G-4S je napisal/-a:Se popolnoma strinjam z Jakatom (dls1). In potem se vsi čudijo, zakaj toliko predelanih avtov ostane na parkingu. Slovenčki, slovenčki....wildcat je napisal/-a:To mene že od prvega tuning showa Grosuplje 2000 muči. V komisijo ne spadajo samo organizatorji ali razni sponzorji.![]()
Saj ne veš kdo je bil v komisiji l. 2001 in 2002. Jaz pa točno (iz prve roke) vem, da se motiš!![]()
Sicer pa dokler ne pridete ven s konkretnim predlogom, nas tudi ne zanima kaj vas moti, ker moti vas itak vse
Roky Accent je napisal/-a:Men je bil letošnji drag race v Celju zelo slab, na stylingu so bili slabi avti, sicer ne vsi, amap Courage za tebe si pa nisem mislil da ga boš tako primitivno zrihtal in brez okusa z onim napisom zadaj ki niti slučajno ne paše gor če si hotel narediti neki clean look potem naj takšen bo ne pa tist napis.joj, joj pa še par primitivcem je bilo z zelenim Polom, ki ima letvico neokusno narejeno namesto da bi imel pri žmigavcu zlito al pa vsaj z robom zbrušeno plastiko, pa različne barve mrežic itd. Jaz rajši nebi peljal takšnih avtov na neki styling.
G-4S je napisal/-a:
Slovenija ni primerljiva s tujino, pri nas imamao na prst ene roke styling projektov, kot jih vidiš v tujini. Naši showi so pljunek v morje napram tujim velikim showom. Ja tam pa imajo pravo (verjetno mastno plačano) komisijo, ki pa imajo res težko delo pri ocenjevanju.
Scer se pa prireditvi reče Show in ne Contest. Dejte to dojet. Show = pridimo, izmenjajmo izkušnje, zabavajmo se, imejmo se fajn...!
Pa brez zamere, ampak po vseh teh izkušnjah ki jih imam, počasi ugotoviš, da je problem v folku...
zazo je napisal/-a:ko je govora o vstopnini, je res da 1000 sit ni malo.
Poglejte še stvar iz druge perspektive.
Koliko od vas gre kdaj v kino in da jurja ali več, koliko od vas jih gre recimo na bazen in tam pusti tudi precej več kot jurja.. kdo gre na tank štelo in tam vsak teden 10000 sit+ pusti.
ampak to smo navajeni da se nam računa, te shovi pa so bli do nedavnega praktično brezplačno.
Po svoje bi moral biti veseli, da se najdejo ljudje ki organizirajo nekaj takega, ne pa da jih sam kritizirate od vas se pa nobeden česa podobnega ne loti.
Slovenija je pa tako in tako narod nevoščljivcev. Vsi ste tečni koliko organizator zasluži, nobeden se ne vpraša koliko ma stroškov. OK verjamem da je stoškov manj kot zaslužek.. sam zakaj zaboga bi pa človek potem organiziral? zato da bo mel minus na računu!?
upam da boste počasi dojeli, da je važno da so ljudje pripravljeni vložiti toliko časa in truda, da naredijo tak dogodek. Če imajo zaradi tega 100 miljonov profita pa naj ga ima.
toliko kot je možnosti za profit.. prav toliko jih je, da gredo v lastno škodo. To je BIZNIS..
Crazy Frog je napisal/-a:Sam ta kalos je bil zakon. Js sm hodu okol njega pa nism mogu ugotovit ker avto je.
Res extrem, tko, k si reku.
Thor je napisal/-a:strinjam se s tvojo izjavo ampak samo deloma...pravilno je da organizator pri taki prireditvi nima minusa in da to je biznis...ampak če že to poveš povej še tisti del, ki organizatorjem ne odgovarja in sicer da šova ne bi bilo če na njem ne bi bilo avtomobilov oz njihovih lastnikov kateri so investirali tudi po 2MIO ali več sit zato, da pridejo na šov in da lahko vsi prisotni kritizirajo njihov trud in njihov okus, ter da se jih organizator ob koncu dneva odkriža s pokalom za 3k sit.
Skratka pravilno je da organizatorji zaslužijo saj se TRUDIJO da držijo to sceno na nogah... pravilno je da zaračunavajo vstopnino tudi za gledalce (ker drugače preveč poceni pljuvajo)ampak naj zagotovijo kompetentno ter nepristransko komisijo in primerne nagrade.
Kritika ne leti dotično na zazota saj sem njegove besede vzel kot iztočnico da podam svoj komentar...pa brez zamere
_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!
pimped - kaj že je tu primitivno??
CAB DRIVER je napisal/-a:_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!
pimped - kaj že je tu primitivno??
Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.
Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov