Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 25, 2003 9:44 pm

Alex je napisal/-a:Ne spada ravno sem ampak k je ze lih o tvojem govora MacTron ...
Kje si dobu rezo za zrak na havbi - pro-car al a3m :?:
Pa ce ves kok so enzije pribl... :?:
Ker ful dobr zgleda pa glih prou je velka :!:

air intake je od fazerja... dimenzije khm bi mogu zmert je pa univerzalno torej pase na vsak avto...

http://www.fazer.si/pon_5.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr jun 25, 2003 11:22 pm

Glej MacTron ce se ti da bi res prosu ce lahko zmers - sam sirino x dolz x visino, visino bi rabu sam od mrezice.
Vem da je univerzalno in pase ampak gre se mi za velikost da ni prevelik...
Sm gledal od carzoneja pr a3m - u pa majo al ala impreza (fuul velik airintake), drugi k so se kokr tok dobre oblike pa so premajhni...
PS - na njihovi strani mi kar mal ogromn zgleda za mal manjsi avto...MORA BIT SKUPNA VISINA KAR TAM OKR. 5 CM... :?: :?
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Če jun 26, 2003 8:32 am

shusuglao je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Ne sej jst se nism pritoževala sam sm mislila da bo več folka za kak drag pa to, sej drgač je blo kr ql kurjenje gum, sam sm mislila da po filmu jih bo več za dirke :wink:
jaz bi bil takoj za, samo nisem vedel da se kaj dogaja

Ok bom za drugič vedla :wink: :wink:
Sarcy :8

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Če jun 26, 2003 10:28 am

Sarcy je napisal/-a:Ja no film je bil vredu, sam dogajanje pol je bilo mal dolgočasno, ampak mi je pol vspel prepričat vsaj dva da sta šla dragat, tko da se je kasneje vsaj mal dogajal. Drgač pa hvala bobeku in creshu da sta me uslišala in šla tekmovati. :twisted: :twisted: :twisted: No sej pol je vsaj ratal zanimivo :wink: :wink: :wink:

hja, ampak tale drag je bil res zanimiv, čista ilegala, mi je tuk adrenalina našopal, d sem se ves tresu. Drgač sem bil pa presenečen nad zmožnostmi mojga megana. Res d je rezultat bil 2:1 vprid bravota(bobek), sam ma bravo 13KM več, pa še 15col. Jst mam pa 17colke. Hja drgač pa thanx bobek d si tekmoval z mano, hvala spremstvu za nama(Damjan, Dejan, pa pol v drugi rundi še G-4S, ....), ja pa thanx Sarcy k naja je prepričala.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 11:06 am

Alex - natančne dimenzije tistega t.i. hood scoop-a so : 38cm x 32cm, višina 5 cm ( na najvišjem delu). Imam zadevo namreč doma, ker sem jo v Naklem dobil za nagrado in je še nisem namontiral :wink: .
Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jun 26, 2003 12:57 pm

skoda da sem manjkala... sam to lohk recem, kajti kej takega se najbrz ne bo kmal ponovil.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex Če jun 26, 2003 1:12 pm

Sale je napisal/-a:Alex - natančne dimenzije tistega t.i. hood scoop-a so : 38cm x 32cm, višina 5 cm ( na najvišjem delu). Imam zadevo namreč doma, ker sem jo v Naklem dobil za nagrado in je še nisem namontiral :wink: .

Ja pol pa kar namontirat - bos mel dvojno korist - Tuning & Styling... :-P

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če jun 26, 2003 1:27 pm

Alex je napisal/-a:
Sale je napisal/-a:Alex - natančne dimenzije tistega t.i. hood scoop-a so : 38cm x 32cm, višina 5 cm ( na najvišjem delu). Imam zadevo namreč doma, ker sem jo v Naklem dobil za nagrado in je še nisem namontiral :wink: .

tuning...get real :)

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če jun 26, 2003 1:30 pm

cresh je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Ja no film je bil vredu, sam dogajanje pol je bilo mal dolgočasno, ampak mi je pol vspel prepričat vsaj dva da sta šla dragat, tko da se je kasneje vsaj mal dogajal. Drgač pa hvala bobeku in creshu da sta me uslišala in šla tekmovati. :twisted: :twisted: :twisted: No sej pol je vsaj ratal zanimivo :wink: :wink: :wink:

hja, ampak tale drag je bil res zanimiv, čista ilegala, mi je tuk adrenalina našopal, d sem se ves tresu. Drgač sem bil pa presenečen nad zmožnostmi mojga megana. Res d je rezultat bil 2:1 vprid bravota(bobek), sam ma bravo 13KM več, pa še 15col. Jst mam pa 17colke. Hja drgač pa thanx bobek d si tekmoval z mano, hvala spremstvu za nama(Damjan, Dejan, pa pol v drugi rundi še G-4S, ....), ja pa thanx Sarcy k naja je prepričala.

hehe LOl k tole berem :)
lepo da udarte en drag..samo opisan je pa huj k u F6F :)
fantje fantje..kje ste bli lansk poletje... to je bil adrenalin !
V8 POWER

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex Če jun 26, 2003 1:31 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
Alex je napisal/-a:

Mislm z izrezano havbo => dvojna doza zraka/casovno enoto... :wink:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če jun 26, 2003 1:40 pm

kje si pa to enacbo dobil ? :) LOL
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 2:21 pm

Alex je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:
Alex je napisal/-a:

Pri meni gre zadeva na streho (če že sploh)...bom pa šel vprašat Fazerja če mi zamenja s tisto, ki je narejena prav za na streho. Pa upam, da mi bo uspelo tako naredit, da bo skitano skupaj.

Kar se pa drag-ov tiče smo pa bili lani tako v KR kot tudi v Kamniku in se je res hudo velik dogajal (folka je blo tok, da ne moreš verjet). Pri tem kar sta pa Cresh in Bobek uprizorila sta pa predvsem onadva uživala :wink: . No jaz osebno nisem preveč naklonjen ilegalnim dragom - pač moje mnenje :oops: .
Slika Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Če jun 26, 2003 2:52 pm

Sale je napisal/-a:Kar se pa drag-ov tiče smo pa bili lani tako v KR kot tudi v Kamniku in se je res hudo velik dogajal (folka je blo tok, da ne moreš verjet). Pri tem kar sta pa Cresh in Bobek uprizorila sta pa predvsem onadva uživala :wink: . No jaz osebno nisem preveč naklonjen ilegalnim dragom - pač moje mnenje :oops: .

Sej se ni treba jezit, sej nismo nikogar ogrožal, saj je bla cesta skor prazna. Verjamem pa d so legalni dragi bolj naklonjeni voznikom vsaj kar se policije tiče.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če jun 26, 2003 3:01 pm

men legalni dragi niso nevem kako vsec.. .sicer vozil nism...ker na ilegalnih je tist " spirit" :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Če jun 26, 2003 3:03 pm

Alex je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:
Alex je napisal/-a:

si mislil rect vecja plasticna gmota na havbi vecji ponos lastnika? jetrca tele zadeve na havbi. air-intake. jao...vecina vas se cevi ne zna napeljat k filtru mate pa od impreze bule na havbah. to je vazn. cim vec plastike!!!! hehehe....eni ste res smesni drgac. avti vedno pocasnejsi ... vazn da si opazen. pedrsko. res.

jo stari ej..sem namontiru sharkija na streho pa bulo na havbo!!!!kak hudo zgleda!!! stari ej!!!

hahahaha.....

a mate neonke tud pod svojimi skolkami? :) smeh stoletja: vsi imate neke racing pa limited in razne gtiXY super oznake. v resnic vas pa serijski pahnejo dol. vazn da se filtr slis. hehehe...kupte si skupi kak liter al pa dva stila...vam bo prav prslo. boste saj stil mel ce nimate cesa drucga.

lp, kr3mn1

PS. ne vzet osebno :=)

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če jun 26, 2003 3:05 pm

kr3mn1... s smo te ze navajen :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 3:13 pm

cresh je napisal/-a:Sej se ni treba jezit, sej nismo nikogar ogrožal, saj je bla cesta skor prazna. Verjamem pa d so legalni dragi bolj naklonjeni voznikom vsaj kar se policije tiče.

Nič se ne bom jezil :D - jaz sem mislil predvsem v tem smislu, da se osebno pač ne udeležujem ilegalno "organiziranih" dragov (tistih uradnih pa) - me pa ne moti če to počne kdo drug :wink: :twisted: .
Slika Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Če jun 26, 2003 3:40 pm

TechnoBoy je napisal/-a:men legalni dragi niso nevem kako vsec.. .sicer vozil nism...ker na ilegalnih je tist " spirit" :)

hehe, sam je res tko k si reku. Jst tut še nism legalnega vozu, sam kle pr ilegalnem je res tist spirit, dva avtomobila, ponoč, na semaforju, nabijata na gas, in čakata d bo zelena luč. Sam je bl zaj**** če pa kje v kšnem grmovju se policaji skrivajo.
my ride
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 26, 2003 4:09 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če jun 26, 2003 4:17 pm

G-4S je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:si mislil rect vecja plasticna gmota na havbi vecji ponos lastnika? jetrca tele zadeve na havbi. air-intake. jao...vecina vas se cevi ne zna napeljat k filtru mate pa od impreze bule na havbah. to je vazn. cim vec plastike!!!! hehehe....eni ste res smesni drgac. avti vedno pocasnejsi ... vazn da si opazen. pedrsko. res.

jo stari ej..sem namontiru sharkija na streho pa bulo na havbo!!!!kak hudo zgleda!!! stari ej!!!

hahahaha.....

a mate neonke tud pod svojimi skolkami? :) smeh stoletja: vsi imate neke racing pa limited in razne gtiXY super oznake. v resnic vas pa serijski pahnejo dol. vazn da se filtr slis. hehehe...kupte si skupi kak liter al pa dva stila...vam bo prav prslo. boste saj stil mel ce nimate cesa drucga.

lp, kr3mn1

PS. ne vzet osebno :=)

Ampak takile komentarji so pa res DEBILNI!!! A zdej če ni tuning, pol je pa posmeha vredno al kaj? Styling je za idiote al kako je s tem? Vsako tele ma svoje vesele. A je tvoj avto povsem serijski (če ga sploh maš)? Če si dal gor en sam samcat styling dodatek (npr. prevleko za zice), si lahko v posmeh samemu sebi s svojim načinom razmišljanja namreč. Ah, dej, dej umer se mal no. Če bi vsi v avto svetu razmišljali tako kot ti, bi bil živi dolgčas.

Sicer pa imam zate "strokovno" vprašanje: kje ima filter na primer punto al pa clio? No če slučajno veš, potem s svojim strokovnim znanjem tudi veš da pravilno narejena reža na havbi prinese veliko svežega zraka in hkrati hladi "okolico" filtra. Če tega ne veš, se ti tudi reža na Imprezi WRX STI zdi smeh stoletja... LOL

Mislim, da je kr3mn1 se posmehoval tistim, ki RESNO MISELJO da so htrejši z raznimi ALU/Carbon look pokrovčki za bencin itd.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost