Upam,da mi bo uspelo priti tako da vas vidim v zivo se bolj pa vase avtomobile ter seveda ,da se z kom spoznam in ,da placam tistim ,ki jim dolgujem pijaco.
L.P.
Ja upam da ce bo slabo vreme da boste glih tako prisli.Kr bi blo smotanoda pol nobenga nebi bilo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Symoon je napisal/-a:j**enti.... Jaz bom mel avto na štrihanju (odbijače in vrata, kjer so letvice). Tko, da me ne bo. Bom pa drugič bolj ponosno pripelju svojega hrčka.
Dober izgovor, sam d ane boš dragal! Zadnič si pa tk iskal koga za zraven! C C C :P :P
Ne sj ni panike, pa drugič!! Moj bo pa drugo leto barvan.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
No ja ampak vseenje boljs ce nas bo dost kot pa le pescica najbolj zagrizenih.Me prov zanima koliko nas bo.
Moja skromna ocen v primeru slabega vremena 50 avtov! Nvzgor pa potem ne znam rečt, ker je odvisno od precej stvari!
Te zadnje dni ko smo se na dragih dobivali in ni blo nič kaj ekstra objavljeno pod 20 avtov nismo prišli to so najbolj zagriženi in mislim, da jih je več kot peščica!
Ej folk a mi lahka kdo prepece cd ki ga uporabljate za tekmovanja.No ce se komu da.