Pugolino je napisal/-a:Lol, miško, tebi manjka 15 cm, ne pa kile.. Sej si še mlad, js sm šele pri 17 zrastu.
Pa kadit bo treba nehat... Evo, ena slika za mamico, da vid![]()
ej pugi k špilaš si pa čist drugačn takrat si pa DEBEL Pra..

zelen00ka je napisal/-a:ja jz se morm tuuud zahvalt gregorju k mi je dal svojga rs-a za furat smo se okol fural DUREX, janna pa jaz hehe seveda jz vozila ona2 nimata se izpita......mmmmm jz bo tak avto ne pa mojga bozga 1.2 cliota hehehe LP aja slikce so qlske od vseh!
Ti sam povej datum, pa je lahk tud uradno, pred forumci če čte, sam da se začnedomzalcan21 je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:ti jih nimaš več kokr 130 garant al pa sm jst full težji ker se res nism dolg vagu, če si pa glede hujšanja resno mislu, sm pa takoj za.domzalcan21 je napisal/-a:No vids me je manj skupi, pa jih mam vec kil k tiSe gremo vagat?
Al pa nardiva tekmovanje, kdo prej shujsa na 100kg?
LOL a sam 130kg mi prisojas![]()
Kdaj zacneva s hujsanjem? Ampak resno! Gremo eno stavo narest, pa kdor prej shujsa do 100kg pobere stavo!
daewoo_rugby je napisal/-a:Ti sam povej datum, pa je lahk tud uradno, pred forumci če čte, sam da se začnedomzalcan21 je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:ti jih nimaš več kokr 130 garant al pa sm jst full težji ker se res nism dolg vagu, če si pa glede hujšanja resno mislu, sm pa takoj za.domzalcan21 je napisal/-a:No vids me je manj skupi, pa jih mam vec kil k tiSe gremo vagat?
Al pa nardiva tekmovanje, kdo prej shujsa na 100kg?
LOL a sam 130kg mi prisojas![]()
Kdaj zacneva s hujsanjem? Ampak resno! Gremo eno stavo narest, pa kdor prej shujsa do 100kg pobere stavo!ja jst dam 50kg na mizi pa si razdelte
![]()
ej tigrica a ti bi tud do 100 kg shujšala![]()
![]()
domžalčan povej datum
.
drgač pa ste proti nama itak vsi piščancivsaj glede kg. a je tak domžalčan
lpb
daewoo_rugby je napisal/-a:sorry nas je malenkost zaneslo, bomo odprl temo v nima veze z avtomobilizmomops: nunrg, si pogumen, daa tek pustiš avto vlečt, takim žrebcem na srečanju. restekpa brez zamere
Nixxon je napisal/-a:zelen00ka je napisal/-a:ja jz se morm tuuud zahvalt gregorju k mi je dal svojga rs-a za furat smo se okol fural DUREX, janna pa jaz hehe seveda jz vozila ona2 nimata se izpita......mmmmm jz bo tak avto ne pa mojga bozga 1.2 cliota hehehe LP aja slikce so qlske od vseh!
Durex???![]()
A je to kkšna fora k jest jo prvič slišm. Sliši se obetavno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov