ja meni je bilo tud v redu, sam vreme da je sralo....maj bolj mi pa je slo v nos da je bila vstopnina...vsa leta sem hodil pa je bilo zastonj, ne vem zakaj je bilo letos za placat...a ve kdo zakaj????
Mogoče zato da se prireditev pokrije?? Da se dvigne nivo?!?
Sj res zakaj so že vstopnine za v kino? A greš kdaj na fuzbalsko tekmo al pa na hokej??!?!?! A greš kdaj gledat formulo 1?
Ej to ne morm vrjet, to svet ni vidu. Večina folka jamra nad temi kurčevimi 500 tolarji peesda, ej en sok je tolko!! 2 ure parkiranja v LJ. V bohinju stane 1000 parkiranje. 1100 stane en zanič film v koloseju!!
pišuka še nalepka GTi je dražja če je ne ukradeš!!
Dj a lahko nehate s temi vstopninami, k je prov otročje. Če nimaš 500 flik kva pol avte hodš gledat. Pejt v gozd, tm je zaston.
Sori, sam k mi res sladkor tole dvigne.
Zadnjič spremenil Pugi, dne Sr sep 14, 2005 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Glede vstopnine se mi ne zdi nič takega. Vsaj tisti ki pridejo tja štale delat so dvakrat premislil če se jim splača. To novost, čeprav sem bil prvotno začuden da bo, pozdravljam. Kot je Pille rekel, vsaka bedarija katero radi plačate je vsaj 2x tolk.
Še en predlog: Naj motoristi ki so bli not plačajo tolk kot uni ki so prišli avte razstavljat. Ker notr je blo z njimi en kup pizd**ij.
Vse kar se tiče avtomobilov,torej prireditve same je bilo vse ok.Najbolj pa me moti,da je menedžer od Pie gnojil,da se jo ne sme fotkat.Pa valda ja ne bom njega slikal ko je Pia dost bolj fotogenična pa še fejt punca je.
Predlagam,da se v bodoče o tem bolj konkretno pomenite,da ne bo kakih presenečenj:
Jaz sm bil letos prvič v grosuplju in splošen vtis je dobr,čeprav se mi zdi da organizacija malo šepa ampak pohvale organizatorjem.Plac glih ni najbolj primeren,teren ni raven sam bi še nekako blo če ne bi blo dežja.Če pa druzga ni je pa tudi ta dobr,j*** ga.Avtov veliko eni zelo lepo urihtani eni malo manj nekateri pa prav spacani.Courage-v audi je res lep,damjanova vectra tudi kar neki hond ne vem čigave so,en dodge modr audi mislm da od makya je bil čist na tleh pa celica od neona z lambo vrati.Pa še bi se našlo.Pritožbe nad vstopnino so pa prav bedaste,če greš na kako drugo javno prireditev je še veliko več kot 500 sit,veliko več zapraviš če greš sam na eno pijačo,tisti ki pa prodajajo hrano in pijačo pa so tam da seveda kaj zaslužijo ne pa iz miloščine. Slike bi prlepu sam ne vem kako se jih da v tisti album da jih ni cela stran polna ampak je sam link. Aja pa tisti model ki ima fontano v prtljažniku
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM
Ja jst sm tut biu letos, zdej ze drugic. In moram rect d mi je blu lani buls se posebej zart tega k letos ni blu glih neki novih avtov, uglaunm so bli tisti k so bli ze lani pa se ti niso mel nc dodatnih predelav. Pa vreme je tut naredlu svoje. Upam d bo drugu letu bulš pa na kkšnm večjem palcu k ta je biu letos res premjhn, je blu tut dost vec obiskovalcev kot pa lani. Sej drgac sm se useen dobr mu.
Doctor DJ je napisal/-a:Kar se pa Spyderja tiče, kolk jst vem je edin v SLO in je prekleto huda reč. Sedeži pa trdi kot da bi sedo na tleh, se je frend z lastnikom meno.
Ja tale Spider res ma ful trde sedeže (Govorim o podnu, na strani je malo mehek), da bi že skor rabil kakšno blazino ali vzglavnik Samo to bi se dalo potrpet
Bil prvič v grosupljem....mah ne vem.plac je na žalost kakršen je.verjamem da bi z boljšim placem izpadlo veliko boljše.
Par stvari mi je šlo na živce(za nekatere organizator seveda ni kriv): ogromno primitivcev (tako primitivnih ljudi kot so bili na tem šovu jaz nisem videl še nikjer-npr. tista blatna idiota), masovno kurjenje gum(no mogoče koga zabava),muska preveč na glas.
Avti: na sploh pohvalno
Vsekakor ta prostor tak kot je ni več primeren za tolikšno količino avtov.
Treba bo uredit prostor ali pa najt drugega.
Midva sva prišla tudi z avtom, ki ima podaljške in naju je poslal redar direkt v največje blato. Normalno, da sem mu rekla, da mi je žal denarja, ki sva ga vložila v avto, da bi zdaj
kakorkoli poškodovala avto, zaradi terena kamor naj bi parkirala avto.
Redar je rekel, saj imajo drugi tudi porihtane avte.
Hudo...Če bi mela jaz kaj besede pri tem bi se obrnila in odšla domov, kar sem storila že predlani, ko sem precej časa pred driftom stala za ograjo in si rezervirala boljše mesto za ogled, sme se fajn nasmolila, saj so vsi stopili na ograjo in nism nič videla kljub temu, da sm dolgo stala tam brezveze, da bi si izborila boljši pogled na prizorišče.
Grosuplja imam počasi polno malho, ker me vsakič ko pridem tja nekaj spravi v slabo voljo.
Dragi organizatorji, vse ostalo morda ni v vaši moči ampak musko bi pa lahko stišali, če že drugo leto zapored obiskovalci kritizirajo da je preglasna. Ampak se res ni dalo pogovarjati, ne da bi se drl na ves glas.