Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr apr 02, 2003 11:22 am

hmmm jest pomoje u nedelo nepridem... tezko bomo vidl
V8 POWER

labasjernej
Nov uporabnik

Napisal/-a labasjernej Sr apr 02, 2003 11:29 am

ja kak pa zaj za nas ko smo iz mb ki se bomo dobili pa ob kolkih v nedeljo v mariboru da gremo skup v celje?4sale kaj lokacija se velja ista?pa cas tudi?ice ki se bomo dobli v mb?na keri lokaciji? :!: :lol: :!:

Uporabniški avatar
s3ker
Nov uporabnik

Kraj: Vsepovsod in nikjer

Napisal/-a s3ker Sr apr 02, 2003 11:32 am

Ej to bi blo res cool za nedeljo v Celje, ker pol bi lahk folk v miru šel in v Gameljne kter bi hotel, pa še v Celje bi brez problema lahko prišli.

Torej sigurno Nedelja?!?
Nobody is perfect, I'm nobody!

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 11:33 am

labasjernej je napisal/-a:ja kak pa zaj za nas ko smo iz mb ki se bomo dobili pa ob kolkih v nedeljo v mariboru da gremo skup v celje?4sale kaj lokacija se velja ista?pa cas tudi?ice ki se bomo dobli v mb?na keri lokaciji? :!: :lol: :!:

Vi z maribora se zmkente da bo vse isto le dan drugače, lokacija je ista (sej ravno za to se gre) :wink:
Sarcy :8

labasjernej
Nov uporabnik

Napisal/-a labasjernej Sr apr 02, 2003 11:41 am

sarcy si pa organizatorka ta prava.res ti hvala :lol: 8) :lol: no sej se vidmo v ned v celju pa boma kako rekla.alo mariborcani te pa v nedeljo ob 13.30 pred OBI-jem.pa prijite v cim vecjem stevilu!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 11:42 am

Vse ostalo ostane popolnoma enako - spremeni se le datum iz 5.4.2003 na 6.4.2003.

Prosil bi pa vse, ki imajo kakšne namene meni karkoli očitat v zvezi z oraganizacijo srečanja, da se tega vzdržijo. To srečanje je namreč v domeni nas vseh torej forumcev; jaz sem pač želel pomagat da bi bila zadeva čimbolj organizirana. Če pa kdo želi kaj pripomoči, mu z veseljem odstopim del org. nalog. Samo toliko, da si "operem roke", ker sem že dobil določena privat sporočila v tem smislu. Ne pozabit, v dobrem in slabem smo skupaj :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 11:44 am

labasjernej je napisal/-a:sarcy si pa organizatorka ta prava.res ti hvala :lol: 8) :lol: no sej se vidmo v ned v celju pa boma kako rekla.alo mariborcani te pa v nedeljo ob 13.30 pred OBI-jem.pa prijite v cim vecjem stevilu!

No sej preveč hvalt me pa ne smeš :wink: , sm hotla sam pomagat :wink: , no pa še kdaj drugič :wink: !

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 11:46 am

4Sale je napisal/-a:Vse ostalo ostane popolnoma enako - spremeni se le datum iz 5.4.2003 na 6.4.2003.

Prosil bi pa vse, ki imajo kakšne namene meni karkoli očitat v zvezi z oraganizacijo srečanja, da se tega vzdržijo. To srečanje je namreč v domeni nas vseh torej forumcev; jaz sem pač želel pomagat da bi bila zadeva čimbolj organizirana. Če pa kdo želi kaj pripomoči, mu z veseljem odstopim del org. nalog. Samo toliko, da si "operem roke", ker sem že dobil določena privat sporočila v tem smislu. Ne pozabit, v dobrem in slabem smo skupaj :wink: .

Veš kaj Sale sej nisi ti kriv da je pršlo do tega, da ste oz. smo mogl prestavt, tko da bi blo zlo nefer da bi ti zdej dobival kakšna čudna osebna sporočilca, je tako???

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 11:49 am

Mah sej ni panike - ni blo nič takega, sam jaz sm pač malo bolj občutljiv na te reči. Sicer sem pa dobil tudi nekaj vzpodbudnih in takih, ki smo priskočili na pomoč. Predvsem se je tudi qwerty potrudila pomagat z nasveti, ki pa jih žal na koncu nismo mogli uporabit :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 11:51 am

4Sale je napisal/-a:Mah sej ni panike - ni blo nič takega, sam jaz sm pač malo bolj občutljiv na te reči. Sicer sem pa dobil tudi nekaj vzpodbudnih in takih, ki smo priskočili na pomoč. Predvsem se je tudi qwerty potrudila pomagat z nasveti, ki pa jih žal na koncu nismo mogli uporabit :wink: .

Kaj pa je priporočila? :wink:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Sr apr 02, 2003 11:54 am

Sicer se poznamo samo prek foruma, a mislim, da lahko vsak razume situacijo, če vsaj malo resno premisli. Jaz sem sicer doma iz najbolj severovzhodnega dela Slovenije, mi je drugače res težko priti kam, ker ponavadi delam med vikendom. No, zdajle v soboto mam glih kolokvij :wink: , tak da mi ta vikend res paše, pa kjer koli že bo. Pa še nikoli nisem bil na teh srečanjih. :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr apr 02, 2003 12:01 pm

kul...pol lahko pa mogoče še jaz uletim...! :D :D
aja, samo en nasvetek (nocem težit)....4sale, po moje bi blo fajn, da bi na prvi strani pol popravu datum....
Slika

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Sr apr 02, 2003 12:17 pm

OK, nedelja pol.
Kaj je pol z onimi identifikacijskimi zadevami, bomo mel kje nicke napisane al ne?
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 12:43 pm

Ah, sej jaz tud mislim, da bomo na koncu vsi zadovoljni - glavno da se malo spoznamo pa to (se res že veselim :) ). Če kdo res ne bo mogel prit v nedeljo, mu pa obljubim, da to ne bo zadnje srečanje in bomo gotovo kmalu še kakšnega naredili :wink: .

BTW..za Gameljne v soboto pa vse velja (tudi glede včlanjevanja v GaS tuning).

Hvala za opozorilo - bom popravil datum na prvi strani te debate.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 12:46 pm

Res škoda da smo mogli spremeniti v nedeljo, ker zdaj ne bo tolk punc, ker ne morejo, res škoda! :cry:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr apr 02, 2003 12:57 pm

dej official note....
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 1:03 pm

Aja en predlog:

Se mi zdi res fajn če bi tisti, ki ne morete prit v nedeljo na meeting v Celju, prišli v soboto v Gameljne na tekmovanje v avtoakustiki. Tam nas bo namreč ogromno forumcev (najdete nas pri belem šotoru GaS Tuning). To bi bil en tak fini kompromis, a se vam ne zdi. Verjamem, da vam je štajercem tole malo od rok, ampak za vse ostale se mi zdi pa čist primerno. V bistvu bi imel kar nekakšni dve srečanji.

Upam, da vas nisem zmedel s tem predlogom - pravim le, da probajte v čim večjem številu pridet v Gameljne (vsaj tisti, ki v nedeljo ne morete v Celje).

Kaj pravte, a bi šlo tko?
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 1:16 pm

4Sale je napisal/-a:Aja en predlog:

Se mi zdi res fajn če bi tisti, ki ne morete prit v nedeljo na meeting v Celju, prišli v soboto v Gameljne na tekmovanje v avtoakustiki. Tam nas bo namreč ogromno forumcev (najdete nas pri belem šotoru GaS Tuning). To bi bil en tak fini kompromis, a se vam ne zdi. Verjamem, da vam je štajercem tole malo od rok, ampak za vse ostale se mi zdi pa čist primerno. V bistvu bi imel kar nekakšni dve srečanji.

Upam, da vas nisem zmedel s tem predlogom - pravim le, da probajte v čim večjem številu pridet v Gameljne (vsaj tisti, ki v nedeljo ne morete v Celje).

Kaj pravte, a bi šlo tko?

Bom probala urediti! :wink:

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Sr apr 02, 2003 2:39 pm

Kje pa so te Gameljne? Se opravičujem če je že napisano :oops: , ampak mene zanima kam morem pelat npr. iz Ljubljane.

Tnx

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Sr apr 02, 2003 3:13 pm

Tole se vam je pa mal pokvarl. Drugic se morate pa prej domenit za prostor. A ni nobenega velikega placa da bi bili v soboto.

No ja imejte se lepo, ker v nedeljo ne morem grrr...

LP,Sandi
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost