Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne maj 07, 2006 8:46 am

bilo je vredu ,samo glede merjenja avtoakustike, bi lahko vsaj malo boljšo mesto izbrali da v tisti gužvi si komaj zraven prišel z avtomobilom pa še preveč dolgo se je zavleklo tam...Glede stylinga pa za skupni styling, nevem če si je tisti avtomobil zaslužil 1000Eurov in prvo nagrado ,ker je bil vsaj en avto dosti lepše in boljše narejen.Drugače je bilo super.

Lp

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne maj 07, 2006 9:19 am

šov je bil zelo dober!!! mi ni blo žal obiska ! sam ni mi pa jasno zakaj zmaga en tak ko mu 1000€ konec koncev nič preveč ne pomeni! dali bi jih takemu ki bi jih res rabo! in si jih zasluži! :roll:

to je edino kar se mi ne zdi prav, drugač pa pohvale za organizacijo!

LP

Nena
Nov uporabnik

Ptuj 2006

Napisal/-a Nena Ne maj 07, 2006 9:43 am

Trajalo je predolgo glede na program, bilo je veliko čakanja, posebej na koncu, ko se je vse skupaj zavlačevalo.

OCENJEVANJE
Porazno.

Ocenjevalci do večina avtomobilov sploh niso kazali zanimanja, šli so okrog avta, na daleč pogledali in ocenili, dajali so vtis, kot da so imeli že v naprej izbrane zmagovalce.
Glede na to, da plačaš 3000 SIT za vstopnino pričakuješ nek odnos, ne pa da se ocenjevalci posmehujejo iz avtomobilov. Za primer je bila izjava enega izmed ocenjevalcev tekmovalcu, ko ga je ocenjevalec vprašal ali ima sploh kaj predelani avto (imel je pragove, prednji podaljšek, zadnji odbijač, alu platišča, zatemnjena stekla...).

Nagrade so dobili v različnih kategorijah eni in isti avtomobili, čeprav je bilo na prizorišču še veliko avtomobilov, ki so bili veliko bolj predelani in vredni nagrad, ampak za tiste ocenjevalci že med ocenjevanjem niso kazali niti interesa, da bi jih sploh pogledali.

Bil je primer, ko so bili na tekmovanju dva ali več avtomobilov iste znamke in tipa različno predelani in na koncu dobi za predelano zunanjost, tisti, ki je imel predelano najmanj. Na to bi se lahko vprašali ali so ocenjevalci sploh vedeli kaj ocenjujejo.

Vsi drugi avtomobili na prizorišču bi si prej zaslužili nagrado 1000 EUR, kot pa nekdo, ki mu avto opremi firma, medtem, ko nekateri v svoje avtomobile vložijo ogromno svojega truda in denarja, na to pa jih ocenjevalci še zasmehujejo.

PRIREDITEV
Dobro je bilo poskrbljeno za hrano in pijačo.

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Ne maj 07, 2006 9:50 am

show je bil res super, vreme je nagajalo ampak uni pijani poba je vseeno plesal po odru, samo sem cakal kdaj bo brcnu kak pokal :lol: . "SODNIKI" ce se jim lahko tako rece pa so res bli zanimivi......najbol mi je ostalo v spominu ko je en "sodnik" kolegu odpru vrata in s prstom obrisal cvetni prah tam pri nosilcih vrat in reku: ta je umazan dej mu 3 :lol: mislim res je talent....namesto da so "sodniki" malo bol kulturni pa prisli do lastnika avtomobila pa ga uprasali kaj vse ma in ce kaj ni v redu naj mu tudi pove kako naj to uredi da bo drugic bolse, pa so se raje lastnikom v glavo smejali. Uglavnem vsaka cast "sodnikom" :twisted:
Show pa je bil lepo organiziran vsaka cast tuning freaksom :D :bow :bow

LP
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Ne maj 07, 2006 9:55 am

Naj nekdo nalime slike zmagovalnih avtov :o :idea:
Slika

dabi
Nov uporabnik

Napisal/-a dabi Ne maj 07, 2006 10:01 am

"Bil je primer, ko so bili na tekmovanju dva ali več avtomobilov iste znamke in tipa različno predelani in na koncu dobi za predelano zunanjost, tisti, ki je imel predelano najmanj. Na to bi se lahko vprašali ali so ocenjevalci sploh vedeli kaj ocenjujejo."

Ne gre se zato, da ce imas vec predelano dobis boljso oceno! Gre se zato, kako imas predelano, da ni vse vkup nametano, da ima nek stil...

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Ne maj 07, 2006 10:04 am

Paja ja potem ima stil tistih pet ljudi ki so pobrali nagrade ostali so pa pocarji ali kaj si hotel s tem povedat!

dabi
Nov uporabnik

Napisal/-a dabi Ne maj 07, 2006 10:10 am

Samo sem hotel obrazloziti, da se je pac sodnikom zdel drug avto lepsi! In da je zato en avto (manj predelan) dobil boljso oceno od drugega (bolj predelanega)!
Tistih 5 ljudi je imelo boljse (lepse) avte od ostalih 70 po mnenju sodnikov! Sicer pa taka srecanja niso namenjana tekmovanju, ampak bolj druzenju, tako, da se mi zdi brezveze, ker se nekaj prepirate okoli tega.

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Ne maj 07, 2006 10:13 am

Potem pa naj drugič ne organizirajo ocenjevanja ,pa naj naredijo en piknik.

Nena
Nov uporabnik

Napisal/-a Nena Ne maj 07, 2006 10:16 am

Pa ocenjevali so čistost avta. Kje pa so pokali?
Nevem kako lahko imaš čisti avto, če te razvrstijo pod drevesa, kjer vsake tolko časa pada listje, cvetni prah...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Ne maj 07, 2006 10:19 am

dabi je napisal/-a:Samo sem hotel obrazloziti, da se je pac sodnikom zdel drug avto lepsi! In da je zato en avto (manj predelan) dobil boljso oceno od drugega (bolj predelanega)!
Tistih 5 ljudi je imelo boljse (lepse) avte od ostalih 70 po mnenju sodnikov! Sicer pa taka srecanja niso namenjana tekmovanju, ampak bolj druzenju, tako, da se mi zdi brezveze, ker se nekaj prepirate okoli tega.

če je tako kak praviš naj je drugič vstop prost ne pa da pobirajo vstopnino za tekmovanje ki je že vnaprej določeno kdo bo zmagal.

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Ne maj 07, 2006 10:21 am

men je blo ql in cestitke organizatorjem... 8)

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne maj 07, 2006 10:23 am

Za moje pojme je bla urošova del solka bolj predelana kot katerikoli avto na showu
če se temu sploh reče kompletna predelava nekateri očitno ne razumejo pomena te besede

LP
n33yo
....

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne maj 07, 2006 10:26 am

zmagovalec kateri je dobil 1000€ je
Seleš Jaka z Beatlom
Slika
več slik http://seles.si/seles_jaka_2005_beetle.htm

drugače pa je zmagoval tudi en iz Varaždina z Opel tigro
Slika

drejc23
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a drejc23 Ne maj 07, 2006 10:27 am

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne maj 07, 2006 10:54 am

bilo je velikolepih avtomobilov, jesti je blo dobro pa še nasmejali smo se tudi...

tam pri dB dragu je bilo res malo vse "nabasano" na kup
kdo je nakoncu zmagal?
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne maj 07, 2006 10:57 am

drejc23 je napisal/-a:Evo se nekaj slikic http://www.car-tatoo.si/forum/viewforum.php?f=3

sam da se dela linke na druge foruma... :?
drugace pa ...tale bejba pa je mojstrica preobleke :)
(samo ocala pa drza jo pa izdajo)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 07, 2006 11:07 am

MacTron je napisal/-a:drugace pa ...tale bejba pa je mojstrica preobleke :)
(samo ocala pa drza jo pa izdajo)

en clovek ceu orkester :D hehe

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 07, 2006 11:22 am

moje mnenje o ocenjevanju stylinga...moralo bi se nardit kategorije..ker selesov bitl in ( primer) moja ibiza ali njej podobni avti... :? ne gre to v isti rang ocenjevanja...res ne...je bitl je strup...sm je še kak avto v mojem rangu k si zasluži nagrado...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Ne maj 07, 2006 11:22 am

Vidim da bi bilo dobro da bi dal tudi jaZ ENO IZJAVO:

najprej naj povem da avto ni opremila nobena firma in avto je pisan na mene, res pa da imam jaz podjetje tako kot ga ima lahko vsak državljan.

opisal vam bom predelavo vozila da boste nekateri imeli lazjo predstavo glede vozila:

ZUNANJOST:

-avto sirjen za 10 cm -menjani vsi 4 blatniki
-sprednji in zadnji odbijač rsi
-pragovi rsi
-podvozje nastavljivo KW stage 2
-zavore audi S3
-stabilizator bilstein
-izpuh supersprint
-tonirana stekla
-lexus zadnje luči
-spojler rsi strešni
-spojler rsi na pokrovu