Pugi je napisal/-a:Js lahka pomoje kšnga vzamem
Highlander je napisal/-a:Živijo!
A lahko jaz tud pridem! Sam jaz bi prišel z posebno predelanim avtom (bele barve, rotacijske luči na strehi, z modrimi nalepkami ob straneh vozila z napisi, ki se začnejo na P......)![]()
Mate ravno na mojem terenu srečanje, pa če ste zato lahko dobite posebno varovanje! :P
Highlander je napisal/-a:Živijo!
A lahko jaz tud pridem! Sam jaz bi prišel z posebno predelanim avtom (bele barve, rotacijske luči na strehi, z modrimi nalepkami ob straneh vozila z napisi, ki se začnejo na P......)![]()
Mate ravno na mojem terenu srečanje, pa če ste zato lahko dobite posebno varovanje! :P
music_man je napisal/-a:Jest tut pridem sam verjetn ne koj na zacetk ampak ene 2 urce poznej eni na zalost delamo u soboto.![]()
A lahka edn pove kak se pride do tja ce gres iz šk loke
ker se mi tut mal ne sanja kje bi mogu it.
TNX
Highlander je napisal/-a:Ni panike! Vam bom zrihtal da s tem ne bote meli problemov! Verjetno bo še en al dva sodelavca prletela zravn tako da bojo te zadeve z modrimi urejene!![]()
Verjetno bom prišel kr s svojim avtom ko mam zdele 14 dni dopusta, bojo pa moji sodelavci prišli kej pogledat na okol!
janna je napisal/-a:Domžalčan pol se pa widmojanna tut pride z njeno preljubo sestro zelenooko+cobo manom
sam upam da nom pol tm k ena lučka svetla zraven
domzalcan21 je napisal/-a:janna je napisal/-a:Domžalčan pol se pa widmojanna tut pride z njeno preljubo sestro zelenooko+cobo manom
sam upam da nom pol tm k ena lučka svetla zraven
hehe, sej bova midva skp lucko drzala :P
X-Hair, ja dejmo se dobit nekje v Lj, gremo na drinko pol pa štura gor, pa še tistga pocakamo k je iz škofje loke, kaj pravs?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov