Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Po sep 06, 2010 7:38 pm

Fantje fantje

Pa kaj se toliko jezite pa delate jezo. Kako se potem lahko iz srečanja v srečanje gledate. (ali pa so to tisti ki sploh niso med nami -tekmovalci) Pa kaj zdaj če ima on boljši avto od mene. Nekomu pa je všeč ravno obratno. Pa enkrat zmaga eden, enkrat drugi.
Dejstvo pa je da samo lastnik ve za svoje vozilo najbolj glede kaj, kako, koliko,... je narejenega na vozilu. In kako lahko pišete - trdite določene podrobne zadeve o drugih.
Jaz še nisem nikoli preko foruma pisal glede nekega vozila, ker 100% podrobnosti ne morem vedeti. Lahko pa samo povem ali je avto meni lep ali pa ni. (pa tu se vse ustavi). Kako je pa všeč sodnikom pa tudi ne morem kritizirat - vsak ima svoj pogled.

To je isto kot MISS, lahko je ena prva pa je meni čist druga najlepša (čeprav je dostim všeč spet tretja,...) Isto je v stylingu - to je lepotno tekmovanje. To ni šport, kjer je čas tisti ki ti da rezultat, ali kaj podobnega.
Jaz še nisem nikoli bil v sporu z nekom zaradi avta (ker ima on boljši avto ali kaj podobnega). Ima takšen avto, kakšno ima pač možnost zanj (finančno, znanje, okus)

Zato pa takšne zadeve kot se tu pišejo so brez smisla.

Je pa forum, kjer lahko napišete svoje mnenje ja - samo spet nekem normalnem smislu.
npr.:
Ta šov je bil ok, ali pa je bil katastrofa. PDP je bil letos polomija. Oni avto meni ni všeč, kako ima meni oni avto smešen spoiler ipd.

Jaz hodim na šove zaradi neke družbe, ker avto nimam najlepši za styling tekme. In zdaj zaradi tega ker nisem prvi, več naj ne hodim po šovih? Vedno pridem, če se prost.
Pokažem avto in to bolj obiskovalcem kateri ga kar vmes začudeno gledajo. Tako je tudi za verjetno druga vozila. (pa spet enim obiskovalcem je lahko dosti bolj všečen avto en, ki ni prvi na tekmi)
Predsednik AK Street race team MS

LCS
Nov uporabnik

Napisal/-a LCS Po sep 06, 2010 7:46 pm

veselko je napisal/-a:Ah ne se sekirat, sedaj so pac vsi pametni, ko pa je treba kaksno stvar razcistiti pa se skrijejo in potem ko se "nevihta" poleze sped pridejo na plano in nadaljujejo svoje kokodakanje ... ;)

Ja tko pač je kaj čš :(
A ste šli pol vn čez glavni vhod, sem šel na kosilo pa vas nism vidu?
Ti si men še slike dolžan pa video :)

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Po sep 06, 2010 7:52 pm

LCS je napisal/-a:
veselko je napisal/-a:Ah ne se sekirat, sedaj so pac vsi pametni, ko pa je treba kaksno stvar razcistiti pa se skrijejo in potem ko se "nevihta" poleze sped pridejo na plano in nadaljujejo svoje kokodakanje ... ;)

Ja tko pač je kaj čš :(
A ste šli pol vn čez glavni vhod, sem šel na kosilo pa vas nism vidu?
Ti si men še slike dolžan pa video :)

Čez parking smo sli ven. Unmu golamnu tm na rampi smo dal listek pa zapestnico pa nas je ven spustu. Kdo bo placu pa nevem ... mogoce gospodarc ... :)

Bom ti posnel pa se itak vidimo kaj - razen ce imas kaksne ftp pa ti tja posnamem :)
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

Binko
Nov uporabnik

Kraj: Šk. Loka

Napisal/-a Binko Po sep 06, 2010 8:44 pm

Jst bom pa samo takole reku kar se tiče ucenjevanja avtomobilov je še vseen preveč subjektivno in ne logično. Podelitev je bila idealna 2 puni sta ploskali :? . Mene zanima kam je šlo 150€ od dnevne tekme v soboto ker ni bilo ne rezutatu niti priznanj nič a sm pa vidu priznanja a jih tudi ni podeliv mislim da podelic samo 1nega. škoda besed.
filmčka pa nikjer o podelivi.
www.cet-si.com
Car Enthusiasts Team
Slika

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Po sep 06, 2010 9:37 pm

komentiral ne bom, ker je itak brez veze...tako da bom samo povedal da smo se EMMA in dB-drag avtoakustika imeli ZAKON, in da smo FUUUUUL veseli da nam je uspelo speljat tekmo, sezono ter podelitev, ter podeliti nekaj super nagrad!

jaz se tolažim da je letos bil rezultat udeležbe (majhne) kriza aka recesija, tako da VERJAMEM da se bo drugo celotna scena začela zopet na novo konstruirati in zaživela na polno!

MI se bomo maksimalno potrudil da bomo drugo leto naredil SHOWE ki bodo imeli veliko avtov, delali bomo na promociji v tujini, da poskusimo privabiti čimveč tujcev iz Italije, Avstrije ter Hrvaške, ter delali showe kjer bo prioriteta DOBRA VOLJE ter ne tekmovalnost in fovšija.

Kako bomo to naredil se že planira, glave so se skupaj dajale že med tekmo Avto Motor Showa, v roku dveh mesecev se bo planiralo še bolj, kontaktira se vse uvoznike in monterje, ideje se zbira na kup, in DECEMBRA letos bo znan točen koncept in načrt kako bo sezona 2011 potekala!

UPAM DA BOMO IMELI ČIMVEČJO PODPORO S STRANI VAS, uporabnikov foruma, da nam boste pomagali s promocijo, in s pozitivnimi objavami, s čim manj kreganja in s čimveč dobre volje...!

UPAM, da bo ta post prebralo vsaj 1% uporabnikov foruma, ter da bo vsaj 0.01% uporabnikov pri tem pomagalo!

Za konec še to, BREZ avtov ne bo showa, zato pozivam VSE, ampak res VSE, ki imate predelane konjičke, pripelte jih pokazat drugo leto, samo pokazat, ne tekmovat, in GARANTIRAM VAM, da bo scena spet zaživela, ker predelanih avtov je v Sloveniji ogromno, samo treba jih je pripeljat in pokazat!

Pustimo tekmovanje ob strani, tisti ki bo imel željo tekmovat bo že tekmoval, dejstvo pa je da ČE BODO AVTI, BO SHOW, in če bo VELIKO AVTOV, BO OGROMEN SHOW!!

Prilagam še par fotk, da smo se res imeli super in da upamo da se bomo naslednjo sezono lahko imeli še boljše in v veliko večjem številu!

Lp Jure
EMMA Slovenija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa popravljen filmček!
http://www.youtube.com/watch?v=UfMrobx_peI
Zadnjič spremenil jurzy, dne To sep 07, 2010 6:48 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Po sep 06, 2010 9:57 pm

jurzy: nad tabo sem najbol razocaran, kajti ravno ti si biu najbol glasen na sestanku v Celju,hoteu si prevzet ceu sistem,skupaj smo urejali pravilnik najpomembnejse pa to: najbol si biu pameten da bo sestanek za sodnike da bo razpis itd itd...od tega pa popolnoma NIC! nakoncu smo ostali brez sodnikov skratka brez vsake podpore.
Da nebo pomote meni se j**e za PDP dokler ne sodelujem zraven na bilokaksen nacin.
ne bit letos spet pameten pa organizirat neke sestanke pa se kurcit tukaj gor po forumu ker ni nic iz tebe,mas ti tam svojo avkustiko pa delaj tam sestanke.
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po sep 06, 2010 10:08 pm

ampak sam po forumih si zante mert one......
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 06, 2010 10:17 pm

evo pokale na slikah!!!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To sep 07, 2010 5:47 am

Courage™ je napisal/-a:evo pokale na slikah!!!

So se ti kr oči zasvetle h? 8)

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager To sep 07, 2010 6:31 am

_B3yBo_ je napisal/-a:ampak sam po forumih si zante mert one......

:?:
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy To sep 07, 2010 6:55 am

S-line- je napisal/-a:jurzy: nad tabo sem najbol razocaran, kajti ravno ti si biu najbol glasen na sestanku v Celju,hoteu si prevzet ceu sistem,skupaj smo urejali pravilnik najpomembnejse pa to: najbol si biu pameten da bo sestanek za sodnike da bo razpis itd itd...od tega pa popolnoma NIC! nakoncu smo ostali brez sodnikov skratka brez vsake podpore.
Da nebo pomote meni se j**e za PDP dokler ne sodelujem zraven na bilokaksen nacin.
ne bit letos spet pameten pa organizirat neke sestanke pa se kurcit tukaj gor po forumu ker ni nic iz tebe,mas ti tam svojo avkustiko pa delaj tam sestanke.

ja, ker je styling prevzel jure klemenčič, in ne jaz ;)
sploh se ne mislm pregovarjat...jz sem samo hotel najt osebo, ki bi peljala zadevo naprej, ker za STR ni bilo kandidata, in ker tud na tistih sestankih ni bilo interesentov, smo poskusili nov pravilnik PDP, za katerega se je našel nekdo ki je bil pripravljen poskusit (žal neuspešno). jz sm svoje delo opravil solidno, in ga mislm drugo leto še bolje, kar se tiče akustike seveda, kaj bo pa glede stylinga, bomo pa vidl...

ker dokler bodo na sceni neresni ljudje ki bi samo imeli nore showe brez da bi kaj naredili za to, in brez da bi sploh avte peljaji tja...bo tko kot je bilo letos.

mislm da je čas da se vsi zamislimo kaj je narobe na naši sceni...

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To sep 07, 2010 7:01 am

jurzy ti se maš tle najmanj za opravičevat ;)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD To sep 07, 2010 7:55 am

Jst nvem kolk ma jurzi res veze s stylingom, toda kar se tiče glede avtoakustike ga pa morm pohvalt d je napredek očitn iz prejšnih let, čeprov je res d je blo letos še mjn tekmovalcev v aa oz. v emmi kot prejšna leta, sam sm skor sigurn da se bo nasledno leto število ob takem odnosu kot je bil letos, povečalo ;)

Ja so bli pokali, so ble nagrade, ampak ni v tem razlog d smo se mel odlično(slikca), kljub temu d je biu show sam po seb u pi... pa d smo bli postavljen na vilharjevo k 90% folka sploh vedl ni za nas.

lp
Zoran

LCS
Nov uporabnik

Napisal/-a LCS To sep 07, 2010 7:59 am

jurzy je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:jurzy: nad tabo sem najbol razocaran, kajti ravno ti si biu najbol glasen na sestanku v Celju,hoteu si prevzet ceu sistem,skupaj smo urejali pravilnik najpomembnejse pa to: najbol si biu pameten da bo sestanek za sodnike da bo razpis itd itd...od tega pa popolnoma NIC! nakoncu smo ostali brez sodnikov skratka brez vsake podpore.

ja, ker je styling prevzel jure klemenčič, in ne jaz ;)
sploh se ne mislm pregovarjat...jz sem samo hotel najt osebo, ki bi peljala zadevo naprej, ker za STR ni bilo kandidata, in ker tud na tistih sestankih ni bilo interesentov, smo poskusili nov pravilnik PDP, za katerega se je našel nekdo ki je bil pripravljen poskusit (žal neuspešno). jz sm svoje delo opravil solidno, in ga mislm drugo leto še bolje, kar se tiče akustike seveda, kaj bo pa glede stylinga, bomo pa vidl...

ker dokler bodo na sceni neresni ljudje ki bi samo imeli nore showe brez da bi kaj naredili za to, in brez da bi sploh avte peljaji tja...bo tko kot je bilo letos.

mislm da je čas da se vsi zamislimo kaj je narobe na naši sceni...

jurzy kar se tiče tvojih planov za naslednje leto se mi zdijo čisto OK in je pravi recept za povečat število udeleženih avtov na showih. Upam da vam bo stvar drugo leto stekla tako kot mora in vam želim veliko uspeha. Je pa tudi res da bo težko leto za popravljat situacijo ker je bil letos PDP res polom in bo mnogim težko še komu zaupat.

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy To sep 07, 2010 8:50 am

eh, jz ne zahtevam in ne prosim da mi ljudje neki zaupajo, jz bi sam rad da folk pride na (in nazaj) showe in se ima fajn!! in u bistvu s tem avtomatsko tud pripomore k temu da bo scena začela na novo živet.

kar se tiče idej je pa tko, jih je kar nekaj, katero bomo pa poskusil realizirat bomo pa kot sm že omenu predstavil decembra, ko je še dovolj kmalu da se fantje pripravijo na obiske showov drugo leto (frej dnevi, dopusti, planiranja itd...)

je pa zelo velika verjetnost da če bomo imeli mi styling, drugo leto državnega prvenstva v stylingu ne bo, ampak bomo poskusili samo SHOW, torej par kategorij top off, par lepih pokalov, kakšno praktično nagrado in veliko veliko dobre volje! ;)

lp

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) To sep 07, 2010 8:52 am

dls1 je napisal/-a:Pozdravljeni!

Sam ze 2 leti nisem vec lastnik avtomotorshowa tako, da mene prosim ne mešajte z samo zadevo. Kar se tiče tuninga sem prav tako ze 2 leti nazaj dvignil roke ker nimam casa vec ta te zadeve.

Ko pa vse to prebiram pa vidim da sem v svojem prejsnjem mandatu vsaj nekaj naredil kajti res je da ste nekateri takrat ko sem jaz vodil zadevo veliko pljuvali ampak spomnite se vse je potekalo gladko bilo je veliko avtomobilov, vedno pokali, itd.

Sedaj se zopet piše o Grosuplju ali veste da ko sem organiziral Grosuplje je bilo prav na tem forumu napisano kar nekaj strani kako je vse u kurcu.

Delal sem s srcem in vedno sem bil delezen bolanih kritik sedaj organiziram druge dejavnsoti kjer ljudje cenijo in vidijo delo nekoga ki ima voljo.

Lep pozdrav!

Jaka Seles

Tako Jaka tud sam sem spoznal da je na moto področju tudi veliko bolje kot na tuningu! Pa vsaka čast za prvo dirko da si sploh imel živce to speljat!Mogoče se drugo leto še jaz pridružim! ;)
Kar tako naprej!
Zadnjič spremenil clio (proton_freak), dne To sep 07, 2010 5:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Korl Olmajti
Nov uporabnik

Kraj: Lesce

Napisal/-a Korl Olmajti To sep 07, 2010 9:34 am

8)
Priponke
hrošč.jpg
Babooni so med nami !

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To sep 07, 2010 10:34 pm

Zgodilo se je točno to kar sem predvidel, to ni bil več tuning show ampak avtosalon oziroma vse skupaj en velik YOU FAIL! Drugo leto bo totalna katastrofa, če sploh še kaj bo. Me veseli da nisem šel niti pogledat.

Preberite moj post o tem kaj si mislim o tovrstnih "showih".

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=40

Prvič sem bil leta 2006, nato še 2007 in 2008 pa zadnjič lani 2009. Prvi dve leti mi je blo fajn, tretje leto tko tko lani pa se mi je zamerilo do konca, ker sem spoznal da to sploh ni več to. Vedno sem bil kot tekmovalec.

Če bo bog dal grem parkrat v tujino naslednje leto ker tu pri nas gre večinoma na slabše, recesija je pa zelo slab izgovor :?
Prepričan sem da pristaši klasičnega tuning showa veste za kaj gre.
Show ki ga je priredil letos GTT (gas tuning team) je bil tisto pravo, česar pri nas manjka, dobro organiziran, sproščen show, kjer je glavna stvar styling, akustika, druženje pa par stvari ki sodijo zraven.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Sr sep 08, 2010 8:40 am

Nwm če si bil, ampak splača se ti prit pogledat še v Sladki vrh (ECT) in pa Lenart- Polena (TTC) je tud zmeraj čaga tako kot pr GTT ;)
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr sep 08, 2010 10:08 am

Drager je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:ampak sam po forumih si zante mert one......

:?:

I speak english very loše , almost ništa

ima kdo kakšne slike od toyote yaris, modre barve? mi bla zelo všeč 8) :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost