DarkAngel je napisal/-a:Šov smo organizirali prvič in mislim, da smo se kar dobro znašli.Napake so bile in bojo sigurno tudi naslednjič, ker žal nihče ni popoln in še sanja se vam ne, kako malo je potrebno, da se kaj zalomi.
Zanimivo pa, da kritizirajo tisti, ki jih ni bilo in tisti, ki niso nikoli organizirali niti kakega rojstnega dneva kaj šele kaj večjega![]()
Predlagam, da se jih naslednjič povabi v organizacijo, da bodo s svojimi konstruktivnimi idejami naredili šov podoben Bolonjskemu, brez napake, s 500 avtomobili, dogajanjem ki se bo spreminjalo iz minuto v minuto.....
Mi smo za prvič zadovoljni, nekaj stvari bomo popravili in delali na tem, da bo naslednje leto boljše.
Sicer pa so kritike dobrodošle, vendar tako kot so že drugi napisali raje napišite dejastva, ki so vas motila, da jih bomo skušali popraviti in ne samo kritizirat brez podlage
LP
edy1 je napisal/-a:DarkAngel je napisal/-a:Šov smo organizirali prvič in mislim, da smo se kar dobro znašli.Napake so bile in bojo sigurno tudi naslednjič, ker žal nihče ni popoln in še sanja se vam ne, kako malo je potrebno, da se kaj zalomi.
Zanimivo pa, da kritizirajo tisti, ki jih ni bilo in tisti, ki niso nikoli organizirali niti kakega rojstnega dneva kaj šele kaj večjega![]()
Predlagam, da se jih naslednjič povabi v organizacijo, da bodo s svojimi konstruktivnimi idejami naredili šov podoben Bolonjskemu, brez napake, s 500 avtomobili, dogajanjem ki se bo spreminjalo iz minuto v minuto.....
Mi smo za prvič zadovoljni, nekaj stvari bomo popravili in delali na tem, da bo naslednje leto boljše.
Sicer pa so kritike dobrodošle, vendar tako kot so že drugi napisali raje napišite dejastva, ki so vas motila, da jih bomo skušali popraviti in ne samo kritizirat brez podlage
LP
Se popolnoma strinjam !!!!
yurchek je napisal/-a:ma dej kaj se duvate zdej, lahko ti tud v faco povem, da je bil tm dolgčas, avti so bili nekateri zanimivi, show z sl-om mi je bil všeč, pa prbijanje v gapexovem kombiju.....v 15 minutah sem dal to skoz, kaj pa naj počnem potem? Šel sem ven, ker se notr ni dal pogovarjat normalno, jest sem šel pa kebab, ker tm ni blo nič. Verjamem da ste potrošil dosti denarja, nardil pa niste nič. In ja organiziral sem že kr nekaj partijev(reference na p.m.), tko da vem kako se to dela, pa kolk živcev gre, še vseeno je pa program ena osnovna stvar ki morš met, pa tud kakšno rezervo, če kdo odpove.....za tist koncert mi je vseen če je odpadel, ker itak neb prišel, bi blo pa bolš tist denar porabt za program za čez dan. Animatorja tud niste mel, oziroma je bil bl bogi. Stage ste mel ogromn pa ga niste izkoristl, najmanj 10 stvari mi pade na pamet, ki bi jih lahko imel, da bi popestrilo program, pa ne bi blo stroškovno tako drago, pa to ni striptiz. Namest karme bi lahk povabl kazga cvetkoviča, ki bi predstavu kakšen svoj trik, na stenah bi lahko mel platne, kjer bi se vrtel filmi kakšnih lowriderjev, rally itd, če ste že mel light show, bi ga lahko tud uporabl, mogoče še kakšn skener več neb škodu, modna revija, brane kuzmič s svojo varno vožnjo, nastop break dance skupine, amzs bi vam lahko dal simulator trka, enkrat za spremembo bi nardil mud fight deklet (fight v blatu), nekoga ki bi delal airbrush na licu mesta...in vse to bi brez problema mel če bi odpovedal koncert.....lahko pa da se motim in folku to neb ustrezalo, meni bi.
tuscani je napisal/-a:Edy 1 dark dog24 je bil tam vsaj njegov clio če se ne motim ker njega sicer ne poznam ampak verjetno sem se z njim pogovarjal ko je bil v avtu.Kar se tiče tistih stopnic bi pa lahko sam dve ali tri štange tam pršraufali in bi bla zadeva rešena.Upajmo da bo drugič boljše.
darkdog24 je napisal/-a:#tuscani# nisem bil jaz v avtu ampak nekdo drug, in jaz nimam več tega cliota sem ga prodal.
#Free Styler# zakaj že bi moral biti tiho na forumu kjer lahko vsakdo poda svoje mnenje?Zakaj že?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov