Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Po okt 24, 2005 10:59 pm

Mercedes SL filmčki (pazi velikost po cca 30MB !):

www.car-invent.com/MOV02843.MPG
www.car-invent.com/MOV02844.MPG

slike pa tukaj

http://denzl.moj-album.com/
Zadnjič spremenil CarInvent, dne To okt 25, 2005 7:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po okt 24, 2005 11:30 pm

maky je napisal/-a:Slika
ŠOU MAST GO!

:cry :cry :cry :cry :cry :cry

and it went :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

G-4S

Napisal/-a G-4S To okt 25, 2005 12:43 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel To okt 25, 2005 1:30 pm

Šov smo organizirali prvič in mislim, da smo se kar dobro znašli.Napake so bile in bojo sigurno tudi naslednjič, ker žal nihče ni popoln in še sanja se vam ne, kako malo je potrebno, da se kaj zalomi.
Zanimivo pa, da kritizirajo tisti, ki jih ni bilo in tisti, ki niso nikoli organizirali niti kakega rojstnega dneva kaj šele kaj večjega ;)
Predlagam, da se jih naslednjič povabi v organizacijo, da bodo s svojimi konstruktivnimi idejami naredili šov podoben Bolonjskemu, brez napake, s 500 avtomobili, dogajanjem ki se bo spreminjalo iz minuto v minuto.....
Mi smo za prvič zadovoljni, nekaj stvari bomo popravili in delali na tem, da bo naslednje leto boljše.
Sicer pa so kritike dobrodošle, vendar tako kot so že drugi napisali raje napišite dejastva, ki so vas motila, da jih bomo skušali popraviti in ne samo kritizirat brez podlage

LP
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To okt 25, 2005 2:52 pm

LoL maky..

mo zdej pa še jest ni mi žol da nissem šol...
poleg tega cena .... ma pustmo to zdej .. za to naj pokrivajo cene stroškov sponzorji..
torej:
1. za nek orng šov morajo bit sponzorji
2.jest še vedno ne razumem zakaj se na avto show-u prodaja alkohol
to mi nikakor ne gre v glavo...
kot prvo vi bi moral napisat da alkohola ne bo...
3.pijane osebe se na razstavo (nč slabega ne mislim - rastava kje so avti ; show je pa celota) ne spušča zato bi moral bit varnostniki...
4. če se že ve za tradicijo tistih stopnic.. :roll: mislm da bi blo vsaj fer pol od vas da se nekako označi da se naprej ne da.. ne pa da jih miljon nasede.. ostali se pa :lol:
5.ne obljubljajte nekaj česar ne morete izvest.. aka lightshow in ostalo...
6.glasna muzika - upam da vam to nekaj pove..
moj predlog: preden odprete vrata za javnos nardite probo z muziko pa bodte not ene pol ure.. se probite pogovarjat itd...

7. pohvale da ste se prvi spomnl narest v dvorani..
8. mislm da so valjari kr dobra zadeva...

več mi pa ne pade na pamet....

upam da bote vsaj 2. točko v boddoče upošteval... pa ne sam vi vsi organizatorji
ker konc koncev se nesreče dogajajo večinoma zarad alkohola

uu ja spomnu sm se...

pa če že dobite sponzorje mate program za čez cel dan.. pol bi blo fajn da dobite tut nekoga ki bo hrano mel na samem dogajanju...
dvomim da nek hrvat še manj pa italijan hodu 15 min peš tja v tri krasne na kosilo pa avto pustu na kraju dogajanja..

uglavn to...

jest nism bil tam ampak glede na komentarje sem podal svoje mnenje...

upam da bote moje kritike pohvale dobro sprejeli.. ne pa se spet šopili s stavki pa ti nared show...

LP

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 To okt 25, 2005 4:44 pm

DarkAngel je napisal/-a:Šov smo organizirali prvič in mislim, da smo se kar dobro znašli.Napake so bile in bojo sigurno tudi naslednjič, ker žal nihče ni popoln in še sanja se vam ne, kako malo je potrebno, da se kaj zalomi.
Zanimivo pa, da kritizirajo tisti, ki jih ni bilo in tisti, ki niso nikoli organizirali niti kakega rojstnega dneva kaj šele kaj večjega ;)
Predlagam, da se jih naslednjič povabi v organizacijo, da bodo s svojimi konstruktivnimi idejami naredili šov podoben Bolonjskemu, brez napake, s 500 avtomobili, dogajanjem ki se bo spreminjalo iz minuto v minuto.....
Mi smo za prvič zadovoljni, nekaj stvari bomo popravili in delali na tem, da bo naslednje leto boljše.
Sicer pa so kritike dobrodošle, vendar tako kot so že drugi napisali raje napišite dejastva, ki so vas motila, da jih bomo skušali popraviti in ne samo kritizirat brez podlage

LP

Se popolnoma strinjam !!!!!

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To okt 25, 2005 4:54 pm

edy1 je napisal/-a:
DarkAngel je napisal/-a:Šov smo organizirali prvič in mislim, da smo se kar dobro znašli.Napake so bile in bojo sigurno tudi naslednjič, ker žal nihče ni popoln in še sanja se vam ne, kako malo je potrebno, da se kaj zalomi.

LP

Se popolnoma strinjam !!!!

Tako je,..
Dosti Vas poznam,kateri ste bili tam,ampak nihce ni imel j**c ,da bi mi direktno
u face povedu svoje misljenje ,na tem peskovniku.com ste pa pametni.
Sprejmem kritike,predloge za izboljsanje, ne padrkanja pa je...nja u glavo.
Bodte mal odrasli pa raje podajte predloge,kako izboljsat tuning v SLO.
Darkdog kar se pa tice tebe,...pa bodi raje tiho.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To okt 25, 2005 5:40 pm

ma dej kaj se duvate zdej, lahko ti tud v faco povem, da je bil tm dolgčas, avti so bili nekateri zanimivi, show z sl-om mi je bil všeč, pa prbijanje v gapexovem kombiju.....v 15 minutah sem dal to skoz, kaj pa naj počnem potem? Šel sem ven, ker se notr ni dal pogovarjat normalno, jest sem šel pa kebab, ker tm ni blo nič. Verjamem da ste potrošil dosti denarja, nardil pa niste nič. In ja organiziral sem že kr nekaj partijev(reference na p.m.), tko da vem kako se to dela, pa kolk živcev gre, še vseeno je pa program ena osnovna stvar ki morš met, pa tud kakšno rezervo, če kdo odpove.....za tist koncert mi je vseen če je odpadel, ker itak neb prišel, bi blo pa bolš tist denar porabt za program za čez dan. Animatorja tud niste mel, oziroma je bil bl bogi. Stage ste mel ogromn pa ga niste izkoristl, najmanj 10 stvari mi pade na pamet, ki bi jih lahko imel, da bi popestrilo program, pa ne bi blo stroškovno tako drago, pa to ni striptiz. Namest karme bi lahk povabl kazga cvetkoviča, ki bi predstavu kakšen svoj trik, na stenah bi lahko mel platne, kjer bi se vrtel filmi kakšnih lowriderjev, rally itd, če ste že mel light show, bi ga lahko tud uporabl, mogoče še kakšn skener več neb škodu, modna revija, brane kuzmič s svojo varno vožnjo, nastop break dance skupine, amzs bi vam lahko dal simulator trka, enkrat za spremembo bi nardil mud fight deklet (fight v blatu), nekoga ki bi delal airbrush na licu mesta...in vse to bi brez problema mel če bi odpovedal koncert.....lahko pa da se motim in folku to neb ustrezalo, meni bi.

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy To okt 25, 2005 5:45 pm

Men je blo vredu. Pohvalu bi organizetorje, da so se sploh polotit organizirat tak šov,za katerega menim, da je biu edn bolših na slo sceni. Že to, da se je ves skupej dogajalo v dvorani je en velik+, da o organizaciji merjenja moči sploh ne govorim. Pač so fantje se prvič lotil take stvari in še niso tako zelo vešči. Vrjamem pa da se bodo drugo leto sigurno bolje odrezali, saj se bodo učili iz malenkostnih letošnih napak.

Lp Mergy

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 To okt 25, 2005 5:54 pm

yurchek je napisal/-a:ma dej kaj se duvate zdej, lahko ti tud v faco povem, da je bil tm dolgčas, avti so bili nekateri zanimivi, show z sl-om mi je bil všeč, pa prbijanje v gapexovem kombiju.....v 15 minutah sem dal to skoz, kaj pa naj počnem potem? Šel sem ven, ker se notr ni dal pogovarjat normalno, jest sem šel pa kebab, ker tm ni blo nič. Verjamem da ste potrošil dosti denarja, nardil pa niste nič. In ja organiziral sem že kr nekaj partijev(reference na p.m.), tko da vem kako se to dela, pa kolk živcev gre, še vseeno je pa program ena osnovna stvar ki morš met, pa tud kakšno rezervo, če kdo odpove.....za tist koncert mi je vseen če je odpadel, ker itak neb prišel, bi blo pa bolš tist denar porabt za program za čez dan. Animatorja tud niste mel, oziroma je bil bl bogi. Stage ste mel ogromn pa ga niste izkoristl, najmanj 10 stvari mi pade na pamet, ki bi jih lahko imel, da bi popestrilo program, pa ne bi blo stroškovno tako drago, pa to ni striptiz. Namest karme bi lahk povabl kazga cvetkoviča, ki bi predstavu kakšen svoj trik, na stenah bi lahko mel platne, kjer bi se vrtel filmi kakšnih lowriderjev, rally itd, če ste že mel light show, bi ga lahko tud uporabl, mogoče še kakšn skener več neb škodu, modna revija, brane kuzmič s svojo varno vožnjo, nastop break dance skupine, amzs bi vam lahko dal simulator trka, enkrat za spremembo bi nardil mud fight deklet (fight v blatu), nekoga ki bi delal airbrush na licu mesta...in vse to bi brez problema mel če bi odpovedal koncert.....lahko pa da se motim in folku to neb ustrezalo, meni bi.

Evo pa smo našl soorganizatorja, pa da vidmo naslednje leto ! :lol:
*******DE-design********
tuning team

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel To okt 25, 2005 8:59 pm

Škoda besed za take....mislim, da se glihkar ti ven mečeš kaj vse si organiziral in če pomisliš nazaj, najbrž ni bilo brezhibno a ne 8)
Glede tega, da se ni dalo normalno jest...na kosilu so bili skoraj vsi tekmovalci in hotel tako kot je bilo rečeno je bil oddaljen peš 10 minut (beri 1km oz.tri semaforje)če pa je večina vajenih z avtom še na wc, pa tu ni kaj pomagat-ni ga čez komot a ne ;)Hrana pa je bila za vse.
sicer pa za vse ki pametujete glede hrane, pa povejte, kako bi spravili hrano v zaprt prostor kot je bila dvorana?Dovoljenja?Kak predlog?Se prav vidi da nimate pojma o organizaciji česa takega.
Noben od nas se ne hvali, pravimo le, da ni vse tako lahko kot izgleda!
Glede povalbljenih ki jih predlagate...bi jim plačali da pridejo?Ste že probali povabit koga od teh-verjemi da nisi tko pameten, da si prvi ki si to poštudrial?No dejmo zdaj, povejte.Nič ni zastonj in prvo leto vsi čakajo kaj bo.Zato dovolj s takimi bučkami, ki nimajo nobene osnove.
Platna so bila (mislim, da dost velika, da se jih ni dalo spregledat, ampak čez dan niso uporabna zarad svetlobe, ko pa so zvečer delala pa predvidevam da te ni bilo, ker si vse videl v pol ure in šel na kebab-ki je še dlje od hotela :roll:
Pa v dvorano bi dal blato-pametno ni kaj povedat ;) -pol pa še Fato da to spuca, po možnosti tut po avtih.Da ne govorim o drugih predlogih...da spomnem da je to bil avto show, ne pa večerna zabava ali rock Otočec al kaj že.

whatever..foušija dobro deluje, tudi to je nekaj ;) Če ste pa vsi ki krizirate taki *** pol pa da vidimo drugo leto, enega soorganizatorja več že imamo.

BTW:nisem vedela da na rave-u kaj dogaja razen "nabijanja" in pitja vode. :twisted:
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To okt 25, 2005 9:06 pm

Edy 1 dark dog24 je bil tam vsaj njegov clio če se ne motim ker njega sicer ne poznam ampak verjetno sem se z njim pogovarjal ko je bil v avtu.Kar se tiče tistih stopnic bi pa lahko sam dve ali tri štange tam pršraufali in bi bla zadeva rešena.Upajmo da bo drugič boljše. 8)
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To okt 25, 2005 9:10 pm

DARKIČ več nima cliota tak da se nisi mogu z njim pogovarjat.... :shock: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel To okt 25, 2005 9:18 pm

Parkirišče na levi od vhoda v sejem ni bilo namenjeno nam (če ste opazili puščice za šov na sejmišču)Za nas je bilo parkirišče ob hali, tam za merilnimi valji (za dvorano L in K)Ob istem času pa je potekala razstava mačk in je bilo tisto parkiiršče za njih, torej smo napačen naslov za to..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To okt 25, 2005 9:29 pm

tuscani je napisal/-a:Edy 1 dark dog24 je bil tam vsaj njegov clio če se ne motim ker njega sicer ne poznam ampak verjetno sem se z njim pogovarjal ko je bil v avtu.Kar se tiče tistih stopnic bi pa lahko sam dve ali tri štange tam pršraufali in bi bla zadeva rešena.Upajmo da bo drugič boljše. 8)

darky je prodal, tko da si se vrjetno pogovarjal z novim lastnikom ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To okt 25, 2005 10:12 pm

#tuscani# nisem bil jaz v avtu ampak nekdo drug, in jaz nimam več tega cliota sem ga prodal.
#Free Styler# zakaj že bi moral biti tiho na forumu kjer lahko vsakdo poda svoje mnenje?Zakaj že?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 To okt 25, 2005 10:53 pm

darkdog24 je napisal/-a:#tuscani# nisem bil jaz v avtu ampak nekdo drug, in jaz nimam več tega cliota sem ga prodal.
#Free Styler# zakaj že bi moral biti tiho na forumu kjer lahko vsakdo poda svoje mnenje?Zakaj že?

Sam če je to mnenje vsaj utemeljeno, ne pa kr sekat vse povprek !
BTW: če na forumu vsak lahko poda svoje mnenje, zakaj je pol tok zaklenjenih debat, zakaj že?
*******DE-design********
tuning team

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To okt 25, 2005 10:56 pm

Nevem zakaj je tolk zaklenjenih debat a ti veš mogoče?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 To okt 25, 2005 10:58 pm

Ne vem, nisem tok nežen!? :wiihuu
*******DE-design********
tuning team

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr okt 26, 2005 6:25 am

@darkangel:
če mogoče moja kritika ni bla konstruktivna se posujem s pepelom, sam to mam za povedat.
-kar se tiče hrane, sem mel v mislih hrano za obiskovalce, dovoljenja ni mogoče dobiti? kako ga pa vsako leto na celjskem sejmu tudi v isti dvorani, ali pa po liniji najmanjšega odpora najameš gostinca, ki postavi štant zunaj, ti plača provizijo in se on ukvarja s papirji.
- kar se tiče blata, ne boš verjela ampak obstajajo posebej zato namenjeni ringi, ki so narejeni kot bazeni.
- prišel sem popoldne in nisem čakal do večera, ker nism imel kaj počet
- če že govoriš o rejvih se lahko prej pozanimaš pri meni
Kaj se ne da škoda da meni filozofiraš, vse se da če se hoče. In pa seveda je potrebno tiste ki jih povabiš tudi plačati, prav tako kot karmo. Če misliš da je bil tole show si poglej v slovar tujk pomen te besede. In pa ne reklame zase ne delam ker je nimam za kaj. Plačal sem 1200sit od tega je upravičenih mogoče 500sit za dvorano in za ostalih 700 sit se pritožujem, ker zanje nisem dobil kar sem plačal.

fouš sem čemu že? zaslužku? tud če ga je blo kej ni vredno, ker ti stresi in živci skrajšajo življenje, tko da jst raj hodm v službo.

pa še neki, če bi že takšno stvar organiziru, bi si postavu eno deklco, luštno prijazno za p.r-ko, da nebi pisala takšnih neumnosti kot jih ti tuki po forumu. Tudi tega očitno ne veš kako početi s strankami, zdej je itak vseeno ko sem ti že prinesel 1200sit ne. Kaj pa naslednje leto? Mar ni od obiskovalcev odvisno ali je show ali ga pa ni?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov