Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne maj 17, 2009 4:42 pm

ElGato je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:
ElGato je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:Jaz sem žal sodil pro klaso in mislim da je bilo z moje strani korektno in poštno sojeno. :P

Korektno in pošteno ja, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Kaj pa je bilo narobe pri ocenjevanju tvojega avta?

Glede tega, točno veš kaj je bilo narobe. Ne moreš primerjati tweeti-ja in moj avto, pa dati na koncu njemu zmago, ker moj avto je že 3 leta isti njegov pa je na novo naret in si zato zasluži zmago. :lol:
Na koncu pa še ti glavni sodnik, ki ti nese pokal, pijan, reče " Naredi nekaj novega na avtu" - halo, kaj še te naj naredim, če pa je že celi sprefukan...

To pa je res že žalost! pa uživajte v podeljevanju nagrad med sabo na naslednjih showih. Pa da nebom komentiral niti best german look-a!

žalost je to, da sam ne greš po pokal na koncu ga pa še vržeš na tla...glede ocenjevanja si bil zraven veš kje si zgubu točke, kok dodatnih si dubu in na koncu si reku "vredu"...pa nevem zakaj mormo tole prek foruma, ker osebno se itak sam dereta spunco in ne poslušata nobenga. sm ti reku da dava skupaj ocenjvalne liste, da ne boš reku da je vse "zmenjeno" ampak si raje samo stran šel...glede best german look-a ti povem ŠE 123-tič, da nimam jst niti 1% pr tej klasi, ker so se to zmenili ostali sodniki tako kot lansko leto...ampak tvoj avto bi moral itq vse pobrat, samo da ne rečeš posredno ampak" ne bom komentiral (sojenja, best german)...kaj ti gre to tolko u nos, napiši zdele MOJ AVTO JE BEST GERMAN in to je to, ne pa s stavki "ne bom komentiral"...
[/b]

Pa ti maš itak že od lani best german look, pokal pa sem ti itak dal, da neboš kaj rekel da mi se gre za pokal, meni se gre za pravilno in fer ocenjevanje!
Če pa je to blo pa na žalost se jaz motim.

Sicer nisem imel za pripomniti ničesar, dokler sedajle nisem videl razporeda točk. To, da je bil mačkov polo 20 točk, mi je povsem razumljivo, saj njegov avto predobro poznam (zadnjih 5 let sem videl skoraj vsak vijak, ki je bil zamenjan od tekme do tekme). Ampak igor - da me tvoj tweety polo nese za malenkost manj kot 30 točk, to bi pa rad videl :lol: Sem pregledal svoj ocenjevalni list in od max točk pri ocenjevanju splošnega dela, sem izgubil 35 točk, dobil pa sem dodatnih 5 točk. Tako da sem potemtakem ravno 30 točk za max možnim izzidom.
Tvoj avto je dosegel 2 točki manj od max možnih točk ocenjevanja splošnega dela. Kukr sem si uspel ogledat tvoj avto, sem šel čez celotno predstavitev in vse, mi ni jasno, kje si ti uspel nabrat tako veliko število. Na hitro sem sam ocenil na showu (potem, ko sem izvedel po ovinkih že pred koncem rezultate in so me res šokirali :lol: - takrat ko sem prišel k tebi, pred vertigota) tvoj avto glede na videno in za tvoje doseženo število točk, si moral dobiti ti res ogrooooooomno dodatnih pik, da si uspel naredit tak seštevek. Po naročilu narejena platišča (velikost, širina, et, razmak, sredinska luknja) niso vredna 1 točke, kurja kletka pa zgleda da 3 :lol:
Izrecno sem prosil že zjutraj, da bi bil ravno navzoč pri ocenjevanju tvojega avtomobila, ampak na koncu iz tega nič ni blo. Sam si zahteval, da sodniki ne ocenjujejo svojih avtomobilov, zato smo iskali takrat sodnike drugih razredov. Zanima me, kdo je potemtakem sodil poleg uroša tvoj avto. Od nas ostalih, ki smo bili cel dan v navezi - kakor vem nobeden! :D

In še ena glede izbiranja avtomobilov za dodatne kategorije - izbirali naj bi jih sodniki al kako? Mene ni nihče vprašal, za koga glasujem kje... Tako da ne vem, kako so prišli do izbora teh avtomobilov...

Pa še ena glede ocenjevanja - z rokom sva dobila 2x toliko avomobilov za ocenit, kot ste jih imeli vsi ostali skupaj. Prosila sva, kadarkoli sva prišla mimo štaba, če bi lahko kdo vzel še kak avto za pogledat in sva vedno naletela na gluha ušesa.

Sam s končno uvrstitvijo nisem prav nič razočaran, sem si pa pri ogledu rezultatov in doseženih točk posameznikov sedajle skoraj izpahnil oči :lol:

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne maj 17, 2009 5:01 pm

dejan84 je napisal/-a: Sicer nisem imel za pripomniti ničesar, dokler sedajle nisem videl razporeda točk. To, da je bil mačkov polo 20 točk, mi je povsem razumljivo, saj njegov avto predobro poznam (zadnjih 5 let sem videl skoraj vsak vijak, ki je bil zamenjan od tekme do tekme). Ampak igor - da me tvoj tweety polo nese za malenkost manj kot 30 točk, to bi pa rad videl :lol: Sem pregledal svoj ocenjevalni list in od max točk pri ocenjevanju splošnega dela, sem izgubil 35 točk, dobil pa sem dodatnih 5 točk. Tako da sem potemtakem ravno 30 točk za max možnim izzidom.
Tvoj avto je dosegel 2 točki manj od max možnih točk ocenjevanja splošnega dela. Kukr sem si uspel ogledat tvoj avto, sem šel čez celotno predstavitev in vse, mi ni jasno, kje si ti uspel nabrat tako veliko število. Na hitro sem sam ocenil na showu (potem, ko sem izvedel po ovinkih že pred koncem rezultate in so me res šokirali :lol: - takrat ko sem prišel k tebi, pred vertigota) tvoj avto glede na videno in za tvoje doseženo število točk, si moral dobiti ti res ogrooooooomno dodatnih pik, da si uspel naredit tak seštevek. Po naročilu narejena platišča (velikost, širina, et, razmak, sredinska luknja) niso vredna 1 točke, kurja kletka pa zgleda da 3 :lol:
Izrecno sem prosil že zjutraj, da bi bil ravno navzoč pri ocenjevanju tvojega avtomobila, ampak na koncu iz tega nič ni blo. Sam si zahteval, da sodniki ne ocenjujejo svojih avtomobilov, zato smo iskali takrat sodnike drugih razredov. Zanima me, kdo je potemtakem sodil poleg uroša tvoj avto. Od nas ostalih, ki smo bili cel dan v navezi - kakor vem nobeden! :D

In še ena glede izbiranja avtomobilov za dodatne kategorije - izbirali naj bi jih sodniki al kako? Mene ni nihče vprašal, za koga glasujem kje... Tako da ne vem, kako so prišli do izbora teh avtomobilov...

Pa še ena glede ocenjevanja - z rokom sva dobila 2x toliko avomobilov za ocenit, kot ste jih imeli vsi ostali skupaj. Prosila sva, kadarkoli sva prišla mimo štaba, če bi lahko kdo vzel še kak avto za pogledat in sva vedno naletela na gluha ušesa.

Sam s končno uvrstitvijo nisem prav nič razočaran, sem si pa pri ogledu rezultatov in doseženih točk posameznikov sedajle skoraj izpahnil oči :lol:

Hvala, da ceniš moje 5 letno delo :) . Glede tega, mislim, da se vsi čudimo in se še nekaj časa bomo, saj pravega odgovora noben ne pove. Tudi mene zanima kako je lahko dobil tweety toliko pik???

Imaš res lep avto, avto je narejen z okusom in vedi da sem se bal, da me boš prehitel, saj je tvoj avto res narejen v nulo! Kr tako naprej...
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 17, 2009 5:12 pm

dejan84 je napisal/-a:Sicer nisem imel za pripomniti ničesar, dokler sedajle nisem videl razporeda točk. To, da je bil mačkov polo 20 točk, mi je povsem razumljivo, saj njegov avto predobro poznam (zadnjih 5 let sem videl skoraj vsak vijak, ki je bil zamenjan od tekme do tekme). Ampak igor - da me tvoj tweety polo nese za malenkost manj kot 30 točk, to bi pa rad videl :lol: Sem pregledal svoj ocenjevalni list in od max točk pri ocenjevanju splošnega dela, sem izgubil 35 točk, dobil pa sem dodatnih 5 točk. Tako da sem potemtakem ravno 30 točk za max možnim izzidom.

pozabil si da
cartattoo za 100€ je tud enako vredn kot barvanje avta za 3k€
Slika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne maj 17, 2009 5:33 pm

ufff :shock: sploh nism vedel da je učeri se kaj dogajalo, pa sm kr blizu doma :?

ajbg-pa drugo leto!
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 5:45 pm

ne da semi vse citirat
1) še enkrat se opravičujem vsem navzočim na podelitvi glede mojga obnašanja, ker sem prešel vse meje dobrega okusa, oblublam da je blo to zadnič

gremo naprej
2) Dejan;za platišča si dobil vse točke in nobene dodatne zakaj;poglej kaj piše pod platišča za 6 točk(niz glave; extremnega izgleda, potrebne razširitve...)dodatne pike bi dubu;če bi sam npr kej dodal, pobarval...take feltne lahko kupi vsak, samo razmerje more dobit oz adaptor.
3)da si me kej prašal, če si lahko ob avto je totalna laž lahko prašaš Uroša oz. naj sam pove samo jaz tega nisem slišal
4) glede ocenjevanja amaterjev, res je da sta imela veliko več avtov, ampak z Urošom sva ocenila okol 10 Pro avtov in sva končala približno v istem času kot vidva, kar pomeni,da je pri tej klasi potrebno bolj podrobno ocenjevati. + dodatno sva ocenila 3 avte, ker se je takoj po pravilniku vidlo, da je je blo "površno" ocenjeno.To kar si ti napisal zveni kot da sva z Urošem ocenila svojo klaso in to je blo to, kot sem napisal začel sem ob 9 s prijavami in končal okoli 5 ure, tako ne bi kdo govoril "sem naletel na gluha ušesa" če si rabu pomoč sva jst al pa Uroš tako razložila oz. skušala pomagati.

Nevem kaj vam gre tako v nos ta kletka;kot druge pike ti povem kaj je razlika, Armatura,paneli(da mas ti za panelom predelano panel pa je serisjki ne moreš dobit vseh točk...aja glede 2 točk od max....ti povem da sm jih ze pri predstavitvi zgubu 6 pri motorju 6 in tako dalje...

5) Maček; po koncu prireditvi sem ti sam 3x rekel, da ti pokažem ocenjevalni list pa si preglej kje imava razlike; kot je Uroš reku se je moj avto ocenjeval na isti način kot ostali(pro) in nimam niti 1% sramu pokazat moj list.

Zakljucek: letos sem jst prevzel Str(po določilu Jakata) , ker sem bil prvotno zmenjen da bom imel samo sodnike čez in to je to...kasneje sem bil določen za vse. Letos sem sklical 2 sestanka zaradi tega,da se bo naredilo taprave sodniške pare in da bomo sodniki istega oz po večini istega mnenja glede sojenja. V vseh teh postih sem dobil občutek kot da sm se jst javu za glavnega sodnika, da bom lahko manipuliral z rezultati...Na Emmi se je zamenjalo vodstvo pravtako na Str-u zaradi tega ker je po vsakem šovu piz***** s sojenjem.

Beybo: naslednič bom pa tebe prosu da bi s flomastrom narišeš podgano pa bom zihr še eno dodatno dubu

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Ne maj 17, 2009 5:51 pm

Pa se nebi dalo dobiti 5 neodvisnih sodnikov ? :?
show kot show mi je bil kar v redu.....enduraši res so bili preblizu....
Glede sodnikov kar se prebere tuki pa vidim da so sami kolegi in potem kolega da kolegu več točk kot nekomu ki bi jih zaslužil.

Glede primerjave elgato polota in tistega tweetyja polota sploh nimaš kej razmišljat da je od elgato-ta 3x boljše narejen .... ne vem kje maste logiko ? a vidiste kje v europi koga da avto zrihta po risanih junakih ?V obeh je pa vložen trud samo elgatovega bi vsak ki tudi ni v avtomobilizmu videl da je bolje narejen. ;) Ko bi dobili 3najbolše bi morali dat listke in škatle da obiskovalci glasujejo pa bi bilo.
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 5:58 pm

jannyy je napisal/-a:Pa se nebi dalo dobiti 5 neodvisnih sodnikov ? :?
Glede sodnikov kar se prebere tuki pa vidim da so sami kolegi in potem kolega da kolegu več točk kot nekomu ki bi jih zaslužil.

Glede primerjave elgato polota in tistega tweetyja polota sploh nimaš kej razmišljat da je od elgato-ta 3x boljše narejen .... ne vem kje maste logiko ? a vidiste kje v europi koga da avto zrihta po risanih junakih ?V obeh je pa vložen trud samo elgatovega bi vsak ki tudi ni v avtomobilizmu videl da je bolje narejen. ;) Ko bi dobili 3najbolše bi morali dat listke in škatle da obiskovalci glasujejo pa bi bilo.

Sodnik more bit en k se stem vsaj ukvarja, torej hodi na tekme, torej se poznamo vsaj kokr tok...ko sm sklical sestanek sem prosil naj se ga udeležijo tiste, ki želijo postati sodniki...neodvisni sodniki ;to pomeni, da vržem u grupoi šopek rož in tisti, ki ga dobi bo postal sodnik;sem pa odprt za predloge glede sodnikov

Uporabniški avatar
Teycha
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Teycha Ne maj 17, 2009 5:58 pm

Prilagam nekaj slikic in se istočasno opravičujem, da sm jih dodala na drugo temo. ;)

No, moja pripomba na včerajšnji show bi bila samo pri napovedovalcu, ker res ni bil niti 3 minute tiho, in sčasoma postane rahlo nadležno, sploh če greš direktnega iz čage :P Drugač je blo fajn, res malce nesramna postrežba v Coupe Cafe-ju in brez zamere, zelo mimo vsekano z tistim bendom.

Upam, da noben ne zameri, to je samo moje mnenje. Drugač pa me veseli, da se je zbralo toliko lepih avtomobilov. Upam, da bo na vseh show-ih tako.
Priponke
DSC01163.JPG
DSC01169.JPG
DSC01198.JPG
DSC01197.JPG
DSC01196.JPG
DSC01194.JPG

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Ne maj 17, 2009 6:09 pm

banban je napisal/-a:tisti bordo rdeč golf je daleč od GTI-ja :oops:

navaden 1.9 tdi z 105km je.....

Mislil je verjetno tistega črnega zadaj poslikat, pa mu je narobe izostrila avtomatika... :lol:
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 17, 2009 6:15 pm

Pollo je napisal/-a:Beybo: naslednič bom pa tebe prosu da bi s flomastrom narišeš podgano pa bom zihr še eno dodatno dubu

Pri tebi se je lepo videlo da se enostavno bojis konkurence! Kake si imel komentarje pri ocenjeavnju itd.
Lep primer je glede feltn, da niso custom made, ceprav jih delajo samo na 5 vijakov. Imel je po narocilu narejene na 4 sraufe 4x98, po njegovem narocilu je tudi et in sirina platisca da jo je lahko upasal gor brez adapterjov. Pomeni so custom made ker ni sel v a3m-a in tam nabavil ene z police!

jaz mojega avta tam nisem imel ker je razdrt na prafaktorje in ga pusti tukaj pri miru. ce sva pa ze nesramna ti pa povem, da bolje narisem kot imas ti narejeno

sprijazni se, pac si k****n ispadel
Slika

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne maj 17, 2009 6:16 pm

Pollo je napisal/-a:
jannyy je napisal/-a:Pa se nebi dalo dobiti 5 neodvisnih sodnikov ? :?

Sodnik more bit en k se stem vsaj ukvarja, torej hodi na tekme, torej se poznamo vsaj kokr tok...ko sm sklical sestanek sem prosil naj se ga udeležijo tiste, ki želijo postati sodniki...neodvisni sodniki ;to pomeni, da vržem u grupoi šopek rož in tisti, ki ga dobi bo postal sodnik;sem pa odprt za predloge glede sodnikov

Hm, mogoče si še zdaj pijan da to pišeš...Sodnik mora bit nekdo ki se z tem ukvarja?? hm...mislim da mora bit sodnik tisti ki pozna celotno sceno avtomobilizma, ki je hodil po showih v tujine in si nabral izkušnje tud tam, sodnik ki ne pozna vsakega dovolj dobro osebno in sodnik ki mu je vseeno kaj mu kdo reče in oceni po svoji presoji in trezen!

Mam pa še eno pripombo glede tebe..kaki sodnik si ti če greš v avto od nekoga (takrat ko se ocenjuje) in trobiš ko tele, da vsi mislijo pol ko se pravi lastnik pojavi: kako tele si drugi ti po avtu lazijo ti pa neveš...Naslednjič se brzdaj malo!

Nima veze kak dolgo si ti delal al si od 5 zjutraj delal al od 10 pa do večera..Sem bil na showih v Nemčiji in drugod in niti 1x nisem videl pijanega sodnika in zakomiranega do konca, ko so bile podelitve!

no tu maš opis kak more bit sodnik.
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 6:17 pm

Beybo: če mas kej proti me, mirno me naslednic najdi in se bova zmenla ne pa preko foruma...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 17, 2009 6:31 pm

Pollo je napisal/-a:Beybo: če mas kej proti me, mirno me naslednic najdi in se bova zmenla ne pa preko foruma...

jst nimam nic proti tebi, sam si se v tako luc vrgu...
Slika

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Napisal/-a jannyy Ne maj 17, 2009 6:37 pm

Zdaj sem začel hodit na tuninge .... namen imam kupiti fotoaparat in hodit na vsak tuning in se s tem ukvarjat..... spoznam se kar dosti saj sem letos končal poklic avtomehanik in upam da bo kje na vidnem napisan ta razpis da vidim kake zahteve mate.[/b]
Slika

Uporabniški avatar
modra
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a modra Ne maj 17, 2009 6:39 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:to pa ste eni bedaki...spet se kregate in spet niste mel nič od prireditve....mi smo se mel pa ful fajn....prireditev je bla fajn tud avtokros....tko da pridte večkrat uživat kot pa tekmovat pa boste vsi frendi....sicer je pa tko..tist k ma dobr avto se mu ni treba z nikomur nič kregat...in gre lahko s sodnikom sam na pivo...tko da desci pridte naslednjič tud bo hladen....lp

se pridružujem modremu... folk začnite uživat na showih ne pa se sam kregat pa en druzga obtoževat...

lp ;)
lp, modra

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Ne maj 17, 2009 6:46 pm

zato pa nardit show, kot je že bilo nekje rečeno , da bo v grosupljem, brez ocenjevanja, pa da vidmo kdo bo prišel, komu se gre za medalje in komu za druženje.
Se nekako še odločam , da bi se prijavil na naslednji show kot amater, ker bi bilo zame prvič,pa je za premislt, glede na to kar se da prebrati v zadnjih 6tih straneh...

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Napisal/-a jannyy Ne maj 17, 2009 6:58 pm

Se nekako še odločam , da bi se prijavil na naslednji show kot amater, ker bi bilo zame prvič,pa je za premislt, glede na to kar se da prebrati v zadnjih 6tih straneh...

isto razmišljam jaz ali bi sploh začel s tem ali ne.... na showih je kar dobro ...sam vsa ta kregarija... ;)
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne maj 17, 2009 7:35 pm

Hahahahahahahahahahahahah :lol: :lol:

Avtomobilizem.com - hvala ti za to temo in danasjni dan :cry

P.S: Organizatorjem in sodnikom - malo se za trenutek ustavite pa razmislite zakaj avti, ki so predelani na visjem nivoju sploh vec ne hodijo / ne bojo hodli na showe... Audi od Brencla, Passat od Avtoefekta, mackov polo, Pimped, dejanov Stilo... Mislim da ni potrebno dolgo razmislat :)

LP

Aja, ce kdo rabi kaki pokal, mam jaz polno hiso pokalov, lahko odpelje.

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 17, 2009 7:45 pm

MOJSTRI FORUMA pa bi že mogli vedet, kje se kregat in kje ne., vsekakor ne v tej temi. Ste si imeli odpret temo z naslovom Sojenje v Ajdovščini in si tam izpovedat vse kar vas muču/moti.

Uporabniški avatar
Teycha
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Teycha Ne maj 17, 2009 7:46 pm

Courage, še ne pomeni, da ti ki hodijo, da imajo avtomobile narete na nižjem nivoju. Vsak posameznik dela po svojih finančnih zmožnostih. Eni več, drugi manj. Folk pa ne bo hodo več sam zaradi nekih glupih kreganj in favšije in tega sranja in kiksov organizatorjev in sodnikov.
Scorpion Tuning Club
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov