Qwerty: mislil sem na tole:
...ceprav, spraseavat za golovc... odgovoril ti itak ne bodo do sobote, tko da bi jaz naredila tkole: v soboto na golovc brez dogovora z "njimi", al pa tus v nedeljo - z dogovorom s tusem...
Tuningcar: dogovarjati za prostor smo se začeli dovolj zgodaj, najbrž pa veš koliko časa to traja pri velikih firmah
Če vas je večina za to, da srečanje ostane v soboto res ne razumem zakaj se ne dogovorite tako - upam, da se zavedate, da jaz nisem tukaj "uradni" organizator srečanj. Šlo je za nekakšen skupen projekt - vsak je bil dobrodošel da se npr. dogovori za prostor, določi datum, zrihta napise z imeni, razpošlje maile, ipd. Za vse pa itak nikoli ne bo dobro.
Skratka, svojo odločitev sporočite tudi adminu, da bo na portalu spremenil datum srečanja, seveda če bo za to. Če bom kaj lahko pripomogel bom to storil z veseljem, drugače pa vam prepuščam zadnjo besedo

.
Hmm, pa včasih nisem verjel A3M-u, kakšen napor je potreben da se nekaj organizira - zdej pa vidim, da je že en tak "meetingček" cel projekt.
Aja, če boste le določil, da bo srečanje v nedeljo, povejte da bom lahko pri TUŠ-u potrdil, naš prihod in se še dokončno zmenil glede varnostnikov. Skratka sedaj ste vi na potezi - jst se moram mal spočit :P :P

.