Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Ury
Nov uporabnik

Napisal/-a Ury Sr okt 26, 2005 9:18 am

yurchek je napisal/-a:ma dej kaj se duvate zdej, lahko ti tud v faco povem, da je bil tm dolgčas, avti so bili nekateri zanimivi, show z sl-om mi je bil všeč, pa prbijanje v gapexovem kombiju.....v 15 minutah sem dal to skoz, kaj pa naj počnem potem? Šel sem ven, ker se notr ni dal pogovarjat normalno, jest sem šel pa kebab, ker tm ni blo nič. Verjamem da ste potrošil dosti denarja, nardil pa niste nič. In ja organiziral sem že kr nekaj partijev(reference na p.m.), tko da vem kako se to dela, pa kolk živcev gre, še vseeno je pa program ena osnovna stvar ki morš met, pa tud kakšno rezervo, če kdo odpove.....za tist koncert mi je vseen če je odpadel, ker itak neb prišel, bi blo pa bolš tist denar porabt za program za čez dan. Animatorja tud niste mel, oziroma je bil bl bogi. Stage ste mel ogromn pa ga niste izkoristl, najmanj 10 stvari mi pade na pamet, ki bi jih lahko imel, da bi popestrilo program, pa ne bi blo stroškovno tako drago, pa to ni striptiz. Namest karme bi lahk povabl kazga cvetkoviča, ki bi predstavu kakšen svoj trik, na stenah bi lahko mel platne, kjer bi se vrtel filmi kakšnih lowriderjev, rally itd, če ste že mel light show, bi ga lahko tud uporabl, mogoče še kakšn skener več neb škodu, modna revija, brane kuzmič s svojo varno vožnjo, nastop break dance skupine, amzs bi vam lahko dal simulator trka, enkrat za spremembo bi nardil mud fight deklet (fight v blatu), nekoga ki bi delal airbrush na licu mesta...in vse to bi brez problema mel če bi odpovedal koncert.....lahko pa da se motim in folku to neb ustrezalo, meni bi.

Ti model, pa sploh nimaš pojma o tuningu, ker če bi ga imel ne bi kvasil takih neumnosti. Vse si pogledal v 15 minutah? Jaz sem bil tam od 8:00 zjutraj do 1:00 zjutraj, pa nisem uspel pogledati vse avtomobilov v detajle. Sicer pa, za naslednje leto lahko pripraviš 10 miljončkov pa boš doniral zraven, da ti bodo lahko plesale GO-go plesalke in ne vem še kaj. Fantje, nimate pojma in sploh ne veste kakšen mora bit show. Seveda Grosuplje je 1A. Pa je v resnici najslabši šov kar jih je pri nas. Na prostoru, kjer smrdi, ampak je le zastonj, ker je A3M-u in Seleš-u, škoda denarja da bi organizirali kje drugje, pa striptizete in pijančki. Brez veze, da še govorim, ker bumbarjem se ne da nič dopovedat. Tebi pa Yurchek, bodi raje tiho, ker lahko ti dobiš kaj zastonj od mene. :twisted: :twisted: :twisted:
It´s not just tuning,
It´s a lifestyle.

Ury
Nov uporabnik

Napisal/-a Ury Sr okt 26, 2005 9:21 am

Yurchek, po jdi v Italijo na šov pa plačaj 5000 sit za vstopnino, pa da te pol vidm...
It´s not just tuning,
It´s a lifestyle.

Ury
Nov uporabnik

Napisal/-a Ury Sr okt 26, 2005 9:23 am

Sicer pa vi zasavci, a sploh veste o čem teče debata? Tuning? Vam je kaj znano?
It´s not just tuning,
It´s a lifestyle.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr okt 26, 2005 9:32 am

No, geografske polemike pa ne bi začeli, aneda? :roll:

Lambo doorsi, neonke in na zadnja kolesa nalimani fake diski garant niso tuning :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr okt 26, 2005 9:45 am

Ury se pa priporočam za tisto kar lahko dobim zastonj, da se mi boš potem oddolžil z doživljensko rento, ki jo bom z veseljem vlagal v tuning. Če se že na tuning ne spoznam se pa sigurno na odvetnike. In ja tisto gor je bila grožnja, zato prosim moderatorje da ga takoj banajo.

pa sorry za offtopic, ampak tole je šlo čez mejo dobrega okusa.

p.s.: 5000 jurjev jst zapijem v 2 urah, sem dal tud že dosti več za vstopnico, tko da za moj denar se ne sekiraj. In pa ne 10 miljonov ne bom nikamor vlagal ker jih nimam, pa tud če bi jih mel jih nebi v avtoshow.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr okt 26, 2005 10:25 am

Ury je napisal/-a:Sicer pa vi zasavci, a sploh veste o čem teče debata? Tuning? Vam je kaj znano?

Ury ne s*** z grožnjami in s tem od kod kdo prihaja iz Slovenije.To je tukaj najmanj pomembno od kod prihajaš.Prekmurje je najmanj razvito v Sloveniji in bi nekateri rekli da so gor sami kmeti, pa poglej opelaše in njihov tuning,peljejo lahko marsikaterega ljubljančana,mariborčana,celjana scat kar se tuninga tiče.Tako da nebi js o tem.
Za tist kar bi pa ti zastonj delil pa mu povej prek PM-a.Povem ti pa da 1 klofuta stane 2000 eur-ov,pa ti razmisli malo ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ Sr okt 26, 2005 10:39 am

je blo za preživet.
Šow zihr ni enostavno spelat od začetka do konca, vse pa je nekrat prvič.
Mislim da lahk organizatorji iz tega vidjo napake k jih bo treba odpravit do naslednjega šowa.

Torej mim je, clio je zasluženo zmagau in je biu tud moj favorit.

Lep se mejte.
Red Angel

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Sr okt 26, 2005 11:19 am

No hvala za nasvet..na forum bi dal deklico za PR - za koga že?

Jst se umikam iz te kregarije, ker imam boljše delo, če bo kdo še kaj vprašal ali skritiziral na normalen način z veseljem odgovorim, za druge pa ***

Čaubau ;)
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Kraj: Gabersko

Napisal/-a PIL Sr okt 26, 2005 11:29 am

HeP][MeN je napisal/-a:No, geografske polemike pa ne bi začeli, aneda? :roll:

Lambo doorsi, neonke in na zadnja kolesa nalimani fake diski garant niso tuning :P :lol:

Se podpišem pod tole, drgač pa ne pride mal k na pogledat mislem da lahka kr neki avtov na kup zberemo k so dobr za pogledat. Pa niso to sam serijski predelani avtomobili je tut kr neki takšnih k jih ne vidiš vsak dan.

Drgač se sploh nism mislu uključit v to temo, kr se mi je brez veze neki kregat pa razmišljat pa tut tam nism biu tko da ne morm komentirat Showa. Sam če pa kdo čez nas Zasavce udriha pol se je pa treba oglast.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr okt 26, 2005 12:17 pm

iz cele strani tehničnih opisov kdo bo boga zrezal in koliko bodo za to nagrade-seveda premija narašča za najbolj oddaljene, so prišli na dan sledeči konstruktivni predlogi:
-cvetkovič
-projekcija filmo kakšnih lowriderjev, rally-jev (za tiske ki to niste opazili so se med trajanjem show-a vrteli posnetki iz drugih show-ov na retroprojekcijskih platnih ob straneh odra-to se vidi tudi na slikah par strani nazaj-res natančno ste si ogledali show da ste spregledali platna velikosti cca4x3m ni kaj reči)ampak dober predlog
-skener
-modna revija
-brane kuzmič s svojo varno vožnjo
-nastop break dance skupine
-amzs bi vam lahko dal simulator trka
-mud fight deklet (fight v blatu)
-airbrush na licu mesta

Kakorkoli gledano TO SO KONSTRUKTIVNI PREDLOGI!!!
Ni pomembno ali so izvedljivi ali ne pomembno je to da je ta fant pokazal željo za napredek ne pa samo za gol primitivni pretep. Med nami je veliko dolgoletnih poznavalcev te branže zato svetujte tudi vi ki ste obiskali kake tuje show-e

Na vrhu je navedenih osem predlogov...koliko ste jih sposobni predlagati brez da bi pri tem koga pluval in tepl ...TU SE IZKAŽITE

Osebno bi dodal sledeče predloge:

-Prej omenjena projekcija na platna-tekmovalci in obiskovalci naj prinesejo videe in filme s kakega tuninga al homemade driftanja al karkoli podobnega za projekcijo na platna na show na kakih cd-jih-ljudje majo tega materiala dost-najboljši dobi nagrado-lahko se stvar tudi deli po kategorijah(smešni, adrenalinski...)

-stojnica tehnični pregledi-kjer bi strokovni svetovalec (katerega mnenje je merodajno in ne kak poznavalec, ki si je prebral dva topica na forumu in se mu zdi... ) pojasnil nepoučenim kako pa kaj o homologacijah pri nas(dovoljeno, nedovoljeno, predpisi ) in bi na licu mesta pregledal vozila na dvigalu in podal mnenje kaj se da in kaj ne, da se ne hodi po nepotrebnem na pregled v lj kjer te pol kljub temu, da si plačal zavrnejo.

Tle imate navedenih 10 primerov ali so napačni ali pravilni presodite sami(če imate boljše predlagajte), kakorkoli gledano SO KONSTRUKTIVNI!
Pa brez zamere...
P.S. V nasprotnem primeru poznam pa tudi sam kakega odvetnika...

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr okt 26, 2005 12:39 pm

mislim, da ste presegli mejo dobrega okusa ;)

ad acta :___o
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Sr okt 26, 2005 1:48 pm

yurchek je napisal/-a:Ury se pa priporočam za tisto kar lahko dobim zastonj, da se mi boš potem oddolžil z doživljensko rento, ki jo bom z veseljem vlagal v tuning. Če se že na tuning ne spoznam se pa sigurno na odvetnike. In ja tisto gor je bila grožnja, zato prosim moderatorje da ga takoj banajo.

pa sorry za offtopic, ampak tole je šlo čez mejo dobrega okusa.

p.s.: 5000 jurjev jst zapijem v 2 urah, sem dal tud že dosti več za vstopnico, tko da za moj denar se ne sekiraj. In pa ne 10 miljonov ne bom nikamor vlagal ker jih nimam, pa tud če bi jih mel jih nebi v avtoshow.

Jst ne vidm nobene grožnje!
PS: glede bana pa loh sam rečem najlažje je tko uredit zadeve, če jih sam besedno sam ne znaš in se skrit za moderatorje !!!!!!!!! patetično in usmiljenja vredno!!!
*******DE-design********
tuning team

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Sr okt 26, 2005 2:05 pm

Js rečem sam to, da če bo šov spet nasledno leto PRIDEM!!! letos avto ni glih tak kot bi mogo bit!

Ne se kregat!!!

LP

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Sr okt 26, 2005 3:41 pm

yurchek je napisal/-a:@darkangel:
če mogoče moja kritika ni bla konstruktivna se posujem s pepelom, sam to mam za povedat.
-kar se tiče hrane, sem mel v mislih hrano za obiskovalce, dovoljenja ni mogoče dobiti? kako ga pa vsako leto na celjskem sejmu tudi v isti dvorani, ali pa po liniji najmanjšega odpora najameš gostinca, ki postavi štant zunaj, ti plača provizijo in se on ukvarja s papirji.
- kar se tiče blata, ne boš verjela ampak obstajajo posebej zato namenjeni ringi, ki so narejeni kot bazeni.
- prišel sem popoldne in nisem čakal do večera, ker nism imel kaj počet
- če že govoriš o rejvih se lahko prej pozanimaš pri meni
Kaj se ne da škoda da meni filozofiraš, vse se da če se hoče. In pa seveda je potrebno tiste ki jih povabiš tudi plačati, prav tako kot karmo. Če misliš da je bil tole show si poglej v slovar tujk pomen te besede. In pa ne reklame zase ne delam ker je nimam za kaj. Plačal sem 1200sit od tega je upravičenih mogoče 500sit za dvorano in za ostalih 700 sit se pritožujem, ker zanje nisem dobil kar sem plačal.

fouš sem čemu že? zaslužku? tud če ga je blo kej ni vredno, ker ti stresi in živci skrajšajo življenje, tko da jst raj hodm v službo.

pa še neki, če bi že takšno stvar organiziru, bi si postavu eno deklco, luštno prijazno za p.r-ko, da nebi pisala takšnih neumnosti kot jih ti tuki po forumu. Tudi tega očitno ne veš kako početi s strankami, zdej je itak vseeno ko sem ti že prinesel 1200sit ne. Kaj pa naslednje leto? Mar ni od obiskovalcev odvisno ali je show ali ga pa ni?

sam da si se ti pameten rodil...500 tolarjev ti pa jaz z veseljem dam če boš pol ti nehu take stresat.

P.S. dej si še par let pa te bo mogoče pamet srečala, k s takim obnašanjem res nisi za nikamor.

aja še to...brez zamere to je bla samo moja konstruktivna kritika, k vidm da jih imate tut ostali polno malho.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr okt 26, 2005 4:05 pm

Upam ,da ne bo potrebno dat pod ključ,ker to je pa višek. Tud če bi hotel temo spucat bi rabil 2 uri za eno temo :? , tak da pišite konstruktivne stvari,brez prepira in groženj :!:
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Sr okt 26, 2005 4:28 pm

CESTITKE organizatorju za organizacijo showa. Upam da se bomo naslednje leto lahko udelezili, nazalast smo bili v Grciji na evro finalu.

Lp Jaka
DLS TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr okt 26, 2005 4:52 pm

sama kregarija ter nevem kaj še vse vas je.

Jst bom tko reku,ni me blo,ne morem kaj konkretnega povedat,sam glede po nekaterih postih,ter vašimi "reklamnimi akcijami" bi rekel nekako takole. Obljubljali ste veliko pokazali pa manj....tko da itak da zdaj folk pi*di če pa ni blo tko kot se je prej obljubljalo. Za naslednjič manj obljubljajte,ter več pokažite ;)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Sr okt 26, 2005 5:38 pm

kak se še vam da kregat

je res da so okusi in mnenja različna, tak da za vsakega nemore bit najbolje

ajd

:D

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Napisal/-a DarkAngel Sr okt 26, 2005 8:05 pm

Glede predlogov, ki so dobrodošli:
- stojnica tehnični pregledi:za homologacije smo hoteli dobiti človeka, ki bi lepo razložil, kako pa kaj v slo (od policije, ministrstva za promet in LPP), pa povem, da so si me podajali kot pink ponk žogico in noben ni bil zainteresiran, da bi kaj prišle povedat, recimo ker se to ne da in je napisano in naj bi to ljudje že vedeli itditd-skratka nismo dobili človeka, ki bi bil odgovoren za to..(tak je v Slo)
- glede Kuzmiča, sem bila na njegove poligonu in se dogovorila, da bo pripeljal avte in imel predstavitev v atriju, pa je v ponedeljek pred šovom sporočil, da ima Škoda trening in da nima avtov in da ne more in da naj najdem kak drugi avto, ki bo imel zadaj kolešček itd itd (mislim, da ni treba naprej razlagat)
- skener je bil na prizorišču (najbrž ste ga spregledali)
- misice so bile na prireditvi
- amzs ni bil pripravljen sodelovati v kakršnikoli obliki - pa naj povem, da je en od naše akipe tam zaposlen-če to kaj pove
- zadnja dva nismo preverili
- filmčki na platnu - sponzorji so obljubljali, da bodo vsak od njih prinesli posnetke raznih montaž, testiranj itd- nihče jih ni prinesel

Zakaj to razlagam : ker je lahko kritizirat, dejansko ko pa nekaj začneš delat ni tako simpl, kot izgleda (to sem že povedala).Moram povedati, da letos nismo uspeli velik stvari zrealizirat, ki so bile v planu, ker so nam zadnji trenutek rekli, da bodo raje drugo leto, da so si premislili. da pridejo prvič samo na ogled itd (mislim, da tisti ki je karkoli delal ve kako gre to pri nas).
Kdo je kaj obljubljal?Hahahaha, tistega žal ne boste našli več tukaj, ponavadi je tko ;) zase vem, da nisem obljubila prav ničesar kar ni bilo.

Na koncu povem samo še to, da glede na to, koliko ljudi je delalo na tem projektu (ne mislim pisat, ker tisti, ki nas poznajo že vedo) je za prvič dobro uspel, ker smo zadevo kljub vsemu spravili pod streho-pa mislim, da ni potrebno pisat kaj je to kljub vsemu!

Zdaj pa veselo kritizirajte naprej, ker nas to ne bo odvrnilo od tega, da drugo leto organiziramo zopet Euro tuning show.

Lp
;)

Kritiko pod misice sem zbrisala, ker je očitno prišlo do napačnih informacij glede njihovega dela, saj so bile nam predstavljene kot hostese,ki bodo reklamirale klub, delile pokale itd.in ne kot gostje.Nažalost odgovornega za to ni tukaj, kot še kje drugje ne in ne more povedat kako pa kaj.
Se opravičujem!
Zadnjič spremenil DarkAngel, dne Če okt 27, 2005 1:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy Sr okt 26, 2005 8:40 pm

To mi delej. Z veseljem se ga bom udeležiu in sodelovav na tekmovanju.

LP Mergy
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost