Srečanja avtomobilskih navdušencev...

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Sr sep 10, 2008 12:34 am

lexuss je napisal/-a:biu sm v soboto in je blo tko tko. ma važn da je blo dost bejb haha
drgač pa moj komentar glede merjenja izpuha. izpadl je žalostno. tipom k se hvaljo z svojimi šterimi cilindri in menjanim auspuhom, se je ceu folk režu. najbolš da niso začel prhajat s fičoti gor. jst ne vem kva ta folk razmišla, zato si mislm da gre nekako takole. hodjo po 20x v a3m na primer sprašvt in morit prodajalcem glede auspuhou, potem se le odločjo za nakup in še takrt so skeptični da niso kupil mačka u žaklu. nato majo zmontirano in se postavjo pred bajto, logika da se bo zvok odbijou od stene kar da bolši prizvok. nato kličejo frende za mnenje in vzpodpudo za na tekmovanje. toda opozorilo, na avtošovu ni blo nobene stene tko da so se uštel. pa kje folku ideja da iz športnega filtra pride več decibelou kokr pa iz auspuha? in se vrnem na uno mojo razlago zgorej kako folk razmišla. praujo in se hvaljo da kok velik vejo, a ubistvu nimajo pojma o pojmu. edini pravi tekmovalec je biu un z belim cliotom in pa 6 cilindraš vr6. za drugič si pa kupte v8 ameriškega porekla in boste zmagal pa tut folk bo naudušen ;) 1.2, 1.4,1.6,1.8,2.0 pa puste rajš doma za po mestu

slike mam pa tut jst ampak kaj ko ste že vse kar je blo za vidt dal gor tko da ne bom smetiu.

Oni z belim cliotom ma tudi 1,2 motor! :)

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Sr sep 10, 2008 1:19 am

Še moja malenkost:

http://www.arvystate.net/gallery - poiščite Album Ljubljana-STR-Final-2008 ;)

Lp

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr sep 10, 2008 6:34 am

Predvidevam da je bil z 1.2 motorjem Dr. Izpuh... 8)

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 10, 2008 8:58 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
koder tuning
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a koder tuning Sr sep 10, 2008 9:40 am

Sicer me letos ni blo tm sam tko al tko brez burnout-a ni pravga avtoshowa :P ;)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr sep 10, 2008 1:06 pm

ti pa tvoj burnout :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr sep 10, 2008 3:20 pm

[KEKEC] je napisal/-a:
lexuss je napisal/-a:biu sm v soboto in je blo tko tko. ma važn da je blo dost bejb haha
drgač pa moj komentar glede merjenja izpuha. izpadl je žalostno. tipom k se hvaljo z svojimi šterimi cilindri in menjanim auspuhom, se je ceu folk režu. najbolš da niso začel prhajat s fičoti gor. jst ne vem kva ta folk razmišla, zato si mislm da gre nekako takole. hodjo po 20x v a3m na primer sprašvt in morit prodajalcem glede auspuhou, potem se le odločjo za nakup in še takrt so skeptični da niso kupil mačka u žaklu. nato majo zmontirano in se postavjo pred bajto, logika da se bo zvok odbijou od stene kar da bolši prizvok. nato kličejo frende za mnenje in vzpodpudo za na tekmovanje. toda opozorilo, na avtošovu ni blo nobene stene tko da so se uštel. pa kje folku ideja da iz športnega filtra pride več decibelou kokr pa iz auspuha? in se vrnem na uno mojo razlago zgorej kako folk razmišla. praujo in se hvaljo da kok velik vejo, a ubistvu nimajo pojma o pojmu. edini pravi tekmovalec je biu un z belim cliotom in pa 6 cilindraš vr6. za drugič si pa kupte v8 ameriškega porekla in boste zmagal pa tut folk bo naudušen ;) 1.2, 1.4,1.6,1.8,2.0 pa puste rajš doma za po mestu

slike mam pa tut jst ampak kaj ko ste že vse kar je blo za vidt dal gor tko da ne bom smetiu.

Oni z belim cliotom ma tudi 1,2 motor! :)

No js tudi za foro šel tekmovat pač iz malo firbcaa kok kj filter mi da ven,in sem nazadnje z filtrom pristal na 3 mestu,za kar sem tudi bil zadovoljen :P
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr sep 10, 2008 4:58 pm

koder tuning je napisal/-a:Sicer me letos ni blo tm sam tko al tko brez burnout-a ni pravga avtoshowa :P ;)

:lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Sr sep 10, 2008 8:06 pm

Oni z belim cliotom ma tudi 1,2 motor! :)[/quote]

No js tudi za foro šel tekmovat pač iz malo firbcaa kok kj filter mi da ven,in sem nazadnje z filtrom pristal na 3 mestu,za kar sem tudi bil zadovoljen :P[/quote]

hahaah vsega skp vs je blo pa 6 al 7.
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 Če sep 11, 2008 8:35 am

Ojla

Mi prosim kdo lahko pove kater avto je to?
Slika
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če sep 11, 2008 8:42 am

attack k2, naslednjik k1. ma pa noter od audija rs4 2.7biturbo motor. pride pa mislim da v kosih in ga je lastnik sam sestavil. tako k1 kot tudi tega k2. tko sm jz obveščen.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če sep 11, 2008 8:43 am

K1 Attack

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če sep 11, 2008 8:46 am

__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če sep 11, 2008 10:25 am

S|icKeR je napisal/-a:attack k2, naslednjik k1. ma pa noter od audija rs4 2.7biturbo motor. pride pa mislim da v kosih in ga je lastnik sam sestavil. tako k1 kot tudi tega k2. tko sm jz obveščen.

mogoce ves ceno koliko priblizno pride taka zadeva. ker moj fotr k jo je vidu se je cist zapaliv in kr sanja da bi enga sestavu. sm gledu na netu pa nc najdu
Slika

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 Če sep 11, 2008 10:44 am

Hvala za pomoč.Evo sem najdu stran. :lol: :lol: Samo res ta avto kupuješ ko zelenavo na tržnici -po spisku sam da morš par nul še zraven dat.

http://www.dynamic-performance.co.uk/

Basic Kit €17325 £12500
Carbon Fibre Interior Pack €2600 £1880
Carbon Fibre Front Lip €349 £250
Carbon Fibre Rear Valance €320 £230
Leather Interior (without stitching) €670 £485
Leather Interior (with stitching) €785 £565
HID Xeon Lights (each) €460 £330
Honda Prelude Vtec powered Attack; Frame Modification. More Info €870 £630
Honda Civic Type-R powered Attack; Frame Modification. More Info €1510 £1095
Roof Set €2990 £2150

To so verjetno cene brez motorja.
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 11, 2008 10:45 am

prek drave (v selnici pri Mb) jih mojster sestavlja

evo nekaj slikic prvega
Slika

Slika

Slika

ta drugi pa ima res hud zvok, avto pa tud gre kot se spodobi :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če sep 11, 2008 10:48 am

no niti ti nimas nevem kakega pojma. jaz imam 1.1 motor pa ima zvok veliko bolsi kot marsikateri v6 . samo treba je znati naresti pravi sistem

se pa strinjam da te ki so letos gor prhajal so bli obup
Slika

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Če sep 11, 2008 10:52 am

AudiRSboy je napisal/-a:

no niti ti nimas nevem kakega pojma. jaz imam 1.1 motor pa ima zvok veliko bolsi kot marsikateri v6 . samo treba je znati naresti pravi sistem

se pa strinjam da te ki so letos gor prhajal so bli obup

HAHAHA 1.1 boljsi zvok kot V6!! Ti bi pa lahko bil komik.
Decapotabile

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če sep 11, 2008 10:55 am

zakaj obup, kaj pa je narobe če gre nekdo zmerit z 1.6 motorjem ? So včasih rezultati čist različni. Imam občutek, kot da vsi vozite v8 motorje lol
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Če sep 11, 2008 1:38 pm

hartge je napisal/-a:

HAHAHA 1.1 boljsi zvok kot V6!! Ti bi pa lahko bil komik.

k bos slisu se javli pa pametuj in k bos vedu kok mam se seriskega motorja. tisti k so ga slisal dobr vejo o cem govorim

jay je napisal/-a:zakaj obup, kaj pa je narobe če gre nekdo zmerit z 1.6 motorjem ? So včasih rezultati čist različni. Imam občutek, kot da vsi vozite v8 motorje lol

obup je zato ker so prhajal z org. auspuhi in jim pomoje sploh ni tm nc namerl
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov