Kolja je napisal/-a:kar se tistga s postlo tice: jst mam punco, tko da ni nobene motivacije, sorry, pa se nisi moj tip...
Qwerty je napisal/-a:Kolja je napisal/-a:kar se tistga s postlo tice: jst mam punco, tko da ni nobene motivacije, sorry, pa se nisi moj tip...
ma ja ker sem izstopala na dragu je blo za prcakovat da se boste usul name s takimi in drugacnimi komentarji, primerjavami.
glede postle: zacel si ti s to nizko in bi lahko mal bolj politicno zakljucil. btw: tebe jaz skor opazla nisem, tko da predvidevam da tut ti nisi moj tip in me veseli da sva enakega mnenja, s punco vama pa želim še veliko skupnih lepih trenutkov, pa - tko kot vedno rečem ostalim fantom - bi blo fajn da mi jo predstaviš, da bo dubla pravi vtis o meni in da ne bo misla da sem ena frača, ki po teh mitingih laufa zato, da bi kakšnega frajerja speljala.
v teh krogih se ne gilbljem zato, da bi si nabirala crtice s posteljnimi sportniki, pac pa zato, ker me avtomobilizem (pa ceprav sam pri stajlingu upam kaj pametovat) zanima. na masine se NE spoznam, kolkor kot zenska in za hobi zmorem, pa se skusam naucit - iz foruma (to je bil sploh povod za moje sodelovanje tu) in od vas (marsikdo je cela enciklopedija znanja), kaj vec casa pa za to podrocje nimam - da bi se lotla studirat bukve ipd.
Ce kolčkej poznaš obnašanje "množice", veš, da čim bi prestopla mejo in s kom zabluzila v postli, bi takoj dobla renome lahke-punce. Kar pa nisem.
UnoTurbo se mi ne prilizuje (sploh ne iz razlogov kot jih navajas), pac pa se poznava ze kar nekaj let in sva (uno, upam da lohk to recem) dobra prijatelja.
fric je napisal/-a:Izlake si žal zamudila, avgust pa se neumorno bliža koncu, upam, da si še vedno zainteresirana in da se nisi samo v drage zagledala.
Qwerty je napisal/-a:fric je napisal/-a:Izlake si žal zamudila, avgust pa se neumorno bliža koncu, upam, da si še vedno zainteresirana in da se nisi samo v drage zagledala.
bom mal pogledala link na kotanjo. naceloma mi je res skoda avta, da ga na kaksnih dirkah razbijem. na drag sem sla zdaj res prvic in ga prej niti vidla nisem (sem se naucila iz foruma, da je to tekmovanje v vzporednem pospesevanju dveh enakovrednih vozil na 400m), ko sem bla tam, me je zacel matrat da bi sla dirkat, in me je techno nastimal za prvi rejs. srce mi je nabijal sto na uro, ampak sam prvic, pol sem pa kr notr padla.
kar se relija tice: bom najprej rabla vidt kako se to gre (ja, tut tega se nisem vidla), ampak mislim da tam se mam pa res za bat za svoj avto - je le ves v plastiki in ta plastika me je kar dost kostala. ker sem dala iz svojega zepa, upam da ne bom tok "not padla", da ga bom sla razbijat na progo.
ni pa izkljuceno, sem - kot si ugotovil - za vsako pizdarijo prec zraven.
LP Qwerty
ps: mas ti kej zraven pri ŠD kotanja? mate kakšno mailing listo, kamor obveščate folk? bi prispevala še svoj email. se mi ne da še tam skoz čekirat kaj dogaja
alesi je napisal/-a:Ja na ravninah je blo koj 100 drugac po ovinkih pa tm od 50-80,aja pa to je bla voznja s 70%,rezerva je bila glih zato ce bi koga srecal,na zaprti cesti bi blo to drugace:)))
Ha ha turbina ja,ne pa 1.4
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost