Srečanja avtomobilskih navdušencev...

MichoMXF
Nov uporabnik

Napisal/-a MichoMXF Sr sep 14, 2005 8:51 pm

ja meni je bilo tud v redu, sam vreme da je sralo....maj bolj mi pa je slo v nos da je bila vstopnina...vsa leta sem hodil pa je bilo zastonj, ne vem zakaj je bilo letos za placat...a ve kdo zakaj???? :D :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 14, 2005 8:54 pm

Mogoče zato da se prireditev pokrije?? Da se dvigne nivo?!?

Sj res zakaj so že vstopnine za v kino? A greš kdaj na fuzbalsko tekmo al pa na hokej??!?!?! A greš kdaj gledat formulo 1?

Ej to ne morm vrjet, to svet ni vidu. Večina folka jamra nad temi kurčevimi 500 tolarji peesda, ej en sok je tolko!! 2 ure parkiranja v LJ. V bohinju stane 1000 parkiranje. 1100 stane en zanič film v koloseju!!

pišuka še nalepka GTi je dražja če je ne ukradeš!!

Dj a lahko nehate s temi vstopninami, k je prov otročje. Če nimaš 500 flik kva pol avte hodš gledat. Pejt v gozd, tm je zaston.

Sori, sam k mi res sladkor tole dvigne.
Zadnjič spremenil Pugi, dne Sr sep 14, 2005 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
beli angel
Novinec

Kraj: črnomelj

Napisal/-a beli angel Sr sep 14, 2005 8:55 pm

zakaj je bila vstopnina??

zato ker taka prireditev stane veliko denarja (še in še)

sej če se ne motim mislim da je bila v grosuplju zaenkrat najceneja so bile tudi pa 1.000 sit
be cool and drift!!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr sep 14, 2005 9:31 pm

ueeeeeeeeeee! :cry: zakaj je bla vstopnina?

Zato da je organizator pokasiru velik denarja...

KER:
-glasbene skupine so igrale za Đabe,
-širni travniki so last prireditelja-nič stroškov
-redarji so delal zastonj
-plesalke so delale za en pir

Pa kva vam je ? a tistih 500 sit s katerimi si niste mogl lizike kupt, vam gredo v nos??? :/:o:/ :bonk
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 14, 2005 9:33 pm

OK Pugi pravzaprav imaš prav. :oops:
500 Sit na leto za največji šov v SLO res ni veliko. Samo šok je bil od lani.

edy
Nov uporabnik

Napisal/-a edy Sr sep 14, 2005 10:05 pm

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 15, 2005 8:13 am

Glede vstopnine se mi ne zdi nič takega. Vsaj tisti ki pridejo tja štale delat so dvakrat premislil če se jim splača. To novost, čeprav sem bil prvotno začuden da bo, pozdravljam. Kot je Pille rekel, vsaka bedarija katero radi plačate je vsaj 2x tolk.

Še en predlog: Naj motoristi ki so bli not plačajo tolk kot uni ki so prišli avte razstavljat. Ker notr je blo z njimi en kup pizd**ij.
Slika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Če sep 15, 2005 6:02 pm

jaka šou je bil dober

če pa jim je tak do placa pa ne organiziraj drifta pa bo tam plac za avte

ne se kregat ker to nevodi nikamor

ajde
:P

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Če sep 15, 2005 6:03 pm

aja za vstopnino

kaj se bunite v lj še pir ne dobiš za ta denar

tiho

ajd :P

travac
Nov uporabnik

Program

Napisal/-a travac Če sep 15, 2005 6:47 pm

Vse kar se tiče avtomobilov,torej prireditve same je bilo vse ok.Najbolj pa me moti,da je menedžer od Pie gnojil,da se jo ne sme fotkat.Pa valda ja ne bom njega slikal ko je Pia dost bolj fotogenična pa še fejt punca je.
Predlagam,da se v bodoče o tem bolj konkretno pomenite,da ne bo kakih presenečenj:

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Če sep 15, 2005 6:49 pm

Jaz sm bil letos prvič v grosuplju in splošen vtis je dobr,čeprav se mi zdi da organizacija malo šepa ampak pohvale organizatorjem.Plac glih ni najbolj primeren,teren ni raven sam bi še nekako blo če ne bi blo dežja.Če pa druzga ni je pa tudi ta dobr,j*** ga.Avtov veliko eni zelo lepo urihtani eni malo manj nekateri pa prav spacani.Courage-v audi je res lep,damjanova vectra tudi kar neki hond ne vem čigave so,en dodge modr audi mislm da od makya je bil čist na tleh pa celica od neona z lambo vrati.Pa še bi se našlo.Pritožbe nad vstopnino so pa prav bedaste,če greš na kako drugo javno prireditev je še veliko več kot 500 sit,veliko več zapraviš če greš sam na eno pijačo,tisti ki pa prodajajo hrano in pijačo pa so tam da seveda kaj zaslužijo ne pa iz miloščine. Slike bi prlepu sam ne vem kako se jih da v tisti album da jih ni cela stran polna ampak je sam link. Aja pa tisti model ki ima fontano v prtljažniku :rofl :vc :bonk
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Če sep 15, 2005 7:38 pm

caw se moje slikce mal pozn sam usen ;)
http://owce.alpha-force.net/wukyslike/Grosuplje%202005/

lp wuky ;)

Uporabniški avatar
Burner
Nov uporabnik

Napisal/-a Burner Pe sep 16, 2005 11:11 am

Ja jst sm tut biu letos, zdej ze drugic. In moram rect d mi je blu lani buls se posebej zart tega k letos ni blu glih neki novih avtov, uglaunm so bli tisti k so bli ze lani pa se ti niso mel nc dodatnih predelav. Pa vreme je tut naredlu svoje. Upam d bo drugu letu bulš pa na kkšnm večjem palcu k ta je biu letos res premjhn, je blu tut dost vec obiskovalcev kot pa lani. Sej drgac sm se useen dobr mu.

lp, burner

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Pe sep 16, 2005 8:50 pm

Glede vstopnine...

Tistih 500 sit sem že zdavnaj pozabil....Meni se to ni zdela neka cifra, itak, če greš na šov moraš pričakovat, da ne bo vse free.

Če gledamo, da je blo v Celju na dragu 1000 sit za plačat je blo tole kr ok. Ne se bunit, brezveze...

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Pe sep 16, 2005 9:02 pm

Doctor DJ je napisal/-a:Kar se pa Spyderja tiče, kolk jst vem je edin v SLO in je prekleto huda reč. Sedeži pa trdi kot da bi sedo na tleh, se je frend z lastnikom meno.

Ja tale Spider res ma ful trde sedeže (Govorim o podnu, na strani je malo mehek), da bi že skor rabil kakšno blazino ali vzglavnik :D Samo to bi se dalo potrpet :-P

Sedeži trdi, kot v GoKartu, da lahko potrkaš :D

Sicer pa Dogner tnx, da si že prej dal linke ;)

Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So sep 17, 2005 12:12 am

Bil prvič v grosupljem....mah ne vem.plac je na žalost kakršen je.verjamem da bi z boljšim placem izpadlo veliko boljše.
Par stvari mi je šlo na živce(za nekatere organizator seveda ni kriv): ogromno primitivcev (tako primitivnih ljudi kot so bili na tem šovu jaz nisem videl še nikjer-npr. tista blatna idiota), masovno kurjenje gum(no mogoče koga zabava),muska preveč na glas.
Avti: na sploh pohvalno

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So sep 17, 2005 7:56 pm

men je blo na splošno fajn! nebi kritiziro same organizacije srečanja ker take zadeve ne more organizirat vsak! Vsekakor pridem tut drugo leto!

LP

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Ne sep 18, 2005 1:15 pm

Slika

BASAAAAAAAA :P

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Ne sep 18, 2005 2:39 pm

Kdo je dobu nagrado -nagradna igra A3M HONDA (500.000 sit v A3M-u) ?

Uporabniški avatar
MG3
Nov uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a MG3 Ne sep 18, 2005 6:43 pm

Vsekakor ta prostor tak kot je ni več primeren za tolikšno količino avtov.
Treba bo uredit prostor ali pa najt drugega.
Midva sva prišla tudi z avtom, ki ima podaljške in naju je poslal redar direkt v največje blato. Normalno, da sem mu rekla, da mi je žal denarja, ki sva ga vložila v avto, da bi zdaj
kakorkoli poškodovala avto, zaradi terena kamor naj bi parkirala avto.
Redar je rekel, saj imajo drugi tudi porihtane avte.

Hudo...Če bi mela jaz kaj besede pri tem bi se obrnila in odšla domov, kar sem storila že predlani, ko sem precej časa pred driftom stala za ograjo in si rezervirala boljše mesto za ogled, sme se fajn nasmolila, saj so vsi stopili na ograjo in nism nič videla kljub temu, da sm dolgo stala tam brezveze, da bi si izborila boljši pogled na prizorišče.

Grosuplja imam počasi polno malho, ker me vsakič ko pridem tja nekaj spravi v slabo voljo.

Dragi organizatorji, vse ostalo morda ni v vaši moči ampak musko bi pa lahko stišali, če že drugo leto zapored obiskovalci kritizirajo da je preglasna. Ampak se res ni dalo pogovarjati, ne da bi se drl na ves glas.
Calibra is my favourite car!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov