Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 16, 2007 3:25 pm

torstorm pravilno naslavljal poste, pa ne pisi kod da jaz pisem na vsak tvoj post. Pa ne mesajte mojega avta nikamor v ta pogovor vec, ker se ze dolgo ne pogovarjamo o tem.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr maj 16, 2007 3:27 pm

senica 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr maj 16, 2007 3:28 pm

torstorm je napisal/-a:
Thalia_sedan je napisal/-a:OK.

zelo nerad se razburjam ali karkoli podobnega, ampak to presega ze vse meje...

vec mas vec tock dobis je itaq za v glavo vstrelit, da se ne menimo o extrem tjuningu itd...

zakaj je to sploh tjuning ce pa se pod vecino pokrovov skrivajo 1.2 motorji... torej je to kao neki stajling...

kje pise da je avto lep samo ce ma nalepke al pa er-rajd.
en lahko naredi vec kot grozen avto iz vozila vrednega vec 10k € medtem ko drugi porihta avto, da je LEP za dosti manj denarja, pa je vseeno kaka znamka je...

ok, moj point...

en moz je nekaj postov nazaj napisal, ja kaj zaj tak ma ze vsak vlki avto vlke felne pa to ni nic takega ce ma avdi 20"

moz si preprican???
po moje na style not ne bi spuscal avtov, ki imajo manjse od 17" ker...

Slika

Slika

je res, da je 195/50/15 guma najbolj poceni pa felne ti ze tut v hrbet mecejo, ampak ne mi s takimi, da ma vsak vlke felne (ker vlko je vsaj 19 ali vec za vozila tipa kot ga omenjas)
da se ne menimo o tem, da das za 195/50/15 gumo 50€ pol si jo pa z edigsom postrihas ko da mas gume za 500€ kos...

se mi zdi da sem pa na dragu v murski slikal naslednjega zmagovalca na naslednjem stylu...

Slika
moz bo nataknil se kak aluwing pa kakega šarkija z lučko na spredek avtomobila pa bo zmagal... aja pa nalepke se mora nabit po vratih...

swašta majka rodi, samo pare neće

pa sorry ce se bo kdo uzaljen pocuto, izrazam samo moje in izrectno moje mnenje...

v zid se zaleti mogoče boš k pameti prišel, kak je je pa ne bluzite nekaj v prazno zdaj, če že gledamo na ptujskem styling showu, ko grejo ocenjevalci mimo avta z vsemi spojlerji pa rečejo da je serijski ,pa ko eni plačajo za tekmovanje pa pozabijo na njih in jih sploh ne pogledajo , zdaj pa delate iz tega srečanja nevem kako paniko.... to če je avto tebi všeč še ne pomeni da lahko zmaga, meni je recimo moj všeč pa vem da ne more zmagati na takem showu, glede teh 1.2 mašin kaj si napisal pa lahko prideš pa odpeljemo kako dirko pa bomo videli če bo tistih 1.8t dovolj ...

VI se KAR prepirajte,kot mala deca ste še huje,samo smejem se lahko iz vas :rofl

Potem pa napisite da je to avtoshow za Prekmurce in Avstrijce, da vemo se takim showov na dalec izognit. Ce nefer ocenjujete iz nekih zamer potem je itak brezveze.
Slika

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Sr maj 16, 2007 3:31 pm

[quote="damjan"
tisto skropucalo belo

renault senic

naj se še tako nesramno sliši sam s tem odbijačem mi deluje kot nakladalka :bonk[/quote]

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry
Kaj tko grdega in neokusnega pa se nisem vidu. Proti temu je res KIA 1A.
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Sr maj 16, 2007 3:36 pm

Courage™ je napisal/-a:torstorm pravilno naslavljal poste, pa ne pisi kod da jaz pisem na vsak tvoj post. Pa ne mesajte mojega avta nikamor v ta pogovor vec, ker se ze dolgo ne pogovarjamo o tem.

nisem mislil tvojega avta, 1.8t sem dal kot primer nasplošno, za tebe tak vem da nič ne pišeš, nima nič to veze s tabo ali s tvojim avtom,samo pravim da če se bote kregali ali ne nič ne bo spremenilo, to se dogaja na vseh showih,povsod pride do nečesa da komu ne paše ali kaj podobnega.Meni je tako vseeno, jaz ne hodim na showe zaradi pokalov,ampak zaradi tega da se kaj dogaja... meni je bolj važno kaj je pod haubo in ne odzunaj ,Jaz imam tudi 15 cola felne ampak zaradi praktičnosti ,lahko dam gor večje samo nima smisla.

Uporabniški avatar
Thalia_sedan
Nov uporabnik

Napisal/-a Thalia_sedan Sr maj 16, 2007 3:37 pm

torstorm je napisal/-a:
Thalia_sedan je napisal/-a:katero plovilo si pa ursa lasti??

ista firma kot maš ti.
francoski klopotec :D

moz, malo si mimo leto, ce si pricakova, da se bom zaj razburjal ce je kara al je krogec, ker nismo vsi znackarji...

nikoli ne omenjam mojih avtov, ker niso nic posebnega, samo ta nakladalni reno pa je skoraj isti ko moj kombi ko ma rampo zadaj

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr maj 16, 2007 3:37 pm

Ok, sori, sem mislo da si na mene naslovil post.

Brez zamer.
Slika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Sr maj 16, 2007 4:08 pm

torstorm ne žalit drugih znamk avtomobilov, saj si vsak kupi avto zase in ne za druge :!:

Senator avtoshow je bil za vse in tudi vredu da se jih je kar nekaj udeležilo in prišlo pogledat. Glede rezultatov kak je je, nemore več nihče nič.
Lahko zaj pozabite na to ina raje poveste kaj se vam je sploh dopadlo na showu? Dogajalo se je kar nekaj na showu in raje tisto pokomentirajte

Uporabniški avatar
Thalia_sedan
Nov uporabnik

Napisal/-a Thalia_sedan Sr maj 16, 2007 4:10 pm

meni je blo ok, folka dosti, se vec smeha, ohlajena pijaca in topla jedača.
Le press parkinga ni bilo organiziranega, ampak sem kmalu ugotovil, da ni problem s parkingom :)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr maj 16, 2007 4:43 pm

Thalia_sedan je napisal/-a:po moje na style not ne bi spuscal avtov, ki imajo manjse od 17" ker...

se pravi lahko vsi german-style avti pred vrati ostanejo? zanimivo... :roll: :roll: :roll:

bi bil zares dober šov pol...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Napisal/-a blindek Sr maj 16, 2007 5:09 pm

mislim da je smisel tek showov in srečanj druženje, ne pa kdo ma večja platišča :roll:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr maj 16, 2007 5:20 pm

URŠA je napisal/-a:Nevem zakaj ta audi če je tako zafukano dober pa najlepši v sloveniji ne tekmuje v državnem prvenstvu ,ziher bi zmaga.Samo je fant prebra pravilnik ki je bil vsem na ogled,pa prišel do zaključka da tan nima kej iskat.Po forumih je pol bluzja ka se mu ni dalo ,pa da je bija nasekani ,pa da nema vredik paltišč itd.Slučajno je spušja še na enen klubsken srečanji sedaj pa joče da bo avto prodal pa take bedarije,pljuva po vsem kaj mu pride na pamet enih par pa ga pač podpirate.Če je tisti pokal telko vreden ,potem najbolše da se na naslednjem srečanji naredi en posebaj za njega pa je stvar rešena.

prosim moderatorja za podnapise :roll:

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr maj 16, 2007 5:21 pm

ka je zdej s tistim filmčkom? :?: :?:
al pa vsaj slike iz panoramske vožnje :?:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr maj 16, 2007 5:30 pm

Torstorm je napisal:
VI se KAR prepirajte,kot mala deca ste še huje,samo smejem se lahko iz vas

Kaj vi ste tam vsi nepismeni, kako se lahko smeješ iz nekoga? :lol:
Če že nimate kaj drugega za pisat kot pa zagovarjati svojo "plastiko" se poberite s foruma in ga nehajte zasipat z neumnimi komentarji.Če bo moderator koliko toliko pameten bo temo takoj zaklenil,ker ste šli čez vse meje ki se tičejo teme

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 5:37 pm

URŠA je napisal/-a:Nevem zakaj ta audi če je tako zafukano dober pa najlepši v sloveniji ne tekmuje v državnem prvenstvu ,ziher bi zmaga.Samo je fant prebra pravilnik ki je bil vsem na ogled,pa prišel do zaključka da tan nima kej iskat.Po forumih je pol bluzja ka se mu ni dalo ,pa da je bija nasekani ,pa da nema vredik paltišč itd.Slučajno je spušja še na enen klubsken srečanji sedaj pa joče da bo avto prodal pa take bedarije,pljuva po vsem kaj mu pride na pamet enih par pa ga pač podpirate.Če je tisti pokal telko vreden ,potem najbolše da se na naslednjem srečanji naredi en posebaj za njega pa je stvar rešena.

brez zamere sam ti pa neznas pisat ama nix te ne razumem hehe
sploh pa ko berem use te poste sm prsu do zaklucka da nism nix zamudu da nism sou ;) grem pa u nedelo na primorski konc ;) see ya there all of you ;)
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Sr maj 16, 2007 6:00 pm

andrej86 je napisal/-a:Torstorm je napisal:
VI se KAR prepirajte,kot mala deca ste še huje,samo smejem se lahko iz vas

Kaj vi ste tam vsi nepismeni, kako se lahko smeješ iz nekoga? :lol:
Če že nimate kaj drugega za pisat kot pa zagovarjati svojo "plastiko" se poberite s foruma in ga nehajte zasipat z neumnimi komentarji.Če bo moderator koliko toliko pameten bo temo takoj zaklenil,ker ste šli čez vse meje ki se tičejo teme

sploh neveš kateri avto imam , potem nebi rekel da zagovarjam svojo plastiko ker je ni.hahahahahahaha jej jej le imej veselje do zabave .smo toliko pismeni kot vi tam ,no malo bolj, tebi še slovnica malo nagaja.By the way, kupi si slovar pa boš razumu ali razumel oziroma razmil, mogoče pa celo rabiš risbice .

Drugače pa me je motilo to ,da ni bilo nikjer na srečanju košev.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Napisal/-a blindek Sr maj 16, 2007 6:04 pm

Festina verjami da je blo kar vredu, ampak seveda kot vseposod morajo neko stvar najti katero lahko kritizirajo več strani...

torstorm ti pa tudi take pišeš da me kar glava peče

film bo objavlen ko bo dokončno narejen in bo vse pravočasno objavleno.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 6:12 pm

ce sm koga uzalu pol sorry sam res nism steku pol kurca.
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Shket
Nov uporabnik

Napisal/-a Shket Sr maj 16, 2007 7:06 pm

torstorm jaz pridem z svojo 1.8T proti kateremu koli izmed teh vaših splastificiranih skrupocal peljati.

Pa da bo bolj zanimivo (če ste že tako prepričani vase), položimo še neke eure na mizo, ker zastonj se v prlekijo nemislim vozit.

Skratka povej samo kdaj pa kje.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Sr maj 16, 2007 7:31 pm

Shket je napisal/-a:torstorm jaz pridem z svojo 1.8T proti kateremu koli izmed teh vaših splastificiranih skrupocal peljati.

Pa da bo bolj zanimivo (če ste že tako prepričani vase), položimo še neke eure na mizo, ker zastonj se v prlekijo nemislim vozit.

Skratka povej samo kdaj pa kje.

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
si ziher ,upaš že ,samo kaj pa bo rezultat pa :idea: :rofl :rofl
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov