Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To jun 10, 2008 9:07 am

Aja, pa zakaj je matjaž tekmoval v pro extreme, če je delal nekaj na clean looku in avto v celoti spada v pro street. A mogoče samo zato, ker niste hoteli, da bi tekmovala dva domača avta v isti kategoriji in bi bil potem en prvi in en drugi, ampak ste upali na dvojno zmago v dveh kategorijah. Tu se sedajvprašam - kdo je sedaj lovec na pokale???
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 10, 2008 9:33 am

Po mojem mnenju avto spada v Pro extrem, saj tudi na audiju ni vec skoraj nic serijskega. Pa se avto se ne vozi nikjer kot pa samo na showe, tak da se mi zdi da je fer da smo v top klasi.

Dejan, se strinjam glede masine pa bremz, to sta pa tudi dve stvari ki jih twingo ma, audi pa ne. Po drugi strani pa imam jaz airride, cisto vse tapete na vratih custom narete, oz cisto celo notranjost, saj je serijsko ostal samo volan, pa se ta je preoblecen. Na kratko, vsak avto v top klasi ima svoje prednosti in svoje pomanjkljivosti, gre se samo za to da so pac na tem showu "pozabli" pike stet, sej smo o tem ze predebatirali, zakaj se moremo se dalje prcat v glavo ?

Do naslednjega showa bomo spet popravli par malenkosti, ter pri ocenjevanju striktno zahtevali tocke za detalje, ki jih ni malo. Dvomim, da je kdo opazil swarovske v tapetah, v menjalniku, na stropu... Dvomim da je kdo opazil linijo avta, ki se razprostira od havbe, po stropu avta vse do kuferana... Dvomim da je kdo opazil sampanjce, vseskozi hlajene v kuferanu, prav tako dvomim da so predelane zadnje luci, ne samo odrezane ampak tudi komplet osvetljene z ledicami... To so vse detajli za katere ni blo pik, zato tudi razumem da je Macek popizdil.

Meni se ne gre za pokal, gre se za druzenje, ki pa ga po pravici povedano na teh showih vec ni. Vec kot pet ur celotnega dogajanja smo zdoglocaseni sedeli v kaficu ter se prerekali z domacinom "redarjem", ki je pijan buzeriral tekmovalce.

Pa brez zamer, namesto da smo konkurencni pa da dvignemo nivo dogajanja na eno zavidljivo raven si drug drugemu simfamo avte pa se jokamo po vsakem showu. Ni cudno, da je scena tu kjer je.

LP
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To jun 10, 2008 9:57 am

Za extra pike piše v pravilniku, da mora vsak tekmovalec sam opozoriti sodnika na take detajle, ker sodniki nimamo časa, da bi pri vsakem avtomobilu sami iskali posamezen šrauf, ki bi prinesel piko.

Sem pa na sestanku predlagal, da bi vse extra reči morale biti točkovane z 1 točko samo, ker tako bi bla res vsaka extra pika enako vredna, ne pa da en dobi 3x po eno piko za ene reči, nato pa naslednji tekmovalec z recimo lsd dobi 3 pike in izenači.

Drgač pa - pro extreme ne pomeni da je avto za showe, ampak da je avto extremno predelan. Ker tudi pro street naj ne bi bili daily driverji ampak show cari po pravilniku.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 10:12 am

dejan84 je napisal/-a:Za extra pike piše v pravilniku, da mora vsak tekmovalec sam opozoriti sodnika na take detajle, ker sodniki nimamo časa, da bi pri vsakem avtomobilu sami iskali posamezen šrauf, ki bi prinesel piko.

Sem pa na sestanku predlagal, da bi vse extra reči morale biti točkovane z 1 točko samo, ker tako bi bla res vsaka extra pika enako vredna, ne pa da en dobi 3x po eno piko za ene reči, nato pa naslednji tekmovalec z recimo lsd dobi 3 pike in izenači.

Drgač pa - pro extreme ne pomeni da je avto za showe, ampak da je avto extremno predelan. Ker tudi pro street naj ne bi bili daily driverji ampak show cari po pravilniku.

torej nekdo gre delat vrata a.l.a Astra style (radiovili) nekdo drug zamenja hupo in mataa obadva 1 dod. tocko :?:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 To jun 10, 2008 10:23 am

Zamenjana hupa ni vredna točke. Isto ne, k mi je zadnč en prbil, da un pliško na zicu pooseblja njega in zato je v skladu z avtom in zato hoče točko :roll:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jun 10, 2008 10:27 am

Fantje.. pustite predloge za sestanek...

Se pa zelo strinjam z Boštjanom. Daleč so časi, ko smo hodili v MS in se meli zelo fino, pa žez kak teden v Koper... in tako dalje. Vse bolj ugotavljam (tako kot smo se že na tekmi pogovarjali), da je bil stari način in kategorije mnogo primernejše in predvsem pozitivno naravnane... Vsekakor vredno razmisleka za naslednjo sezono.

LP!

Peter
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 10, 2008 10:43 am

dejan84 je napisal/-a:Zamenjana hupa ni vredna točke. Isto ne, k mi je zadnč en prbil, da un pliško na zicu pooseblja njega in zato je v skladu z avtom in zato hoče točko :roll:

Zakaj potem tekmovalci za menjane hupe dobivajo dodatne tocke ? Ne trdit da jih ne, ker sem stal zraven v soboto.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 11:07 am

dejan84 je napisal/-a:Zamenjana hupa ni vredna točke. Isto ne, k mi je zadnč en prbil, da un pliško na zicu pooseblja njega in zato je v skladu z avtom in zato hoče točko :roll:

v teoriji ne...vendar je v praksi stvar zelo drugačna...3 dodatne točke za preoblečeno maanšeto in tko... :roll:

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To jun 10, 2008 11:09 am

Glede tega, da je bil stari način boljši se ne strinjam. Pravilnik je dokaj vredu - ocenjevanje je problem! Da je vse manj ljudi in avtov??? Vsi vemo zakaj! Ker se nekaterih avtov ne ceni!
Da ni več druženja, pa je zato, ker so vedno zamere, ker se ne znate zmenit, ker vsi kuhate zamero, ne znate pa tega povedat - tu je problem! V veliki večini se to leto tekmovalci niso strinjali z rezultati, pa noben ni znal povedat! Vsi ste bili tiho do sedaj dokler nisem spet jaz napisala! Večina kuje neko zamero in mogoče se to tudi zaradi tega dogaja (mislim na ocenjevanje)!
Na internetu sem vse objavila samo zato, ker ste se vsi potihoma pritoževali, naredil in rekel pa ni noben ničesar! O tem se je treba pogovit in napake popravit! Če tega ne bi objavila, do sestanka ne bi prišlo in ostalo bi tako kot je!

Tak da se opravičujem, da sem vse napisala na netu, ampak to sem naredila zato, ker se mi je zdelo zelo nefer od tebe Pero, da ko smo se želeli pogovoriti s tabo, niti nisi poslušal! Ko smo te spraševali zakaj tak, nisi znal dati odgovora, al pa si se začel norca delati! In zato si me razpizdil, vse kar sem napisala sem ti tudi povedala tam!

LP,

pa upam, da se bo sedaj vse uredilo ali pa da se bo vsaj malo izboljšalo!

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2008 11:13 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 11:15 am

naj se to upošteva tud pri ocenjevanju ostalega dela...zunanjost, izgled...kater je biu kriterij za vse enak...(v Kočevju)

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jun 10, 2008 11:25 am

ElGato je napisal/-a:Glede tega, da je bil stari način boljši se ne strinjam. Pravilnik je dokaj vredu - ocenjevanje je problem! Da je vse manj ljudi in avtov??? Vsi vemo zakaj! Ker se nekaterih avtov ne ceni!
Da ni več druženja, pa je zato, ker so vedno zamere, ker se ne znate zmenit, ker vsi kuhate zamero, ne znate pa tega povedat - tu je problem! V veliki večini se to leto tekmovalci niso strinjali z rezultati, pa noben ni znal povedat! Vsi ste bili tiho do sedaj dokler nisem spet jaz napisala! Večina kuje neko zamero in mogoče se to tudi zaradi tega dogaja (mislim na ocenjevanje)!
Na internetu sem vse objavila samo zato, ker ste se vsi potihoma pritoževali, naredil in rekel pa ni noben ničesar! O tem se je treba pogovit in napake popravit! Če tega ne bi objavila, do sestanka ne bi prišlo in ostalo bi tako kot je!

Tak da se opravičujem, da sem vse napisala na netu, ampak to sem naredila zato, ker se mi je zdelo zelo nefer od tebe Pero, da ko smo se želeli pogovoriti s tabo, niti nisi poslušal! Ko smo te spraševali zakaj tak, nisi znal dati odgovora, al pa si se začel norca delati! In zato si me razpizdil, vse kar sem napisala sem ti tudi povedala tam!

LP,

pa upam, da se bo sedaj vse uredilo ali pa da se bo vsaj malo izboljšalo!

Lej problem je pri tebi ta, da ko nekaj začneš govorit, se te ne da ustavit. Hitro začneš biti tudi žaljiva. Moj problem je pa ta, da se s takimi ne morem pogovarjat. Če se boš v torek malo kontrolirala, se bomo vse zmenili.

LP!

Peter
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2008 11:25 am

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2008 11:34 am

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To jun 10, 2008 11:39 am

Glej da se me ustaviti, pa bi se, če bi ti že tam prisluhnil, ker smo te lepo vprašali, potem, pa ko si začel s tvojimi fintami, pa ko si se začel norca delat iz vseh...! Pol pa imam tudi jaz pravico, da ti povem kaj ti gre! Če bi si ti znal vzet čas in poslušat pa stat za tem kaj narediš, bi blo vse vredu in do tega nebi prišlo!
Glej nisem edina, ki meni, da se s tabo ni mogoče pogovarjat, ker ne znaš poslušat, zato pa je prišlo do vsega tega!

G-4S - ti pa vrjetno neveš, kako je bilo takrat, ko smo se želeli pogovit z njim že na showu!
Glede njegovega avtomobila, pa sem povedala, kaj si mislim, glede na to, da je na odru ob prisotnosti oranžne honde, dal pripombo, da ni nobenega avta na showu v japan stilu in da bo treba neki taki avto naredit... To zame ni blo fer, ker ga je po mojem mnenju zelo ponižal!

Lp
Zadnjič spremenil ElGato, dne To jun 10, 2008 12:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 11:43 am

G-4S je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:naj se to upošteva tud pri ocenjevanju ostalega dela...zunanjost, izgled...kater je biu kriterij za vse enak...(v Kočevju)

Razumem, kaj hočeš povedat. Predvsem je pa bistveno, da je kriterij v posamezni klasi enak. To pomeni, da eno klaso sodi en sodniški par, ki ima za vse avtomobile v svoji klasi enak kriterij. To tudi pomeni, da če ti eno tekmo sodi en sodniški par drugo pa drug, je logično, da znajo točke malce odstopat. Ampak dokler je ISTI kriterij na posamični tekmi za vse v klasi, mislim, da ne bi smel bit problem. Ampak na koncu se vedno najdejo "poraženci", ki bi si najraje sami sodili avtomobile in potem pride do debat, kot je ta sedaj.

bi rad da ti pokazm ta ISTI kriterij s slikam?

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad To jun 10, 2008 11:49 am

dejan84 je napisal/-a:Aja, pa zakaj je matjaž tekmoval v pro extreme, če je delal nekaj na clean looku in avto v celoti spada v pro street. A mogoče samo zato, ker niste hoteli, da bi tekmovala dva domača avta v isti kategoriji in bi bil potem en prvi in en drugi, ampak ste upali na dvojno zmago v dveh kategorijah. Tu se sedajvprašam - kdo je sedaj lovec na pokale???

tole je treba dat pod izjavo meseca... ampak res!

o predelavah na audiju pa ti je ze pimped povedal.
smo rekli pimpedu naj da 1000€ za diske pa bremze, pa bo mel 5 pik več.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

G-4S

Napisal/-a G-4S To jun 10, 2008 11:50 am

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 11:51 am

problem je ker je blo to ze 3x....kako naj vem da 4ič ne bo isto...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jun 10, 2008 11:51 am

seicento 2 je napisal/-a:bog se vas naj usmili!!!

mislim da je v avtoakustiki še najbolj pošteno, špila kolko špila

lp

8) kolk pokaže na monitorju tolk je in pika :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov