veselko je napisal/-a:Ah ne se sekirat, sedaj so pac vsi pametni, ko pa je treba kaksno stvar razcistiti pa se skrijejo in potem ko se "nevihta" poleze sped pridejo na plano in nadaljujejo svoje kokodakanje ...
LCS je napisal/-a:veselko je napisal/-a:Ah ne se sekirat, sedaj so pac vsi pametni, ko pa je treba kaksno stvar razcistiti pa se skrijejo in potem ko se "nevihta" poleze sped pridejo na plano in nadaljujejo svoje kokodakanje ...
Ja tko pač je kaj čš
A ste šli pol vn čez glavni vhod, sem šel na kosilo pa vas nism vidu?
Ti si men še slike dolžan pa video
_B3yBo_ je napisal/-a:ampak sam po forumih si zante mert one......
S-line- je napisal/-a:jurzy: nad tabo sem najbol razocaran, kajti ravno ti si biu najbol glasen na sestanku v Celju,hoteu si prevzet ceu sistem,skupaj smo urejali pravilnik najpomembnejse pa to: najbol si biu pameten da bo sestanek za sodnike da bo razpis itd itd...od tega pa popolnoma NIC! nakoncu smo ostali brez sodnikov skratka brez vsake podpore.
Da nebo pomote meni se j**e za PDP dokler ne sodelujem zraven na bilokaksen nacin.
ne bit letos spet pameten pa organizirat neke sestanke pa se kurcit tukaj gor po forumu ker ni nic iz tebe,mas ti tam svojo avkustiko pa delaj tam sestanke.
jurzy je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:jurzy: nad tabo sem najbol razocaran, kajti ravno ti si biu najbol glasen na sestanku v Celju,hoteu si prevzet ceu sistem,skupaj smo urejali pravilnik najpomembnejse pa to: najbol si biu pameten da bo sestanek za sodnike da bo razpis itd itd...od tega pa popolnoma NIC! nakoncu smo ostali brez sodnikov skratka brez vsake podpore.
Da nebo pomote meni se j**e za PDP dokler ne sodelujem zraven na bilokaksen nacin.
ne bit letos spet pameten pa organizirat neke sestanke pa se kurcit tukaj gor po forumu ker ni nic iz tebe,mas ti tam svojo avkustiko pa delaj tam sestanke.
ja, ker je styling prevzel jure klemenčič, in ne jaz![]()
sploh se ne mislm pregovarjat...jz sem samo hotel najt osebo, ki bi peljala zadevo naprej, ker za STR ni bilo kandidata, in ker tud na tistih sestankih ni bilo interesentov, smo poskusili nov pravilnik PDP, za katerega se je našel nekdo ki je bil pripravljen poskusit (žal neuspešno). jz sm svoje delo opravil solidno, in ga mislm drugo leto še bolje, kar se tiče akustike seveda, kaj bo pa glede stylinga, bomo pa vidl...
ker dokler bodo na sceni neresni ljudje ki bi samo imeli nore showe brez da bi kaj naredili za to, in brez da bi sploh avte peljaji tja...bo tko kot je bilo letos.
mislm da je čas da se vsi zamislimo kaj je narobe na naši sceni...
dls1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sam ze 2 leti nisem vec lastnik avtomotorshowa tako, da mene prosim ne mešajte z samo zadevo. Kar se tiče tuninga sem prav tako ze 2 leti nazaj dvignil roke ker nimam casa vec ta te zadeve.
Ko pa vse to prebiram pa vidim da sem v svojem prejsnjem mandatu vsaj nekaj naredil kajti res je da ste nekateri takrat ko sem jaz vodil zadevo veliko pljuvali ampak spomnite se vse je potekalo gladko bilo je veliko avtomobilov, vedno pokali, itd.
Sedaj se zopet piše o Grosuplju ali veste da ko sem organiziral Grosuplje je bilo prav na tem forumu napisano kar nekaj strani kako je vse u kurcu.
Delal sem s srcem in vedno sem bil delezen bolanih kritik sedaj organiziram druge dejavnsoti kjer ljudje cenijo in vidijo delo nekoga ki ima voljo.
Lep pozdrav!
Jaka Seles
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost