Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po jun 20, 2005 10:48 pm

Lej, BlackWind (pa ne me jemat, kot da nekaj ful pametujem),sej kategorija je MANJ je več torej ti to, da " mas dost vec modifikacij" ne prinese ravno velik pik, se ti ne zdi? :con
Bruhice nismo nč skuhal...ne vem zakaj, ampak narejeno nekak ne pride do izraza na njegovem avtu. :| Mogoče je kriva barva avta, k na Yagi-jevem, k je črn, vse ful hudo zgleda. Kar se tiče Bojča, ne vem če si opazil pri njemu detajle, kot je perfektno vgrajen LCD v centralno konzolo. :shock: Osebno bi mogoče še omenu, da mam ful dobrga kolega, k ma Twingota in sva že 1000x študirala kaj se da, kaj obstaja, gledala slike, brala po tujih forumih in tako dalje, tko da men je cool, da se trudiš, pa da si že marsi kej na avtu spremenil, ampak maš še dolgo pot, da bo tvoj twingo nekaj posebnega... je pa to pozitivno po eni strani in upam, da ti je celotna zadeva v motivacijo. :clapclap Men je blo cool, k sem vidu vaše "nicke" iz foruma, pa sem vedu, da ste to vi... čeprov bi mogu Acid lepo mal prej pridet pa sodelovat,a ne. :roll: Sem ga jest ganjal, k sta pol tm pričala. Aja, pa od modrega twingo je men obupno narjen odzuni, edina res cool zadeva so mi une reže, pa mogoče še furry lisice okol retrovizorja... :tomidelej:

U bistvu se je pr teb zgodil en paradoks... mel si preveč premalo opaznih detajlov, torej preveč, da bi blo "manj je več" in pa premalo opazno, da bi lahko bilo naj detajl. :?

Uglavnem, pri nas je na prvem mestu druženje in dobri odnosi z vsem folkom. Nismo pobrateni z nobenim klubom in tudi proti nobenmu klubu nismo nastrojeni, čeprav so eni to trdili, baje. :ne

Največja kuhna se men zdi, ko pridejo kolegi ali pa klubski člani in vsi glasujejo enako, da poberejo pokale. :bonk Zaenkrat se temu dokaj uspešno izogibamo na naših showih, edino kadar ne gre drugače...tokrat so pač drag tekmovalci glasovali za 206RC, ki je že dobila en pokal in je tako dobil dva, enako pa je BMW bil edini ki je kakor koli predstavil svoj avto (slike, video, opis predelav) in ga tudi nismo hoteli sankcionirati pri drugih kategorijah, ker res u bistvu ni bilo neke hude predstavitve avtomobila. Če bi oranžna Honda imela svoj oranžni tepih in tisto zastavico, pa še kakšno sliko od lani recimo, a ne Freaks... :EE Kar se tiče detajla, predstavitve in pa manj je več, nam res niste nardil lahkega dela... :noro

Super mi je blo še, da je prišel Neon :bow ( čist si me na dark side zvleku - sam še Celico mam v glavi :DDD ), pa GA-MA-ta sem od daleč vidu, pa še ene par foka ala Habbich, Modri, Freaks , novi štajerski klub 4Tuning, Pugl, Regy, pa še zihr koga pozablam... :woohoo

Da zaključim prosti spis... :oops: valda da se poznamo in upam, da bom še naprej lahko dodajal nove obraze zraven novih nickov iz foruma, k eno je človeka brat, drugo pa spoznat ga v živo... Za Neona sem bil ziher, da je to kakšen 35 let star zatežen fotr...( :mrgreen: joke.) Nikoli se ne bojo vsi strinjali z rezultati, ampak dejansko tud glasovnice včasih dajo presenetljive rezultate. Sicer pa ne vem kako vi doživljate poraze (čeprav jaz "ne dobijanje pokala" ne bi štel med osebne poraze) ampak mene take stvari motivirajo, da izboljšam sebe in lahko naslednjič pokažem več. Tako da ne obupajte! Upam, da se vidimo prihodnjič. :pij:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po jun 20, 2005 10:53 pm

seveda sem dregal,ce si pa mojga jugota spregledo pol pa....
Slika
ja saj jaz sem mel pa isto problem da je za ogled stylinga zmankal cajta vse zal ne gre
pa se velik takih in boljsih prireditev nam vsem zelim 8)
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Po jun 20, 2005 11:03 pm

Ja k*urac dregal,pizdarije delal,na pisti in izven (na travi) :bonk :bonk :ne
Drug let se pa mal bol v roke vzem,šema :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 To jun 21, 2005 1:57 am

se strinjam z nitrom....bolj dregaj po stezi yugec owner...ne pa mimo folka na polno po boxih in okoli....mogoče je bil celo alko prisoten? :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 To jun 21, 2005 2:03 am

drkkk je napisal/-a:tak ko sem ze napisal...

been there, seen that...

meni je blo vse totalno out...
na primitivni ravni, avti sami bogi razen treh, ozvocenje, bi bilo boljse, da ga ne bi bilo (tak ko ga ni bilo na cilju), zensk nobenih pametnih za videt mogoce kake dve do tri...
na stajlingu pa itak isti avti ko vedno samo pac v skrceni oblik
meni je v bistvu zal da sem zapravo nedeljo, naredil 200km iz zapravil 500sit za vstopnino... (se dobro, da smo imeli svojo hladno pijaco in hrano)

najbolj mi je pa kompleten vtis pokvaro neki d**** z bmw-jem ki je najprej nekaj driftal pol pa se oddriftal med parkiranimi (styling) avti...

no v glavnem moja ocena je skrajno negativna, ker hodim dosti po podobnih zadevah, pa vem kako bi moralo kaj potekat...

(da se o senci ne pogovarjamo...)

drkeđija predlagam ti da se potem spraviš v roke in naslednje leto organiziraš popoln drag race in styling show v sloveniji,rade volje ga bom obiskal in plačal kakšnega jurja vstopnine...saj ne rečem da je kritika slaba stvar ampak tale post se mi zdi pa namensko prcanje....

najbolj mi je pa kompleten vtis pokvaro neki d**** z bmw-jem ki je najprej nekaj driftal pol pa se oddriftal med parkiranimi (styling) avti...

kdo? jst? poglej moj podpis...a je ta bmw? samo črne havbe ima...
naj to povem da nisem driftal nič okoli stylinga...ampak samo ob odhodu sem malo zavijugal na željo gledalcev ob progi...to je pa tudi vse...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 6:10 am

Mare9mm je napisal/-a:Sicer pa ne vem kako vi doživljate poraze (čeprav jaz "ne dobijanje pokala" ne bi štel med osebne poraze) ampak mene take stvari motivirajo, da izboljšam sebe in lahko naslednjič pokažem več. Tako da ne obupajte! Upam, da se vidimo prihodnjič. :pij:

sej pravm pac sem povedal kar sem mislil....ok sej vidm zdej kako je....ja res je mozno da ne pasem vec skoraj v manj je vec...ampak v extrem predelave pa tudi ne....ce bi imel se kak bodykit lep pol bi blo marsikej drugace samo potem je pa spet kunkorenca visjega razreda....pa se notranjost itd....kar pa jest na tem avtu ne mislim vec newem koliko predelovati....se prvi odbijac izrezem malo in dam mrezice lepo noter in prvo haubo prebarvam ker je zelo od kamenckov in to je to....mogoce bo se kdaj padu v manj je vec ce bo sreca...mislil sem pa da za manj je vec ocenjujete bolj zunanjost kjer ni extremnih predelav...pa sem vidu da bi mogu met se newem kolk lcd-jev pa prtlaznik u iber predelan ;) pa se kej posebnega v kabini ;) ali pac...no sej jest to ne sprejmam kot poraz...jest (osebno- za sebe) sem ze zmagal da sem sploh lahko prisel na styling show kar sem si ze dolgo zelel (ceprav ujames tudi komentarje ko gre kdo mimo kot so: kaj pa ta kle dela samo zatemnjene sipe ima in se 15 colk nima; pa avto samo od uspredej pogleda), ko sem gledal po showih fante ki raztavljajo avto in ga vsi mimojedoci opazujejo ;) ze to je veliko veselje in dozivetje...saj res da se danes ne zgleda twingo newem kako posebno ampak glede na twinge na nasih cestah je zelo poseben....malo je taksnih ki imajo vsaj toliko predelav kot jaz....vendar je potem drugih avtov vec ki pa potem lepse izpadejo kot twingo....do danes nisem imel moznosti da bi to izkusil na svoji kozi, ker pac ni bilo nic za pokazat...vesel sem da sem bil z vami in upam da se se kdaj na kakem showu vidimo...najbrz pa se bo se kaka malenkost na twingu res spremenila...ne pa kaj extrembega....ker gledam da mi je avto se kaj uporaben ;)
hvala tudi tebi za odgovor...
Lp

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac To jun 21, 2005 6:46 am

za "BlackWind":

sej je luštkan tale tvoj twingo, men osebmo 100x bolj kot un modr (lahko, da zaradi barve), ampak še vedno je samo twingo in kot tak večini nezanimiv. ;)

pohvala pa za trud, ker zgleda zelo lepo in urejeno in ne pretirano nakičeno, kot večina avtov tam.

lp

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jun 21, 2005 7:24 am

Eddy-k2 je napisal/-a:

kdo? jst? poglej moj podpis...a je ta bmw? samo črne havbe ima...
naj to povem da nisem driftal nič okoli stylinga...ampak samo ob odhodu sem malo zavijugal na željo gledalcev ob progi...to je pa tudi vse...

Hmmm, moram priznat, da ko sem te videl... sem že rekel kolegu: " o-o,... eddy... upam da se bo uspel zadržat..." :EE

no, u glavnem, bil si priden... ni bil pa priden en nowejši bmw, moder, kranjska tablica.... ;)

lp!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

GTpunto
Nov uporabnik

Kraj: Pragersko

Napisal/-a GTpunto To jun 21, 2005 7:42 am

Mare ne morem drugače. pišuka znaš samo nekaj jebat folk za njihove avte. Imej ti j***a pa si kupi suzukija pa ga rihtaj. Pa kalos je tudi pravi show car samo ti tega itak ne kapiraš. :evil:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 21, 2005 7:44 am

BaSe je napisal/-a:LOL pugi, kak si ti domu prišo :P :D

LOL, to je od uroša auspuh :D Dobra fora, sam tok zanč pa spet ni tale kup gniuga pleha...

monster_d je napisal/-a:sam lol, Rx8 pelo mal pred tem ko sem sel domu 16,4 :lol: :P :vc

To je tolk kot naš Clio 1.5dCi od CarInventa... Rapid dela varke ;)

darkdog24 je napisal/-a:Joj pozabu sm se Pugiju in Gerchiju zahvalit, da sta mi zrihtala une 4 pičke, da so se mal na mojmu cliotu slikale.Mislim da bojo slike zelo lepe in bojo romale na steno.
Hvala fanta!

Ekehm, slike dobiš.. Jih je pomoje cca 10 sam od tvojga avta vseskup pa ene 200...

borut007 je napisal/-a::
- zadnja vožnja Hemyja/Fieste. Sicer čestitke za čas 13.9 (baje).

Ja hemy je res vozil 13.9, kar je bil tud eden od ciljev sezone - voziti pod 14. Če tko gledamo so korvete vozile od 13 do 13.7 skoz, se pravi je to zelo dobr rezultat. V klubu imamo zdj nov vic:

"Hemy, a si kak pokal dobu na dragu?"
"Piizda ne an, sm bil prehitr..."

Jebemti čez pravilnik fuj 10X Jebiga

@vesolc&ostali: Sori če nism mel časa, mislm da nisi bil edini, zato se na temu mestu res vsem opravičujem (inessi, voltage, vesolc, DaewooRugby,Blackwind, in mnogi drugi), ker nisem mel časa za pogovor ali kej drugega. Res mi je cel dan kuzla v rit skakala, je blo velik j**e in kreganja, organiziranja, reklamiranja, Pimpiranja :D
Če bom mel kdaj cajt, pade pjača za vsakega ;)

Cicero je napisal/-a:Če ti morejo drugi pičke rihtat, da se ti pridejo k avtu slikat, bi se jaz globoko zamislo.

Ah cicero, dj no ne bit jezn. Sj bi lahko sam vrjetn, sam če je bil pa tm profesionaln pimp s profesionalnmu fotografam (Gerchy), kaj še češ... :D

@metallic, monster, cicero... : Tole okol megana in tak je čista oslarija. 225 konjev vs500.. Tisti ki draga bo že vedel da je za vsako nadalnjo sekundo treba malo več kot le športni filter! Kar zračunajte kolk je razlike v cilju med 13 in 14 sekundami, če gre pri 13 sekundah 220KM/H skozi cilj: Od oka 60 metrov!!

@Blackwind: mislim da ni lepo od tebe, da ne privoščiš modremu dirkacu nagrade, ker objektivno gledano njegov jajček dosti pomete s konkurenco.. Ima lepe 16", do jaja izpeljan izpuh zadaj, lepe, zakitane prage, ni da ni.. Prav tako noter. Brez zamere, samo mislim da kljub subjektivnosti vsakega takega ocenjevanja ne gre v tem primeru za napako. Pa ne da bi bil tvoj slab, samo v detajle gledano je njegov prav tako dober...

@Mare9mm - lep govor, mam kr solzice...

Za vse - upam da ste dojeli klub ZUP racing v dobri luči, potrudili smo se kr fejst, malo nam je zagodla sreča na dragih, kljub temu je uroš osvojil pokal, več pa vrjetno prihodnjič ko bodo na cesti še kaki hujši avteki če bo vse po sreči.
Hvala vsem ki ste na stylingu glasovali za naš avtek...

Drag: Zahvalil bi se majiCRX, čeprav nisi mogla kej.. Sam v vednost, da mi je šel tisti vaš tipček tolk do jaja, da sm skorej znoru. Obnašal se je skrajno ignorantsko in debilno. Model je iz moje roke iztrgal MOJ mobitel in se šel kregat s tabo. Res pohvalno... Pri tem, da potem sploh niso zadeve potekale kakor je on rekel in bi z lahkoto postavili tako kot smo se namenili.. No, pa drugič...

Pravilnik - lahko bi pisal celotno stran, vendar bom samo napisal da potrebuje nekaj konkretnih dodelav... Škoda mi je našega najboljšega tekmovalca, ki je po času 14.05 al kok, potem vozil 13.9 in izpadel iz tekmovanja.. Zdi se mi nefer in nespodbujajoče za napredek, spodbuja pa taktiziranje...

Styling: Spet ena odlična organizacija Gas Tuninga. Kolikor sem jaz dojel je bilo tole najbolj regularno ocenjevanje do sedaj... Seveda tudi prijaznost osebja na nivoju :D Pohvala večini avtomobilov na zboru za trud in ustvarjalnost. Veliko tudi iz našega foruma (VOLTAGE - Lep gepek!!, Broohy - še letvice, pa prebarvat cel avto ;) važn da si ti lep.. timeeee!! , Blackwind - jezni mali luštni jajček ;) , Mergy - čestitke za pokal, res hud megy , BMW 850i - vsakič znova hud , Maky - avto maš postran neki , Darkdog - tvoj avto ma svoj faktor :D , katrca - fukiš avto, postlo vzadej not montirej , itd itd itd...

Hvala in upam da se vidimo v MS!!!
Zadnjič spremenil Pugi, dne To jun 21, 2005 8:00 am, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To jun 21, 2005 7:56 am

blackwind, manj je več - ampak nemorš pa bit sigurn da boš zmagu na prvem showu kjer se boš prikazal - manj je več je tud A4 od couragea pa je šel brez pokala domov, je blo še kar nekaj avtomobilov kjer bi jim jst raje dal pokal za manj je več. Ne si preveč k srcu jemat tega da nisi nč dobu pa zakaj je blo tak. Show je show, poglej si darka pa modrega dirkača, sta rihtala avte k fukjena pa tud po celo leto ni blo pokala kljub vsem predelavam, sam pride čas tudi za njih in se zdj lepo pokaže da tud ona dva dobita pokale za svoj trud.

show je show, avti so hobi in show je za druženje in ne za pokale, ne pozabit tega.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 8:30 am

Pugi je napisal/-a:@Blackwind: mislim da ni lepo od tebe, da ne privoščiš modremu dirkacu nagrade, ker objektivno gledano njegov jajček dosti pomete s konkurenco.. Ima lepe 16", do jaja izpeljan izpuh zadaj, lepe, zakitane prage, ni da ni.. Prav tako noter. Brez zamere, samo mislim da kljub subjektivnosti vsakega takega ocenjevanja ne gre v tem primeru za napako. Pa ne da bi bil tvoj slab, samo v detajle gledano je njegov prav tako dober...

ojojjjj bog ne daj da komu ne privoscim....modri je tudi veliko truda vlozil v avto....veliko vec kot jaz...itak je on sam svoj mojster....mogoce je tko zgledal da komu ne privoscim ampak sem na koncu posta napisal da ne bo kdo mislil da sem komu fouŠ :!:
samo pac se mi je zdelo da so ostale avte ki niso mel 100kg bodykita gor mal bolj oz. zlo na hitro pogledal....na ostalih k so bli pa se pod arafati so pa iskal detajle...ampak so mi ze pojasnili da pac ni blo temu tako :roll: tko da to je to...pugi pa seenkrat midva z modrim se cist uredu razumeva (pa ne zganjam nobene hinavscine in ritoliznistva) tut ko greva na kako pjaco in debatirava o twingih, in vem da se je trudu pa da je dost naredu za avto... ima pa vsak svoj okus...hvala bogu ;)
res pa je pa moras priznat da prage pa nima ravno lepo zakitane....no namen je biu dobr ampak se je pac material usedu in zdej ni lih lepo....ampak se ne porajta ;)
tolk o tem da ne bo nesporazumov....

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jun 21, 2005 8:35 am

za tak poseg k ga je modri delu s kitanjem pragov na avto rabiš j***a, in če jih nimaš pač maš zalimane prage gor. Un vsako stvar sproba najprej na svojem avtu in potem dela drugim bolš, iz napak se učimo :S poliester je svinja, to pa vemo vsi ki delamo z poliestrom - men je po 2 mescih začelo zategovat v prtlažniku pokrov za wooferje ker je sonce nardilo svoje, pa kaj čem?

sem pa gledal na showu vse avte podrobno kako so izdelani odbijači ki so iz poliestra in si upam trdit da ima vsak avto napake, res da vidne če iščeš napako in ne gledaš kompletnega izdelka, sam pravtako si ti gledu od modrega twingota, gledu si tist kar je "zaj****" in ne celotne slike.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 21, 2005 9:17 am

Cicero je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14. :roll:
Bl mi je čudn, da mata korveti tolk velik. :shock: :?

Stock Megan Rs ima čez 15s
Stock M3 pelje brez reakcije 13,4 . Pa Megan RS nima za burek, proti M3.

Tako, da ne bluzi bedarij.

14.9 by AM. In če bi oni znal speljevat (tako kot recimo pri AFM) bi bil cajt še za par sekund krajši.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man To jun 21, 2005 9:25 am

metallic a ti veš ka govoriš?

pri času 14.9 greš rečt par sekund boljši čas zaradi speljevanja ? NO WAY HOSE !

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 21, 2005 9:27 am

Zaj... :oops:
Mislu sm par desetink... :oops: ;)

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti To jun 21, 2005 9:42 am

Evo en filmček iz moje strani.Je bolj amaterski,ampak nekaj pa je le! :lol:

http://www.mobisux.com/album/data/500/35496Slovenj_Gradec_THE_MOVIE.wmv
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 9:53 am

croma_man je napisal/-a:sem pa gledal na showu vse avte podrobno kako so izdelani odbijači ki so iz poliestra in si upam trdit da ima vsak avto napake, res da vidne če iščeš napako in ne gledaš kompletnega izdelka, sam pravtako si ti gledu od modrega twingota, gledu si tist kar je "zaj****" in ne celotne slike.

hja itaq ma vsak avto napake...sej to nism jest porajtal kot celota je ql...to je eden lih kazal tam nekomu ko sem mimo prisel...jst drgac nism pikolovski in da bi gledu u mater lej kle je pa nekej grdo ;) mislm halo zakaj pa...vazn da je lastniku ql...sej edn iy mb je imel se na odbijacu ya tablco narejeno pa jo je imel na haubi pa vse strlel pa rjaste obrobe itd....sam ce je njemu ql pol je yadeva resena... croma man pa ne se tolk palit :lol: no sej si lepo povedal kar mislis tko kot tud jest ;)
caw

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 9:59 am

Torti je napisal/-a:Evo en filmček iz moje strani.Je bolj amaterski,ampak nekaj pa je le! :lol:
http://www.mobisux.com/album/data/500/35496Slovenj_Gradec_THE_MOVIE.wmv
:wiihuu :clapclap :tomidelej: :bow
res si dobr tole spedenal...veliko uzitkov ob gledanju tudi drugim ;)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma To jun 21, 2005 10:10 am

Torti je napisal/-a:Evo en filmček iz moje strani.Je bolj amaterski,ampak nekaj pa je le! :lol:

Hud muvi, lepo si to naredu.Priporočam ogled! :-P
Praevenire melius est quam praeveniri
----------------------------------------------------
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=5169
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov