Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 10:14 pm

Ha ha pozabu povedat da mas se port 555.

tko da je:
-server:212.118.91.141
-user name:dirka
-password:ga ni
-port:555

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po avg 18, 2003 10:23 pm

Eh, ne rata. A pogledaš na PM (oz sporočilca, ker vidim da si bolj nov :wink:)
lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 10:38 pm

MA zdej maste se password:)))))
tko da je:
-server:212.118.91.141
-user name:dirka
-password:dirka
-port:555

al pa:
ftp://dirka:dirka@212.118.91.141:555/rad_begunje.wmv

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po avg 18, 2003 11:07 pm

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. To avg 19, 2003 12:29 am

hehe.
radovljica - begunje
komentar: dost ql sam... za moje pojme je cesta tm prenevarna na določenih delih :roll: k tm so bajte skor po cest nametane, ko se pa odpre je pa ful dobr.. :D god race PA PAZI SE! ;)

podbrezje: tut ful nora cesta, na nekaterih delih pregladek asfalt (gume škripljejo ko svina :twisted: ), pa ful je treba pazt na klance navzdol k te ful hit zavedejo
poj pa ko je treba bremzat... :shock: (brembo dela svoje :mrgreen: ). also a good ride.

;)

povzetek obeh dirk: :ne don't play with your or other peoples lives :!:
poooočas :vrum :wink:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To avg 19, 2003 4:59 am

matr na zgoš na mostu skor gumo pustu.... :)

tm sm se jest z mopedm tud že skor ubu, k sm direkt u lukno prpelu ene 75 km/h... ;)

drgač pa fajna vožnja... :)
Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To avg 19, 2003 5:37 am

Vabljen si na prvi drag ki pride, tko da ni panike, prides , pogledas in kaksno voznjo odpeljes ce ti je volja:)

Lahko se obrnes tudi na DRTK, smo klub ljubiteljev vsega kar je v zvezi z avti in imamo sedez v okolici Kranja. Tko da ni panike. Lahk pa tuki gor kontaktiras koga od drtk clanov, imamo logo v avatarju:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To avg 19, 2003 7:59 am

Si mel srečo, da ti ni kdo pršu nasprot po unih ozkih ovinkih proti koncu.
Drgač pa tole getaway in Radovljiva Begunje - pa dober zvok, sam še turbina manjka.. :P
:wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 8:08 am

ej alesi kok ste ga mel notri :?: :shock: ni lih tko ko pri poršu iz getaway 1,ko dobiš en filing pa me zato zanima :D

mal ste na knap šli v tko ozkih ulicah pa velik sreče,da ni noben nasproti prišel :wink:

srečno :vrum

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To avg 19, 2003 8:22 am

Ja na ravninah je blo koj 100 drugac po ovinkih pa tm od 50-80,aja pa to je bla voznja s 70%,rezerva je bila glih zato ce bi koga srecal,na zaprti cesti bi blo to drugace:)))
Ha ha turbina ja,ne pa 1.4

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja To avg 19, 2003 10:07 am

tkole: qwerty sm ze ne vem kolkrat napisov pa bom se 1x: jst sploh ne zapenjam s tabo, ampak kritiziram tiste k bedarije tle gor pisejo. kar se tistga s postlo tice: jst mam punco, tko da ni nobene motivacije, sorry, pa se nisi moj tip... ampak ostali se pa dejansko obnasajo kokr da bi to radi... sploh UnoTurbo. sicer delejta kar cta, sam takle prlizvanje mi gre pa u nos...

vi kr uzivejte v plastiki, itaq sam na to mislte vedno...

qwerty: jst ti prvosm da dobis airbrush btw...

lp
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To avg 19, 2003 10:37 am

Kolja je napisal/-a:kar se tistga s postlo tice: jst mam punco, tko da ni nobene motivacije, sorry, pa se nisi moj tip...

ma ja ker sem izstopala na dragu je blo za prcakovat da se boste usul name s takimi in drugacnimi komentarji, primerjavami.

glede postle: zacel si ti s to nizko in bi lahko mal bolj politicno zakljucil. btw: tebe jaz skor opazla nisem, tko da predvidevam da tut ti nisi moj tip in me veseli da sva enakega mnenja, s punco vama pa želim še veliko skupnih lepih trenutkov, pa - tko kot vedno rečem ostalim fantom - bi blo fajn da mi jo predstaviš, da bo dubla pravi vtis o meni in da ne bo misla da sem ena frača, ki po teh mitingih laufa zato, da bi kakšnega frajerja speljala.

v teh krogih se ne gilbljem zato, da bi si nabirala crtice s posteljnimi sportniki, pac pa zato, ker me avtomobilizem (pa ceprav sam pri stajlingu upam kaj pametovat) zanima. na masine se NE spoznam, kolkor kot zenska in za hobi zmorem, pa se skusam naucit - iz foruma (to je bil sploh povod za moje sodelovanje tu) in od vas (marsikdo je cela enciklopedija znanja), kaj vec casa pa za to podrocje nimam - da bi se lotla studirat bukve ipd.

Ce kolčkej poznaš obnašanje "množice", veš, da čim bi prestopla mejo in s kom zabluzila v postli, bi takoj dobla renome lahke-punce. Kar pa nisem.

UnoTurbo se mi ne prilizuje (sploh ne iz razlogov kot jih navajas), pac pa se poznava ze kar nekaj let in sva (uno, upam da lohk to recem) dobra prijatelja.

fric
Novinec

Napisal/-a fric To avg 19, 2003 10:52 am

Qwerty je napisal/-a:
Kolja je napisal/-a:kar se tistga s postlo tice: jst mam punco, tko da ni nobene motivacije, sorry, pa se nisi moj tip...

ma ja ker sem izstopala na dragu je blo za prcakovat da se boste usul name s takimi in drugacnimi komentarji, primerjavami.

glede postle: zacel si ti s to nizko in bi lahko mal bolj politicno zakljucil. btw: tebe jaz skor opazla nisem, tko da predvidevam da tut ti nisi moj tip in me veseli da sva enakega mnenja, s punco vama pa želim še veliko skupnih lepih trenutkov, pa - tko kot vedno rečem ostalim fantom - bi blo fajn da mi jo predstaviš, da bo dubla pravi vtis o meni in da ne bo misla da sem ena frača, ki po teh mitingih laufa zato, da bi kakšnega frajerja speljala.

v teh krogih se ne gilbljem zato, da bi si nabirala crtice s posteljnimi sportniki, pac pa zato, ker me avtomobilizem (pa ceprav sam pri stajlingu upam kaj pametovat) zanima. na masine se NE spoznam, kolkor kot zenska in za hobi zmorem, pa se skusam naucit - iz foruma (to je bil sploh povod za moje sodelovanje tu) in od vas (marsikdo je cela enciklopedija znanja), kaj vec casa pa za to podrocje nimam - da bi se lotla studirat bukve ipd.

Ce kolčkej poznaš obnašanje "množice", veš, da čim bi prestopla mejo in s kom zabluzila v postli, bi takoj dobla renome lahke-punce. Kar pa nisem.

UnoTurbo se mi ne prilizuje (sploh ne iz razlogov kot jih navajas), pac pa se poznava ze kar nekaj let in sva (uno, upam da lohk to recem) dobra prijatelja.

Qwerty poglej si tale post (predvsem tisti tvoj zadnji) :!:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=3122&highlight=
Vidim, da si ženska za "akcijo" (če ne v postelji pa vsaj v avtu :wink:) tako da... Izlake si žal zamudila, avgust pa se neumorno bliža koncu, upam, da si še vedno zainteresirana in da se nisi samo v drage zagledala.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To avg 19, 2003 10:58 am

kobreti je napisal/-a:Heheh prave legende ste!!!! :oops:

Ja sam pa prov res.
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To avg 19, 2003 11:00 am

fric je napisal/-a:Izlake si žal zamudila, avgust pa se neumorno bliža koncu, upam, da si še vedno zainteresirana in da se nisi samo v drage zagledala.

bom mal pogledala link na kotanjo. naceloma mi je res skoda avta, da ga na kaksnih dirkah razbijem. na drag sem sla zdaj res prvic in ga prej niti vidla nisem (sem se naucila iz foruma, da je to tekmovanje v vzporednem pospesevanju dveh enakovrednih vozil na 400m), ko sem bla tam, me je zacel matrat da bi sla dirkat, in me je techno nastimal za prvi rejs. srce mi je nabijal sto na uro, ampak sam prvic, pol sem pa kr notr padla.

kar se relija tice: bom najprej rabla vidt kako se to gre (ja, tut tega se nisem vidla), ampak mislim da tam se mam pa res za bat za svoj avto - je le ves v plastiki in ta plastika me je kar dost kostala. ker sem dala iz svojega zepa, upam da ne bom tok "not padla", da ga bom sla razbijat na progo.

ni pa izkljuceno, sem - kot si ugotovil - za vsako pizdarijo prec zraven.

LP Qwerty

ps: mas ti kej zraven pri ŠD kotanja? mate kakšno mailing listo, kamor obveščate folk? bi prispevala še svoj email. se mi ne da še tam skoz čekirat kaj dogaja

fric
Novinec

Napisal/-a fric To avg 19, 2003 11:05 am

Qwerty je napisal/-a:
fric je napisal/-a:Izlake si žal zamudila, avgust pa se neumorno bliža koncu, upam, da si še vedno zainteresirana in da se nisi samo v drage zagledala.

bom mal pogledala link na kotanjo. naceloma mi je res skoda avta, da ga na kaksnih dirkah razbijem. na drag sem sla zdaj res prvic in ga prej niti vidla nisem (sem se naucila iz foruma, da je to tekmovanje v vzporednem pospesevanju dveh enakovrednih vozil na 400m), ko sem bla tam, me je zacel matrat da bi sla dirkat, in me je techno nastimal za prvi rejs. srce mi je nabijal sto na uro, ampak sam prvic, pol sem pa kr notr padla.

kar se relija tice: bom najprej rabla vidt kako se to gre (ja, tut tega se nisem vidla), ampak mislim da tam se mam pa res za bat za svoj avto - je le ves v plastiki in ta plastika me je kar dost kostala. ker sem dala iz svojega zepa, upam da ne bom tok "not padla", da ga bom sla razbijat na progo.

ni pa izkljuceno, sem - kot si ugotovil - za vsako pizdarijo prec zraven.

LP Qwerty

ps: mas ti kej zraven pri ŠD kotanja? mate kakšno mailing listo, kamor obveščate folk? bi prispevala še svoj email. se mi ne da še tam skoz čekirat kaj dogaja

Nimaš se kaj bat. To ni rally, ampak spretnostna vožnja. Po progi so postavljeni keglji (plastični, ni panike za poškodbe) med katerimi se morš čim bolje znajt. Tu ni v takšnem pomenu moč samega motorja, ampak sposobnost voznikov. Če te zanima še kaj več mi pošlji sporočilo na frido@email.si. Upam, da boš tudi tu "not padla".

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja To avg 19, 2003 11:08 am

lj. ne vem kaj se tolk razburjas, ker sploh nism kej dost prot tebi govoru... preber se 1x pa bos vidla koga sem napadal... tist s postlo si pa tud narobe razumela. namrec, nism rekel da bi sla ti z vsakim v postlo ali karkoli v tem stilu, ampak da se drugi obnasajo kot da bi to hoteli... a stekas? res mi ni jasn zakaj se tolk razburjas, evo da ne, ker kokr sem dobil vtis zadnjic ko smo se v zivo spoznal si bla prov prijetna punca. sam kar je pa tukej... ce ne razumes vse zadeve jo se 1x preber pa bos vidla o cem se gre...

zdej se pa ne mislm vec it tukej, se raj 1x zmenva v zivo ce bo taka volja... se mi zdi brezvezno zabijanje casa.

lp
Slika

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl To avg 19, 2003 11:14 am

Airborne je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:sicer pa, ste slisal za ljubljanski drag next_saturday?

Kdaj pa kje pa bo Lj. drag?
lp

jest bi tud prisel cekirat :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To avg 19, 2003 11:15 am

Mater res ste se SPALIL. :?

SIcer ne vem zakaj vse skupaj, ker me ni bilo. Je pa res da tudi mene moti, ko kar nekaj kritizirate. Se govori da bo v LJ spet drag. Ja COOL. Ampak po vseh teh postih in vsem tem branju bom razmislil ali sploh hocem pridit. Ker ce bo kje kaksna napaka bo to vedela sirna slovenija in se pol evropske skupnosti. UF...to tudi meni ravno ne sede.

Res ne razumem, zakaj vseskupaj. A ne bi bilo cool. Se dobimo to soboto, odpeljemo par dirk, se kaksno recemo, pregledamo to zadevo in pocasi poslovimo. Na forumu pa lepo debata vsi skupaj kje je kdo zafrknil, kako je mozno da je eden prehitel drugega z avtmobilckom z manj konji .... bla bla bla.....

Ne pa samo Slika in Slika in na koncu izgleda stvar ze Slika

VSI ste zakon!

Slika
SlikaSlika

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl To avg 19, 2003 11:18 am

alesi je napisal/-a:Ja na ravninah je blo koj 100 drugac po ovinkih pa tm od 50-80,aja pa to je bla voznja s 70%,rezerva je bila glih zato ce bi koga srecal,na zaprti cesti bi blo to drugace:)))
Ha ha turbina ja,ne pa 1.4

dobr,dobr!posnetek Radovljica-Begunje mi je bolj vsec,zarad turbine se pa ne sekirat,saj se namesto nje parkrat blokada slisi :lol: :wink:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost