Kokr sm vidu je odhod iz Domžal okrog 13:00 za skupni štart, kje v Domžalah pa?
Aly™ je napisal/-a:Kšna šansa da se vam pridruži še kdo "izven grupe" ki ga zanimajo avtomobili in predelave?
Aly™ je napisal/-a:No fino, prašam pač ker sm nov na forumu pa bi blo najbrž malo čudno če bi se kr pojavu tm![]()
Aly™ je napisal/-a:No fino, prašam pač ker sm nov na forumu pa bi blo najbrž malo čudno če bi se kr pojavu tm![]()
mihaing je napisal/-a:Zdaj pa res obljubim da pridem. Sem si rezerviral ta vikend za vas. Glejte le, da bo kakšna tura po hribih še posebej če bo sneg![]()
![]()
P.S. pa štrike mejte sabo, da vas pošlepam![]()
@Adis greš z mano ali kdorkoli da mi nebo dolgčas?
King1 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Zdaj pa res obljubim da pridem. Sem si rezerviral ta vikend za vas. Glejte le, da bo kakšna tura po hribih še posebej če bo sneg![]()
![]()
P.S. pa štrike mejte sabo, da vas pošlepam![]()
@Adis greš z mano ali kdorkoli da mi nebo dolgčas?
Ah dej dej. Si že dvakrat obljubil, da prideš pa te ni blo.![]()
![]()
Verjamem ko te vidim v Domžalah oz. Celju. Če kaj ni jasno prosim, da me pokličete na zgoraj napisano številko, da se zmenimo do konca. Drugače pa ob 13.00 v Domžalah na standart placu.
lp
p.s. patrik a3 pa bo palačinke speku.![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:
Mogoč pa mene ne bo.....me je strah snega
Patrik_A3 je napisal/-a:palačinke bom raje prepusto kingu, je že "vlaufan" .![]()
gre kdo z maribora? bi lahko šli skupPatrik_A3 je napisal/-a: Dajte mi povedat če mate kako posebno željo da polek pripeljem od pijače? Kaki štamperli domačega višnjevca al pa mareličnega bi že pasal a, da nas bo pogrelo malo?
Patrik_A3 je napisal/-a:Sašo , prinesi to obvezno s sabo![]()
Pinny, ob 14:00 v Celju. odhod na panoramsko okrog 14:30 ,koliko je meni znano.
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Sašo , prinesi to obvezno s sabo![]()
Dobr si se nauču
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Sašo , prinesi to obvezno s sabo![]()
Dobr si se nauču
Ja ja Patrik bravo. Sedi pet pa mama kuj v šolo na razgovor.![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:
Če bo sneg bova z Lukatom pokazala novo športno disciplino, ki ima dobre možnosti da postane olimpijska tam nekje leta 2116
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov