Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To maj 04, 2010 10:17 pm

lisko je napisal/-a:Če mi bo uspelo prit po stari cesti bom prišu :D Petka celo ni flekasta več :D

vinjetapikapress

jaz ti prodam šipo z vinjeto :D
Če bo čas mogoče tudi jaz pridem...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 04, 2010 10:22 pm

jz mislm da je skrivnostni gost a.com enciklopedija aka. MacTron

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To maj 04, 2010 10:48 pm

monster_d je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Če mi bo uspelo prit po stari cesti bom prišu :D Petka celo ni flekasta več :D

vinjetapikapress

jaz ti prodam šipo z vinjeto :D
Če bo čas mogoče tudi jaz pridem...

Maš za petko?:D Jo bom rabu počas....:D
Lahk pa gremo skupi.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To maj 04, 2010 10:54 pm

Slicker je napisal/-a:jz mislm da je skrivnostni gost a.com enciklopedija aka. MacTron

Ja to bo pa pomojem tudi kar res ja. To je pa res veliko šans, da je on. A nam izdata ali ima slicker prav ali se motimo? :D

LP

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK To maj 04, 2010 11:48 pm

Ce pride Mac.. te pa se se jaz potrudim, da pridem, ceprav mam 15. enudrocross dirko v ajdovscini, ampak je dokaj blizu.. nikol neves :D clovek je ze skor legenda na tem forumu..

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 05, 2010 12:03 am

SamoK je napisal/-a:Ce pride Mac.. te pa se se jaz potrudim, da pridem, ceprav mam 15. enudrocross dirko v ajdovscini, ampak je dokaj blizu.. nikol neves :D clovek je ze skor legenda na tem forumu..

SamoK no le potrudi se, pa prid, bom vsaj mel priložnost za kak test fahrt v bimmerju ko v sgju si prej pobegno :-P Dans si pa ženski avto dal malo za cruzat a ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr maj 05, 2010 12:08 am

U ja samok, če pa ti prideš bi te pa še jaz zelo zelo lepo prosil da me zapelješ en krog, to mi je res želja da bi se vsaj pelu v m3 :D Mislim če prideš bi te res lepo prosil da me en krog zapelješ :D

LP

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 05, 2010 7:06 am

Če bom doma, sigurno pribremzam...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr maj 05, 2010 7:25 am

King1 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Uuu skrivnostni član foruma :D 8)
Zdaj pa skoraj več ni dvoma da ne pridem hehe :)

Res, upam da ne pride kaj vmes.

Ki pa še ni potrdil udeležebe na srečanju. ;) Pustimo se presenetit.

@adis a ti prideš? Lepo bi bilo, da se spet mal vidimo. Si mi še en obisk dolžan. :lol: :lol:

lp

bomo se videli brez skrbi, obisk sem ti še dolžan moram še darilce za otroka ti dat.

kar se obiska tiče na meeting pa...you never know ;)

haha chgotom je skrivni gost :lol:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr maj 05, 2010 1:45 pm

Da začnem po vrsti:

@mihaing: pripelji pokazat tvojo šajtrgo " bmw" in pripelji še svojo faco. :lol: :lol:

@IcEm4n: to je sto metrov naprej od bazena. Pa le vzemi si čas. Te ne bo konc za kakšno urco pridet naokol. A ne? :lol:

@piksna007: brez izgovorov ti ma da prideš, če ne ti bom gume spustu na propelrčku. :lol: :lol:

@lisko: ti si še posebaj vabljen in bi z speedfreakom bila zelo vesela,če se oglasiš. Bilo bi lepo. Pa probaj nahecat monsterja, da gresta skupaj. ;) Upam, da ti oz. vama uspe.

@slicker: eeeeeeee wrong answer. Lepo, da si probal. ;) Mogoče prideš na obisk? 8)

@samoK: vseeno lepo vabljen in naj ne bo Mactron razlog za da ali ne. ;) ;)

@beastmaster: ti kar pribremzi naokoli. :lol:

@adis: dej ne išči izgovorov dec in prid naokoli. Sej maš še deset dni, da si razporediš obveznosti. :lol: Tvoja pa bo tud zdržala brez tebe kake dve tri urce a ne? :lol: :lol: Če bo moj otrok zdržu brez mene mislim, da ni izgovorov, da te ni.
Lepo pa bi bilo, da boš mal reda naredil. :hi :hi :lol: :lol:

No, ker sem se že tok razpisal, bi prosil, da mi do sobote obvezno sporočite natančno število oseb, ki bodo prišle. Zakaj? Ker sem se šel danes menit za prostor v lokalu in neka okvirna številka, bi pač morala biti, da lahko rezerviram plac. Ker mislim, da nihče nebi rad stal a ne?

Naj povem še, da se lokal imenuje "" TRETJI POLČAS "" ( modi sorry ampak samo, da se vidi sem napisal z veliko ).
;) ;)

p.s. če pa koga še kaj zanima oz. bi se rad prijavil po telefonu ( mu je lažje ) pa naj mene zvrcne na: 041 /744 - 450 . Luka pa je moje ime.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu. :shock: :shock:

lp

p.s.1: @scirocco12: upam, da ti tud prideš. ;)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr maj 05, 2010 2:04 pm

na mene lahko računaš 99% ,tist 1% je v primeru,če se v druzinskem krogu kaj zalomi,kar pa mislim/upam da se ne bo zgodilo :D ..tko da se vidmo tam :wiihuu ..po usej verjetnosti bom s Suljo-tom pršu ;)

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr maj 05, 2010 2:17 pm

no, se bom zelo potrudil, da pridem.. finta je samo dirka v ajdovscini na isti dan, ce se bo zakljuclo ob primerni uri.. sem definitivno pri vas na meetingu!

ps. kdor bo izrazil zeljo za voznjo, bo se peljal.. ni blema!

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr maj 05, 2010 2:33 pm

Če ne bom v Ajdovščini, bom še jaz mojo kočijo zalufu in se pripeljal naokoli.

lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 3:01 pm

Tole se pa kar lepo razvija :lol:

Imate telefonske od mene in kinga tako da če so kakršne koli nejasnosti zvrcnite. Ker bom verjetno štartal iz Celja se lahko štajerski del dobimo kje pa gremo skupaj, oziroma kakorkoli želite.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 05, 2010 3:42 pm

speedfreak je napisal/-a:
Imate telefonske od mene in kinga tako da če so kakršne koli nejasnosti zvrcnite. Ker bom verjetno štartal iz Celja se lahko štajerski del dobimo kje pa gremo skupaj, oziroma kakorkoli želite.

Da lahk gremo skupaj, dobimo se pa lahk pri Mercatorju v Celju al pa spodaj pred planetom tuš.

@king1 mene lahk kr rezerviraš 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Sr maj 05, 2010 4:14 pm

Da ne bo kdo mislil, da sem sedaj mrknil. Pišem, ko je nuja ali pa me kdo razkuri. :D Pridem iz Celja. Če bom šli skupi OK, sem pa doma blizu Merkatorja tako da bom štartal KIO, ko boste sedeli v avtih. Sam da mam plac za sedet v gostilni pa bo. Žena pa mi je dala zeleno luč. Le če bo višja sila me ni. Se pravi 17.5. v Avjovščini v Kavarni? HAHA. Mal heca.

Pa še to. Avto mora bit spucan a ne. Razen če bo dež. Bomo pa na Lukovici poliral z sonaxom. :D

Danes pa pišem ko kura. Moram kar naprej popravljat za sabo. 8)
Nikoli ni prepozno.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 4:57 pm

maius28 je napisal/-a:Da ne bo kdo mislil, da sem sedaj mrknil. Pišem, ko je nuja ali pa me kdo razkuri. :D Pridem iz Celja. Če bom šli skupi OK, sem pa doma blizu Merkatorja tako da bom štartal KIO, ko boste sedeli v avtih. Sam da mam plac za sedet v gostilni pa bo. Žena pa mi je dala zeleno luč. Le če bo višja sila me ni. Se pravi 17.5. v Avjovščini v Kavarni? HAHA. Mal heca.

Pa še to. Avto mora bit spucan a ne. Razen če bo dež. Bomo pa na Lukovici poliral z sonaxom. :D

Danes pa pišem ko kura. Moram kar naprej popravljat za sabo. 8)

Avto ne rabiš met spucan, loh pa ga 2 dni prej poliraš če maš to željo.

Acid, velja.....če ti odgovarja mercator, jaz sem bolj ciljal na počivališče Lopata če ti paše...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr maj 05, 2010 5:01 pm

Jaz bom pa sam šel ker vozim 100 po AC, da mam 5 litrov porabo :lol:

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Sr maj 05, 2010 5:02 pm

@king1, tisto soboto se dogovarjamo da gremo na Worthersee, če ne grem tja grem tisto soboto potem dopoldne v Ajdovščino na meet in nato popoldan seveda pridem še vas pogledat in to z velikim veseljem ;)

Lp
Zadnjič spremenil scirocco12, dne Sr maj 05, 2010 6:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr maj 05, 2010 5:14 pm

King1, to se sam tko reče za urco al pa dve, verjetno bom kej dlje :lol: :lol:

SamoK, se priporočam za vožnjo z M3-jko. OPC-jko si že prodal?
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov