Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 12, 2006 5:40 pm

prej je še delal...zgleda da neki j**e net

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo To sep 12, 2006 5:43 pm

Kolega je reku da je bil Pičkostajl ne pa avto... :roll:
budalesaj in poznali te bodo

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Napisal/-a JonyBravo To sep 12, 2006 6:21 pm

Jaz pa mislim, da avto od VWMIKI-ja prou pošteno dobr zgleda....Pa oprosti, če slučajno nisem smel prilepit slike, ampak sem hotel, da še ostali vidijo za kater avto se gre, če je že odprta tako obsežna debata....

http://www3.shrani.si/files/dsc03182931889.jpg

sem uredil da je slika kot link ker je razvleklo celo temo... maky
No pain no gain!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca To sep 12, 2006 6:38 pm

dober večer vsem :)

najprej bi se zahvaliu organizatorju, za tako super prireditev, Jaka svaka ti čast, res znaš naredit žur, upam pa da bo naslednje leto kj več prostora, saj je bilo kr nabasano, no se ne bom pritoževau, sem samo vrata avto odpreu in že sem lahko naročiu pivo pri šanku ;)

malo se je tudi vleklo preveč, no če nebi bilo treba tam ceu dan bit bi bilo kul, tko da bi se vse dogajalo do ene 17h, ker je bilo potem kar problem v ponedeljek ustat zelo zelo zgodaj zjutraj :roll: pa ko sem prišeu domov sem morau še nekaj bemfla popravljat, tko da sem prišeu res izmučen v posteljo :evil: tko da bolje se je vozit s katrco :twisted: kot pa z bmw-je, k nikoli ne veš kaj se bo pokvarilo :D

no da ne bom same kritike dajau, bilo je kul, dobri avtomobili, nekaj novo predelanih, še ne opaženih, nekaj starih znancev, tko da se je dalo preživeti čez dan. naslednje lepo bom imeu celo kaj več za pokazat, tko da bo čez zimo kr veselo ;) aja barva bo ostala takakot je do sedaj, saj je zelo zanimiva ane, saj predvidevam, glede komentarjev ko sem jih slišau, ko sem biu zraven ;)

bi pa še čestitau vsem ki ste prejeli pokale

lep večep še naprej :pivo

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda To sep 12, 2006 7:03 pm

Ti @Katrca, da nisi ti iz tomačeva slučajn, ker sm prej tm videvu to katrco u tomačevu, sam je zdej zadnje čase kr doug nism.

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda To sep 12, 2006 7:04 pm

Aja pa sorry ostalim za off topic

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To sep 12, 2006 7:13 pm

ArminLegenda je napisal/-a:Ti @Katrca, da nisi ti iz tomačeva slučajn, ker sm prej tm videvu to katrco u tomačevu, sam je zdej zadnje čase kr doug nism.

ja sem od tam ja, no pa sj tut sedaj se še pripeljem sm pa ke, da je ne pozabite ;)

je pa drugače sedaj parkirana lepo v garaži in jo ven zapeljem le za posebne priložnosti, ker pač ni registrerana, bo pa spet spomladi, tko da jo boš lahko večkat videu

opazovanje
Nov uporabnik

Napisal/-a opazovanje To sep 12, 2006 7:56 pm

[quote="dgrejtest"]Miki, jaz sem ta nekorekten sodnik.... Ti si pa lovec na pokale... al pa svojega avta prav nič ne ceniš, da se prijavljaš sploh v najnižje kategorije. V vsakem primeru si pusica in mi greš na živce.
Avto maš pa tako nakičen in slabo narejen, da se tja sploh ne bom spuščal...

Pa nehaj se obnašat k razvajen otrok.

EVO, PA SEM POVEDAL, KAR SI VEČINA MISLI!

Pero[/quote]

Pozdravljeni!

Najprej pohvale organizatorju – Jaka res si zaslužiš čestitke! Zdaj pa tebi dragi sodnik: glede na to, da si sodnik in da bi moral biti med najbolj korektnimi, poštenimi ipd. mislim, da te je lahko sram, da si tule gor napisal takšno izjavo. Kako lahko izjaviš, da ti gre nekdo na živce ipd., to bi se v sodnikovi glavi sploh ne bi smelo pojaviti, ne pa da še to javno napiše!!! A ti misliš da je tvoj avto in ti vsem všeč?? Mislim, da ne; pa vseeno nisi dobil enega žaljivega komentarja? Sicer te osebe ne poznam, ki ima tega sivega golfa, ampak poglej, ene žal besede nisi dobil od njega, pa čeprav si je on zaslužil - glede na tvoj komentar, da ti pove svoje in uporablja žaljivke tako kot si jih ti. Glej napisal si mu, da je lovec na pokale – halooo? A si se ti predragi sodnik vprašal, zakaj jih dobi? Menda ne zato, ker ima nakičen in slabo narejen avto. Malce poglej okrog sebe in se zamisli, ko ti bom povedal zdaj eno od izjav ljudi, ki se s tem ukvarjajo, pravijo pa takole: »Vsak avto je po svoje lep, neglede na to kaj je na njem in kaj ni, vsak ga spreminja po svoje in glede na to koliko mu dopuščajo sredstva«… Mislim, da bi se ti moral malo zamisliti na te besede? To so ljudje, ki so profesionalci, ne pa ti, ki bi naj bil še po vrhu vsega sodnik?! Pa če že govorimo o razvajenem otroku, mislim, da si tule to izpadel prav ti… ne vem zakaj mu nisi tega kar povedal v obraz, ne pa da se tule na forumu ven mečeš in zaničuješ ljudi, ki vlagajo trud v vsak spremenjeni del na avtu?! Veliko prebiram tale forum in sem na tem področju na zelo visokem nivoju, tako, da mislim, da ta tvoja izjava je bila popolnoma nekorektna – ti predragi sodnik, poglej si malce tujino in se spet zamisli. Jaz razumem, če je pač bilo preveč avtomobilov in je bilo ocenjevanje težko, ampak a nisi bil zato tam, da ocenjuješ, ne pa da javno zaničuješ ljudi in njihov trud. Pa glede teh kategorij – glej mislim, da je v tej državi svoboda izbire tudi dovoljena (če tega slučajno ne poznaš) in ima vsak pravico da se vpiše v kategorijo v katero se pač lahko in če jih imaš več na izbiro, pač izbereš tisto, ki jo želiš, in takšne izjave od tebe (kot sodnika) so popoln absurd, lahko te je res samo sram! Če bi se vsaj malo zavedal kaj pomeni vloga sodnika, bi se malce drugače obnašal, kot pa se zdaj, pa ne vem kako lahko govoriš v imenu vseh – a res cela Slovenija ima enako mnenje,kot ti,kaj?! Torej predragi sodnik, tudi če si sodnik ali nisi, se obnašaj temu primerno. Vidim tudi sliko tega avtomobila, in res ni slab in zraven je tudi komentar – le poglej si ga, in ne dajaj izjav, kot je bila kao da si povedal to, kar si mislijo vsi…, to so lahko samo izjave samo enega otroka, ki zavida drugim, zato pa potem kritizira z zaničevanjem. Če je kdorkoli tole prebral, mislim da se bo marsikateri moji besedi tudi pridružil in jo potrdil, ali pa celo vsemu temu kar sem napisal, kajti nikoli nisem dal niti enega komentarja in nikoli žalil, ampak to je pa res kaplja čez rob, kako lahko tako nekorektno in žaljivo izjavo da en sodnik – če bi se zavedal svoje vloge, bi moral biti neopredeljen in karseda korekten do vseh, ampak, kot vidim se je ne zavedaš??!
Pa lepo prosim, a niso pravila tega foruma tudi med drugim, da se ljudi, ki žalijo ipd. avtomatsko zablokira???-(npr. tvoj avto je nakičen, greš mi na živce ipd. – tole je že zelo veliko žaljenje). Dragi sodnik, tule se stvari komentirajo in to pomeni, da ne napišeš na tak način in s takim nastopom, kot si to naredil ti! Jaka sorry res, pa prosim brez zamere ampak ne bi rekel, da je tole dober sodnik, za tekmovalca se pa strinjam, da je zelo dober – se vidi že po korektnih in poštenih odgovorih.

Še enkrat čestitke za organizacijo, glede sodnikov pa: takšni ljudje ne morejo soditi!!!

P.S. Sivemu golfu pa še veliko dobrih show-ov in veliko pokalov – si jih res zasluži!!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To sep 12, 2006 8:13 pm

@opazovanje mislim,da dgrejtest ni nevoščljiv lastniku tega gilfa in VSAK ma parvico si o enem avtu ustvarit svoje mnenje dgrejtest ga je tut javno napisal,ker vrjem velik ljudem ta zgoraj omenjeni golf ni všeč pa ga vseeno hvalijo za hrbtom pa se mu smejijo dgrejtest ma vsaj tolk j**c,da iskreno pove kakšen se mu zdi avto in njegovemu mnenju se tudi jst pridružujem.Enostavno golf in ferrari look ne greta skupaj pa da ga jebeš.Glede nagrad ne bom komentiral sem pa na srečanjih tega golfa večkrat vidu pa se bom komentarja raje vzdržal.
Glede sodnikov pa mislim,da so ocenjevali objektivno in so do vseh bili enaki.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To sep 12, 2006 8:27 pm

se sicer nisem mislil vmešavat ampak bom samo nekaj dodal ker poznam situacijo...

večina vas ne ve, kako je to cel dan (od 9ih do 8ih zvečer) skakt okoli po šovu po soncu, iskat avte, lastnike avtov ter si za VSAKEGA vzeti čas, da ga posluša kaj ima za povedat in ga tudi oceni na podlagi tega.
in vem, zakaj je pero odreagiral tako kot je... tudi jaz bi isto, če bi videl da je nekdo prijavljen v neko kategorijo (najnižjo možno), ko pa je jasno, da tja ne spada! logično je tudi sklepanje, da si se sam prijavil v to kategorijo.

@miki: kakor sem bil v pogovoru z perotom ti je povedal v kateri kategoriji si prijavljen in je začel ocenjevati to kategorijo. ko pa so bile ocene nizke (zaradi neprimernosti kategorije )si pa odšel zaprosit za drugo kategorijo. sori samo v skoraj 10 urah si imel več kot dovolj šans ugotoviti v kateri kategoriji si. to vem ker tudi sam nisem vedel v kateri sem pa sem (čeprav sem prišel nazaj ob pol 3h) zvohal v slabe pol ure!

Tako da razumem perota, sploh ker je pravočasno oddelal svoje sojenje in dobil naknadno za nagrado še kup neocenjenih avtov.vse na prostovoljni bazi da se razuemo...

@opazovanje:
Pa glede teh kategorij – glej mislim, da je v tej državi svoboda izbire tudi dovoljena (če tega slučajno ne poznaš) in ima vsak pravico da se vpiše v kategorijo v katero se pač lahko in če jih imaš več na izbiro, pač izbereš tisto, ki jo želiš

je bil v kategoriji (avtomatično se predvideva da se je sam prijavil ane) in se je začelo sojenje za to kategorijo. ko so bile ocene porazne (logično ker avto nikakor ni spadal v to kategorijo) je pa ratala burka.

glede avtomobila pa ne bom razpredal. meni iz več razlogov ni všeč tako da:

dgrejtestovo mnenje
.Slika<--moje mnenje :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To sep 12, 2006 8:39 pm

se strinjam z makyjom...
ti opazovalec si reku, da spoštuje vsak predelan del na avtomobilu...sam morš kdaj tudi gledat da pol tej deli kot celota skupaj pašejo :roll: Sj zej k je dau nove felne, je že mal bolš...znebit se more še tattooja in pa tistega sprednjega podaljšek+podaljšek...pol bi bil pa ql golfič...
Drugače je biu pa show ful uredu, sam stisnjeno je blo mau preweč...Vsaka čast jakatu...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To sep 12, 2006 8:52 pm

Brouky je napisal/-a:se strinjam z makyjom...
ti opazovalec si reku, da spoštuje vsak predelan del na avtomobilu...sam morš kdaj tudi gledat da pol tej deli kot celota skupaj pašejo :roll: Sj zej k je dau nove felne, je že mal bolš...znebit se more še tattooja in pa tistega sprednjega podaljšek+podaljšek...pol bi bil pa ql golfič...
Drugače je biu pa show ful uredu, sam stisnjeno je blo mau preweč...Vsaka čast jakatu...

GOvoriš o tem avto k,da je biu podn brez feltn. Kdo si pa ti,da boš govoru kdaj je avto "dobr" spedenan pa kdaj ne? Sam je plaču za predelave pa sam se je odloču in njemu je ql. Najbol,da svak pošlje sliko svojga avta teb pa mu boš ti povedu kaj more narest da bo avto "pasu kot celota" :evil:

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To sep 12, 2006 8:59 pm

Meni je blo kul :D Dobro organizirano,sodnik prijazen in korekten,hrana mal draga ampak ok saj ne grem na show vsak teden :P zadeva se mi zdela malo preveč razvlečena ampak show kot celota je bil dober tako da pohvale organizatorjem.
Še slike http://www.moj-album.com/uredi/tibby/4933140/
Zadnjič spremenil tuscani, dne Ne sep 17, 2006 8:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To sep 12, 2006 9:04 pm

Žalostno je da nimaš j**c da bi to z svojim nickom napisal.
Slika

opazovanje
Nov uporabnik

Napisal/-a opazovanje To sep 12, 2006 9:05 pm

[quote="Polooo"][quote="Brouky"]se strinjam z makyjom...
ti opazovalec si reku, da spoštuje vsak predelan del na avtomobilu...sam morš kdaj tudi gledat da pol tej deli kot celota skupaj pašejo :roll: Sj zej k je dau nove felne, je že [b]mal bolš[/b]...znebit se more še tattooja in pa tistega sprednjega podaljšek+podaljšek...pol bi bil pa ql golfič...
Drugače je biu pa show ful uredu, sam stisnjeno je blo mau preweč...Vsaka čast jakatu...[/quote]

GOvoriš o tem avto k,da je biu podn brez feltn. Kdo si pa ti,da boš govoru kdaj je avto "dobr" spedenan pa kdaj ne? Sam je plaču za predelave pa sam se je odloču in njemu je ql. Najbol,da svak pošlje sliko svojga avta teb pa mu boš ti povedu kaj more narest da bo avto "pasu kot celota" :evil:[/quote]

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki To sep 12, 2006 9:22 pm

Bravo opazovanje :bow vsak nekdo, ki razmišlja.

Bom še 1x povedal stvari, da bodo jasne. Jaz sem se prijavil v kategorijo super extreme in sem tud že tekmoval v tej kategoriji in tud še nameravam tekmovati v tej kategoriji. Ko je pero povedal v kateri kategoriji sem sem avtomatsko potrdil brez razmišljanja ker je itak blo hrupno in ga nisem v celoti razumel. In imam ta pravilnik pri doma sebi zato tudi vem katera kategorija mi ustreza in zaenkrat ne odstopam od nje, ko pa sem zasledil pri točkovanju, da avto z ekstremnim videzom ima nižje točke sem takoj odreagiral in ugotovil da sem v napačni kategoriji. Kako bi pa naj vedel ves čas med tekmo, če pa sem dobil samo listek s številko. Ker se s Perotom ni dalo zmenit sem šel do Mateja (A3M), da sem mu povedal v katero kategorijo sem se prijavil on mi je potrdil, ampak spet napaka šele na podelitvi sem izvedel da so me premestili namesto v klaso super extreme, so me dali v cup extreme. In na koncu se govori, da nimam j**c za višje klase. Glede perota pa mislim, da bi moral odnos imeti drugačen, ker je med ocenjevanjem potrebno biti nevtralen, ne pa že v osnovi biti nastrujen, češ avto mi je grd, tekmovalec mi gre na živce. To močno vpliva na ocenjevanje in se s tem nikakor ne strinjam.

Seat:
Glede havbe in ostalih predelav. Mislim, da je ta način havbe najpogostejši v Sloveniji, razlika je edino v tem, da sem jaz dal vse skupaj malo predelat, da nebi bila takšna kot ostale. Napisal si ferrari look in golf ne greta skupaj delno se tud to strinjam s tabo, vendar kot si verjetno že sam opazil, da je popularno montiranje delov z obliko drugih znamk avtov, kot npr. lambo door (lamborghini), ogledala m3 , pragovi m3 in angel eyes (bmw), lexus (že samo ime pove), ... Tud sam sem videl golfa iv v Wörtherseeju, ki je imel vgrajene sprednje luči od bmwja 5, en golf luči od vw bora, s tem da vse tako prilagojeno, kot bi bilo že original montirano in mislim, da na wörthersee pridejo ljudje, ki imajo nekaj v glavi in tekmujejo že 10, 20 let. In tam je že odnos obiskovalcev čisto drugačen, tja ko se pripelješ se ti klanjajo občudujejo in primerjajo avte, nobenega šimfanja, so veseli, če imaš kaj pokazat...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To sep 12, 2006 9:27 pm

Ni mal čudn da na vseh forumih sam ti jokaš??? Maš pokalov v lovcu kok hočeš, pa si jih kup..

Torej če si se v narobno klasu prijavu si si čisto sam kriv... In ni fer do ostalih!!! tekmovalcev da se greš pol ure pred razglasitvijo v drugo klsao prjavt, ker boš tm imel več šans :roll: :roll: To je problem!!!

BTW pa unmu zgoraj k ma "slučajno" 2 posta in je tolk pameten nej enmu drugmu v rit leze..

opazovanje
Nov uporabnik

Napisal/-a opazovanje To sep 12, 2006 9:34 pm

Čestitam Polooo za to izjavo, res! Malo se poglejte no, vsi ki zagovarjate tega sodnika ga poznate… ja mi je rekel to in to in ono in tisto-halooo, če je sodnik nima kaj govorit, nikomur-vidi se da ni niti kančka korektnosti. Pa da vas vidimo z vašimi avtomobili, da začnemo mi malo komentirati. Pa malo sem se pozanimal glede tega avtomobila, fantje, letos je pri emmi dvakratni državni prvak!!!Zdaj se pa vprašajte, kdo komu laže?! Sem zaključil s komentarji, ker nima smisla… Vsaka čast pa vsem, ki bodo dali pozitivne komentarje!
Pa glede nick-a, če to leti na mene, ga imam, pa mislim da tu ni pomemben nick, ampak popolna nepravičnost in nekorektnost.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki To sep 12, 2006 9:36 pm

CupraR je napisal/-a:Ni mal čudn da na vseh forumih sam ti jokaš??? Maš pokalov v lovcu kok hočeš, pa si jih kup..

Torej če si se v narobno klasu prijavu si si čisto sam kriv... In ni fer do ostalih!!! tekmovalcev da se greš pol ure pred razglasitvijo v drugo klsao prjavt, ker boš tm imel več šans :roll: :roll: To je problem!!!

BTW pa unmu zgoraj k ma "slučajno" 2 posta in je tolk pameten nej enmu drugmu v rit leze..

Očitno ti ni jasno za kaj se gre, če bi si dobro prečital moje poste bi vedo. Jaz sem se že na začetki prijavo v klasu super extreme in sem bil ves čas prepričan, da sem v tej klasi. Zakaj sem pa naenkrat bil prijavljen v čisto kontra klasi pa ne vem. Verjeto so me pri vpisu napačno vpisal, vendar jaz nisem preverjal tega, ker sem bil prepričan, da sem v klasi super extreme. Upam, da je zdaj jasno zakaj sem hotel spremembo klase.
V glavnem moj namen je bil tekmovati v klasi super extreme.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To sep 12, 2006 9:36 pm

Hm čudn da edini joka na akustika.com zakaj ni prvak :lol: :lol:
BTW slike nič ne pomenjo, morš avto v živo vidt, ni problem priznat da ideje so kvaliteta dela pa bolj peša....In to se pač tut ocenjuje..

Pa ker maš probelem z avtomobili od folka lahko svoj kolo tut gor nalimaš pa lp....
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost