lisko je napisal/-a:Če mi bo uspelo prit po stari cesti bom prišuPetka celo ni flekasta več
![]()
vinjetapikapress
jaz ti prodam šipo z vinjeto

Če bo čas mogoče tudi jaz pridem...
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Če mi bo uspelo prit po stari cesti bom prišuPetka celo ni flekasta več
![]()
vinjetapikapress
jaz ti prodam šipo z vinjeto
Če bo čas mogoče tudi jaz pridem...
SamoK je napisal/-a:Ce pride Mac.. te pa se se jaz potrudim, da pridem, ceprav mam 15. enudrocross dirko v ajdovscini, ampak je dokaj blizu.. nikol nevesclovek je ze skor legenda na tem forumu..
King1 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Uuu skrivnostni član foruma![]()
![]()
Zdaj pa skoraj več ni dvoma da ne pridem hehe![]()
Res, upam da ne pride kaj vmes.
Ki pa še ni potrdil udeležebe na srečanju.Pustimo se presenetit.
@adis a ti prideš? Lepo bi bilo, da se spet mal vidimo. Si mi še en obisk dolžan.![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:
Imate telefonske od mene in kinga tako da če so kakršne koli nejasnosti zvrcnite. Ker bom verjetno štartal iz Celja se lahko štajerski del dobimo kje pa gremo skupaj, oziroma kakorkoli želite.
maius28 je napisal/-a:Da ne bo kdo mislil, da sem sedaj mrknil. Pišem, ko je nuja ali pa me kdo razkuri.Pridem iz Celja. Če bom šli skupi OK, sem pa doma blizu Merkatorja tako da bom štartal KIO, ko boste sedeli v avtih. Sam da mam plac za sedet v gostilni pa bo. Žena pa mi je dala zeleno luč. Le če bo višja sila me ni. Se pravi 17.5. v Avjovščini v Kavarni? HAHA. Mal heca.
Pa še to. Avto mora bit spucan a ne. Razen če bo dež. Bomo pa na Lukovici poliral z sonaxom.
Danes pa pišem ko kura. Moram kar naprej popravljat za sabo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov