Srečanja avtomobilskih navdušencev...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 5:19 pm

NejcZ je napisal/-a:Jaz bom pa sam šel ker vozim 100 po AC, da mam 5 litrov porabo :lol:

dizla si kup :lol: :lol: :lol: :lol: ga boš lahk tišu pa boš mel 4 porabe :lol: :lol: :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr maj 05, 2010 7:03 pm

A kopercanov nic :(
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 7:07 pm

prid ti, primorci ste vedno dobrodošli
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr maj 05, 2010 7:29 pm

@acid: vi štajerci oz.korošci se kr zmente kako in kaj. :lol:

@maius28: kot je speedfreak napisal kakor želiš. Jest mojga sigurno ne bom. :lol:

@nejcz: zaradi mene če voziš 50km/h sam da prišparaš kak dcl. :lol: lahko pa greš po tastari cesti pa bo sploh cool za porabo. ;)

@scirocco12: velja. Upam pa da vseeno prideš naokoli. Mal računaj itak pa so najine številke v temi in poklič če se morda izgubiš. :lol: :lol:

@IcEm4n: štekam štekam. ti sam pridi. :lol:

@mire: nič hudega, če ni nobenega primorca. Eden bo..... ti a ne? No sam povej do sobote ali prideš ali ne. ;)

Resno, da nama sporočite, če pridete. Hvala 8)

lp

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Sr maj 05, 2010 7:35 pm

King1 je napisal/-a:....

@maius28: kot je speedfreak napisal kakor želiš. Jest mojga sigurno ne bom. :lol:
.....
lp

Šlo je za hec in to, da tega ne mislim delat. Saj nimam časa zato, služba, žena in sin. Se pa raje z njim igram v njegovi avtogaraži ali pa lego kocke sestavljam.

Se vidimo. Sam še to. Bo kaj za pojest? Čeprav sem suhec, rad jem, tako da.....
Nikoli ni prepozno.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr maj 05, 2010 7:38 pm

Mah sej sm se zajebaval (sicer drugače res vozim večinoma 100 ker sem vedno prehiter...) ampak ni to zdej pravilo pa smao poraba važna.. zato sm to napisal ker negrem iz Celja, ampak se pri uvozu Šentrupert priključim če že.. :)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 7:45 pm

maius28 je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:....

.....
lp

Šlo je za hec in to, da tega ne mislim delat. Saj nimam časa zato, služba, žena in sin. Se pa raje z njim igram v njegovi avtogaraži ali pa lego kocke sestavljam.

Se vidimo. Sam še to. Bo kaj za pojest? Čeprav sem suhec, rad jem, tako da.....

Neki bomo že našl, če ne druzga halo pizza :D drugače je pa par mestrov stran mercator. Bo pa King1 več povedal, to je bolj njegov rajon.

Štajerci, korošci in podobno, kaj menite na zbor ob 15h na pčivališču Lopata ali pa mercator center Celje?..kdo gre zraven?

NejcZ, lahko se dobimo tudi na izvozu, gremo itak mim.

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 Sr maj 05, 2010 7:52 pm

Lahko eno ali drugo. Sem za. PA še policijo pokličimo za spremstvo. Haha. Tak kot naš "el presidente", ki je imel kar vojno policijo in to dekleta na motorju. br....
Nikoli ni prepozno.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 05, 2010 7:56 pm

maius28 je napisal/-a:Lahko eno ali drugo. Sem za. PA še policijo pokličimo za spremstvo. Haha. Tak kot naš "el presidente", ki je imel kar vojno policijo in to dekleta na motorju. br....

Policija bo še prekmal tam hehe..no zmente se kje, men je tak vseen.

zraven pa maš tud mcdonalds pa vse zivo je za jest.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Sr maj 05, 2010 8:07 pm

maius28 je napisal/-a:Se vidimo. Sam še to. Bo kaj za pojest? Čeprav sem suhec, rad jem, tako da.....

Glede na to, da si imel ti nazadnje rojstni dan ( par dni nazaj) ti kr prnes ene par pohanih piščancev jest bom pa kruh pa mizo pa bomo jedli. :lol: :lol: :lol:

Se pa da v okolici kej pojest.

lp

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr maj 05, 2010 8:08 pm

Ja pa še ene 3 burekdžinice :D heh Če pa u domžalah ne najdeš kej za jest pol pa tut nevem kje še lohk :D Ne res maš meka, maš merkator, maš 3 oz. 4 kebabe tok da neki se za usazga najde, aja pa še par picerij se najde tok da za jest se najde ;)

LP

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 05, 2010 9:47 pm

speedfreak je napisal/-a:
Štajerci, korošci in podobno, kaj menite na zbor ob 15h na pčivališču Lopata ali pa mercator center Celje?..kdo gre zraven?

Meni je načeloma vseeno, ker jaz pridem na uvozu arja vas in se morem nazaj v Celje peljat ;) drugače sem pa za
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Če maj 06, 2010 12:55 pm

Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma :lol: :lol: Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?

LP

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če maj 06, 2010 1:01 pm

King1 je napisal/-a:@slicker: eeeeeeee wrong answer. Lepo, da si probal. ;) Mogoče prideš na obisk? 8)

Kdo pa pol? Hamzo? :lol: ne, mene ne bo - Der See ruft! :)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če maj 06, 2010 1:45 pm

Suljo20 je napisal/-a:Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma :lol: :lol: Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?

LP

Upava ja da bo udeležba solidna in kolikor jih pride jih pač pride. Bomo že. Živiš v domžalah pa ne veš kje je to? Ah dej dej :lol: :lol: . Sej domžale so tok majhne, da pluneš čez njih. :lol: :lol:

Kako pa veš kakšno bo vreme naslednjo soboto? Se mogoče Trontelj pišeš? :lol: :lol: Pa itak gremo v lokal tako, da se nič bat za dež. Vreme pa res ne more pokvarit srečanja.
:lol: :lol:

@slicker: nič še ni potrjeno in ko bo oz. ne bo bom sporočil koga sva povabila. Ampak si pa firbec a ne? :lol: :lol:
Hamzo gre sigurno na Wsee.

No boš pa drugič prišel. ;)

lp

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Če maj 06, 2010 2:08 pm

Ja js vem samo kje je merkator, mek, pa snoopy :lol: :lol: :lol: Ja napoved je taka zdj pa nevem upamo seveda na najboljše

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če maj 06, 2010 3:36 pm

King prezri tisti pm..
Tehnicna napaka :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če maj 06, 2010 5:07 pm

acid je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:

Meni je načeloma vseeno, ker jaz pridem na uvozu arja vas in se morem nazaj v Celje peljat ;) drugače sem pa za

Pol je bols da se v Arji vasi dobimo, da se ne furaš za BV nazaj v Celje

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če maj 06, 2010 5:46 pm

mire je napisal/-a:King prezri tisti pm..
Tehnicna napaka :D

Važi važi. :lol: :lol:

lp

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če maj 06, 2010 6:31 pm

Suljo20 je napisal/-a:Zgleda da udeležba bo kr uredu, čeprou bi blo fajn da bi ns blo čimveč, sam itak jih je zmer na koncu ene par takih k govorijo da pridejo pa jih pol ni nikjer. Piksna mi2 greva lahko skupi tja, k sva oba iz Domžal da mi pokažš kje je to js nimam pojma :lol: :lol: Edino vreme vrjetno nebo na naši strani, tko da bi mogoče mogl tut razmislt da bi se nekje pod kkšno streho dobil?

LP

Ja komot se lahko zmeniva pa greva skupaj. Hmhm ja lahko se potem zmeniva magar pred velikim merkatorjem pri dimniku. Se pa zihr še dan prej zmeniva točno kdaj ali pa če pride do spremembe kje :D
Drugače pa vela ;)

LP
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov