Napisal/-a opazovanje To sep 12, 2006 7:56 pm
[quote="dgrejtest"]Miki, jaz sem ta nekorekten sodnik.... Ti si pa lovec na pokale... al pa svojega avta prav nič ne ceniš, da se prijavljaš sploh v najnižje kategorije. V vsakem primeru si pusica in mi greš na živce.
Avto maš pa tako nakičen in slabo narejen, da se tja sploh ne bom spuščal...
Pa nehaj se obnašat k razvajen otrok.
EVO, PA SEM POVEDAL, KAR SI VEČINA MISLI!
Pero[/quote]
Pozdravljeni!
Najprej pohvale organizatorju – Jaka res si zaslužiš čestitke! Zdaj pa tebi dragi sodnik: glede na to, da si sodnik in da bi moral biti med najbolj korektnimi, poštenimi ipd. mislim, da te je lahko sram, da si tule gor napisal takšno izjavo. Kako lahko izjaviš, da ti gre nekdo na živce ipd., to bi se v sodnikovi glavi sploh ne bi smelo pojaviti, ne pa da še to javno napiše!!! A ti misliš da je tvoj avto in ti vsem všeč?? Mislim, da ne; pa vseeno nisi dobil enega žaljivega komentarja? Sicer te osebe ne poznam, ki ima tega sivega golfa, ampak poglej, ene žal besede nisi dobil od njega, pa čeprav si je on zaslužil - glede na tvoj komentar, da ti pove svoje in uporablja žaljivke tako kot si jih ti. Glej napisal si mu, da je lovec na pokale – halooo? A si se ti predragi sodnik vprašal, zakaj jih dobi? Menda ne zato, ker ima nakičen in slabo narejen avto. Malce poglej okrog sebe in se zamisli, ko ti bom povedal zdaj eno od izjav ljudi, ki se s tem ukvarjajo, pravijo pa takole: »Vsak avto je po svoje lep, neglede na to kaj je na njem in kaj ni, vsak ga spreminja po svoje in glede na to koliko mu dopuščajo sredstva«… Mislim, da bi se ti moral malo zamisliti na te besede? To so ljudje, ki so profesionalci, ne pa ti, ki bi naj bil še po vrhu vsega sodnik?! Pa če že govorimo o razvajenem otroku, mislim, da si tule to izpadel prav ti… ne vem zakaj mu nisi tega kar povedal v obraz, ne pa da se tule na forumu ven mečeš in zaničuješ ljudi, ki vlagajo trud v vsak spremenjeni del na avtu?! Veliko prebiram tale forum in sem na tem področju na zelo visokem nivoju, tako, da mislim, da ta tvoja izjava je bila popolnoma nekorektna – ti predragi sodnik, poglej si malce tujino in se spet zamisli. Jaz razumem, če je pač bilo preveč avtomobilov in je bilo ocenjevanje težko, ampak a nisi bil zato tam, da ocenjuješ, ne pa da javno zaničuješ ljudi in njihov trud. Pa glede teh kategorij – glej mislim, da je v tej državi svoboda izbire tudi dovoljena (če tega slučajno ne poznaš) in ima vsak pravico da se vpiše v kategorijo v katero se pač lahko in če jih imaš več na izbiro, pač izbereš tisto, ki jo želiš, in takšne izjave od tebe (kot sodnika) so popoln absurd, lahko te je res samo sram! Če bi se vsaj malo zavedal kaj pomeni vloga sodnika, bi se malce drugače obnašal, kot pa se zdaj, pa ne vem kako lahko govoriš v imenu vseh – a res cela Slovenija ima enako mnenje,kot ti,kaj?! Torej predragi sodnik, tudi če si sodnik ali nisi, se obnašaj temu primerno. Vidim tudi sliko tega avtomobila, in res ni slab in zraven je tudi komentar – le poglej si ga, in ne dajaj izjav, kot je bila kao da si povedal to, kar si mislijo vsi…, to so lahko samo izjave samo enega otroka, ki zavida drugim, zato pa potem kritizira z zaničevanjem. Če je kdorkoli tole prebral, mislim da se bo marsikateri moji besedi tudi pridružil in jo potrdil, ali pa celo vsemu temu kar sem napisal, kajti nikoli nisem dal niti enega komentarja in nikoli žalil, ampak to je pa res kaplja čez rob, kako lahko tako nekorektno in žaljivo izjavo da en sodnik – če bi se zavedal svoje vloge, bi moral biti neopredeljen in karseda korekten do vseh, ampak, kot vidim se je ne zavedaš??!
Pa lepo prosim, a niso pravila tega foruma tudi med drugim, da se ljudi, ki žalijo ipd. avtomatsko zablokira???-(npr. tvoj avto je nakičen, greš mi na živce ipd. – tole je že zelo veliko žaljenje). Dragi sodnik, tule se stvari komentirajo in to pomeni, da ne napišeš na tak način in s takim nastopom, kot si to naredil ti! Jaka sorry res, pa prosim brez zamere ampak ne bi rekel, da je tole dober sodnik, za tekmovalca se pa strinjam, da je zelo dober – se vidi že po korektnih in poštenih odgovorih.
Še enkrat čestitke za organizacijo, glede sodnikov pa: takšni ljudje ne morejo soditi!!!
P.S. Sivemu golfu pa še veliko dobrih show-ov in veliko pokalov – si jih res zasluži!!!