@S-line-, tvoj coupe je lep, pa ne da ti v rit lezem.
@Patrik_A3, na forumu je že blo iz tvoje strani tudi nekaj podobnih komentarjev napisanih, tak da nevem zakaj se tak zgražaš?
saj res, moj avto bi radi vidli.. ne upam

Kukec je napisal/-a:@torstorm, zgleda da sem ti na rep stopil al kaj? mogoče sem res malo preveč posplošil, besedo ostalo,evo pa jo nadomestim z "velika večina"![]()
@S-line-, tvoj coupe je lep, pa ne da ti v rit lezem.
@Patrik_A3, na forumu je že blo iz tvoje strani tudi nekaj podobnih komentarjev napisanih, tak da nevem zakaj se tak zgražaš?
saj res, moj avto bi radi vidli.. ne upamops: ker negativnih kritik ne sprejemam dobro
, ker vas je tak polovica proti alfam nastrojena...
Teycha je napisal/-a:Organizacija bi lahko bila malo bolje izpeljana, več dogajanja pa tega, ampak ok... Škoda da je blo malo avtov, bo drugo leto bolje....
ervin30 je napisal/-a:prve 2slike so zakonkak jih ni sram prit na avtošov z takim avtom?
ervin30 je napisal/-a:@bmw 850 te popolnoma razumem samo na prvi pogled je zgledalo zelo smešnomorem pa rečt da imaš zelo zelo lepega bmwja
Technologic je napisal/-a:ervin30 je napisal/-a:@bmw 850 te popolnoma razumem samo na prvi pogled je zgledalo zelo smešnomorem pa rečt da imaš zelo zelo lepega bmwja
Prvi pogled na megana je biu res smešen, a ko sem bolje pogledal sem se premislil...postalo je brutalno smešno![]()
Nima veze 850i čuvaj avto ker je itak največja raketa ka jih je blo tam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov