Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po avg 28, 2006 9:01 am

milankregar je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:majagt, kdaj pa bo..? Kake nove novičke o tem?

Njen avto še kar na klocnah stoji. :P Saj sem že nekje napisal, da predelava ne laufa po začrtanih smernicah. Malo jih j**e, pa trenutno zgleda da avta več ne bojo uspeli skupaj spravit. Elektronika je zajebana stvar, če ne veš kaj delaš. :roll: ;)

dej mi ti povej k si tok pameten, kateri del elektronike ne dela? ker bi jaz to rad slišal.. jebiga, zajebal so, avto ni bil predstavljen, če se ima kdo kej delat tuki pametnega sem to JAZ IN MAJAGT. VSAK ki ima namen prcat okoli avta naj mi to osebno pove ne pa da se j**e po forumih. Že tako sva bila brez avta 3 mesece, in kot kaže bova še nekaj časa. Kdo je pa kriv pa ne bom sedaj o tem... mogoče kdaj kasneje če bo potreba!

do takratr pa so dovoljena samo vprašanja v stilu "kdaj bo fertik"! :evil:

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po avg 28, 2006 9:23 am

sasso je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:
sasso je napisal/-a:KOT JE NAM, NEKATERIM TEKMOVALCEV BILO ZNANO, DA BO V SOBOTO 26.08.2006 POLEG NOČNEGA DRAG RACE TUDI NOČNI STYLING.
JAZ IN MOJ KOLEGA GREVA OB 18 IZ MEŠANEGA SREČANJA IZ AVSTRIJE, KI JE BILO V RIEGERSBURGU, DA BI PRIŠLA PRAVOČASNO NA NOČNI STYLING.
OKROG 21.30 PRISPEMO V CELJE, NA PRIZORIŠČE, KJER NAJ BI SE ODVIJAL NOČNI STYLING. KO PRIDEVA NA VSTOP IN HOČEVA PLAČATI PRIJAVNINO, NAMA POVEJO, DA O TEM SPLOH NIČESAR NE VEDO, OZ. NOČNEGA STYLINGA ENOSTAVNO NE BO. PO NEKAJ MINUTAH SE NAM PRIDRUŽIJO ŠE TEKM0VALCI IZ MARIBORA. PO NEKAJ MINUTNEM PREREKANJU SMO KONČNO DOBILI ŠT. OD ORGANIZATORJA TER GA POKLICALI. PO MINUTNEM POGOVORU, NAM JE ORGANIZATOR DEJAL, DA NIMA ČASA ZA NAS, KER ON VODI DIRKO TER ODLOŽIL SLUŠALKO. V POGOVORU JE SAM DEJAL, DA JE BIL OGLAS ZA NOČNI STYLING, VENDAR GA NE BO. NI PA ZNAL POVEDATI RAZLOGA ZAKAJ?

PO PRIBLIŽNO POL URAH ČAKANJA SMO SI PRIBORILI PROSTI VSTOP, ČEPRAV SMO NEKAJKRAT KLICALI ORGANIZATORJA KATERI SPLOH NI VEČ DVIGOVAL TELEFONA.

ČE TEKMOVANJA IZ KAKRŠNIH KOLI RAZLOGOV NE BO, SE TO OBVESTI JAVNOST VSAJ NEKAJ DNI PREJ, NE PA DA PRIDEŠ NA TEKMOVANJE IZ MURSKE SOBOTE TER TE ODSLOVIJO, REKOČ DA BO JUTRI DNEVNI STYLING IN LAHKO TEKMUJEŠ NA NJEM.

VSAKA ČAST ORGANIZATORJU NI KAJ

Si si prebral pravilnik?

kaki pravilnik?

Ja ne smeš pisat z velikimi črkami! To se kaznuje s kartonom! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Po avg 28, 2006 10:09 am

mito155 je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:majagt, kdaj pa bo..? Kake nove novičke o tem?

Njen avto še kar na klocnah stoji. :P Saj sem že nekje napisal, da predelava ne laufa po začrtanih smernicah. Malo jih j**e, pa trenutno zgleda da avta več ne bojo uspeli skupaj spravit. Elektronika je zajebana stvar, če ne veš kaj delaš. :roll: ;)

dej mi ti povej k si tok pameten, kateri del elektronike ne dela? ker bi jaz to rad slišal.. jebiga, zajebal so, avto ni bil predstavljen, če se ima kdo kej delat tuki pametnega sem to JAZ IN MAJAGT. VSAK ki ima namen prcat okoli avta naj mi to osebno pove ne pa da se j**e po forumih. Že tako sva bila brez avta 3 mesece, in kot kaže bova še nekaj časa. Kdo je pa kriv pa ne bom sedaj o tem... mogoče kdaj kasneje če bo potreba!

do takratr pa so dovoljena samo vprašanja v stilu "kdaj bo fertik"! :evil:

Ko so notranjost delali (saj jo še vedno delajo iz tega razloga) so zafukali kablovje, malo se je kadilo, pa potem ene par stvari ni delalo. Namesto, da bi stvar prepustili avtoelektričarju, so se sami igrali s elektriko in self testom (pa so spet zafukali nekaj).

Nisem bil zraven, sem pa to bral na enem forumu.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po avg 28, 2006 11:11 am

Na katerem forumu?

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Po avg 28, 2006 11:20 am

capo123 je napisal/-a:No...tale drag race v Celju je bil čista polomija. Tri ure so gledali organizatorji, kak se nabirajo oblaki in da bo deževalo, pa so vseeno imeli polurne pauze vmes za PO***AN car wash in ne vem kaj vse, namesto da bi dirko do konca izpeljali pred dežjem. Prideš. zajebeš cel dan, plačaš 8 čukov....na koncu pa niti enkrat ne moreš peljati.....in njihov komentar...j*** ga, pejt domov :?

podpis!!!!

Brezveze se je čakalo eno uro do tekmovanja (med kvalifikacijami in tekmovanjem), za brezvezni car wash prekinjajo dirko, češ da si bodo gledalci lahko ogledal tiste dve ženski ki sta ble bol zanič in ena še cela plava po nogah!! Kdor hoče gledat car wash bo gledu kdor pa dirko bo pa dirko. Ni treba za to prekinjat!!! Bile so obljubljene nagrade za zmagovalce. Kje pa so tiste nagrade????? Na koncu ni blo ne bu ne mu o temu, kot da ni blo nikjer nič omenjeno. Dobili so samo en mali pokal katerega lahko skor na armaturko prlimaš pa adijo!

Ahhh še bi se dalo, pa bom pol že cel spis napisala!

LP

Uporabniški avatar
mezo
Nov uporabnik

Kraj: Brezice

Napisal/-a mezo Po avg 28, 2006 11:21 am

Pozdravljeni!

Ok, kot prvo me zanima kdo je uporabnik milankregar, da sodi kaj se dogaja z avtom? Nisem ga se videl v delavnici, v kateri je punto? In kdo hudica si ti, da bos sodil, da smo nesposobni? Kaj je bilo z elektroniko? o temu ne vem nic, pa sem montazo delal osebno! Avto bi bil lahko pripravljen za celjski drag, pa smo se dogovarjali in je popolnoma nesmiselno, ker je zunaj se naravne barve. Glede, da nismo se dobili sedezev nazaj, tudi nam ni bilo receno, da moremo hiteti. Zaenkrat vse poteka po nacrtih in avto bo zlozen skupaj v zelo kratkem casu. Zato prosim, da se komentarjev vzdrzite tisti, ki dejansko ne vete, kaj se z avtom dogaja.

Lp, mezo

Evolution Car Audio

Uporabniški avatar
mezo
Nov uporabnik

Napisal/-a mezo Po avg 28, 2006 11:47 am

cakam odgovor doticnega seratorja :!:
Evolution Car Audio

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Po avg 28, 2006 11:59 am

mezo je napisal/-a:cakam odgovor doticnega seratorja :!:

Rajš pejd kablov vezat, da bo Maja čimprej avto dobila. Pa ne pozabi akumulator prej odklopit. :bonk ;)

Uporabniški avatar
mezo
Nov uporabnik

Napisal/-a mezo Po avg 28, 2006 12:03 pm

in dobil sem odgovor na nivoju. kot sem pricakoval. za srat po forumu ste vsi dobri, da bi pa odgovor podal, pa ne. nimava vec kaj debatirat. mitja me lahko poklice, ce ga kaj zanima, mojo stevilko ima, sva na vezi.
Evolution Car Audio

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Po avg 28, 2006 12:43 pm

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po avg 28, 2006 1:20 pm

matr kaka lepotica :shock: :shock:

Slika
Slika
Slika
Slika

lp
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po avg 28, 2006 2:32 pm

pol pa lahk še jst moj avto prpelem, k ga je punca glih mal porisala po desnih vratih! COOL!!!
Slika

zucocar
Nov uporabnik

Napisal/-a zucocar Po avg 28, 2006 2:39 pm

evo pebi še mal slikc
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Po avg 28, 2006 2:41 pm

On NI tekmoval v stylingu, ampak v merjenju glasnosti izpuha! :P

Ampak nerodni organizatorji so vse skupaj postavili: styling, avkustiko, merjenje izpuha (ter na koncu so še ga odpovedali :evil: ).

Pa še veliko razočaranj je glede prenočitve, nočnega stylinga ipd.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po avg 28, 2006 2:55 pm

pol pa tak dobr da nism prsu tekmovat v glasnosti izpuha :x
Slika

Uporabniški avatar
starter
Nov uporabnik

Napisal/-a starter Po avg 28, 2006 3:38 pm

alo ka ma ga fotke od unga benfiča ko je mel gorečo smrtno glavo na havb??

jz mam sliko sam k ni slikana na digitalca!!

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Po avg 28, 2006 4:00 pm

sasso je napisal/-a:
sasso je napisal/-a:KOT JE NAM, NEKATERIM TEKMOVALCEV BILO ZNANO, DA BO V SOBOTO 26.08.2006 POLEG NOČNEGA DRAG RACE TUDI NOČNI STYLING.
JAZ IN MOJ KOLEGA GREVA OB 18 IZ MEŠANEGA SREČANJA IZ AVSTRIJE, KI JE BILO V RIEGERSBURGU, DA BI PRIŠLA PRAVOČASNO NA NOČNI STYLING.
OKROG 21.30 PRISPEMO V CELJE, NA PRIZORIŠČE, KJER NAJ BI SE ODVIJAL NOČNI STYLING. KO PRIDEVA NA VSTOP IN HOČEVA PLAČATI PRIJAVNINO, NAMA POVEJO, DA O TEM SPLOH NIČESAR NE VEDO, OZ. NOČNEGA STYLINGA ENOSTAVNO NE BO. PO NEKAJ MINUTAH SE NAM PRIDRUŽIJO ŠE TEKM0VALCI IZ MARIBORA. PO NEKAJ MINUTNEM PREREKANJU SMO KONČNO DOBILI ŠT. OD ORGANIZATORJA TER GA POKLICALI. PO MINUTNEM POGOVORU, NAM JE ORGANIZATOR DEJAL, DA NIMA ČASA ZA NAS, KER ON VODI DIRKO TER ODLOŽIL SLUŠALKO. V POGOVORU JE SAM DEJAL, DA JE BIL OGLAS ZA NOČNI STYLING, VENDAR GA NE BO. NI PA ZNAL POVEDATI RAZLOGA ZAKAJ?

PO PRIBLIŽNO POL URAH ČAKANJA SMO SI PRIBORILI PROSTI VSTOP, ČEPRAV SMO NEKAJKRAT KLICALI ORGANIZATORJA KATERI SPLOH NI VEČ DVIGOVAL TELEFONA.

ČE TEKMOVANJA IZ KAKRŠNIH KOLI RAZLOGOV NE BO, SE TO OBVESTI JAVNOST VSAJ NEKAJ DNI PREJ, NE PA DA PRIDEŠ NA TEKMOVANJE IZ MURSKE SOBOTE TER TE ODSLOVIJO, REKOČ DA BO JUTRI DNEVNI STYLING IN LAHKO TEKMUJEŠ NA NJEM.

VSAKA ČAST ORGANIZATORJU NI KAJ

Si si prebral pravilnik?

kaki pravilnik?

Ja ne smeš pisat z velikimi črkami! To se kaznuje s kartonom! ;)

Daj, ne ga ti seri skakimi črkami lahko piše in z kakimi ne! Je pa verjetno z velikimi napisal zato ker je pač jezen na celotno stvar predvsem pa odnos organizatorja, do samih tekmovacev. Mislim da bi to marsikaterega razpizdilo če bi naredo tolko kilometrov in potem tam zveš da celotna stvar odpade, potem pa še od organizatorja dobiš tako nesramno izjavo!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po avg 28, 2006 4:04 pm

haha, un kalos ma tut inteligentno speljan filter pa cev od njega do motorja.. da je ja čim daljša pa ovinkasta, da ma zrak lepo prosto in neoteženo pot :D

lp
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov