lp
mazda-mx3 je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Ma neee, sploh nisem vedu da bo zvecer drag, niti za podpise nisem vedel![]()
joj ker sem premalo bral forum zarad NFS Underground ... Zakaj mi ni noben nic povedal!?
Drugace pa vas je blo res dosti!! gut
gigen zakaj pa mene nisi nic prasal??!!
Pa kje sta sploh bla vidva z mantaro??
Jaz sem vaju iskal.
Gigen je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Ma neee, sploh nisem vedu da bo zvecer drag, niti za podpise nisem vedel![]()
joj ker sem premalo bral forum zarad NFS Underground ... Zakaj mi ni noben nic povedal!?
gigen zakaj pa mene nisi nic prasal??!!
Pa kje sta sploh bla vidva z mantaro??
Jaz sem vaju iskal.
Tudi jaz sem tebe iskal, tvoj avto vidu tebe pa nikjer?Mantare ni blo, ga nisem dobu na tel.
COBO je napisal/-a:Zdej pa ze zhalishsvede da je Honda.
Gigen je napisal/-a:Ma neee, sploh nisem vedu da bo zvecer drag, niti za podpise nisem vedel![]()
Airborne je napisal/-a:dgrejtest je napisal/-a::rofl A z audijem??? hehehehehe...
Audi POWER!!!
zoranwagen je napisal/-a:Organizatorjem vsaka cast! Spravlja sta nekaj na noge! Ce bi ble temperature boljse bi blo se hujsi! Cakamo spomlad! Ena mala graja treba se je tud nek spremljevalen program spomnit samo blabla pa avte gledat postaje dolgocasno! Se dobro, da je ljubljansko podzemlje zorganiziralo na brzino dirkanje in svoj loncek na ta nacin pristavlo! Se enkrat cestitke za uspesno upravljeno delo!
Matt je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Ma neee, sploh nisem vedu da bo zvecer drag, niti za podpise nisem vedel![]()
Ja podpisi. "Pohvale" tudi upravniku Ragyju. Parkiral poleg mene, tam ko smo podpise zbirali, samo podpisati se je pozabil.
RegY je napisal/-a:Matt je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Ma neee, sploh nisem vedu da bo zvecer drag, niti za podpise nisem vedel![]()
Ja podpisi. "Pohvale" tudi upravniku Ragyju. Parkiral poleg mene, tam ko smo podpise zbirali, samo podpisati se je pozabil.
PRVIČ: sem RegY
DRUGIČ: poglej malo bolje, podpisal sem se z mojim pravim imenom, priimek je napisan približno takoe.... Vkkkk - torej štirje k-ji... podpisal sem se pa na listu na desni strani, nekje v sredini - LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost