ElGato je napisal/-a:Pollo je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Jaz sem žal sodil pro klaso in mislim da je bilo z moje strani korektno in poštno sojeno. :P
Korektno in pošteno ja,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Kaj pa je bilo narobe pri ocenjevanju tvojega avta?
Glede tega, točno veš kaj je bilo narobe. Ne moreš primerjati tweeti-ja in moj avto, pa dati na koncu njemu zmago, ker moj avto je že 3 leta isti njegov pa je na novo naret in si zato zasluži zmago.![]()
Na koncu pa še ti glavni sodnik, ki ti nese pokal, pijan, reče " Naredi nekaj novega na avtu" - halo, kaj še te naj naredim, če pa je že celi sprefukan...
To pa je res že žalost! pa uživajte v podeljevanju nagrad med sabo na naslednjih showih. Pa da nebom komentiral niti best german look-a!
žalost je to, da sam ne greš po pokal na koncu ga pa še vržeš na tla...glede ocenjevanja si bil zraven veš kje si zgubu točke, kok dodatnih si dubu in na koncu si reku "vredu"...pa nevem zakaj mormo tole prek foruma, ker osebno se itak sam dereta spunco in ne poslušata nobenga. sm ti reku da dava skupaj ocenjvalne liste, da ne boš reku da je vse "zmenjeno" ampak si raje samo stran šel...glede best german look-a ti povem ŠE 123-tič, da nimam jst niti 1% pr tej klasi, ker so se to zmenili ostali sodniki tako kot lansko leto...ampak tvoj avto bi moral itq vse pobrat, samo da ne rečeš posredno ampak" ne bom komentiral (sojenja, best german)...kaj ti gre to tolko u nos, napiši zdele MOJ AVTO JE BEST GERMAN in to je to, ne pa s stavki "ne bom komentiral"...
[/b]
Pa ti maš itak že od lani best german look, pokal pa sem ti itak dal, da neboš kaj rekel da mi se gre za pokal, meni se gre za pravilno in fer ocenjevanje!
Če pa je to blo pa na žalost se jaz motim.
Sicer nisem imel za pripomniti ničesar, dokler sedajle nisem videl razporeda točk. To, da je bil mačkov polo 20 točk, mi je povsem razumljivo, saj njegov avto predobro poznam (zadnjih 5 let sem videl skoraj vsak vijak, ki je bil zamenjan od tekme do tekme). Ampak igor - da me tvoj tweety polo nese za malenkost manj kot 30 točk, to bi pa rad videl

Tvoj avto je dosegel 2 točki manj od max možnih točk ocenjevanja splošnega dela. Kukr sem si uspel ogledat tvoj avto, sem šel čez celotno predstavitev in vse, mi ni jasno, kje si ti uspel nabrat tako veliko število. Na hitro sem sam ocenil na showu (potem, ko sem izvedel po ovinkih že pred koncem rezultate in so me res šokirali

Izrecno sem prosil že zjutraj, da bi bil ravno navzoč pri ocenjevanju tvojega avtomobila, ampak na koncu iz tega nič ni blo. Sam si zahteval, da sodniki ne ocenjujejo svojih avtomobilov, zato smo iskali takrat sodnike drugih razredov. Zanima me, kdo je potemtakem sodil poleg uroša tvoj avto. Od nas ostalih, ki smo bili cel dan v navezi - kakor vem nobeden!

In še ena glede izbiranja avtomobilov za dodatne kategorije - izbirali naj bi jih sodniki al kako? Mene ni nihče vprašal, za koga glasujem kje... Tako da ne vem, kako so prišli do izbora teh avtomobilov...
Pa še ena glede ocenjevanja - z rokom sva dobila 2x toliko avomobilov za ocenit, kot ste jih imeli vsi ostali skupaj. Prosila sva, kadarkoli sva prišla mimo štaba, če bi lahko kdo vzel še kak avto za pogledat in sva vedno naletela na gluha ušesa.
Sam s končno uvrstitvijo nisem prav nič razočaran, sem si pa pri ogledu rezultatov in doseženih točk posameznikov sedajle skoraj izpahnil oči