Srečanja avtomobilskih navdušencev...

sAssKo
Nov uporabnik

Kraj: slov.bistrica

Napisal/-a sAssKo Po jun 29, 2009 10:56 pm

˝Technologic˝ mislim da nisi razumel kar je napisal BMW 850i da je namen druženje in pa števličnost kluba sicer pa vsak ima svoj okus
sašo
4 tuning team

Uporabniški avatar
-cabrio-
Nov uporabnik

Kraj: Šmarje pri jelšah

Napisal/-a -cabrio- To jun 30, 2009 12:25 am

lp.. če se nekaterim nebi šlo samo za tisti pokal bi bil tuning čisto drugačen in pomoje še več lepih avtov.. pa sej vsak ima svoj okus zato pomoje brezveze vsakega pluvanja

hvala vsem za obisk se priporočamo tudi za drugo leto vabljeni tudi tisti z malo manj predelanimi avtomobili samo da ste ljubitelji TUNING-a

Darko - 4 tuning team
--4 tuning team--

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader To jun 30, 2009 6:51 am

Technologic je napisal/-a:ja ker če avto ni za not ga pač ne pelješ not ne. Ma sej je vseeno btw v čem je tekmoval ta megane?

Megan ni tekmoval v nobeni kategoriji. Navadno on avta nikoli not ne postavlja. Prišel je zraven z ostalimi člani kluba in ko je zapeljal za šolo ni več mogel priti na javno parkirišče (ni bilo povezave - od zadaj so že stali ostali avti). Not je ostal cca 1 uro potem pa je odšel. Tak da se ne bat da bi komu konkurenco v tekmovanju delal :D .

Avtek je na začetku kar lepo zgledal, potem pa je pubec začel nekaj sam predelavat pa mu ni ratalo (zadnji odbijač, sprednji znak itd.). Ker se ne more brez zadnjega obijača vozit, ma pač začasno alternativo, da je od kupeja gor dal (od cabria jo težko dobiš).

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team To jun 30, 2009 8:05 am

...res je. Rumeni Megane ni tekmoval. Izrazil je željo, da bi postavil vozilo na prizorišče in smo mu to tudi omogočili. Ni pa bila to nobena izjema in bi tudi še komu to omogočili. Le vprašat je bilo treba.
Boštjan

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... To jun 30, 2009 8:25 am

To pomeni, da lahko jaz naslednjič avto dam na ogled, ampak ne želim tekmovati v nobeni kategoriji? Ker se mi gladko "je*e" za pokal, pa itak ga ne bi dobil.

P.S: Lahko postavim polek tistega Megana, bota 2 na kupu :P
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jun 30, 2009 9:52 am

On ga NI postavil na ogled, ker tak nima kaj pokazat. Prišel je z ostalimi člani kluba in zraven njih parkiral.
Če bi pubec imel denar, bi si že zdavnaj avto v red spravo (volja ima). Če pa ga nimaš se pa pač moraš od coupe-ja odbijačem vozit. ;)
Zadnjič spremenil Dark Vader, dne To jun 30, 2009 9:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

4tuning_team
Novinec

Napisal/-a 4tuning_team To jun 30, 2009 9:53 am

...da, na našem showu apsolutno. Zakaj pa ne? Osebno se mi zdi skregano z logiko, da nebi smel vozila not postavit če želiš. Plačaš, če tekmuješ, drugače ni potrebno.
Boštjan

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jun 30, 2009 9:55 am

bodo kakšni rezultati v kratkem?

4tuning_team
Novinec

Napisal/-a 4tuning_team To jun 30, 2009 11:29 am

...rezultati bodo objavljeni jutri.
Boštjan

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... To jun 30, 2009 11:48 am

Vprašal sem čisto resno, ker nazadnje ko sem ga postavil noter, sem moral plačati, čeprav nisem tekmoval v nobeni kategoriji, gre se samo za to kaj se da narediti iz avtomobila in ne da bi se za pokal potegoval :)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jun 30, 2009 5:01 pm

Če nakladajo, to da ga je not postavo pa ni mogo ven ni res, ker je blo dost placa za avion obrnt, tud to da je bil samo eno uro not ni res :lol:

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jun 30, 2009 7:27 pm

Technologic je napisal/-a:Če nakladajo, to da ga je not postavo pa ni mogo ven ni res, ker je blo dost placa za avion obrnt, tud to da je bil samo eno uro not ni res :lol:

Nisem napisal da od znotraj ni mogel ven. Napisal sem, ko smo zapeljali za šolo ni več mogel obrnit, ker je za njim v koloni stalo ziher 5 avtov. Potem so ga noter spustili in je pač ostal CCA. 1 uro ali pa več.

Bom mu drugič rekel naj na avto show pride z busom ali z drugim za VAS primernim prevoznim sredstvom (biciklom al pa s konjem). Bomo videli, če boste potem srečeni ali pa si boste drugega našli ˝tako imenovanega rižeka˝.

RRT
Nov uporabnik

Napisal/-a RRT To jun 30, 2009 8:01 pm

jaz nevem kaj posameznikom špila v glavi ej.človek je avto postavo na show namerno ali nenamerno kaj koga briga to.Z udeležbo je mogoče pomagal klubu pri nagradi za najštevilčnejši klub ali bilo kaj druga.lahko se menite tisi ki vam starši financirajo vaša prevozna sredstva (ali jih sploh nimate)Tu pa lahko vsak pluva a na shovu pa ni mu noben ni nix reko.Vglavnem Shov je uspel,bilo je fajn in lepo smo se imeli.čestitke organizatorjem v imenu RRT.
LP. RoadRunnersTeam
www.rrt.si

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jun 30, 2009 8:06 pm

Na showu ni noben reko, lahko je bit pametn ja prav maš, sem prav iskal lastnika da bi ga vprašal v čem tekmuje pa ga nisem opazil.

sej je vseeno

RRT
Nov uporabnik

Napisal/-a RRT Sr jul 01, 2009 5:49 pm

Technologic je napisal/-a:Na showu ni noben reko, lahko je bit pametn ja prav maš, sem prav iskal lastnika da bi ga vprašal v čem tekmuje pa ga nisem opazil.

sej je vseeno

če bi mel j***a in ga upal vprašat ti plačam plato piva-ker bi ga pomojem pol tak na slamico mogo pit.
LP. RoadRunnersTeam
www.rrt.si

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Sr jul 01, 2009 8:10 pm

ve kdo je imel zelenega hyundai accenta z predelanimi odbijaci?
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

sAssKo
Nov uporabnik

Kraj: slov.bistrica

Napisal/-a sAssKo Sr jul 01, 2009 10:17 pm

RpDany je napisal/-a:ve kdo je imel zelenega hyundai accenta z predelanimi odbijaci?

jaz ga mam
4 tuning team

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Če jul 02, 2009 1:06 am

najlepši
Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Če jul 02, 2009 1:11 am

sAssKo je napisal/-a:
RpDany je napisal/-a:ve kdo je imel zelenega hyundai accenta z predelanimi odbijaci?

jaz ga mam

Tvoj oče je bil tam z avtom?

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če jul 02, 2009 4:14 am

Technologic je napisal/-a:
sAssKo je napisal/-a:

jaz ga mam

Tvoj oče je bil tam z avtom?

ne on je bil tudi tam sn ga vido
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov