtov da jih nabijate po 5min v blokado ko da ni vse uredu??! Še posebej 1.2 in 1.4 mlinčke, ki prdijo tko k da bi jih en za j***a vleku...
Zadnjič spremenil Gapiii, dne Ne avg 23, 2009 10:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 10:47 am

hmm pol pa sem jaz najbrš mel preveč v riti kr sem videl sam 2 pr vsakem avtu ocenjevat a ostali 3 so pa te sam ocene zbijal za dodatne točke ne da bi videl kako je gdo kaj mel narjeno

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne avg 23, 2009 10:49 am

No da še jaz pohvalim organizatorje za dobro uspeli show..za videt je bilo kar nekaj, lokacija je super, edino pričakoval sem malo več avtov, ampak za prvič je blo kar vredu ;) ..tudi Kim in Pia sta dodobra ogreli ozračje :P ..stunter Jure Križman je pokazal nekaj vragolij z motorjem, obvlada :) ..edino škoda da je se pol vlil dež, smo mu na srečo ušli..se drugo leto vidimo spet ;)

travac
Nov uporabnik

Napisal/-a travac Ne avg 23, 2009 11:10 am

gaši je napisal/-a:No da še jaz pohvalim organizatorje za dobro uspeli show..za videt je bilo kar nekaj, lokacija je super, edino pričakoval sem malo več avtov, ampak za prvič je blo kar vredu ;) ..tudi Kim in Pia sta dodobra ogreli ozračje :P ..stunter Jure Križman je pokazal nekaj vragolij z motorjem, obvlada :) ..edino škoda da je se pol vlil dež, smo mu na srečo ušli..se drugo leto vidimo spet ;)

Na zalost odsoten :cry: Je kaka fotka od punc,ki sta grele obcinstvo :shock:
Priponke
HLMsmM9p8PCj6pbC.jpg
Brez tega ne gre

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:11 am

nitroS je napisal/-a:hmm pol pa sem jaz najbrš mel preveč v riti kr sem videl sam 2 pr vsakem avtu ocenjevat a ostali 3 so pa te sam ocene zbijal za dodatne točke ne da bi videl kako je gdo kaj mel narjeno

povej kdo si in kater avto imaš

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 11:19 am

ne hodim z avtom po teh showih

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:22 am

kaj potem jamraš?

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 11:31 am

eh.včasih je fajn kaka kritika da se tisto popravi kaj ni blo najbolši.no nem vam več smetil teme zdaj je tko show za nami

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:33 am

nitroS je napisal/-a:eh.včasih je fajn kaka kritika da se tisto popravi kaj ni blo najbolši.no nem vam več smetil teme zdaj je tko show za nami

kakšna kritika, če pa govoriš neumnosti,da sta bila samo 2 sodnika pa da smo po svoje dodeljevali točke...raje glej slike od striptiza

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Ne avg 23, 2009 11:40 am

Pohvale organizatorju za izpeljan show.
Mam pa eno pripombo. PREGLASNA MUZIKA. Pa prehitro se je vseskup začelo. Če bi kakšne 2 uri pozneje začeli bi blo glih ok.

Pa kaj morate čist vsako srečanje nekaj šimfat? Slovencljni pač ane.. sram vas je lahko vseh po vrsti!
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:44 am

Roady je napisal/-a:Pohvale organizatorju za izpeljan show.
Mam pa eno pripombo. PREGLASNA MUZIKA. Pa prehitro se je vseskup začelo. Če bi kakšne 2 uri pozneje začeli bi blo glih ok.

Pa kaj morate čist vsako srečanje nekaj šimfat? Slovencljni pač ane.. sram vas je lahko vseh po vrsti!

Roady lepo da sva se spoznala ;)
Si dobil še pokal za Best German style tko da ga lahko prides iskat v Lj na Autoshow 8)

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 11:51 am

Pollo je napisal/-a:
nitroS je napisal/-a:eh.včasih je fajn kaka kritika da se tisto popravi kaj ni blo najbolši.no nem vam več smetil teme zdaj je tko show za nami

kakšna kritika, če pa govoriš neumnosti,da sta bila samo 2 sodnika pa da smo po svoje dodeljevali točke...raje glej slike od striptiza

ja za ostale 3 mi še vseen nisi povedal kje so bli.grem raj gledat fotke

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:52 am

prevale so delal

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Ne avg 23, 2009 12:12 pm

Pollo je napisal/-a:prevale so delal

:D jaz sem videl 4 al 5 sodnikov
Fiat di amore per'l auto

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne avg 23, 2009 12:24 pm

Pohvale za show res dobra izpeljanka, končno se je organiziral show po dolgih letih na letališču..naslednje leto bo udeležitev zagotovo 1x večja kot zdaj. Nekdo mora začet ane ;) Pohvale tud za organiziranost in potek programa, glasba in ozvočenje na pravem nivoju.
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne avg 23, 2009 12:49 pm

Pollo je napisal/-a:prevale so delal

kaj ti nekaj bluziš , s tabo ni nekaj vredu , ne bom več pisal nič povedal sem svoje kako je bilo , glede tega merjenja filtrov in izpuhov je pa nitroS čisto prav povedal za izpuh je bilo stojalo da je bila enaka razdalja za filter pa zgleda niso poznali prav instrumenta in ga vedno enako nastaviti in obračali kako je pač komu pasalo .Sem bil med prvimi tremi v kvalifikacijah postavil najvišji rezultat pa se vseeno ne strinjam z meritvami :)
Ko pa nekaj se bunite eni da so avte na mestu turirali , saj pa je avto show nismo pa zdaj v cerkvi da bi molili pa tiho bilo vse. Glede tega vsega ocenjevanja pa meritev bi moral biti točen pravilnik določeno točno kako se kaj dela in vedno na enak način.
Saj mi je tako vseeno , pač sem napisal kako je bilo pa mnenje in ne mislim več komentirati tega tu.

Lp

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Ne avg 23, 2009 1:08 pm

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Ne avg 23, 2009 1:34 pm

Še moje mnenje gleda showa :D

Show je bil super, brez incidentov, ves čas se je nekaj dogajalo, dobra muska :tomidelej:
Le malce prezgodaj se je začel in na koncu ga je vreme pokvarilo, saj je folk , bežal in skrival avte , ker so se bali toče :?

A bodo kje objavljeni kakšni rezultati???

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Ne avg 23, 2009 1:51 pm

Pollo je napisal/-a:
Roady je napisal/-a:Pohvale organizatorju za izpeljan show.

Roady lepo da sva se spoznala ;)
Si dobil še pokal za Best German style tko da ga lahko prides iskat v Lj na Autoshow 8)

Lepo, da sva se spoznala ja. Upam, da se še vidimo kje ;)
Ma sej nisem utegno počakat do konca podelitve. Sem leto po oni pokal pa hitro z avtom pod streho. Glih ko sem pod neki nadstrešek sparkiral se je na pouno uscalo. Enkrat mi je že toča sklestila avto pa nebom reskiral, da mi ga še drugič.. preveč stroškov ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a stailing Ne avg 23, 2009 2:57 pm

8) kot en izmed organizatorjev se vam zahvaljujem za udeležbo,čeprav je res da smo mogoče pričakovali več avtomobilov,ter obiskovalcev....(vreme nam je svoje naredilo),ampak za prvič smo zelo zadovoljni!!Upam,da se bomo vidli spet naslednje leto,ko se bomo še bolj potrudili in odpravli napake na katerih se vsakič učimo!!Hvala

Lp,Grega
Scorpion tuning club
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov