dejan84 je napisal/-a:Za extra pike piše v pravilniku, da mora vsak tekmovalec sam opozoriti sodnika na take detajle, ker sodniki nimamo časa, da bi pri vsakem avtomobilu sami iskali posamezen šrauf, ki bi prinesel piko.
Sem pa na sestanku predlagal, da bi vse extra reči morale biti točkovane z 1 točko samo, ker tako bi bla res vsaka extra pika enako vredna, ne pa da en dobi 3x po eno piko za ene reči, nato pa naslednji tekmovalec z recimo lsd dobi 3 pike in izenači.
Drgač pa - pro extreme ne pomeni da je avto za showe, ampak da je avto extremno predelan. Ker tudi pro street naj ne bi bili daily driverji ampak show cari po pravilniku.
dejan84 je napisal/-a:Zamenjana hupa ni vredna točke. Isto ne, k mi je zadnč en prbil, da un pliško na zicu pooseblja njega in zato je v skladu z avtom in zato hoče točko
ElGato je napisal/-a:Glede tega, da je bil stari način boljši se ne strinjam. Pravilnik je dokaj vredu - ocenjevanje je problem! Da je vse manj ljudi in avtov??? Vsi vemo zakaj! Ker se nekaterih avtov ne ceni!
Da ni več druženja, pa je zato, ker so vedno zamere, ker se ne znate zmenit, ker vsi kuhate zamero, ne znate pa tega povedat - tu je problem! V veliki večini se to leto tekmovalci niso strinjali z rezultati, pa noben ni znal povedat! Vsi ste bili tiho do sedaj dokler nisem spet jaz napisala! Večina kuje neko zamero in mogoče se to tudi zaradi tega dogaja (mislim na ocenjevanje)!
Na internetu sem vse objavila samo zato, ker ste se vsi potihoma pritoževali, naredil in rekel pa ni noben ničesar! O tem se je treba pogovit in napake popravit! Če tega ne bi objavila, do sestanka ne bi prišlo in ostalo bi tako kot je!
Tak da se opravičujem, da sem vse napisala na netu, ampak to sem naredila zato, ker se mi je zdelo zelo nefer od tebe Pero, da ko smo se želeli pogovoriti s tabo, niti nisi poslušal! Ko smo te spraševali zakaj tak, nisi znal dati odgovora, al pa si se začel norca delati! In zato si me razpizdil, vse kar sem napisala sem ti tudi povedala tam!
LP,
pa upam, da se bo sedaj vse uredilo ali pa da se bo vsaj malo izboljšalo!
G-4S je napisal/-a:Pollo je napisal/-a:naj se to upošteva tud pri ocenjevanju ostalega dela...zunanjost, izgled...kater je biu kriterij za vse enak...(v Kočevju)
Razumem, kaj hočeš povedat. Predvsem je pa bistveno, da je kriterij v posamezni klasi enak. To pomeni, da eno klaso sodi en sodniški par, ki ima za vse avtomobile v svoji klasi enak kriterij. To tudi pomeni, da če ti eno tekmo sodi en sodniški par drugo pa drug, je logično, da znajo točke malce odstopat. Ampak dokler je ISTI kriterij na posamični tekmi za vse v klasi, mislim, da ne bi smel bit problem. Ampak na koncu se vedno najdejo "poraženci", ki bi si najraje sami sodili avtomobile in potem pride do debat, kot je ta sedaj.
dejan84 je napisal/-a:Aja, pa zakaj je matjaž tekmoval v pro extreme, če je delal nekaj na clean looku in avto v celoti spada v pro street. A mogoče samo zato, ker niste hoteli, da bi tekmovala dva domača avta v isti kategoriji in bi bil potem en prvi in en drugi, ampak ste upali na dvojno zmago v dveh kategorijah. Tu se sedajvprašam - kdo je sedaj lovec na pokale???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov