Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Če jun 26, 2003 5:09 pm

Fantje navadit se je treba, ne se jezit ---------> Krema je pač Krema :wink:

Ane "Dupli" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 26, 2003 5:14 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jun 26, 2003 5:28 pm

G4-S: se smem pod tole kot prva podpisat? hvala!

:wink:

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja Če jun 26, 2003 6:10 pm

G-4S: Ja dejansko obstajajo ljudje ki mislijo, da jim bo avto pol bol letel... Ce ces samo na styling gledat, glej, sam pol ne pizdit ce se ti ksni smejijo k das rezo ala "impreza" na haubo pa ne nardis nobene lukne ampak sam naleps tisto plastiko gor...

je pa smesn vidt avto k ma tono plastike gor pa nkamr ne gre ja... sj ql zgleda, sam je brez pomena...

ce si drugacnga mnenja je to tvoja stvar... men je vseen...

lp
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 6:18 pm

Hmm, zdele smo sicer že precej s teme zašli ampak vseeno - osebno pač ločim med tistimi, ki se navdušujejo nad vizuelnim izpopolnjevanjem svojih avtov in tistimi, ki izboljšujejo tehniko (hardware če hočete). Tega ne gre v isti koš metat z argumentom, da so "plastični" dodatki rezervirani samo za hudo natunirane mašine. Pol bi tud lahko rekl, da se izzivalno oblečejo samo tiste ženske k se non-stop dol dajejo.

Nekateri se pač ne navdušujejo nad enormnimi količinami konjskih moči ipd., imajo pa radi "nenavaden" videz svojega avta.

Mal sem moral zafilozofirat :wink: .
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 26, 2003 6:19 pm

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jun 26, 2003 6:36 pm

Sale je napisal/-a:.... Pol bi tud lahko rekl, da se izzivalno oblečejo samo tiste ženske k se non-stop dol dajejo.....

sale&G4-S: se strinjam z vama, ampak moram pa tole mal pripomnit: styling pri zenski je npr. izzivalno - to stekam. ampak tuning...:

natjunana zenska se non stop dol daje. ce natunan avto daje boljse perfomance (hitrost, pospeski, lega, vdrzljivost, vztrajnost in vse kar sem pozabla al pa ne vem), a pol je osnovna funkcija zenske da se dolcka? in se izboljsajo vse te prej nastete performanse?

ne zamert - sej smo ze prej zasli iz osnovne teme.

ps: razmiljam se naprej: tekmovanja, kdo tuna, kaksni so pokali... uf...

aja, se smajliji, da ne bo kdo prevec zares vzel: :D :roll: :D :-P :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 6:45 pm

Hehe, sej sem bil v dilemi a čem sploh tisto napisat, ker se mi je kar zdelo da me bo kakšno dekle pohrustalo :P :P (mal se hecam). Skratka tisto je bila karikirana prispodoba (ki ne boš verjela v moških glavah velikokrat drži ampak to je že druga zgodba :wink: ).

Je pa tole dobra iztočnica - na tuning showih je npr. kategorija za najlepšo zunanjost kjer nikogar ne zanima engine tunning. Potem bi po vseh pravilih morali v tej kategoriji nastopati serijski avtomobili. No sej razumete. Styling je svoja panoga, ki se je ne splača podcenjevat. Če si dovolim še eno prispodobo je to tako, kot bi rekli, da je smučanje zakon snowboardanje pa beda, čeprav se oboje dogaja na snegu in je sorodno, sta to dve različni zadevi. Nekateri počnejo eno drugi drugo, tretji pa oboje. Zdej me bo pa kakšen snowboarder ali pa smučar pohrustal :lol: :lol: .
Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jun 26, 2003 6:55 pm

ne smucam in ne boardam, tko da kle nimam pripomb.

ker tole ratujejo blodnje, namesto 2F2F al o cem naj bi se ze pisalo, pa se tole: danes dobila kartoncek, zapolnjene vse 3 mozne kategorije dodatnih vpisov, sam stajling (razen podvozja, ampak pr moji voznji itak bl sluzi izgledu in oviranju pri prevazanju cez lezece skife). Tako da, ce me zdaj ustavi policist, moz postave (pra**e glave), se ne more vec ob (skor) nic obregnt, razen ce havbo dvigne, me poslje na racunalnik itd...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če jun 26, 2003 7:10 pm

sm mogu prov u notepada dat :)
V8 POWER

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jun 26, 2003 7:12 pm

techno: slika iz koloseja je pa ganc za v kragujevac - po mojem te majo prec za taglavnega carja - resno mislim, sej ves.

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja Če jun 26, 2003 7:48 pm

ok ok, sj po svoje mate tud prov, sam vseen se jst smejem ko srecam na cest enga kekca k ma avto u podn spuscen pa 200kil plastike gor pol pa misl da mu leti 300 na uro pa me hoce prehtet 8)
stekas?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jun 26, 2003 7:54 pm

Kolja je napisal/-a:ok ok, sj po svoje mate tud prov, sam vseen se jst smejem ko srecam na cest enga kekca k ma avto u podn spuscen pa 200kil plastike gor pol pa misl da mu leti 300 na uro pa me hoce prehtet 8)
stekas?

lp

Hehe, ja tud taki se res najdejo - samo tam je problem v miselnosti in takih jaz sploh ne štejem med tuning/styling entuziaste ampak "rihtajo" avto z namenom, da bodo carovali po cestah in se bodo vsi za njimi obračali. Skratka da bodo težki frajerji. Potem ko pa vidijo, da njihov avto ne zažiga (več) ga pa itak začnejo prodajat :roll: . Take itak prepoznaš v dveh minutah in jaz se jim raje na daleč izognem.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja Če jun 26, 2003 8:20 pm

ja sam takih je dost...
Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Če jun 26, 2003 8:24 pm

Plastika je cool:) A ne crema? Itak debata ki jo je Crema zacel ze 100x pa se zmerom nismo prisli do zakljucka:) Fantje pol pa pomislite da je bil Crema med zirijo na tuning showu:)) Pol le ni vse tako crno, je kar dobro izbral al ne (v bistvu je sam stel:) A ne sale in ostala druscina iz vasega kluba:)

LP,Sandi
Slika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če jun 26, 2003 9:32 pm

Sale je napisal/-a:Hmm, zdele smo sicer že precej s teme zašli ampak vseeno - osebno pač ločim med tistimi, ki se navdušujejo nad vizuelnim izpopolnjevanjem svojih avtov in tistimi, ki izboljšujejo tehniko (hardware če hočete). Tega ne gre v isti koš metat z argumentom, da so "plastični" dodatki rezervirani samo za hudo natunirane mašine. Pol bi tud lahko rekl, da se izzivalno oblečejo samo tiste ženske k se non-stop dol dajejo.

Nekateri se pač ne navdušujejo nad enormnimi količinami konjskih moči ipd., imajo pa radi "nenavaden" videz svojega avta.

Mal sem moral zafilozofirat :wink: .

Bravo Sale! Niti besede s tega posta ti ne bi ukradu -----------------> :pivo
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 26, 2003 9:44 pm

Poky
Nov uporabnik

Kraj: Verje - Medvode

Napisal/-a Poky Če jun 26, 2003 9:54 pm

Jao, jao, vi DRTKjevci ste eni čudaki .......... pa ne v negativnem smislu!

hm..... :P :D :twisted:
Vsi za enega, eden za vse!

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Če jun 26, 2003 10:02 pm

Js pa tuning locim na okusen pa neokusen.Lep primer je Technotov Yugo.Vecina natunanih Yugotov ma ksne kurceve doma izdelane pragove, spojlerje, vse neki dol visi, ropota, ne pase zraven...medtem ko pr Technotu vse pase na svoje mesto in deluje res ubijalsko kot celota.Je pa res, da bi na njegovem mestu raj ves ta dnar dau za hujsi, sportnejsi avto, ampak to je ze spet mnenje posameznika.

P.S. Da ne bo kdo reku, da komu u rt lezem, Yugo je pac lepa primerjava...
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če jun 26, 2003 10:16 pm

Jaz vse kar dam na avto al pa kar bom kdaj dal počnem to samo zase- za svoj užitek.
So pa res taki k bi dal gor vse živo samo zato da jih pol vsi gledajo. To je pač stvar okusa. Recimo poznam par ljudi k jim je Tchnotov YUGO grd ampak to je njegova stvar kaj bo delu pa kako.

P.S. MEN JE DRUGAČ HUDO DOBR. :wink:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov