Srečanja avtomobilskih navdušencev...

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO To jun 21, 2005 10:29 am

lepo si ga spedenu 8)

to si delu s programom windows movie maker :?:
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To jun 21, 2005 10:34 am

No fantje ne se jezat,nevem zakaj tega ocenjevanja ne vzamete za postransko stvar.Vsaj jaz vem da grem na showe zato da se druzim s folkom,ki ima enako veselje do predelanih avtomobilov kot jaz.Vsak ima po svoje lepo predelanega samo je tako da imajo vsake oci svojega malarja.
Skoda je samo da je veliko lepih avtomobilov ostalo zuni,ker mislim da jih je bilo vsaj ene 20-30 ki si zasluzijo da so notri.Jaz sem ga dal notri, ze zato da je na varnem in ne zato da bo dobu kak pokal, ker vem da je moj avto dalec od tega, nima nic takega gor.
Zdi se mi da ful lepo izpade da je notri ene 100 avtomobilov in ne ene 30.Je pa res da je nekatere enostavno sram(nevem zakaj) pokazati svoj avto oziroma se mu zdi neumno.

Aja pa cas je prehitro minil :lol: :lol:
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To jun 21, 2005 10:53 am

Fatje mislim da je kreganje nepotrebno. Vsi avtomobili ki so v tej SLO predelani in se vozijo na šove so polizdelki. No, ne vsi skoraj vsi. To pa zato ker ni problem dati par k eurov za nepotrebne odbijače, spojlerje in podobno, ampak ker so vsi škrti ko je trba pokitati in poličati avto. Tukaj bi pa vsi za 200k ali manj pobarvali S klaso. Samo za primer naj povem da pride zunanje barvanje na ključ v metalik barvo za mojga punta skoraj 300k. S tem da je v barvi malce dodatne perle (cca 20k). In verjamem blackwindu da mu je bilo malo težko ko je te spojlerje gledal in se čudil ocenam sodnikov. Tisti modri twingo je pa izredno dobro zamišljen samo manjka mu kakšna pika na i, tj. popravek barve, kjer se vidi kit.

lp

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To jun 21, 2005 10:54 am

Pri nas je edini problem HOMOLOGACIJA,zavedajte se tega!!!
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti To jun 21, 2005 10:58 am

TiLeNkO je napisal/-a:lepo si ga spedenu 8)

to si delu s programom windows movie maker :?:

Ja z movie makerom v dobre pol ure. Na hiterco sem ga delal! :P

Hvala za pohvale!
Slika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To jun 21, 2005 11:04 am

metallic je napisal/-a:
Cicero je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14. :roll:
Bl mi je čudn, da mata korveti tolk velik. :shock: :?

Stock Megan Rs ima čez 15s
Stock M3 pelje brez reakcije 13,4 . Pa Megan RS nima za burek, proti M3.

Tako, da ne bluzi bedarij.

14.9 by AM. In če bi oni znal speljevat (tako kot recimo pri AFM) bi bil cajt še za par sekund krajši.

kk lahko kr tako posplošuješ, da pri Am ne znajo speljevat? to verjetn krneki na pamet govoriš, ker dvomim, da si bil kdaj prisoten na testiranjih!

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero To jun 21, 2005 11:09 am

metallic je napisal/-a:
Cicero je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14. :roll:

14.9 by AM. In če bi oni znal speljevat (tako kot recimo pri AFM) bi bil cajt še za par sekund krajši.

No, zdaj pa prištej še reakcijo in kam prideš! Lepo čez 15s

In temu ti praviš hiter avto.... daj no, zresni se.

Že samo s časom 14,9 kar krepko zaostaja za kakšnim M3. Ker 1,5s razlike že v 400m je ogromno. Pri 200 km/h ga sploh več ne vidiš.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To jun 21, 2005 11:15 am

Ne, nism bil tam.
Po podatkih iz AFM je avto celo mal hitrejši v vseh pogledih kot navaja tovarna, po podatkih AM pa mal počasnejši. In tako je blo pri dost testih istih avtomobilov. Mogoče zaradi okoliščin meritev.
Anywayz, RS ma manj kot 14.9.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 21, 2005 11:16 am

Cicero je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:
Cicero je napisal/-a:

No, zdaj pa prištej še reakcijo in kam prideš! Lepo čez 15s

In temu ti praviš hiter avto.... daj no, zresni se.

Že samo s časom 14,9 kar krepko zaostaja za kakšnim M3. Ker 1,5s razlike že v 400m je ogromno. Pri 200 km/h ga sploh več ne vidiš.

Sej tut za veryonom zaostaja, pa kaj? Sej je samo 100× cenejši... :roll:

anywayz, jest sm sam reku, da že stock hot hatch kr leti, nism pa nikjer omenjal ne M3 in ne da bi bil raketa.
Dost bo.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jun 21, 2005 11:27 am

Nehajte srat.

BTW: Slike na www.gas-tuning.com

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC To jun 21, 2005 11:30 am

dober show....pa še hude nagrade glede na velikost prireditve....
Zadnjič spremenil modriDIRKAC, dne To jun 21, 2005 11:40 am, skupaj popravljeno 2 krat.
IMA SE...MOŽE SE...

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC To jun 21, 2005 11:32 am

"cromaman"
za tak poseg k ga je modri delu s kitanjem pragov na avto rabiš j***a, in če jih nimaš pač maš zalimane prage gor. Un vsako stvar sproba najprej na svojem avtu in potem dela drugim bolš, iz napak se učimo :S poliester je svinja, to pa vemo vsi ki delamo z poliestrom

ja res je na napakah se učimo....
pač pred 1 letom še nisem imel nič izkušenj iz tega področja in sem nevede uporabil napačne materiale....jaz se dobro zavedam da so pragovi čist o kur...cu pa vsakič mi je bruka ko se pripeljem na show....ampak ko gledam pa razno razne 500 eur vredne uvožene odbijače ki pa stojijo res čudno na avtih vidim da določene moje napake niso nič v primerjavi z izdelki katerih izdelovalci imajo večletne izkušnje........je pa tud res da so vsi ostali moji izdelki ki so na drugih avtih precej boljši....plus tega ma ta moj body kit prevoženih že skoraj 50 000 km pa da ne omenjam da se je sprednji odbijač že srečal s kanalom na tehničnem....peljem se pa povsod tud po makadamu in po zjebanih cestah itd....
kot je rekel croma...na vseh avtih so napake...ampak ne smemo se samo v to zapičit vedno ampak je potrebno gledat celotno podobo....sej tud če maš žoko te verjetno kaj mot na njej ampak si vseen z njo ker ma pač druge dobre lastnosti....

tko da blackwind glede na to da me vedno nekaj podjebavaš na forumu mal premisli o tem....jaz nikol nisem kritiziral twingov ki so bili boljši od mojga , ampak sem se pač potrudu pa neki naredu na njem da sem bil pač boljši....

brez zamer ampak tvoj avto je prot mojmu skoraj original tko da se ne postavljaj meni ob bok ...če hočeš bit boljši te podpiram...če pa se ne misliš spuščat v take extreme pa me pač ignoriraj....

BTW...pohvalil bi organizatorje....predvsem glede ocenjevanja in tudi tega da ste gledali na to da je čim več folka dobl nagrade....hvala za pokal nisem ga pričakoval...
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO To jun 21, 2005 11:37 am

lepo napisano

off topic kje je moj stolcek :P

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC To jun 21, 2005 11:42 am

SELJO je napisal/-a:lepo napisano

off topic kje je moj stolcek :P

mam ga v avtu še zmeri....sam ne vem kok bo še kej uporabn k je habič tok prdel na njem da je platn čist scufan.... :D :D :D :D
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero To jun 21, 2005 12:13 pm

metallic je napisal/-a:Ne, nism bil tam.
Po podatkih iz AFM je avto celo mal hitrejši v vseh pogledih kot navaja tovarna, po podatkih AM pa mal počasnejši. In tako je blo pri dost testih istih avtomobilov. Mogoče zaradi okoliščin meritev.
Anywayz, RS ma manj kot 14.9.

Nemška revija, mu je namerila skoraj pol sekunde slabši pospešek do 100 kot navaja tovarna. Daleč od 14,9s
Tako, da nehaj srat s tvojim RS-om.

Pripeli ga, pa ti bomo pokazali kje je njegovo mesto!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To jun 21, 2005 12:16 pm

Tovarna: 6.5
AFM: 6.4

nabijajo?

Kaj bi pravzaprav rad dokazal?

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jun 21, 2005 12:27 pm

@ modri: Ja, se potrudimo vsako leto tudi s praktičnimi nagradami... Se mi zdi, da je tako tud prav. Samo tisti peharji.... ma sej je nekaj, samo... No upam, da bodo tudi drugi sledili temu. 3 leta, trije showi, na vsakem so ble praktične nagrade. Se kdo spomni še kakega, ki jih je imel?? Hmmm... aja, pa nalepke od Kompareta ne bi štel kot praktično nagrado, čeprav je lepa gesta.

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC To jun 21, 2005 12:57 pm

sej noben taprav stayler ne hod na showe zarad nagrad ampak zarad druženja pa z namenom kej novga vidt....pokal je prav tako vreden kot nagrada al pa še več....avto naj bi vsak rihtal zarad sebe ne pa zard nagrad....če pa za to dobiš še neko priznanje je pa vsekakor dober občutek....sej načeloma bi vsak ki ma vsaj povprečno zrihtan avto kupil vsaj 10 avspuhov De Wito z dnarjem ki ga je sicer vložil v predelavo....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 1:04 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:tko da blackwind glede na to da me vedno nekaj podjebavaš na forumu mal premisli o tem....jaz nikol nisem kritiziral twingov ki so bili boljši od mojga , ampak sem se pač potrudu pa neki naredu na njem da sem bil pač boljši....

brez zamer ampak tvoj avto je prot mojmu skoraj original tko da se ne postavljaj meni ob bok ...če hočeš bit boljši te podpiram...če pa se ne misliš spuščat v take extreme pa me pač ignoriraj....

glej noben avto, niti tvojga twinga ne kritiziram samo povedal sem kaj sem videl kar pa itak sam ves da bos popravil...
sploh se ne mislim z mojim postavljat tebi ob bok....pa tudi v taksne extreme se najbrz nikoli z twingom ne bom spuscal...ker imam pac svoje razloge....
je pa res da je moj stock proti tvojemu :!:
am glede podjebavanja: nikoli te nism mislu uzalit...res pa je da marsikaj kdaj recem v hecu...pa res ne mors clovk vse vzet osebno no...;) ce je smajli zravn pol pomen mal smeha ane...tko nasmeh na obrazu in ne tisti hinavski smeh ki pase k podjebavanju...tkole je zlo tezko pokazat kaj mislis....smajliji mal pomagajo vcasih...je pa se zmerej tezko... ne mislm se opravicvat nekej ker nisem tko mislu...sem pa povedal kaj in kako...
upam da se se velikrat srecamo na kakem showu in ti tut prvoscim se ksno nagrado...
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 21, 2005 1:07 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:sej noben taprav stayler ne hod na showe zarad nagrad ampak zarad druženja pa z namenom kej novga vidt....pokal je prav tako vreden kot nagrada al pa še več....avto naj bi vsak rihtal zarad sebe ne pa zard nagrad....če pa za to dobiš še neko priznanje je pa vsekakor dober občutek....sej načeloma bi vsak ki ma vsaj povprečno zrihtan avto kupil vsaj 10 avspuhov De Wito z dnarjem ki ga je sicer vložil v predelavo....

se strinjam, gre za zabavo, druzenje, in ostalo....ker itak mam prevec stock avto da bi hotu newem kaksne nagrade pricakovat...pa se avto sem imel lepo na varnem ;)
pa se folk mal spoznas...ce pa ze kej dobis si pa se bolj vesel....
pa itak ga zase pedenas da je tebi vsec da se z veseljem vsedes vanj in odpeljes neznano kam ;)
Lp
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost