Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne jun 29, 2008 10:18 pm

Doche je napisal/-a:Tam kjer je lani blo kr lepo število styling avtov je bla letos praznina, slabo res. 3je šotori a3m and shit in to je blo to. :roll: To ni blo vredno niti evra.

Eh styling je na tej prireditvi itak odveč. :lol: Hec.
Ja jaz sem bil samo na 402 kot "mehanik". Bilo je fajn, predvsem zaradi družbe, ki smo jo imeli. S prijateljem sva šla pogledat do hangarja pa vse prazno. Hecno. Tudi ljudi je bilo manj kot ponavadi. Parkirišča so tu že star problem in tudi bodo. Organizacija takega eventa mi pa verjemite kar težka zadeva sploh, če se jo ne lotijo ljudje, ki so že stari mački v tem poslu in je zato pomoje izpadlo vse bolj amatersko.
No ampak saj pravim, mi smo prišli vozit, sedet lepo pod arafatom in za silo je bilo. Ampak lahko bi bilo bolje. Bistveno bolje. :?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne jun 29, 2008 10:19 pm

Letos je bilo res zelo slabo, to se je tudi odražalo po številu ljudi. Glede stylinga in ostalega res ne razumem zakaj se ni moglo organizirat, namesto tega ti pa pol dajo air show :? mene tista letala sploh niso ganla. Pohvalim naj BMW klub, ki so bili poleg nas in so prišli res množično :tomidelej: ter da smo mi na našem koncu malo popestrili dogajanje z muziko itd... Raje ne razmišljam kaj bi blo če nebi blo njih pa nas :roll: Glede varnostnikov pa raje nebom zgublal besed. Celi dan sta se dva drkala po prizorišču en z čebelico pa en s skuterjem in solila ljudem pamet, glede kart ter kaj se sme in ne sme itd.... tudi drugi redarji niso bli nič bolši. Tekmovanje v pospeševanju na 402 pa je potekalo OK tudi napovedovalec je bil vredu govorec.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
eFxx
Novinec

Napisal/-a eFxx Ne jun 29, 2008 10:26 pm

Punisher je napisal/-a:za letalo lahko povem iz prve oke...ker mi je svignilo lih nad glavo, zraven je bila se punca od kolega, ki je v trenutko prebledela... :P res pa mu je slo za milimetre...ker ko je pripikiral mimo nas...je zadnji cas potegnil rocico, da je dobil vzgon...krosnje od dreves pa je lepo ocisto, ker se je kar zeleno dol vsipalo...po tistem se je dvignil in se samo krozo okoli letalisa...potem ga nisem vec videl, mislim da je menjal plenice...

Letalo definitivno JE zadelo krosnje, ker se je potem še lepo videla luknja v drevesu. Pred tem pa tud ni dosti falilo da bi se zaletel v tla in spotoma pobrisal še en kombi.
Pomoje to ni blo planirano, če pa je blo, pa ma pilot železna j***a.

Za napovedovalca pa upam da je bla to kaka njihova interna fora z Andrejem Založnikom, ker v nasprotnem primeru si lahko podata roke z Antonom Borkovičem iz naj komentatora.
Glavno je, da je še vedno vse pod kontrolo.

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a RS-sport Ne jun 29, 2008 10:35 pm

mah kaj naj rečem :? organizacija totalno u pm :evil: varnostniki čist mem...en mulo z mopedom kr neki utrujov glede parkiranja, tko da... :bonk
RS-sport

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Ne jun 29, 2008 10:37 pm

eFxx je napisal/-a:
Punisher je napisal/-a:za letalo lahko povem iz prve oke...ker mi je svignilo lih nad glavo, zraven je bila se punca od kolega, ki je v trenutko prebledela... :P res pa mu je slo za milimetre...ker ko je pripikiral mimo nas...je zadnji cas potegnil rocico, da je dobil vzgon...krosnje od dreves pa je lepo ocisto, ker se je kar zeleno dol vsipalo...po tistem se je dvignil in se samo krozo okoli letalisa...potem ga nisem vec videl, mislim da je menjal plenice...

Letalo definitivno JE zadelo krosnje, ker se je potem še lepo videla luknja v drevesu. Pred tem pa tud ni dosti falilo da bi se zaletel v tla in spotoma pobrisal še en kombi.
Pomoje to ni blo planirano, če pa je blo, pa ma pilot železna j***a.

Za napovedovalca pa upam da je bla to kaka njihova interna fora z Andrejem Založnikom, ker v nasprotnem primeru si lahko podata roke z Antonom Borkovičem iz naj komentatora.

loooool :) :)
pa js sm biv gra 15 min, tejk da sm en krog naredo, ubistvo nisn mev kaj videt...malo okolo pogledo zadeve, pozdravo par folka, pa sov domov nazaj, ker ni bilo vzdusja!
pa mni grejo tti komentatorji huuudo na zivce, ker si resnicno mislijo da so najjaci frajerji tam na showu...pa kao neke mucike pecajo prek mikrofona...total cefursko
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Ne jun 29, 2008 10:41 pm

bil sem samo na razglasitvi rezultatov,pa je bilo že skoraj popolnoma prazno :?
po prebranem sodeč pa mislim da nisem kaj zamudil(pač edo je zopet zmago v klasu 11 s)

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Ne jun 29, 2008 11:31 pm

Proti prejšnim letom je blo res zelo slabo, prideš ob 15h in pred hangarjem vse prazno, lepo je blo pa za pogleat bmwjovce, ki so se lepo postavli v tisti krog in bi tut prosil za kako sliko, če je kdo ujel v objektiv, nič, upam, da bo drugo leto boljše...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po jun 30, 2008 9:47 am

snikerson je napisal/-a:Proti prejšnim letom je blo res zelo slabo, prideš ob 15h in pred hangarjem vse prazno, lepo je blo pa za pogleat bmwjovce, ki so se lepo postavli v tisti krog in bi tut prosil za kako sliko, če je kdo ujel v objektiv, nič, upam, da bo drugo leto boljše...

No js sm jih malo slikal-drugač pa tud js razočaran letos :roll:

Slika
Slika
Slika
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 30, 2008 12:45 pm

Miha Gorišek je napisal/-a:un s corvetto je bil pomoje mal pjan... :)

glavno da ima zajček mrežice v odbijaču" 8)

treba bo začet na hrvaško hodit na drag race ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po jun 30, 2008 12:58 pm

Hvala bogu da je blo prazno pred hangarjem. Je blo že na parkirišču čist preveč riža.

Komentator glede na ostala leta precej boljši. Ta je saj prbližn poznal avte.

Sam med klasami je bilo preveč dolgo čakanja. medtem ko ena klasa dirka bi lahko druga že čakala v vrsti!

Hostese bi lahko mal več jedle ker so ogabne. Razn unedve za un portal v belem ka sta hodile ob progi sta ble seksi.

EDO CAR!!!
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Po jun 30, 2008 1:25 pm

Turbobitch je napisal/-a: medtem ko ena klasa dirka bi lahko druga že čakala v vrsti!

To žal ni možno zaradi prebijanja klas! Saj je potrebno počakati do konca ene klase, da se lahko razvrstijo pari za drugo klaso...pa še tistih 10 eur je bilo potrebno it nazmes plačat :-P
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 30, 2008 1:30 pm

samo opelic pa je blo kr nekaj :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Bewc
Nov uporabnik

Napisal/-a Bewc Po jun 30, 2008 2:07 pm

Kaj pa je bilo z opelico,k sta sam jermena za njim priletela.Mu je jermenico odtrgal?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jun 30, 2008 2:46 pm

Torej Turbobitch, če gledamo v celoti je bil tokrat tole res drag race ne rižing, ups styling show in ostala navlaka. :lol:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nikica
Nov uporabnik

Kraj: Žirovnica

Napisal/-a Nikica Po jun 30, 2008 3:02 pm

Bla sm tm..tistih 5 evrov je slo za brezveze,cmarjenje na soncu in pasenje dolgčasa..ce bi bil styling,bi blo 100x bols...ok,drag race je bil ql,pa tisti bmwji tm v krogu 8)

aja pa teli varnostniki..groza..kukr so ze ostali povedal...

Uporabniški avatar
naliM
Novinec

Kraj: Maribor - okolica

Napisal/-a naliM Po jun 30, 2008 3:45 pm

Symon je napisal/-a:Torej Turbobitch, če gledamo v celoti je bil tokrat tole res drag race ne rižing, ups styling show in ostala navlaka. :lol:

Tudi jaz berem celo temo in mi ni jasno - v SG je drag race bil osrednja prireditev in menda (me ni bilo tam, a sem bral komntarje po drugih forumih) je bil OK.
Glede dragov v Avstriji bo treba it gor, ali se pomeniti s tistimi, ki so bili gor in bili grdo razočarani nad organiziranostjo, kvaliteto urniki, tehniko, ....
Kot kaže je na A.com pretežno stylerska populacija, ki ne dojame, da je bilo stylinga v SG vertjetno toliko kot je bilo drag racinga na šovu v Gornji Radgoni. :lol:

Pa da ne bo kdo rekel: sem bolj pristaš uporabe avtov po ovinkih, zato mi tako drag race (vožnja naravnost), kot styling (sploh nič vožnje s sicer le pogojno uporabnimi zadevami) ne sedeta.

Ljudje smo pač različni, a treba se je znati postaviti v kožo drugih in malo pogledati situacijo iz druge strani.

LP,

Milan

Uporabniški avatar
MaTo~iS
Nov uporabnik

Napisal/-a MaTo~iS Po jun 30, 2008 3:54 pm

seos folk, zaj nevem če je blo kaj že pisano, ker mi ni vsega za brat..... a ma kdo slučajno kak posnetek oniga srečniga pilota, ko je dreve kosil ? :lol:

lp
MottoR KLUB
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
MRC
Novinec

Napisal/-a MRC Po jun 30, 2008 4:04 pm

Tisti pilot je bil kar se mene tiče največji IDIJOT poleg jodlarja s corveto seveda.
Komaj se je dvignil od tal pa se gre obracat nad folkom. Takoj, ko je pristal bi ga moral nekdo na go...
Drugače pa mislim, da je prireditev dobro uspela in, da ni bilo nekega nepotrebnega čakanja.

Uporabniški avatar
MaTo~iS
Nov uporabnik

Napisal/-a MaTo~iS Po jun 30, 2008 4:10 pm

Dobro si reko, .... pač tele. oni je po mojem res preteraval z obračanjem.... je pa vsaj malo pritegno poglede na progo po tako dolgih pavzah !
Drag je bil kr dober ... vendar malo preveč zaspan (predolge prekinitve med klasami ... itd.). Včasih smo bol živo vodli vseskup :tomidelej:
MottoR KLUB
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Po jun 30, 2008 6:21 pm

Corvetta je poskrbela za boljše vzdušje. Zavrtel se je čist v bližini mene in je bilo fajn za videt. :D

Komentorja pa je lahko sram, res sram:
-zamenja RS2 za RS4. :shock:
-za bordo rdečega bravota bi prisegel, da je najprej rekel da je Punto, pol se je popravil
-serijska Integra ima 200 konj (ja, ja... :roll: )
-nonstop isti komentarji: zdaj prihaja najglasnejši avto...
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov