NejcZ je napisal/-a:Jaz bom pa sam šel ker vozim 100 po AC, da mam 5 litrov porabo
dizla si kup

King1 je napisal/-a:....
@maius28: kot je speedfreak napisal kakor želiš. Jest mojga sigurno ne bom.![]()
.....
lp
maius28 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:....
@maius28: kot je speedfreak napisal kakor želiš. Jest mojga sigurno ne bom.![]()
.....
lp
Šlo je za hec in to, da tega ne mislim delat. Saj nimam časa zato, služba, žena in sin. Se pa raje z njim igram v njegovi avtogaraži ali pa lego kocke sestavljam.
Se vidimo. Sam še to. Bo kaj za pojest? Čeprav sem suhec, rad jem, tako da.....
maius28 je napisal/-a:Lahko eno ali drugo. Sem za. PA še policijo pokličimo za spremstvo. Haha. Tak kot naš "el presidente", ki je imel kar vojno policijo in to dekleta na motorju. br....
Suljo20 je napisal/-a:Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma![]()
Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?
LP
acid je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
Štajerci, korošci in podobno, kaj menite na zbor ob 15h na pčivališču Lopata ali pa mercator center Celje?..kdo gre zraven?
Meni je načeloma vseeno, ker jaz pridem na uvozu arja vas in se morem nazaj v Celje peljatdrugače sem pa za
Suljo20 je napisal/-a:Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma![]()
Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov