Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Prideš na Auto Motor Show Ljubljana 2009?

Absolutno
102
46%
Nikakor
49
22%
Mogoče
71
32%

Skupaj glasov : 222

Dejan80
Novinec

Napisal/-a Dejan80 Po sep 07, 2009 6:27 am

Letos na žalost nisem mogel it,vidim pa da je kar nekaj lepih avtov,meni je še posebej lep beli twingo ;)

jrfoto
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a jrfoto Po sep 07, 2009 6:33 am

še nakaj slik z moje strani.

http://jrfoto.eu/?dep=1&val1=87

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po sep 07, 2009 6:44 am

hostese 1A
show 2B

:lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Po sep 07, 2009 7:01 am

vse skupaj 3c ?? :lol:

drugače je pa letos zelo malo slik.
Hvala tistim ki jih objavljate..

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Po sep 07, 2009 8:46 am

Sej je blo kr kul no, samo lansko leto je bilo precej boljše. Upam, da se bodo za drugo leto kaj bolje potrudili.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Po sep 07, 2009 9:41 am

dskrab je napisal/-a:Sej je blo kr kul no, samo lansko leto je bilo precej boljše. Upam, da se bodo za drugo leto kaj bolje potrudili.

se strinjam popolnoma ;)
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Po sep 07, 2009 12:38 pm

Še nekaj mojih in sestrinih fotk ;)

http://moj-album.com/album/16932680/

Lp, A
Zadnjič spremenil ANJCI, dne To sep 15, 2009 7:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Patrik Mikac
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a Patrik Mikac Po sep 07, 2009 12:46 pm

Kdaj bojo rezultati.....od sobote 5.9.2009 in od državnega!!!ajdee

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Po sep 07, 2009 5:17 pm

Patrik Mikac
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a Patrik Mikac Po sep 07, 2009 5:49 pm

kaj pa STR?

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec Po sep 07, 2009 6:33 pm

ANJCI je napisal/-a:Še nekaj mojih in sestrinih fotk ;)

http://moj-album.com/album/16932680/

Slika

Lp, A

A tole na sliki je tvoja sestra RRRRRRRRAaaaaAAAAAARRRRRRR
:DD :twisted:
Leva, desna, pazi KURNIK!!

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe sep 11, 2009 7:53 am

jay je napisal/-a:
Sika je napisal/-a:mene pa zanima ce bodo merili DB za sportni filter ali ne ?

upam, da NE. Ker to blokadiranje in "ogrevanje" motorjev po par minut ni za nikamor :evil:

kaj pa potem ti akustičari ko te wooferje v prazno nabijajo to tudi ni muzika ampak neko dum dum dum sranje, ko samo glasbo iz odra motijo :)
Če ti druga na živce gre, potem ti tudi ne nabijaj tam tvojih basov...enim pa pač to ne paše.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 12, 2009 2:45 pm

dober zvok "športnega" ranga nobenega ni in nebo motil.
Prdalica iz 1.2 motorja by dr. izpuh pa moti marsikoga ;) si lahko sam opazil v Mb, kakšno "sranje" je to nabijanje do blokade po 5 vozil skupaj.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne sep 13, 2009 12:44 am

ANJICA vidim da si moj avto temeljito poslikala hehe.
No moram povedat da je blo letos slabše kot lani, morda zaradi recesije in kislega vremena ampak ok na to nimamo vpliva.
Mene je motilo predvsem to da so organizatorji (gospodarsko razstavišče) oni so zdaj glavni kot mi je jaka povedal namenili tako velik kos placa za tisto slamo in ograjo za gokarte da so se lahko tam malo preseravali za avtomobile pa ni blo placa.
Mislim da to nima nobene veze s tuningom in gokarti na avto showu nimajo kaj iskat, škoda placa, tam bi lahko postavili še 20 avtov ne pa slamo in ograjo :evil:
Lani je bil tam šotor in avti. Ko sem prišel tja nekje ob 9.30 je blo že vse polno, niti enga placa ni več blo, mimo je šla intervencijska pot in je morala bit prosta, količkov nisem smel postavit (malo naprej so jih lahko) tako da sem pustil avto kar zaprt in umazan.

Nato sem zapeljal čisto v en kot pod bližnjo stavbo nakar je prišel en tip in mi zatežil da ne smem parkirat na travi in sem zapelja nazaj kamor sem bil prej kjer pa ni blo placa da bi normalno vse odprl in da bi bil vmes še plac da gre folk normalno mimo.
Avti so bli speštani skupaj kot ribe v škatli tako zunaj kot v kleti kjer je bla akustika, tolk skupaj da še vrat niso mogli odpret nekateri.
To ni podobno ničemur, v prvi vrsti je to tuning show predelanih vozil in pol vse ostalo kar pomeni da bi moral bit v prvi vrsti plac za avte pol pa za vse ostalo če kaj ostane.Če so avti tesno drug do drugega potem jih je težko razstavit da ima folk kaj videt in da gre lahko neovirano mimo.
Moralo bi bit manj avtohiš v halah, brez gokartov in masažnih foteljev (to res ne vem kaj dela na taki prireditvi) pa še kaj bi lahko skenslali pa bi blo več placa za tisto kar je bistvo prireditve, se pravi predelani avtomobili.
Poligon varne vožnje tudi vzame precej placa, ga ne bi nič pogrešal.

Ob prihodu me je že prijela taka jeza da sem se mislil že kar obrnit in it nazaj domov potem pa je nekdo odšel domov in je bil en plac fraj tako da je blo pol zadosti prostora da smo avte premaknili in da sem ga odprl in postavil količke s štrikom okoli vozila.Vsaj ena dobra v tem dnevu!
Da je vozilo razstavljeno v pravem pomenu besede mora bit plac okoli njega, npr. tisti ki so bili pred halo na rdečem tepihu to je super, bil bi pa zadovoljen tudi z manjšim placom.
Žal je logika organizatorjev na plac napeštat čimveč vsega samo da več pokasirajo ne glede na to ali paše skupaj ali ne in ali bo dovolj placa za vse ali ne.
Če bo šlo tako naprej bo prireditev izgubila na pomenu in to ne bo več to kar je nekoč bilo.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stailingboy Ne sep 13, 2009 7:12 am

tuscani je napisal/-a:ANJICA vidim da si moj avto temeljito poslikala hehe.
No moram povedat da je blo letos slabše kot lani, morda zaradi recesije in kislega vremena ampak ok na to nimamo vpliva.
Mene je motilo predvsem to da so organizatorji (gospodarsko razstavišče) oni so zdaj glavni kot mi je jaka povedal namenili tako velik kos placa za tisto slamo in ograjo za gokarte da so se lahko tam malo preseravali za avtomobile pa ni blo placa.
Mislim da to nima nobene veze s tuningom in gokarti na avto showu nimajo kaj iskat, škoda placa, tam bi lahko postavili še 20 avtov ne pa slamo in ograjo :evil:
Lani je bil tam šotor in avti. Ko sem prišel tja nekje ob 9.30 je blo že vse polno, niti enga placa ni več blo, mimo je šla intervencijska pot in je morala bit prosta, količkov nisem smel postavit (malo naprej so jih lahko) tako da sem pustil avto kar zaprt in umazan.

Nato sem zapeljal čisto v en kot pod bližnjo stavbo nakar je prišel en tip in mi zatežil da ne smem parkirat na travi in sem zapelja nazaj kamor sem bil prej kjer pa ni blo placa da bi normalno vse odprl in da bi bil vmes še plac da gre folk normalno mimo.
Avti so bli speštani skupaj kot ribe v škatli tako zunaj kot v kleti kjer je bla akustika, tolk skupaj da še vrat niso mogli odpret nekateri.
To ni podobno ničemur, v prvi vrsti je to tuning show predelanih vozil in pol vse ostalo kar pomeni da bi moral bit v prvi vrsti plac za avte pol pa za vse ostalo če kaj ostane.Če so avti tesno drug do drugega potem jih je težko razstavit da ima folk kaj videt in da gre lahko neovirano mimo.
Moralo bi bit manj avtohiš v halah, brez gokartov in masažnih foteljev (to res ne vem kaj dela na taki prireditvi) pa še kaj bi lahko skenslali pa bi blo več placa za tisto kar je bistvo prireditve, se pravi predelani avtomobili.
Poligon varne vožnje tudi vzame precej placa, ga ne bi nič pogrešal.

Ob prihodu me je že prijela taka jeza da sem se mislil že kar obrnit in it nazaj domov potem pa je nekdo odšel domov in je bil en plac fraj tako da je blo pol zadosti prostora da smo avte premaknili in da sem ga odprl in postavil količke s štrikom okoli vozila.Vsaj ena dobra v tem dnevu!
Da je vozilo razstavljeno v pravem pomenu besede mora bit plac okoli njega, npr. tisti ki so bili pred halo na rdečem tepihu to je super, bil bi pa zadovoljen tudi z manjšim placom.
Žal je logika organizatorjev na plac napeštat čimveč vsega samo da več pokasirajo ne glede na to ali paše skupaj ali ne in ali bo dovolj placa za vse ali ne.
Če bo šlo tako naprej bo prireditev izgubila na pomenu in to ne bo več to kar je nekoč bilo.

tuki se pa popolnoma strinjam s tabo ;)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Napisal/-a tuscani Ne sep 13, 2009 8:22 pm

Hvala za moralno podporo :)

sadam
Nov uporabnik

Kraj: Fusking

Napisal/-a sadam Po sep 14, 2009 1:18 am

Mislim da je ta avtoshow že izgubil svoj pomen saj je daleč od tistega kar je bilo prikazano vcasih v Grosupljah

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Napisal/-a tuscani Po sep 14, 2009 5:56 pm

Ja dokler je bilo še v Grosupljem je bil to avtoshow v pravem pomenu besede, bili so samo upedenani avti pa par štantov in to je blo to. Danes jo to vse skomercijalizirano in izgublja na pomenu, prvotni in glavni namen je zasenčen s stvarmi ki na tovrstne prireditve ne spadajo in so v interesu posameznikov katerih glavni namen je profit in reklama neglede na vse.

Žalostno! Je bolje včasih it na kak mali lokalni show ali v tujino, kjer dobiš tisto kar pričakuješ ne pa avte zložene na placu ko ribe v škatli!

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Ne sep 20, 2009 12:11 pm

Ekipa Streetmodified TV, je šla počekerat, kaj se dogaja na letošnjem Auto Motor Showu na Gospoarskem razstavišču u Ljubljani. Valda brez Symona, k jim je pobegnu na Mađarso čez weekend, zato usi tisti, k se sprašujete kje so intervjuji... Symon je kriu! pa ne sprašujte zakaj. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=wu6us0-P ... rofilepage

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po sep 28, 2009 4:13 pm

po pravici povedano sem prišel samo zato, ker sem karto dobil zastonj, za vstopnino drugač ne bi dajal.

Se strinjam s tuscanijem, to je postal bolj avtosalon, kot kaj drugega, tudi to, dejstvo da se je v klet umaknilo del predelanih avtomobilov veliko pove (tudi označeno ni bilo kej preveč, da je spodaj kaj, sem skoraj zgrešil tisto, kar sem prišel pogledat). Če pač nočejo predelanih avtomobilov na šovu, potem ne hodite več ;) zgleda jim masažni stoli prinesejo več denarja in naj razstavljajo kar to.

Načeloma mi je pa všeč, da je nekaj več dogajanja na takem showu, samo naj ohrani svoj namen..

lp
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov