Mitya je napisal/-a:@Courage™ : S teboj se nima smisla pogovarjat ali na bilo kakšen način komunicirat..
Jaz sem ti povedal svoje, za tem stojim če ti tega ne dojameš ali na bilokakšen način ne razumeš se ne krivi meni..
Pa kakšno povezavo ima tvoj avto proti temu MB. Si izbral napačen način hvale.. Verjamem zelo si ponosen nase.. Tako kot je ta lastnik MB tudi nase..
Torej? : )
Pa back on topic prosim ker meni ni cilj tukaj se prepirat s teboj in izvajat nestprnost in bilokakšno verbalno nasilje ali kaj podobnega..
Zašel si iz teme mnogo preveč, za prepiranje pa nisem jaz pravi naslov zate
Courage™ je napisal/-a:Mitya je napisal/-a:@Courage™ : S teboj se nima smisla pogovarjat ali na bilo kakšen način komunicirat..
Jaz sem ti povedal svoje, za tem stojim če ti tega ne dojameš ali na bilokakšen način ne razumeš se ne krivi meni..
Pa kakšno povezavo ima tvoj avto proti temu MB. Si izbral napačen način hvale.. Verjamem zelo si ponosen nase.. Tako kot je ta lastnik MB tudi nase..
Torej? : )
Pa back on topic prosim ker meni ni cilj tukaj se prepirat s teboj in izvajat nestprnost in bilokakšno verbalno nasilje ali kaj podobnega..
Zašel si iz teme mnogo preveč, za prepiranje pa nisem jaz pravi naslov zate
Ti si tisti, ki je v to temo privlekel moj avto, tak da ne provociraj.
In s cim se jaz hvalim ? Ce bo pozorno prebral, bi videl da sem napisal , se enkrat citiram, boli me penis za audija (prodan), boli me penis za tega SLKja, pa tudi za tebe. Pohvalim se lahko samo z otrocickom, ki je pred mesecem dni napolnil 2. rojstni dan, za pleh pa mi je vseeno.
P4TO je napisal/-a:Zanimivo kam nas pripelje vse toKo bi le nekaj več napisali o tem kako bi lahko organizator izboljšal show, morda kaj takega dodal. Me pa veseli da ste se ohladili in na čuden način "spočeli" nova prijateljstva :P
OFF: Pred pol urce sem se nekaj kilometrov vozil za tem merđotom... osebno mi je avto kr všeč in v živo (sploh med vožnjo) zgleda boljše kot na slikah.
Lp.
*prince of street* je napisal/-a:Pimpe? lepo da si se oglasil,nič se nisi spremenil.
No sedaj pa bom jaz nekaj napsal:
Na tem "avtošovu" ste pokazali po resnici kakšne HIJENE ste za pokali ozi.drugimi nagradami,še pred podelitvijo ste odšli z šova namesto da bi pokazali pravi pomen DRUŽENJA!!!!,nato pa na forumu pišete takšna bedarije ter zgražanja,da vas ni sram,verjemite tista glazbena skupina bi vas spravla v dobro voljo,ter vam pokazala pomen srečanja,poleg tega je bila jedača in pijača za vsakogar tako da se nihče ni mogel pritoževati.Pa naj še kdo reče da nismo imeli pogoja za DRUŽEJE!!!
Se vidimo na naslednjem šovu,upam da ste razumeli moje sporočilo in bomo šli kakšno rundo spit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov