Ja ne...
Vem da sicer nekoliko zamujam ampak eni smo šele zdele domov pršli

V Kranju bi lahko bilo velik bolš če.................................. Ampak tut čebula bi bla baje bula če ne bi mela če-ja. Kar je blo je blo in mene samo veseli, da se je vsaj proti koncu malo razživelo. Bolidi so bli kar hudi ampak impresioniralo me je pa samo ene par posrečenih posameznikov. Ne morem rečt da mi ni blo ql, ker bi lagala. Upam pa, da bo naslednjič vsaj trikrat bolše. Vseeno pohvala za organizacijo.
Alkoprimerov ne bom komentirala ker lahko napišem roman, me je pa dosti bolj razp**dlo nekaj drugega kar je omenila že Tinca in se vsekakor z njo strinjam. Tole je samo za tiste ki vejo da so guilty! Nekateri ste znova pokazali kakšne neverjetne razsežnosti ima vaš besedni zaklad (ki ostaja na ravni prepotentnih 14letnikov). Očitno še vedno ne znate kontrolirati vaše spodnje glave in ima ta še vedno popolno prevlado nad zgornjo. Govorim o t.i. "vzpodbudnih besedah" medtem ko smo(so) punce vlekle alfo za štrik. Sth. like "dejmo pi**e, potegnte piz**ce..." itd. Tist moment me je prjel da bi potegnla in odtrgala najprej kej druzga od tistga kar je stalo (dobesedno v obeh primerih) za nami, in šele pol pomagala premagat daewooja pa domžalčana na drugi strani. Škoda da ni blo nikogar zravn k bi meu j***a da bi koga izmed pametnih po nosu prtisnu. Sicer pa ni panike. Se bomo punce zmenle pa se bomo naslednjic (ko bojo določeni osebki moškega spola špago vlekl) primerno izrazle. Mogoče nardimo še celo transparente za dotične ala "dejmo k**ci"... Se opravičujem ampak sm se mogla olajšat ker so bli res prepametni. Sej tisti vejo kdo so, ostalim (treznim) si pa tega ni treba zapomnt, ker ste bli čist simpatični.
Aja, da ne bom pozabla k tolk komentiram... Slikce mam. Sej če vs ne zanima jih ne gledat
1. Logarjeva Mici ki je bila (in je) iz določenih razlogov samo parkirana in je samevala brez voznika. Upam, da ne bo še naprej. Ja sicer pa... Naredla tale Mici najmanjsi zaostanek za Jerebom na rallyju v Dubrovniku. Človk bi kr zagriznu vanjo k je tko fletna.
2. Kaj nej rečm... Bilo je lepo dokler je trajalo. Matej - mi boš mogu še kdaj odklent!
3. H klub (tapoševn)
4. Sej ni panike, sej se bo guma znucala pa bo plac pod blatnikom. Ampak... jest bi si na njegovm mestu omisnla hidravliko.
5. Mnogi so jo kritiziral... Ampak men je bla pa všeč. Kaj nej rečm.
6. K ma vsa vrata odprta je pa res k en "spejsšatl" Ampak neka mu bude...
7. Preveeeeeeeeeeeč. Res preveeeeč. Sej je že tolk razširjena da je k tortica. Pa brez zamere. me pa zanima kolk je kej sladka med vožnjo.
8. Mac-u sm že povedala kaj si mislem o avtu, Coupe je pa men že tko všeč in nimam pripomb. Oba skupi sta pa že čisti fetish
9. Čestitke malarju k mu je res ratal.
10. Tale je pa

Stric prav da je tri mesce švasu. Me zanima kaka je njegova dioptrija. Kako pa kej to pele z vsem tistim betonom... najbrž ne lih
11. Tale je biu res hud no

Yugica. Ful za smejat.
12. Tuki sm se pa skor razjokala.

Pri takih primerih greš na kolena pa "Neeeeeeeeeeeeeeee!" Za po luftu je pa vredu vrjetn, čeprou v Kopru ponoč je kr vredu zgledu.
13. Tale takanarčkast je biu tut fletn. Ne morš da ne bi

tut če se še tolk trudiš.
14. Kupš avto pa si daš še fabrko v kufr vdelat. Kaj še čš bolšga. Sam... vlakec se nč ne pele. Big minus
Pa sej je še ful slik. Sam ostale ste itaq že povsod drugje vidl.
Upam, da bom lahko naslednič kako novo naredla s kakim novim spejsšatlom.
Aja, pa še zmeri me zanima ker avto je meu 120 številko
Ma sej je blo fajn