Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr apr 02, 2003 3:16 pm

se zmerej bi blo pametno met soboto...saj vecina nas tko misli.....prepozno smo se spomnili prestavt.... kaj jest vem kaj zdaj..
V8 POWER

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr apr 02, 2003 3:25 pm

4Sale je napisal/-a:Predvsem se je tudi qwerty potrudila pomagat z nasveti, ki pa jih žal na koncu nismo mogli uporabit :wink: .

keri nasveti to?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 4:18 pm

Qwerty: mislil sem na tole:

...ceprav, spraseavat za golovc... odgovoril ti itak ne bodo do sobote, tko da bi jaz naredila tkole: v soboto na golovc brez dogovora z "njimi", al pa tus v nedeljo - z dogovorom s tusem...

Tuningcar: dogovarjati za prostor smo se začeli dovolj zgodaj, najbrž pa veš koliko časa to traja pri velikih firmah

Če vas je večina za to, da srečanje ostane v soboto res ne razumem zakaj se ne dogovorite tako - upam, da se zavedate, da jaz nisem tukaj "uradni" organizator srečanj. Šlo je za nekakšen skupen projekt - vsak je bil dobrodošel da se npr. dogovori za prostor, določi datum, zrihta napise z imeni, razpošlje maile, ipd. Za vse pa itak nikoli ne bo dobro.

Skratka, svojo odločitev sporočite tudi adminu, da bo na portalu spremenil datum srečanja, seveda če bo za to. Če bom kaj lahko pripomogel bom to storil z veseljem, drugače pa vam prepuščam zadnjo besedo :wink: .

Hmm, pa včasih nisem verjel A3M-u, kakšen napor je potreben da se nekaj organizira - zdej pa vidim, da je že en tak "meetingček" cel projekt.

Aja, če boste le določil, da bo srečanje v nedeljo, povejte da bom lahko pri TUŠ-u potrdil, naš prihod in se še dokončno zmenil glede varnostnikov. Skratka sedaj ste vi na potezi - jst se moram mal spočit :P :P :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 02, 2003 4:49 pm

maruska je napisal/-a:Kje pa so te Gameljne? Se opravičujem če je že napisano :oops: , ampak mene zanima kam morem pelat npr. iz Ljubljane.

Tnx

Če se peljete iz Ljubljane proti Gorenjski po avtocesti je drugi izvoz približno v km iz Ljublane označen z tablo Gameljne.

Potem se gre po cesti naravnost še približno 2 km...

20m od Simon bara se pa zavije na levo in za trgovino je mesto tekme.

Da se pa priti tudi iz Črnuč, ampak za tiste ki niso iz LJ je izvoz iz avtoceste lažje najti.

tko je napisan na avtoakustiki.com
Sarcy :8

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Sr apr 02, 2003 6:19 pm

Saj bo tudi v nedeljo ok. Da bi vsem naenkrat odgovarjalo je tako nemogoče izpeljati.
Žal zaradi spremembe termina ne bo zraven moje boljše polovice :( , pa bo drugič.
Predvsem se strinjam z nedeljo zaradi odobritve lastnika prostora. Bolje tako , kot pa se nenehno obračati okoli , če se bo kje pojavila kakšna uniforma ;) , potem pa legitimiranja pa preverjanja ..... , nima smisla.
Glede vožnje skozi Celje tudi sam nisem navdušen. Neorganizirana povorka bi vzdržala do prvega semaforja :D .
Za Db drag pa še ne vem - pa tudi Din še nima novega suba , no mogoče , čeprav je malo verjetno.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr apr 02, 2003 6:29 pm

KDK for president!!!!!!!

OK, mal se hecam :mrgreen: :wink: . Sam je dobr prebrat kakšen mal bolj vzpodbuden post (beri: post, ki se strinja z mano :P :D ). Drgač pa škoda da din nima suba, jaz sem hotel nanjga stavit v soboto :wink: :wink: . No sam je res škoda!
Slika Slika

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Sr apr 02, 2003 6:32 pm

4Sale:
Kot se da videti iz podatkov o registriranih na forumu, ne počivaš. :lol:

Malo nas je TUŠ presenetil, ker smo bili vsi skoraj prepričani za dovoljenje v soboto. Sicer pa je še vedno verjetnost za Golovec v soboto, tak da vse ostane isto, razen kraja. Ali pa v nedeljo pri TUŠ-u.

Kak je iz ankete videti, je 50:50. Res je nerodno nekaj obračat v par dnevih, saj zmede celo situacijo. Ve se, da nekateri Greste v Gameljne in bi vam bolj ustrezala nedelja, ker se potem ne prekrivata termina. Če tak pogledaš, bi v primeru sobote ob 14.00 uri bilo na srečanju še vse prazno, razen nas nekaterih, ki ne bi šli v Gameljne. V nasprotnem primeru, v nedeljo, pa bi bilo prazno, ker nekaterim ne bi res ugajalo, nekateri pa sploh ne bi vedeli, če zdajle ne sledijo temu. :roll:

Organizacija ni kar tak, zato predlagam (ne zaradi mene), da bi ostalo pri tem datumu, ki smo si ga na anketi že zdavnaj zastavili. Lahko pa seveda v nedeljo.

Sicer pa se še bomo dobivali večkrat in ne zadnjič, pa še niti se ne poznamo tak vredi. :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Sr apr 02, 2003 7:01 pm

Prevec folka da bi se dogovarjal 2 dni prej, zal... Imejte srecanje v nedeljo, pac...

Drugic je pa treba mal bl organizirat pa bo. Sej itak na napakah se ucimo:)

Ce bi srecanje organiziral na manj prometnem prostoru, tut ne bi bil problem.
Pri nas v Kranju ni variante pred Merkatorjem ali Tusem,... ker je prevec dren zmerom...

LP;Sandi

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr apr 02, 2003 7:26 pm

*RegY tui pride :D

se ha vidjamo, ha!
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr apr 02, 2003 7:45 pm

4Sale je napisal/-a: Drgač pa škoda da din nima suba, jaz sem hotel nanjga stavit v soboto :wink: :wink: . No sam je res škoda!

Mogoče pa celo pridem v Soboto, ker v Nedeljo ne morem :(, pa čeprav brez wufija :P
Slika

Uporabniški avatar
Twingo
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a Twingo Sr apr 02, 2003 8:33 pm

za naslednič bomo pa že kaj boljšega našli! kje na prostem ! saj bo še čas! :) :D :lol: :lol: :lol: 8)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 02, 2003 9:13 pm

Srečanje je torej definitvno določeno za 6.aprila, v nedeljo. Ker glede na to, da je postalo zelo mraz in gre tu na Gorenjskem celo sneg, bo verjetno nedelja bolj primerna. Za tiste, ki v nedeljo ne boste utegnili nas obiskat na strehi Tuša, pa vas vse vabim v Gameljne pri Ljubljani, kjer se bodo/bomo predstavili Gas Tuning team, 4Sale pa je že napisal, da se spoznamo pri belem šotoru.

Gameljne so malce ven iz Ljubljane, tako da greste že nekaj kilometrov po avtocesti, ki vodi na Gorenjsko, nato pa zavijete na odcep... podrobne informacije obljubljajo na www.avtoakustika.com, kjer boste definitvno dobro obveščeni kam priti.

Se vidimo v soboto v Gameljnah in/ali nedeljo v Celju na strehi Planet Tuša!

p.s. digitalni foto gre na Fidži, tako da prosim, da drugi zato bolj slikate ;)

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Sr apr 02, 2003 9:27 pm

:( :( :( :(
Škoda ne!
Pa glih v nedeljo ko je svetovno prvenstvo v motokrosu, katerega sem tudi imel namen obiskat!
Hmmmmmmmmmm!
Ja jaz bom verjetno prišo samo nevem za kak dolgo, ker se še bi rad
udeležil malo motokrosa!
:cry: :cry: :cry:

Aja pa še to! Zanima me kdaj se pripravlja kaki DBdrag v bližini Maribora?
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost