A nimaš ti esp, ki se ne da izključit?....no drifting for u_furby_ je napisal/-a:ce bo dez, pol se bo driftalo
speedfreak je napisal/-a:A nimaš ti esp, ki se ne da izključit?....no drifting for u_furby_ je napisal/-a:ce bo dez, pol se bo driftalo
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:A nimaš ti esp, ki se ne da izključit?....no drifting for u_furby_ je napisal/-a:ce bo dez, pol se bo driftalo
ves kako pravijo...pametnejsi odneha
_furby_ je napisal/-a:aja... z primorske pridem jaz edini
Matey_ je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:aja... z primorske pridem jaz edini
Jst tudSe mamo tud za primorce :P hehe
BoneS je napisal/-a:Kolk nas bo pol sploh?
Mgajvr je napisal/-a:10-15 komadov?
King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Kolk nas bo pol sploh?Mgajvr je napisal/-a:10-15 komadov?
Tam tam nekje.![]()
lp
p.s. pa danes sva se pol popoldne še v btc-ju srečala tako da jutri pade kava. Na moj račun seveda.Itak, da me nisi videl. Spet.
![]()
![]()
![]()
lp
BoneS je napisal/-a:pa js mam ocitn resne probleme
King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:pa js mam ocitn resne probleme
Ne ne dec nimaš sam sem razmišljal, da bi ti odstopil tisti bon za okulista v Ljubljani.![]()
![]()
![]()
lp
BoneS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:pa js mam ocitn resne probleme
Ne ne dec nimaš sam sem razmišljal, da bi ti odstopil tisti bon za okulista v Ljubljani.![]()
![]()
![]()
lp
Cuj hvala.Sam na zdravniskem so rekl, da odlicno vidm. Zgleda, da je drgje tezava
Matey_ je napisal/-a:No iz Postonjskih koncu kaže na zlo lepo vreme
gasy je napisal/-a:Pridem jst s svojim avtom, sem bil danes v LJ in mi ni problem vozit. glezn drzi kt nov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov