borut007 je napisal/-a:Full dobra barva. Avto je čisto drugačen .. sploh si nista podobna.
dennis18 je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Full dobra barva. Avto je čisto drugačen .. sploh si nista podobna.
Barva je dobra ja...si bil ti tam? Si si od blizje avto pogledal? Pobarvan je tak da slabse nebi mogel bit...ce so ze nekaj delali bi lahko te vsaj lepo to izpeljali do konca...potem pa se prvi odbijac je tak cudno stal...pa levi zmigavec je nakam vec strlel.....da sploh o lajsnah na vratah ne govorim da ko se bo cez 100 pelo bodo itaq dol pali....na dalec pa nimas kaj....je kar lepa ja!
LP
FireSTORM je napisal/-a:dennis18 je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Full dobra barva. Avto je čisto drugačen .. sploh si nista podobna.
Barva je dobra ja...si bil ti tam? Si si od blizje avto pogledal? Pobarvan je tak da slabse nebi mogel bit...ce so ze nekaj delali bi lahko te vsaj lepo to izpeljali do konca...potem pa se prvi odbijac je tak cudno stal...pa levi zmigavec je nakam vec strlel.....da sploh o lajsnah na vratah ne govorim da ko se bo cez 100 pelo bodo itaq dol pali....na dalec pa nimas kaj....je kar lepa ja!
LP
favšija
borut007 je napisal/-a:Jap, bil sem tam. Pa nisem nič opazil, ker ponavadi na takšnih srečanjih ne gledam preveč podrobno. Pač ni tovarniško narejeno in so kiksi.
darkdog24 je napisal/-a:
Naživce mi je šel samo un z unim audijem, Ford Probu in hondo civic ko so mašine turirali, me je glava začela bolet, to bi morali organizatorji preprečit.So šli čez mejo okusa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov