Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Ne jun 27, 2004 1:25 pm

gape je napisal/-a:jst bi pa prosu če mi lah edn razloži kako poteka ocenjevanje in kdo ocenjuje predelave avtomobilov zato ker so bili nekateri rezultati popolnoma nelogični!
nebi rad nekoga posebi izpostavlov sam sej se ve kako pa kaj pa mislm da to ni fer in je popolnoma pogoljufano!!! :? :? :?

Ja mene to tut zanima, ker ko sem bil v Begunjah na vw - audi srečanju, je 1. nagrado za najlepšo notranjost dobu en rdeč golf II - notr skori vse serijsko??? Pa je blo lepših armaturk vidt...no to je že offtopic, ampak...uglavnem še jest sm uletu mal počekirat, sam sm mogu it na šiht, tko da sm bil sam ene pol urce :( drgač je pa ta plac taprav za taka srečanja - velik prostora, čeprav me ni blo skor nč tm, mislm da je blo fajn :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne jun 27, 2004 2:37 pm

ja tkole glede utisou...prsu sm sele na konc, mau pred podelitvijo (k sm prej delou :cry: )!! una podelitev se je mau vlekla (vsaj men), ker ni blo vec tok folka, pa vsi so bli skor okol svjih avtomobilou!!! Drgac pa svaka cast za zamisev pokalou, pa da ste sploh spelal to srecanje v tem vremenu!!! :bow :bow
pa prosu bi, ce bi lahko kdo od DRTK (pajsar) dou gor rezultate!!

PS: Habic...dobr si ti tole ustimou (pomoje ti nagrada u avstriji nebi usla-brez zamere mcoupe)

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jun 27, 2004 6:05 pm

zgleda da ste nekateri Alfisti naredili dobro reklamo.

je pa res da se povsod najdejo izjeme ki izstopajo :roll:

mene ni blo :roll: sej me ni noben pogrešal :P

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Ne jun 27, 2004 7:09 pm

Najlažje je zdej pluvat.

@Cuore: Tebe sploh blo ni tko da nimaš kej komentirat.

Folku itak nikol ni vse všeč. Enkrt je dež kriv, drugič je prevroče, tretjič majo striptizete premejhne joške itd...

Namest da pluvate, raj pohvalte vse une k so se trudl in sploh speljali stvar v vremenu kakršnem je bilo : turobno in moreče.

LP, Blaž
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne jun 27, 2004 7:15 pm

LaserJaMM je napisal/-a:Najlažje je zdej pluvat.

@Cuore: Tebe sploh blo ni tko da nimaš kej komentirat.

Folku itak nikol ni vse všeč. Enkrt je dež kriv, drugič je prevroče, tretjič majo striptizete premejhne joške itd...

Namest da pluvate, raj pohvalte vse une k so se trudl in sploh speljali stvar v vremenu kakršnem je bilo : turobno in moreče.

LP, Blaž

Nekateri grejo najprej tko... :bow :bow :bow :bow :)=(: :)=(: :)=(: pol se zacne... :g: :g: :g: Na konc pa to.... :-:o :-:o :-:o

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Ne jun 27, 2004 7:35 pm

Kateri? :shock: :D
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Festngar
Nov uporabnik

Napisal/-a Festngar Ne jun 27, 2004 9:36 pm

Za moje pojme so bli tko Alfisti kot DRTK-jevci enakovredni.Pač trudl so se po svojih najboljših močeh in lahko rečem da jim je še kar ratalo,seveda bi bilo pa vse drugače če bi bil vreme tako lep in vroč kot je bil ta vikend.
Seveda se pa zmeraj in povsod najde kakšen škodoželjnež ki ne zna druzga kot samo kritizirat pa pluvat.Jaz takega idiota samo prezrem in si ne belim z njim glave.Seveda so pa taki idioti ponavadi še slabši .
Edino škoda ker nisem videl spretnostne vožnje s šajtrgo,kot so imeli na programu,ampak je to vrjetn odpadl iz zelo tehtnih razlogov,najverjetnejši je bil dež,aja pa pri alfi so prezgodaj uničili sklopko,tko da nismo mogli vsi vozit.Iz neuradnih virov sem slišal da naj bi bil zato kriv ZoranWagen,ki je tudi organizatorje zaje*bal ker naj bi moral biti spiker,on se ga je pa raje nalil in težil folku-to zadnje sem tudi sam videl na lastne oči.Zelo neodraslo :evil:
Še zmeraj pa ne morem vrjeti koliko zdrži ena stara totalno raz*fu*kana alfa ki nikakor ni hotela izdihniti.Še ko so jo odpeljali (vrjetno na odpad kot sem nekje pobral)je še vedno skoraj normalno laufala :shock: :shock: :twisted:
Born to be wild

Uporabniški avatar
RR_MK2
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RR_MK2 Ne jun 27, 2004 10:10 pm

COBRA je napisal/-a:
gape je napisal/-a:jst bi pa prosu če mi lah edn razloži kako poteka ocenjevanje in kdo ocenjuje predelave avtomobilov zato ker so bili nekateri rezultati popolnoma nelogični!
nebi rad nekoga posebi izpostavlov sam sej se ve kako pa kaj pa mislm da to ni fer in je popolnoma pogoljufano!!! :? :? :?

Ja mene to tut zanima, ker ko sem bil v Begunjah na vw - audi srečanju, je 1. nagrado za najlepšo notranjost dobu en rdeč golf II - notr skori vse serijsko??? Pa je blo lepših armaturk vidt...no to je že offtopic, ampak...uglavnem še jest sm uletu mal počekirat, sam sm mogu it na šiht, tko da sm bil sam ene pol urce :( drgač je pa ta plac taprav za taka srečanja - velik prostora, čeprav me ni blo skor nč tm, mislm da je blo fajn :D

lp

BTW: VW-AUDI srečanje je blo čist privat in bl zaprtga tipa. Zmagu je pač najlepši od PRISOTNIH ČLANOV!!! takrat je bil pač ULE z golfkom. Sam tip se je res potrudu, sj sm jst tud vidu lepše :lol:
http://vw-audi-club.si {irc: #vw-audi}
SlikaSlika
VW-AUDI CLUB SLOVENIA officialy borned 22.04.2004

Uporabniški avatar
RR_MK2
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RR_MK2 Ne jun 27, 2004 10:13 pm

Aja, sorry. Smo bli tud mi iz VW-AUDI CLUB SLOVENIA gor. Blo je zlo v redu, jst sm clo froce prpelu mal počekirat pa mal nahrant s čevapčiči. Žur je bil, če ga neb blo, pol ne bi blo sonca :P . Organizacija in sam plac "1A"!!!. Alfisti - pohvale 8) . Ostali - pohvale 8) . Bomo še prišli, vi pa tudi vabljeni na naše žure. Bom kaj objavil, k se kaj zmenmo, sam s temi termini je shit, k skor vsak vikend neki dogaja nekje, pa je beda na dveh koncih srečanja delat, k se pol folk ne more odločit, pa je pol na obeh koncih po malo folka.

Ruff
http://vw-audi-club.si {irc: #vw-audi}
SlikaSlika
VW-AUDI CLUB SLOVENIA officialy borned 22.04.2004

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po jun 28, 2004 9:00 am

DRTKjevci ste cari! Svaka cast da ste izpeljali tak show...Samo vreme je zaf***l sceno

Uporabniški avatar
WildWRX
Nov uporabnik

Napisal/-a WildWRX Po jun 28, 2004 11:08 am

Ja ne...

Vem da sicer nekoliko zamujam ampak eni smo šele zdele domov pršli :) V Kranju bi lahko bilo velik bolš če.................................. Ampak tut čebula bi bla baje bula če ne bi mela če-ja. Kar je blo je blo in mene samo veseli, da se je vsaj proti koncu malo razživelo. Bolidi so bli kar hudi ampak impresioniralo me je pa samo ene par posrečenih posameznikov. Ne morem rečt da mi ni blo ql, ker bi lagala. Upam pa, da bo naslednjič vsaj trikrat bolše. Vseeno pohvala za organizacijo.

Alkoprimerov ne bom komentirala ker lahko napišem roman, me je pa dosti bolj razp**dlo nekaj drugega kar je omenila že Tinca in se vsekakor z njo strinjam. Tole je samo za tiste ki vejo da so guilty! Nekateri ste znova pokazali kakšne neverjetne razsežnosti ima vaš besedni zaklad (ki ostaja na ravni prepotentnih 14letnikov). Očitno še vedno ne znate kontrolirati vaše spodnje glave in ima ta še vedno popolno prevlado nad zgornjo. Govorim o t.i. "vzpodbudnih besedah" medtem ko smo(so) punce vlekle alfo za štrik. Sth. like "dejmo pi**e, potegnte piz**ce..." itd. Tist moment me je prjel da bi potegnla in odtrgala najprej kej druzga od tistga kar je stalo (dobesedno v obeh primerih) za nami, in šele pol pomagala premagat daewooja pa domžalčana na drugi strani. Škoda da ni blo nikogar zravn k bi meu j***a da bi koga izmed pametnih po nosu prtisnu. Sicer pa ni panike. Se bomo punce zmenle pa se bomo naslednjic (ko bojo določeni osebki moškega spola špago vlekl) primerno izrazle. Mogoče nardimo še celo transparente za dotične ala "dejmo k**ci"... Se opravičujem ampak sm se mogla olajšat ker so bli res prepametni. Sej tisti vejo kdo so, ostalim (treznim) si pa tega ni treba zapomnt, ker ste bli čist simpatični.

Aja, da ne bom pozabla k tolk komentiram... Slikce mam. Sej če vs ne zanima jih ne gledat ;)

1. Logarjeva Mici ki je bila (in je) iz določenih razlogov samo parkirana in je samevala brez voznika. Upam, da ne bo še naprej. Ja sicer pa... Naredla tale Mici najmanjsi zaostanek za Jerebom na rallyju v Dubrovniku. Človk bi kr zagriznu vanjo k je tko fletna.
Slika

2. Kaj nej rečm... Bilo je lepo dokler je trajalo. Matej - mi boš mogu še kdaj odklent! :twisted:
Slika

3. H klub (tapoševn)
Slika

4. Sej ni panike, sej se bo guma znucala pa bo plac pod blatnikom. Ampak... jest bi si na njegovm mestu omisnla hidravliko.
Slika

5. Mnogi so jo kritiziral... Ampak men je bla pa všeč. Kaj nej rečm.
Slika

6. K ma vsa vrata odprta je pa res k en "spejsšatl" Ampak neka mu bude...
Slika

7. Preveeeeeeeeeeeč. Res preveeeeč. Sej je že tolk razširjena da je k tortica. Pa brez zamere. me pa zanima kolk je kej sladka med vožnjo.
Slika

8. Mac-u sm že povedala kaj si mislem o avtu, Coupe je pa men že tko všeč in nimam pripomb. Oba skupi sta pa že čisti fetish :twisted:
Slika

9. Čestitke malarju k mu je res ratal.
Slika

10. Tale je pa :D Stric prav da je tri mesce švasu. Me zanima kaka je njegova dioptrija. Kako pa kej to pele z vsem tistim betonom... najbrž ne lih :vrum
Slika

11. Tale je biu res hud no :) Yugica. Ful za smejat.
Slika

12. Tuki sm se pa skor razjokala. :( Pri takih primerih greš na kolena pa "Neeeeeeeeeeeeeeee!" Za po luftu je pa vredu vrjetn, čeprou v Kopru ponoč je kr vredu zgledu.
Slika

13. Tale takanarčkast je biu tut fletn. Ne morš da ne bi :shock: tut če se še tolk trudiš.
Slika

14. Kupš avto pa si daš še fabrko v kufr vdelat. Kaj še čš bolšga. Sam... vlakec se nč ne pele. Big minus :lol:
Slika

Pa sej je še ful slik. Sam ostale ste itaq že povsod drugje vidl.

Upam, da bom lahko naslednič kako novo naredla s kakim novim spejsšatlom.

Aja, pa še zmeri me zanima ker avto je meu 120 številko :twisted:

Ma sej je blo fajn :)
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po jun 28, 2004 12:07 pm

"__PAJSAR__"]Helou!

@Alfisti: mesec) Pohvalil bi tudi Dareta, ki je pripeljal alfo za uničenje.:
kokr je meni znano je alfo pripeljal "Alfa" in je zelo grdo če si to nalaš reku :evil: . Ker ni glih najlažji prpelat neregistriran avto iz Lj. v Kr. Drugače mi je blo pa zelo uredupohvaljeni vsi. :D :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 28, 2004 12:23 pm

WildWRX je napisal/-a:4. Sej ni panike, sej se bo guma znucala pa bo plac pod blatnikom. Ampak... jest bi si na njegovm mestu omisnla hidravliko.
Slika

HEhe, hidravljiko ja :lol: :EE
Si ze slisala za gewinde?
Nastavljivo podvozje po visini in trdodi... to je to, zihr jo je nekje pred tem showom spusto, ker se je s takim nemogoce pelat, sem ga gledal v zagrebu pa med kolo in blatnikom ni bilo vec placa kot za zobotrebec!

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jun 28, 2004 12:54 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
"__PAJSAR__"]Helou!

kokr je meni znano je alfo pripeljal "Alfa" in je zelo grdo če si to nalaš reku :evil: . Ker ni glih najlažji prpelat neregistriran avto iz Lj. v Kr. Drugače mi je blo pa zelo uredupohvaljeni vsi. :D :wink:

Hmmm, jest sem unga tipa videl prvič in kolikor sem govoril z alfisti, so rekli, da mu je ime Dare.

Se oproščam, če sem napisal kaj narobe.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
WildWRX
Nov uporabnik

Napisal/-a WildWRX Po jun 28, 2004 1:13 pm

HEhe, hidravljiko ja :lol: :EE
Si ze slisala za gewinde?
Nastavljivo podvozje po visini in trdodi... to je to, zihr jo je nekje pred tem showom spusto, ker se je s takim nemogoce pelat, sem ga gledal v zagrebu pa med kolo in blatnikom ni bilo vec placa kot za zobotrebec!

To s hidravliko je biu joke, ker res butast zgleda avto tolk spustit. Človk prčakuje da bo ob odhodu avto dvignu najprej eno pol pa drugo stran in se odpelu normalno. Ta kanarček se je pa baje odpelu tko da se je slišal kako mu gume po blatniku ružjo. Kakorkol že... ok spust avto, ampak ne pa tolk da se ti pol vsi smejijo. Razn če je hotu da si ga vsi dobr zapomnejo ker to je zihr dosegu :D
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po jun 28, 2004 1:27 pm

Alfa je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:
"__PAJSAR__"]Helou!

Prosim zadrzite se taki komentarjev, saj samo mene vlacite v drek. Uradno jaz nisem voozil neregistriranega avtomobila. Spet me bodo klicali :roll: .

P.S. Drugic bo potrebno podaljsati na dva dni, da bi pac prespali tam, to je manjkalo.

Ne omenjajte me vec prosim, like ajm a goust (sej sem navajen)
se opravičujem, sori če sm kej zajebal, veš da nism nalašč :oops: pa ne me :-:o

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po jun 28, 2004 4:15 pm

Kar je res je res! Eni ste dobre stvari naredl...eni ste neki zajebal...kje pa bi žvel če bi blo vse tko kokr bi mogl bit... :wink:

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Po jun 28, 2004 4:34 pm

Jest bom sam reku svaka čast drtk-ju za organizacijo,bolšga placa si ne morte sploh umislit!Blo je mal malo udeleženih pa vreme vam tudi ni bil najbolj naklonjen!Jest sem se mel kr fajn pol zvečer sem pa še na morje odrinu za vikend!

Pa čestitke vsem dobitnikom pokalov!

lp,Mitja

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Po jun 28, 2004 6:19 pm

Alfo 33 so za igre v Kranju pomagali pripravit: Jaka, Darko, Davee in Matevž.

Njim gredo vse zahvale glede 33ke na meetingu.

Upam da je to zadnji post glede te Alfe!!!
Cuore Sportivo
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov