mtrkman je napisal/-a:Ja glege moje katre je pa tko, najprej si mora narest internetno stran potem ba bom obesil čim več njenih slik gor![]()
Mi pa lahko napišeš tvoj mail pa ti pošljem nekaj slik.
maky je napisal/-a:freak je napisal/-a:maky kje sploh si bil ti? Sploh te nism vidu! Res je da sm mal kasnej pršu, tko da sm vidu slidanje ampak vseen!
Un golf IV (rdeč) mi je bil pa itak da iber hud! :P
hja jst sm šou okol 4-ih... bil se pa zravn gas tuninga
freak je napisal/-a:maky je napisal/-a:freak je napisal/-a:maky kje sploh si bil ti? Sploh te nism vidu! Res je da sm mal kasnej pršu, tko da sm vidu slidanje ampak vseen!
Un golf IV (rdeč) mi je bil pa itak da iber hud! :P
hja jst sm šou okol 4-ih... bil se pa zravn gas tuninga
Aja jst sm pa šele pol okrog 6 pršu! Fak no! Pa prou prost sm te hotu, da mal pržgeš avto, da bi slišu zvok dizla z loncem....Jah pa drugič al pa kje v mestu....
![]()
galli je napisal/-a:lp. morm rect da je bil show uredu res da sm bil prvic je blo hudo grem tud drugo leto.
Edin zdelo se mi je malo avtomobilov pricakoval sm vec, ampak se vedno je bilo zakon.
kar se tice pa striptizete hmmm uredu. mam tud jst neki slik od avtomobilov in od striptizete. a slucajno ve kdo kako ji je bilo ime a je bla pia? aja drugac mam se en uprasanje kej se nabav tiste luci k flešerajo skos k jih je mel model na saxo vts pa se par avtov hvala.
lp..
Toni-saxo je napisal/-a:oj fantje a se ze kje dajo kasne slikce vidt a jih je ze kdo uploadou
freak je napisal/-a:maky: aja, sm pa čist mislu da maš kej popedenan! Pol morm pa res starija srečat! Sej mi je že enkrat govoru kako je s tem... No pol se pa vidmo naslednjič....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov