Srečanja avtomobilskih navdušencev...

kolko vas pride?

jaz
96
68%
jaz ne :P
45
32%

Skupaj glasov : 141

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Ne apr 04, 2004 10:11 am

Deklice in decki, na prvem srecanju se vam ne bom mogu pridruzit. Upam pa da se vam bom lahko na 2., ce bo seveda :) :vrum

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 04, 2004 11:23 am

Pugi je napisal/-a:Js lahka pomoje kšnga vzamem

Ej fantje na Pugija se jst nebi kj preveč zanesu je zadnč pisu neki kakšne lege zice ma v avtu pa kolk jih spravi na zadnje zice če se imajo radi tko da fantje premislte mal men je tale naš Pugi čedalje bolj sumljiv kr neki na toplo stran ga vleče
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
JOKE
Upam res da se vidmo v čimvečjem številu
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Se bo Pugi kot je napisu valjel med rožicami ane Pugi :-P :-P :-P :-P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Highlander
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a Highlander Ne apr 04, 2004 11:43 am

Živijo!

A lahko jaz tud pridem! Sam jaz bi prišel z posebno predelanim avtom (bele barve, rotacijske luči na strehi, z modrimi nalepkami ob straneh vozila z napisi, ki se začnejo na P......) :)

Mate ravno na mojem terenu srečanje, pa če ste zato lahko dobite posebno varovanje! :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne apr 04, 2004 11:45 am

ja, pridi, pa se zmemimo za kake bonuse :P

varovanje za kaki pir pa to :D na postajo pa sporočiš, da boš dalj časa opazoval sumljivo zbiranje množičnih neznancev, za katere imaš utemeljen sum kraje rož :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne apr 04, 2004 11:48 am

Highlander je napisal/-a:Živijo!

A lahko jaz tud pridem! Sam jaz bi prišel z posebno predelanim avtom (bele barve, rotacijske luči na strehi, z modrimi nalepkami ob straneh vozila z napisi, ki se začnejo na P......) :)

Mate ravno na mojem terenu srečanje, pa če ste zato lahko dobite posebno varovanje! :P

Ja ja ti kr prlet, te bomo veseli :lol: Sam da nouš pol kr naenkrat blokc vn potegnu pa začeu kazni pisat :P
LP

Uporabniški avatar
Highlander
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a Highlander Ne apr 04, 2004 11:53 am

Ni panike! Vam bom zrihtal da s tem ne bote meli problemov! Verjetno bo še en al dva sodelavca prletela zravn tako da bojo te zadeve z modrimi urejene! :-P

Verjetno bom prišel kr s svojim avtom ko mam zdele 14 dni dopusta, bojo pa moji sodelavci prišli kej pogledat na okol!

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Ne apr 04, 2004 12:41 pm

No super :) rabmo organizatorke tud varnostnike hehe sej ves ce bojo fantje kej piiiiii delal okol se bo moru kaksn ded glasno zadret (moje glasilke take glasnosti ne premorejo hehehe) LP pa vljudno vabljeni vsi :)
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne apr 04, 2004 2:30 pm

EWO JST TUUUUT PRIDMMMMMMMMM :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne apr 04, 2004 3:06 pm

domzalcan21 je napisal/-a:EWO JST TUUUUT PRIDMMMMMMMMM :lol:

A ti mogoce kje nisi bil :mrgreen: :P

Ja jaz imam tudi frej, ce katera nima prevoza. Se ce vas bo vec se boste pa ze mal stislne zadaj z racko, se je prijazno bitje.
SlikaSlika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Ne apr 04, 2004 3:15 pm

Jest tut pridem sam verjetn ne koj na zacetk ampak ene 2 urce poznej eni na zalost delamo u soboto. :evil:

A lahka edn pove kak se pride do tja ce gres iz šk loke
ker se mi tut mal ne sanja kje bi mogu it.

TNX
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo Ne apr 04, 2004 3:30 pm

Men se 4-je komot lahk uštulte, tisti ki ste iz LJ!...Oz. trije če hočte bl komot sedet :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 04, 2004 4:26 pm

Highlander je napisal/-a:Živijo!

Lepo da se tudi varuhi reda zanimajo za te zadeve lepo in pohvalno poslus a Mozirski policaji bi tut lahka prišli pa da malce povejo kakšni so zakoni in nasplošno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 04, 2004 4:29 pm

music_man je napisal/-a:Jest tut pridem sam verjetn ne koj na zacetk ampak ene 2 urce poznej eni na zalost delamo u soboto. :evil:

A lahka edn pove kak se pride do tja ce gres iz šk loke
ker se mi tut mal ne sanja kje bi mogu it.

TNX

Lej jst sm hodu v Šl.loko v šolo poglej najprej greš čez zbiljsko jezero do Most nato prideš do Kamnika nakar greš čez prelaz Černivec maš pa cca 1 urco vožne malce hitre in pa če poznaš pot.

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Ne apr 04, 2004 4:39 pm

X-Hair je napisal/-a:Ja jaz imam tudi frej, ce katera nima prevoza. Se ce vas bo vec se boste pa ze mal stislne zadaj z racko, se je prijazno bitje.

Matr si ti nezahtevn... :D
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne apr 04, 2004 5:52 pm

Highlander je napisal/-a:Ni panike! Vam bom zrihtal da s tem ne bote meli problemov! Verjetno bo še en al dva sodelavca prletela zravn tako da bojo te zadeve z modrimi urejene! :-P

Verjetno bom prišel kr s svojim avtom ko mam zdele 14 dni dopusta, bojo pa moji sodelavci prišli kej pogledat na okol!

hehe, ce mi zagarantiras da mi zaradi 120dB Dtm-a nebote table dol trgal mogoce celo pridem... :lol: :lol:
Tu pr nas na ptuju me ze majo na piki, danes sem vgradil apexe nazaj (beri traktorske) sam -3.5cm so, prej so ble ene -10cm in grem homologirat zadevo, edin izpuh se me j**e, bo treba homologacijo cimprej porihtat :wink:

Uporabniški avatar
janna
Nov uporabnik

Napisal/-a janna Ne apr 04, 2004 8:10 pm

Domžalčan pol se pa widmo :D janna tut pride z njeno preljubo sestro zelenooko+cobo manom :wink: sam upam da nom pol tm k ena lučka svetla zraven :roll:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne apr 04, 2004 8:16 pm

janna je napisal/-a:Domžalčan pol se pa widmo :D janna tut pride z njeno preljubo sestro zelenooko+cobo manom :wink: sam upam da nom pol tm k ena lučka svetla zraven :roll:

hehe, sej bova midva skp lucko drzala :P

X-Hair, ja dejmo se dobit nekje v Lj, gremo na drinko pol pa štura gor, pa še tistga pocakamo k je iz škofje loke, kaj pravs? 8)

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne apr 04, 2004 8:21 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
janna je napisal/-a:Domžalčan pol se pa widmo :D janna tut pride z njeno preljubo sestro zelenooko+cobo manom :wink: sam upam da nom pol tm k ena lučka svetla zraven :roll:

hehe, sej bova midva skp lucko drzala :P

X-Hair, ja dejmo se dobit nekje v Lj, gremo na drinko pol pa štura gor, pa še tistga pocakamo k je iz škofje loke, kaj pravs? 8)

js tut js tut :D no jst bom itaq X-a počaku :)

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Ne apr 04, 2004 8:24 pm

No lepo je videt da se bo vas kr neki udeležilo tega srečanja! :twisted: Lahko vam povem da bo zanimivo!

Drugače pa Regy nevem od kod teb ideja in pa dovolenje da greš devat brezvezno anketo ki nima smisla pod to srečanje!!?????? Res nevem! Zakaj je ne daš pod vašo temo? A zdj ko s eje ircal je blo pa dobr an? Ko s eje pa takoj na začetku si pa že kr zaklenu temo pa sem te komi prepričala da se je odklenla!! Včasih si pa res smešen!

Lep pozdrav vsem
Jasmy

Uporabniški avatar
janna
Nov uporabnik

Napisal/-a janna Ne apr 04, 2004 8:25 pm

Jst pa u miže wem kje je Mozirje, ker mam dedka & babico mal stran (cez eni 2 cesti morš it :D ) iiiiiin sem skor vsak vikend tm :P men je lep kraj no... za ostale pa nevem kaj boste rekel... Domžalčan..a ti neveš kje je to?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov