to si delu s programom windows movie maker

metallic je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14.![]()
Bl mi je čudn, da mata korveti tolk velik.![]()
Stock Megan Rs ima čez 15s
Stock M3 pelje brez reakcije 13,4 . Pa Megan RS nima za burek, proti M3.
Tako, da ne bluzi bedarij.
14.9 by AM. In če bi oni znal speljevat (tako kot recimo pri AFM) bi bil cajt še za par sekund krajši.
metallic je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14.![]()
14.9 by AM. In če bi oni znal speljevat (tako kot recimo pri AFM) bi bil cajt še za par sekund krajši.
Cicero je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Big deal tole z leonom. Stock megane Rs ma mal več kot 14.![]()
No, zdaj pa prištej še reakcijo in kam prideš! Lepo čez 15s
In temu ti praviš hiter avto.... daj no, zresni se.
Že samo s časom 14,9 kar krepko zaostaja za kakšnim M3. Ker 1,5s razlike že v 400m je ogromno. Pri 200 km/h ga sploh več ne vidiš.
"cromaman"
za tak poseg k ga je modri delu s kitanjem pragov na avto rabiš j***a, in če jih nimaš pač maš zalimane prage gor. Un vsako stvar sproba najprej na svojem avtu in potem dela drugim bolš, iz napak se učimo :S poliester je svinja, to pa vemo vsi ki delamo z poliestrom
metallic je napisal/-a:Ne, nism bil tam.
Po podatkih iz AFM je avto celo mal hitrejši v vseh pogledih kot navaja tovarna, po podatkih AM pa mal počasnejši. In tako je blo pri dost testih istih avtomobilov. Mogoče zaradi okoliščin meritev.
Anywayz, RS ma manj kot 14.9.
modriDIRKAC je napisal/-a:tko da blackwind glede na to da me vedno nekaj podjebavaš na forumu mal premisli o tem....jaz nikol nisem kritiziral twingov ki so bili boljši od mojga , ampak sem se pač potrudu pa neki naredu na njem da sem bil pač boljši....
brez zamer ampak tvoj avto je prot mojmu skoraj original tko da se ne postavljaj meni ob bok ...če hočeš bit boljši te podpiram...če pa se ne misliš spuščat v take extreme pa me pač ignoriraj....
modriDIRKAC je napisal/-a:sej noben taprav stayler ne hod na showe zarad nagrad ampak zarad druženja pa z namenom kej novga vidt....pokal je prav tako vreden kot nagrada al pa še več....avto naj bi vsak rihtal zarad sebe ne pa zard nagrad....če pa za to dobiš še neko priznanje je pa vsekakor dober občutek....sej načeloma bi vsak ki ma vsaj povprečno zrihtan avto kupil vsaj 10 avspuhov De Wito z dnarjem ki ga je sicer vložil v predelavo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost