jay je napisal/-a:Sika je napisal/-a:mene pa zanima ce bodo merili DB za sportni filter ali ne ?
upam, da NE. Ker to blokadiranje in "ogrevanje" motorjev po par minut ni za nikamor
tuscani je napisal/-a:ANJICA vidim da si moj avto temeljito poslikala hehe.
No moram povedat da je blo letos slabše kot lani, morda zaradi recesije in kislega vremena ampak ok na to nimamo vpliva.
Mene je motilo predvsem to da so organizatorji (gospodarsko razstavišče) oni so zdaj glavni kot mi je jaka povedal namenili tako velik kos placa za tisto slamo in ograjo za gokarte da so se lahko tam malo preseravali za avtomobile pa ni blo placa.
Mislim da to nima nobene veze s tuningom in gokarti na avto showu nimajo kaj iskat, škoda placa, tam bi lahko postavili še 20 avtov ne pa slamo in ograjo![]()
Lani je bil tam šotor in avti. Ko sem prišel tja nekje ob 9.30 je blo že vse polno, niti enga placa ni več blo, mimo je šla intervencijska pot in je morala bit prosta, količkov nisem smel postavit (malo naprej so jih lahko) tako da sem pustil avto kar zaprt in umazan.
Nato sem zapeljal čisto v en kot pod bližnjo stavbo nakar je prišel en tip in mi zatežil da ne smem parkirat na travi in sem zapelja nazaj kamor sem bil prej kjer pa ni blo placa da bi normalno vse odprl in da bi bil vmes še plac da gre folk normalno mimo.
Avti so bli speštani skupaj kot ribe v škatli tako zunaj kot v kleti kjer je bla akustika, tolk skupaj da še vrat niso mogli odpret nekateri.
To ni podobno ničemur, v prvi vrsti je to tuning show predelanih vozil in pol vse ostalo kar pomeni da bi moral bit v prvi vrsti plac za avte pol pa za vse ostalo če kaj ostane.Če so avti tesno drug do drugega potem jih je težko razstavit da ima folk kaj videt in da gre lahko neovirano mimo.
Moralo bi bit manj avtohiš v halah, brez gokartov in masažnih foteljev (to res ne vem kaj dela na taki prireditvi) pa še kaj bi lahko skenslali pa bi blo več placa za tisto kar je bistvo prireditve, se pravi predelani avtomobili.
Poligon varne vožnje tudi vzame precej placa, ga ne bi nič pogrešal.
Ob prihodu me je že prijela taka jeza da sem se mislil že kar obrnit in it nazaj domov potem pa je nekdo odšel domov in je bil en plac fraj tako da je blo pol zadosti prostora da smo avte premaknili in da sem ga odprl in postavil količke s štrikom okoli vozila.Vsaj ena dobra v tem dnevu!
Da je vozilo razstavljeno v pravem pomenu besede mora bit plac okoli njega, npr. tisti ki so bili pred halo na rdečem tepihu to je super, bil bi pa zadovoljen tudi z manjšim placom.
Žal je logika organizatorjev na plac napeštat čimveč vsega samo da več pokasirajo ne glede na to ali paše skupaj ali ne in ali bo dovolj placa za vse ali ne.
Če bo šlo tako naprej bo prireditev izgubila na pomenu in to ne bo več to kar je nekoč bilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov