labasjernej je napisal/-a:ja kak pa zaj za nas ko smo iz mb ki se bomo dobili pa ob kolkih v nedeljo v mariboru da gremo skup v celje?4sale kaj lokacija se velja ista?pa cas tudi?ice ki se bomo dobli v mb?na keri lokaciji?![]()
![]()
4Sale je napisal/-a:Vse ostalo ostane popolnoma enako - spremeni se le datum iz 5.4.2003 na 6.4.2003.
Prosil bi pa vse, ki imajo kakšne namene meni karkoli očitat v zvezi z oraganizacijo srečanja, da se tega vzdržijo. To srečanje je namreč v domeni nas vseh torej forumcev; jaz sem pač želel pomagat da bi bila zadeva čimbolj organizirana. Če pa kdo želi kaj pripomoči, mu z veseljem odstopim del org. nalog. Samo toliko, da si "operem roke", ker sem že dobil določena privat sporočila v tem smislu. Ne pozabit, v dobrem in slabem smo skupaj.
4Sale je napisal/-a:Mah sej ni panike - ni blo nič takega, sam jaz sm pač malo bolj občutljiv na te reči. Sicer sem pa dobil tudi nekaj vzpodbudnih in takih, ki smo priskočili na pomoč. Predvsem se je tudi qwerty potrudila pomagat z nasveti, ki pa jih žal na koncu nismo mogli uporabit.
4Sale je napisal/-a:Aja en predlog:
Se mi zdi res fajn če bi tisti, ki ne morete prit v nedeljo na meeting v Celju, prišli v soboto v Gameljne na tekmovanje v avtoakustiki. Tam nas bo namreč ogromno forumcev (najdete nas pri belem šotoru GaS Tuning). To bi bil en tak fini kompromis, a se vam ne zdi. Verjamem, da vam je štajercem tole malo od rok, ampak za vse ostale se mi zdi pa čist primerno. V bistvu bi imel kar nekakšni dve srečanji.
Upam, da vas nisem zmedel s tem predlogom - pravim le, da probajte v čim večjem številu pridet v Gameljne (vsaj tisti, ki v nedeljo ne morete v Celje).
Kaj pravte, a bi šlo tko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost