BaSe je napisal/-a:LOL pugi, kak si ti domu prišo :P

LOL, to je od uroša auspuh

Dobra fora, sam tok zanč pa spet ni tale kup gniuga pleha...
monster_d je napisal/-a:sam lol, Rx8 pelo mal pred tem ko sem sel domu 16,4

:P

To je tolk kot naš Clio 1.5dCi od CarInventa... Rapid dela varke

darkdog24 je napisal/-a:Joj pozabu sm se Pugiju in Gerchiju zahvalit, da sta mi zrihtala une 4 pičke, da so se mal na mojmu cliotu slikale.Mislim da bojo slike zelo lepe in bojo romale na steno.
Hvala fanta!
Ekehm, slike dobiš.. Jih je pomoje cca 10 sam od tvojga avta vseskup pa ene 200...
borut007 je napisal/-a::
- zadnja vožnja Hemyja/Fieste. Sicer čestitke za čas 13.9 (baje).
Ja hemy je res vozil 13.9, kar je bil tud eden od ciljev sezone - voziti pod 14. Če tko gledamo so korvete vozile od 13 do 13.7 skoz, se pravi je to zelo dobr rezultat. V klubu imamo zdj nov vic:
"Hemy, a si kak pokal dobu na dragu?"
"Piizda ne an, sm bil prehitr..."
Jebemti čez pravilnik fuj 10X Jebiga
@vesolc&ostali: Sori če nism mel časa, mislm da nisi bil edini, zato se na temu mestu res vsem opravičujem (inessi, voltage, vesolc, DaewooRugby,Blackwind, in mnogi drugi), ker nisem mel časa za pogovor ali kej drugega. Res mi je cel dan kuzla v rit skakala, je blo velik j**e in kreganja, organiziranja, reklamiranja, Pimpiranja

Če bom mel kdaj cajt, pade pjača za vsakega

Cicero je napisal/-a:Če ti morejo drugi pičke rihtat, da se ti pridejo k avtu slikat, bi se jaz globoko zamislo.
Ah cicero, dj no ne bit jezn. Sj bi lahko sam vrjetn, sam če je bil pa tm profesionaln pimp s profesionalnmu fotografam (Gerchy), kaj še češ...
@metallic, monster, cicero... : Tole okol megana in tak je čista oslarija. 225 konjev vs500.. Tisti ki draga bo že vedel da je za vsako nadalnjo sekundo treba malo več kot le športni filter! Kar zračunajte kolk je razlike v cilju med 13 in 14 sekundami, če gre pri 13 sekundah 220KM/H skozi cilj: Od oka 60 metrov!!
@Blackwind: mislim da ni lepo od tebe, da ne privoščiš modremu dirkacu nagrade, ker objektivno gledano njegov jajček dosti pomete s konkurenco.. Ima lepe 16", do jaja izpeljan izpuh zadaj, lepe, zakitane prage, ni da ni.. Prav tako noter. Brez zamere, samo mislim da kljub subjektivnosti vsakega takega ocenjevanja ne gre v tem primeru za napako. Pa ne da bi bil tvoj slab, samo v detajle gledano je njegov prav tako dober...
@Mare9mm - lep govor, mam kr solzice...
Za vse - upam da ste dojeli klub
ZUP racing v dobri luči, potrudili smo se kr fejst, malo nam je zagodla sreča na dragih, kljub temu je uroš osvojil pokal, več pa vrjetno prihodnjič ko bodo na cesti še kaki hujši avteki če bo vse po sreči.
Hvala vsem ki ste na stylingu glasovali za naš avtek...
Drag: Zahvalil bi se
majiCRX, čeprav nisi mogla kej.. Sam v vednost, da mi je šel tisti vaš tipček tolk do jaja, da sm skorej znoru. Obnašal se je skrajno ignorantsko in debilno. Model je iz moje roke iztrgal MOJ mobitel in se šel kregat s tabo. Res pohvalno... Pri tem, da potem sploh niso zadeve potekale kakor je on rekel in bi z lahkoto postavili tako kot smo se namenili.. No, pa drugič...
Pravilnik - lahko bi pisal celotno stran, vendar bom samo napisal da potrebuje nekaj konkretnih dodelav... Škoda mi je našega najboljšega tekmovalca, ki je po času 14.05 al kok, potem vozil 13.9 in izpadel iz tekmovanja.. Zdi se mi nefer in nespodbujajoče za napredek, spodbuja pa taktiziranje...
Styling: Spet ena odlična organizacija Gas Tuninga. Kolikor sem jaz dojel je bilo tole najbolj regularno ocenjevanje do sedaj... Seveda tudi prijaznost osebja na nivoju

Pohvala večini avtomobilov na zboru za trud in ustvarjalnost. Veliko tudi iz našega foruma (
VOLTAGE - Lep gepek!!,
Broohy - še letvice, pa prebarvat cel avto

važn da si ti lep.. timeeee!! ,
Blackwind - jezni mali luštni jajček

,
Mergy - čestitke za pokal, res hud megy ,
BMW 850i - vsakič znova hud ,
Maky - avto maš postran neki ,
Darkdog - tvoj avto ma svoj faktor

,
katrca - fukiš avto, postlo vzadej not montirej , itd itd itd...
Hvala in upam da se vidimo v MS!!!