Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po avg 29, 2005 7:56 pm

_MiShKa_ je napisal/-a:
CAB DRIVER je napisal/-a:
_MiShKa_ je napisal/-a:me prav zanima kakšen je tvoj avto, ko znaš tak dobro pljuvat po drugih!

pimped - kaj že je tu primitivno??

Saj pimped ni primitivno, ni pa izvirno. Če gre pri stylingu za izvirnost naj bo tudi takšen napis izviren. Namesto D daš na koncu K, pa bom pol jaz takoj glasoval za kuriđovega audija, ker bo izviren in ne bo primitiven. Pa preden me vprašaš kak avto vozim, klikni moj avatar dvakrat pa prideš v mojo galerijo.

Courage pa ne se jezit na mene, ampak že na VW audi forumu sem ti težil o tem napisu, zdej ti morem pa še tle. :P :P :P
LP Luka

te pa si ti nalepi na svoj avto pimpek pa boš izvirn!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: loooool :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Po avg 29, 2005 9:18 pm

Saj na koncu si bo res dal en z airbrushom luleka narisat na avto pa bo spodaj pisalo pimpek pa bo mogoče zmagal za zunanjost in dobo pokal :)

Meni je to res že smešno na podlagi česa ocenjujete oz. glasujete vozila. Na kuncu bo najbolj smešn zmagal. Ne vem kam to vodi.
Pa btw totega kalosa čisto po vsakem showu šimfate samo o njem se forum zapolnjuje. Dali ste mu vedet da ma preveč gor na avtu in gotovo. Deda bote tak razkurli da bo avto v dravo potisno. :)

Jaz mislim da ima vsak svoj okus. Vsak rihta avto za sebe in da bo zadovoljen s tem kar je naredil. Mislim, da redko kdo dela oz. ureja avto za druge. Zato pa mislim da je forum za to, da se pove mnjenje s čim bi lahko avto izboljšal, kaj bi lahko spremenil, ne pa da govorite toti avto je grd, pa toti je grd, pa vsi so bli grdi, samo enih par lepih. Mislim, da noben avto ni grd svojemu lastniku, kot sem že povedal ima vsak svoj okus. Eni očitno res radi šimfajo.

Tako je pač moje mnenje in brez zamere

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Po avg 29, 2005 9:28 pm

Thor je napisal/-a:strinjam se s tvojo izjavo ampak samo deloma...pravilno je da organizator pri taki prireditvi nima minusa in da to je biznis...ampak če že to poveš povej še tisti del, ki organizatorjem ne odgovarja in sicer da šova ne bi bilo če na njem ne bi bilo avtomobilov oz njihovih lastnikov kateri so investirali tudi po 2MIO ali več sit zato, da pridejo na šov in da lahko vsi prisotni kritizirajo njihov trud in njihov okus, ter da se jih organizator ob koncu dneva odkriža s pokalom za 3k sit.
Skratka pravilno je da organizatorji zaslužijo saj se TRUDIJO da držijo to sceno na nogah... pravilno je da zaračunavajo vstopnino tudi za gledalce (ker drugače preveč poceni pljuvajo)ampak naj zagotovijo kompetentno ter nepristransko komisijo in primerne nagrade.
Kritika ne leti dotično na zazota saj sem njegove besede vzel kot iztočnico da podam svoj komentar...pa brez zamere

dBastards team, ki je izpeljal tekmo v dB Dragu je imel za vse tekmovalce pripravljene nagrade :P

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Napisal/-a *JURE* Po avg 29, 2005 9:34 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Napisal/-a *JURE* Po avg 29, 2005 9:36 pm

Slika

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Napisal/-a *JURE* Po avg 29, 2005 9:38 pm

in še predstavitev prireditve 14dni prej v nakupovalnem centru v Celju

http://jure1981.moj-album.com/album/908593/

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po avg 29, 2005 9:45 pm

*JURE* je napisal/-a:FOTKE OD VCERAJ!

http://jure1981.moj-album.com/album/980098/

:clapclap tako ja :) več slik in manj filozofiranja :)

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Napisal/-a *JURE* Po avg 29, 2005 9:47 pm

TommyGun je napisal/-a:
*JURE* je napisal/-a:FOTKE OD VCERAJ!

http://jure1981.moj-album.com/album/980098/

:clapclap tako ja :) več slik in manj filozofiranja :)

;)

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Po avg 29, 2005 10:55 pm

G-4S je napisal/-a:Scer se pa prireditvi reče Show in ne Contest. Dejte to dojet. Show = pridimo, izmenjajmo izkušnje, zabavajmo se, imejmo se fajn...!

:clapclap :clapclap :clapclap
Slika

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Po avg 29, 2005 11:05 pm

Sicer nimam bog ve kaj avta in niti nisem nobenemu "fauš" za to kar ima.Samo kar se pa gre na teh showih...pa je sramota!!! :bonk
Kalos da zmaga! :ue Sory lastniku, ampak nimam nič proti njemu ali komer koli, samo po mojem si ni zaslužil te nagrade on. Naj gre v Nemčijo s tem, če upa.Smejijo se mu! Na avtu j vse "fejk". Pa dajte no.....lepo vas prosim. Za mene je to INTESPAR tuning. Sory!
Nimam nič proti nobenemu, da ne bodo spet kake opazke letele! :)=(:
Slika

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Po avg 29, 2005 11:35 pm

Mene samo zanima, kdo samo šimfa, ali ta sploh ima kakšen avto, pa če ima le kakšnega pa ima sam. Tu v SLO res drugega ne znamo kot šimfat en drugega? V tujini ni niti 10% tega kot pri nas.
Pač, tu je bilo ocenjevanje prek publike oz. glas ljudstva. Kaj so določili so pač določili. Kolko pa je kateri posameznik napisal listkov pa je spet druga pesem.

Jaz sem bil en dan prej na enem manjšem mešanem (znamk) srečanju v Avstriji, kjer je sodelovalo približni 150 avtov. Prijavnina 2 EURA - dobil za tisti dan vstopnico za disco, tuning katalog 2005. Zanimive klubske igre itd.
Ocenjevanje samo komplet styling: komisija imela narjeno listo ocenjevanja (zunanjost, notranjost, motorni prostor, prtljažni prostor,...) v vsaki rubriki od 0 do 10 točk. Vse sešteje in dobijo vrstni red. Enostavno kot ...
Podelitev: od 20 do 10 mesta diplome, od 10 do prvega mesta diplome + pokali.

Nekaj primerkov avtov:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ostale slike iz avstrijskega srečanja in Drag Race Celja si lahko ogledate na naši strani: http://www.opelklub-ms.si/yappa-ng/index.php?
Predsednik AK Street race team MS

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po avg 29, 2005 11:50 pm

vwmiki je napisal/-a:Saj na koncu si bo res dal en z airbrushom luleka narisat na avto pa bo spodaj pisalo pimpek pa bo mogoče zmagal za zunanjost in dobo pokal :)

Meni je to res že smešno na podlagi česa ocenjujete oz. glasujete vozila. Na kuncu bo najbolj smešn zmagal. Ne vem kam to vodi.
Pa btw totega kalosa čisto po vsakem showu šimfate samo o njem se forum zapolnjuje. Dali ste mu vedet da ma preveč gor na avtu in gotovo. Deda bote tak razkurli da bo avto v dravo potisno. :)

Jaz mislim da ima vsak svoj okus. Vsak rihta avto za sebe in da bo zadovoljen s tem kar je naredil. Mislim, da redko kdo dela oz. ureja avto za druge. Zato pa mislim da je forum za to, da se pove mnjenje s čim bi lahko avto izboljšal, kaj bi lahko spremenil, ne pa da govorite toti avto je grd, pa toti je grd, pa vsi so bli grdi, samo enih par lepih. Mislim, da noben avto ni grd svojemu lastniku, kot sem že povedal ima vsak svoj okus. Eni očitno res radi šimfajo.

Tako je pač moje mnenje in brez zamere

Tocn tko! :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 29, 2005 11:52 pm

Crazy Frog je napisal/-a: zvok honde civic (bela s črno haubo).

Hehe, naš koširček, midva sva tko umirala ko sva se ke uštulla, k je napihal 135.5 decibela (k bi zmagov drgač), škoda da ni blo možno se prijavit...

TITan je napisal/-a:Če kdo ve koliko je imel cajt na 1/4 milje (vsaj približno ta srebrn golf1 ( link iz prejšne strani http://www.shrani.si/pics/golf192859.jpg ) naj prosim pove :)

Ta golf je vozu mal čez 14 mensezdi.

yurchek je napisal/-a:Ma dej to je tud en j**c od avta....jst bi ga zažgal....avto žre 35 l na 100km, stane bohve kolk, pol gre pa opel kadet (ne govorim podcenjevalno za kadeta) mimo kot bi reku keks....sam še polijem corveto z bencinom in jo zažgem pa si raj kupm clio dci :P

No comment. Srečno še naprej v cenovnem razredu U1mio, važn da se ti dobr počutš.

Drag organizacija - zelo dobro, z manjšimi zapleti, ki pa smo jih uspešno rešili. Hvala celjanom za priložnost da malo požgemo gume, obenem pa bi se zahvalil in pohvalil vse naše tekmovalce, pa tudi ostale.

Stylinga nebi komentiral, ker ste ga že dovolj. Reku bom samo to, da nekdo ki ima nekaj izkušenj iz organiziranja šovo za sabo ne šimfa po forumu gor in dol.
Pa tudi tisti, ki ve kaj je to trud pri izdelavi avta ne šimfa konkurence, ampak ima rešpekt do vsakogar, z redkimi izjemami, za katere pa tudi sam priznam, da nebi smeli biti v styling delu. Temna stekla avta še ne naredijo styling hudega.

Ko že toliko govorite o kalosu. Je res da je FAKE, ampak ta avto je narejen za STYLING, zato mu tega ne moremo oporekati, ker je narejen za zunanji izgled, Saj večina avtov tud ne potrebuje raznih aluwingov itd, tukej je pač še eno stopnjo višje, ko ma fake intercooler itd. Če komentirate kaj, potem komentirajte natančnost izdelave in česa je preve, česa premalo, vse iz vizualnega aspekta.

Upam da bo naslednje leto vsaj tako dobro kot letos!

P.S. Ko že tolk o ritih govoRITE, men je pa tale ful dobra.. Pa ne gledat čist taleve, ker una je pa moja :?

Slika
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo To avg 30, 2005 7:31 am

Jest sam upam, da bodo organizatorji tok pametni, pa stopili skupaj in se zmenili da eno leto noben ne naredi nobenega showa, k vsi tolk jamrate da je brezveze..

me zanima kaj bi bilo potem narobe? :evil:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 30, 2005 7:33 am

Ti pa veš v kerem cenovnem razredu se jst vozm? Ne vem zakaj je treba takoj žalt. Sm jst tebe osebno žalu al kako?

Če bi se v cenovnem razredu corvette vozu pa se sigurn neb s tem avtom. Avti tega tipa so men pedrski! sorry vsem gayem.

Pa prosim ne joki tle, jst sm za 1000sit neki kupu in če sm kupu zanič stvar jo bom spluvu. Dejstvo pa je da si stvari nism mogu ogledat predn sm jo kupu. Jst hodm za 1000sit neki časa v službo. Ni važno kok časa, ampak hodm.

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko To avg 30, 2005 7:47 am

yurchek je napisal/-a:
Pa prosim ne joki tle, jst sm za 1000sit neki kupu in če sm kupu zanič stvar jo bom spluvu. Dejstvo pa je da si stvari nism mogu ogledat predn sm jo kupu. Jst hodm za 1000sit neki časa v službo. Ni važno kok časa, ampak hodm.

k da je blo tok zanič...sej ni blo sam styling sej je bil tud drag na katerem si lahko vidu nov državni rekord...nvem no....jst mislm da se je splačalo dat 1000 sit!!

lp
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo To avg 30, 2005 7:50 am

crxman je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:

k da je blo tok zanič...sej ni blo sam styling sej je bil tud drag na katerem si lahko vidu nov državni rekord...nvem no....jst mislm da se je splačalo dat 1000 sit!!

lp

zmeraj se bo našel nekdo, ki bo kritiziral....

ampak ko gre pa folk v kolosej pa da 1100 sit pa nobenmu tako ne jamrajo :D :D :D

Uporabniški avatar
Matjaz8
Nov uporabnik

Kraj: Cirkovce

Napisal/-a Matjaz8 To avg 30, 2005 8:04 am

Torti je napisal/-a:Sicer nimam bog ve kaj avta in niti nisem nobenemu "fauš" za to kar ima.Samo kar se pa gre na teh showih...pa je sramota!!! :bonk
Kalos da zmaga! :ue Sory lastniku, ampak nimam nič proti njemu ali komer koli, samo po mojem si ni zaslužil te nagrade on. Naj gre v Nemčijo s tem, če upa.Smejijo se mu! Na avtu j vse "fejk". Pa dajte no.....lepo vas prosim. Za mene je to INTESPAR tuning. Sory!
Nimam nič proti nobenemu, da ne bodo spet kake opazke letele! :)=(:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To avg 30, 2005 8:07 am

Vsem ki omenjate slovensko jamranje, da nej drugi pokažejo svoje avte,...:

Očitno nekaj delajo organizatorji narobe, če ne, se nebi tolko ljudi pritoževalo. Pravite da je iz leta v leto manj avtomobilov. Preberite malo tukaj: ljudje s super zrihtanimi avti ostanejo raje zunaj ker so se jim tejle showi zamerili. Torej ni to krivo da bi bilo vedno manj teh avtov, ampak da jih lastniki nočejo razkazat in vključit v styling contest. In mislim da bi jih z veseljem.

In preden začnete vsepovprek tulit da naj sebe pogledam, kakšen avto imam in zakaj ne sodelujem, vam povem, da je moj avto skoraj čisto serijski, nikakor ni nek projekt epskih razsežnosti, je pa veliko lepši že s temi 15" feltnami ter mali spojlerčičem, ki je gor že 10 let, kot marsikateri "tuning-styling projekt". Pa dobro to je stvar okusa. In ne zdi se mi vredno sploh sodelovati s takim avtom, saj vem da ni nek show-winner. Potem ko pa pogledam zmagovalce pa vidim da sploh ni to kar naredi "slovenskega zmagovalca". V mojih očeh hvalabogu da je tako.

Moj post s kritiko je bil dobronameren, če pa nekomu ni všeč da sem ga napisal in s tem izrazil svoje mnenje, za katerim stojim 100%, ga pa naj ne upošteva. Osebno mislim da na njegovo škodo.

Mislim, tamal problem je nam ki se pritožujemo, sem napisat "wow super je blo, 1a, ni kej, popolno", če bi organizatorji raje to slišal. Sam povejte. Mislim pa da vam to ni v interesu. Ker potem bi pa res tale scena propadla, pa ne zato, ker ljudje nebi avtov predeloval.

@dls1: ne vem zakaj si tako reagiral na te pritožbe. Prav ti ki si glavni organizator grosupeljskega showa bi moral premisliti o prav vsakem predlogu. Tako pa, npr. sem predlagal dva kraja v okolici Grosuplja, kjer je baje (sam nisem iz tega konca, za te prostore mi je povedal prijatelj) dovolj prostora za show (glede na to da je pomanjkanje prostora že vsa leta kritika tega showa), pa niti odgovora nisem dobil.

Popolno ne bo nikoli, nič ni. Se mi pa zdi da smo sposobni več kot sedaj kažemo (leti na vse, ne samo na grosuplje).
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost