Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po avg 29, 2005 4:29 pm

Pozdravljeni!

Ne morem verjeti zakaj se po vsakem tuningu ali srecanju vedno nekaj pljuva. Vidim da večina res še ni ugotovila, da je tuning scena iz leta 2004 v leto 2005 močno padla.
Saj v letošnjem letu je na vsakem srečanju zelo malo tuning razstavljalcev, mogoče so lastniki vozil ugotivili, da je brezveze peljati avto na tuning ,ker te vedno skritizirajo in raje ostajajo doma. Ampak vedeti moramo, da si samo sebi kopljemo jamo, kajti na tem forumu smo ljudje ki nam avtomobili nekaj pomenijo. Razumel bi take kritike na kakem vrtičkarskem forumu, ne pa tukaj. Mislim, da je ze skrajni čas za ta forum ,da se zadeva postavi na pozitivno stran in se začne vse skupaj odvijati v tako smer, da se bo tuning razvijal ne pa da ga bodo nekateri uničevali celotno sceno.
Cez dober teden bomo imeli v Sloveniji največjo tuning prireditev, ki bo v Grosuplju in res upam ,da ne bodo spet nekateri kritizirali kaksni avtomobili so bili na showu. Vedeti je treba, da imamo v Sloveniji pač take avtomobile.

lep pozdrav!
Jaka
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po avg 29, 2005 4:51 pm

Spojlerji, 18col felge, temne sipe in wuferji glih niso tuning :P
ali pac

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po avg 29, 2005 5:03 pm

no tukaj bolj teče tema o stylingu, tko da se te teme ne bom dotikal ker ne žalost nisem imel časa pogledat še ta del showa.
Men je bil drag dober, k sreči je vreme kuker tolk zdržalo. Edino takrat ko je mal padal bi za moje pojme mogel mal počakat. Eni ste imel pripombe na začetek draga. kot je meni znano policisti niso pustili dirkat dokler ni bila čisto suha proga.

Glede bikini car washa. Jst ne vem, sam mene je skor cel cajt zeblo pa sm mel dolge rokave, pa se neki bunite ker niso ble na pol nage pa se z vodo polivale. Pa pejte vi se polivat z vodo pr 15stih stopinjah. Glede deklet, se neki bunite da so bile grde. Pol še niste videl bikini carwash ki je bil letos na VTEC showu( 100kil špeha hehe).
my ride
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po avg 29, 2005 5:06 pm

Jaka narobe si zastopu.Ne pluva se (hmm sploh nevem če se pluva ampak pač izraža svoje mnenje) po organizaciji itd... to vsi vemo da nikoli nobenmu nebo neka prireditev po volji, vedno bo neki manjkalo, ampak se folk nestrinja predvsem s styling sceno in ocenjevanju.to kar si ti reku da je scena od 2004 do 2005 mončo upadla je res, pa veš zakaj?Zato, ker so dogaja to kar se je zgodilo v celju in na večini showov.
Zato pa nekateri lastniki kot si sam reku ne želijo več prihajati na takšne prireditve in tudi v prihodnje ne bodo.Če si opazu preden si prišel na drag je bilo zunaj veliko št. lepih in zanimiv predelanih avtomobilov parkiranih.Razlog je bil preprost malo prevelika vstopnina in pač tipična bolezen showov zelo čudno ocenjevanje.
Strinjam se da bo 10 septembra največji in najbolj zanimiv avtomobilskih show pri nas srčno pa upam, da te nebojo po prireditvi linčali predvsem zaradi stylinga.Kaki avti bodo noter ni važno, važno je kaj boste izbrali za zmagovalce ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 29, 2005 5:12 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 29, 2005 5:18 pm

Uporabniški avatar
wildcat
Nov uporabnik

Napisal/-a wildcat Po avg 29, 2005 5:32 pm

G-4S je napisal/-a:Se popolnoma strinjam z Jakatom (dls1). In potem se vsi čudijo, zakaj toliko predelanih avtov ostane na parkingu. Slovenčki, slovenčki.... :?

wildcat je napisal/-a:To mene že od prvega tuning showa Grosuplje 2000 muči. V komisijo ne spadajo samo organizatorji ali razni sponzorji. :evil:

Saj ne veš kdo je bil v komisiji l. 2001 in 2002. Jaz pa točno (iz prve roke) vem, da se motiš! ;)

Sicer pa dokler ne pridete ven s konkretnim predlogom, nas tudi ne zanima kaj vas moti, ker moti vas itak vse :roll:

Saj sem vedela, da se bo našel kak tak, ko me ne bo razumel, oz. obešal na vejice.

Ne ne poznam vseh iz vseh komisij :roll: in ne nisem kritizirala Grosuplje Show, saj se je ta res iz leta v leto izboljšal in vedno potrudil. Kritika je letela na VSE tuning/styling prireditve na splošno.
Grosuplje 2000 sem omenila zato, ker je bil to začetek dogajanja sploh v Sloveniji in od takrat že spremljam to sceno v Slo! Od tega je minilo pet let, in nekateri so ta čas izkoristili, drugi spet ne.
Tako, da se nam ni treba iti, kdo pozna komisijo in kdo ne :roll: Saj sem napisala da je to le moje mišljenje, kdo spada v žirijo na tuning/styling showih. In če to ni bil konkreten predlog potem pa res ne vem :?: a še moram določiti osebe tudi?

No offense, ampak otročarij v smislu "js vem, ti pa ne - js pa vem bolje" se ne grem.
edino kar se doseže s tem, je da taki ki imajo kakšno idejo, oz. kaj za povedat, raje ostanejo tiho. (primerljivo z padajočo udeležbo na Showih)
All I ask: The sky above and the road below me!
- Blue Sky -

Uporabniški avatar
_MiShKa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _MiShKa_ Po avg 29, 2005 5:38 pm

Roky Accent je napisal/-a:Men je bil letošnji drag race v Celju zelo slab, na stylingu so bili slabi avti, sicer ne vsi, amap Courage za tebe si pa nisem mislil da ga boš tako primitivno zrihtal in brez okusa z onim napisom zadaj ki niti slučajno ne paše gor če si hotel narediti neki clean look potem naj takšen bo ne pa tist napis.joj, joj pa še par primitivcem je bilo z zelenim Polom, ki ima letvico neokusno narejeno namesto da bi imel pri žmigavcu zlito al pa vsaj z robom zbrušeno plastiko, pa različne barve mrežic itd. Jaz rajši nebi peljal takšnih avtov na neki styling.

me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

pimped - kaj že je tu primitivno??
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po avg 29, 2005 5:51 pm

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po avg 29, 2005 6:00 pm

G-4S je napisal/-a:

Slovenija ni primerljiva s tujino, pri nas imamao na prst ene roke styling projektov, kot jih vidiš v tujini. Naši showi so pljunek v morje napram tujim velikim showom. Ja tam pa imajo pravo (verjetno mastno plačano) komisijo, ki pa imajo res težko delo pri ocenjevanju.

Scer se pa prireditvi reče Show in ne Contest. Dejte to dojet. Show = pridimo, izmenjajmo izkušnje, zabavajmo se, imejmo se fajn...!

Pa brez zamere, ampak po vseh teh izkušnjah ki jih imam, počasi ugotoviš, da je problem v folku...

Imaš prav, sam vedno bo tako, 1000 ljudi 1000 čudi. Sploh se pa nebi s tem obremenjeval ;)
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po avg 29, 2005 6:12 pm

zazo je napisal/-a:ko je govora o vstopnini, je res da 1000 sit ni malo.

Poglejte še stvar iz druge perspektive.
Koliko od vas gre kdaj v kino in da jurja ali več, koliko od vas jih gre recimo na bazen in tam pusti tudi precej več kot jurja.. kdo gre na tank štelo in tam vsak teden 10000 sit+ pusti.

ampak to smo navajeni da se nam računa, te shovi pa so bli do nedavnega praktično brezplačno.

Po svoje bi moral biti veseli, da se najdejo ljudje ki organizirajo nekaj takega, ne pa da jih sam kritizirate od vas se pa nobeden česa podobnega ne loti.

Slovenija je pa tako in tako narod nevoščljivcev. Vsi ste tečni koliko organizator zasluži, nobeden se ne vpraša koliko ma stroškov. OK verjamem da je stoškov manj kot zaslužek.. sam zakaj zaboga bi pa človek potem organiziral? zato da bo mel minus na računu!?

upam da boste počasi dojeli, da je važno da so ljudje pripravljeni vložiti toliko časa in truda, da naredijo tak dogodek. Če imajo zaradi tega 100 miljonov profita pa naj ga ima.

toliko kot je možnosti za profit.. prav toliko jih je, da gredo v lastno škodo. To je BIZNIS..
Zadnjič spremenil Thor, dne Po avg 29, 2005 6:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nanni
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a nanni Po avg 29, 2005 6:24 pm

LP.

Med branjem teh pohval in graj moram tudi jaz nekaj napisat.Glede stylinga bi opomnil,da smo izboljšali rezultat lanskega leta,ki je bil totalni polom. Smo ga vsaj izpeljali do konca.Lansko leto je imel styling čez sam organizator draga,ki je mislil,da je styling to da pride noter kopica avtov, pobere vstopnino, lastniki se pajsajo na soncu na koncu pa ne da bi vedli potalali nagrade(če so sploh kaj meli). :evil:
Gospodje, naš klub še leto ne obstaja pa smo pod streho spravili dva showa.Našega lastnega in celjskega,bolj ali manj uspešno. Glasovanje smo v celju prepustili obiskovalcem, poleg tega smo ustanovili neodvisno komisijo, ki je zelo pripomogla da so usmerili glasovanje.Če bi pustili vse glasove pravične bi zmagal v notranjosti zelen polo, v zunanjosti pa lada niva.A se vam zdi to pravično???Omenjali ste komisijo za ocenjevanje.Obljubim, da bomo drugo leto na našem srečanju priskrbeli te ljudi!Bo potem bolje?Na napakah se učimo.Glede vstopnin;Povem vam iskreno da v bistvu ostane nam 2 jurja, ostalo pobere organizator-vstopnina voznika+malice.Pa vseeno hvala tistim, ki so prišli sploh noter. :roll:
P.S.:pa upam da se kot klub sam ni komu osebno zameril. ;) ;)

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Po avg 29, 2005 6:37 pm

Sej glede tuninga itak ne mormo nč sprement. Mal država zafrkava z homologacijami. Če hočeš ti dubt diske k so dobri in se lahko homologirajo pa mašino k se da homologirat morš bit prov bogataš. Tko da folk raje meče čipe pa module notr in to je to. Mene ni blo na dragu v celju in mi je zlo žal ker vrjamem da je blo hudo. V celje pa nisem šel ker nisem vedu kakšen bo vreme. Folk ne kritizirajte avtov k so boljši od vašega avta, ker s tem dokazujete svojo nezrelost.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po avg 29, 2005 6:40 pm

strinjam se s tvojo izjavo ampak samo deloma...pravilno je da organizator pri taki prireditvi nima minusa in da to je biznis...ampak če že to poveš povej še tisti del, ki organizatorjem ne odgovarja in sicer da šova ne bi bilo če na njem ne bi bilo avtomobilov oz njihovih lastnikov kateri so investirali tudi po 2MIO ali več sit zato, da pridejo na šov in da lahko vsi prisotni kritizirajo njihov trud in njihov okus, ter da se jih organizator ob koncu dneva odkriža s pokalom za 3k sit.
Skratka pravilno je da organizatorji zaslužijo saj se TRUDIJO da držijo to sceno na nogah... pravilno je da zaračunavajo vstopnino tudi za gledalce (ker drugače preveč poceni pljuvajo)ampak naj zagotovijo kompetentno ter nepristransko komisijo in primerne nagrade.
Kritika ne leti dotično na zazota saj sem njegove besede vzel kot iztočnico da podam svoj komentar...pa brez zamere

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Napisal/-a škoda Po avg 29, 2005 6:42 pm

Crazy Frog je napisal/-a:Sam ta kalos je bil zakon. Js sm hodu okol njega pa nism mogu ugotovit ker avto je.
Res extrem, tko, k si reku.

Ja tale kalos se je tud od lanskega leta spremenu!!!!
Pohvale!!!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

zlati82
Nov uporabnik

Napisal/-a zlati82 Po avg 29, 2005 6:43 pm

škoda je napisal/-a:
Crazy Frog je napisal/-a:Sam ta kalos je bil zakon. Js sm hodu okol njega pa nism mogu ugotovit ker avto je.
Res extrem, tko, k si reku.

Ja tale kalos se je tud od lanskega leta spremenu!!!!
Pohvale!!!!

Kalos je bil dbest.

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Napisal/-a škoda Po avg 29, 2005 6:45 pm

Thor je napisal/-a:strinjam se s tvojo izjavo ampak samo deloma...pravilno je da organizator pri taki prireditvi nima minusa in da to je biznis...ampak če že to poveš povej še tisti del, ki organizatorjem ne odgovarja in sicer da šova ne bi bilo če na njem ne bi bilo avtomobilov oz njihovih lastnikov kateri so investirali tudi po 2MIO ali več sit zato, da pridejo na šov in da lahko vsi prisotni kritizirajo njihov trud in njihov okus, ter da se jih organizator ob koncu dneva odkriža s pokalom za 3k sit.
Skratka pravilno je da organizatorji zaslužijo saj se TRUDIJO da držijo to sceno na nogah... pravilno je da zaračunavajo vstopnino tudi za gledalce (ker drugače preveč poceni pljuvajo)ampak naj zagotovijo kompetentno ter nepristransko komisijo in primerne nagrade.
Kritika ne leti dotično na zazota saj sem njegove besede vzel kot iztočnico da podam svoj komentar...pa brez zamere

Se popolnoma strinjam!!!
ORGANIZATORJI SO ZAME ITAK CARJI K SPLOH ZNAJO URIHTAT TAKO HUD DRAG!!!
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po avg 29, 2005 6:48 pm

_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.

Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po avg 29, 2005 7:18 pm

Jz ne vem kaj ste tukaj vsi tako glasni in vam gre vse v nos, me zanima koliko od vas je šlo v nedeljo k lastniku Audija in mu v obraz povedalo tole.....tu preko compa. je lahko vsak glasen, sicer pa ne vem kaj se mate tok za vtikovat, vsak rihta avto po svojem okusu in zmožnostih, glavno da je lastniku všeč za ostale pa še vedno velja da imajo vsake oči svojega malarja!
Lp

Uporabniški avatar
_MiShKa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _MiShKa_ Po avg 29, 2005 7:54 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:
_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.

Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka

te pa si ti nalepi na svoj avto pimpek pa boš izvirn!
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov