Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So sep 08, 2007 6:29 pm

avtomobilov zelo malo, ljudi precej manj kot lansko leto, prireditev preveč razpotegjena. bil sem od 8ih do 15ih pa vse kaj se je vmes zgodilo so ble kvalifikacije za db drag, merjenje izpuha in pa carwash. katastrofa. skoz bi se moglo neki dogajat, ne pa da neki je pa spet eno uro nič pa tako naprej. celoten program bi se mogu odvit v roku 4-5 ur, ker potem postane dolgočasno.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So sep 08, 2007 7:03 pm

Sem bil tam dobro uro, pol sem pa šel. Si lahko v tem času vse pogledaš. Sej je blo zanimivo, ni blo pa bohved kaj. Vseeno se mi zdi fajn da se je vsaj kej naredilo, tko da vseen je blo uredu it pogledat.

p.s.: nej že menjajo Pio na carwashu ker postaja dolgocajtna.
Če je ravno, ni zabavno.

travac
Nov uporabnik

avtoshow

Napisal/-a travac So sep 08, 2007 7:04 pm

Jaz nisem prisel,ker se Pia ni slekla-Ni bilo striptiza. :(

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR So sep 08, 2007 7:07 pm

S|icKeR je napisal/-a:avtomobilov zelo malo, ljudi precej manj kot lansko leto, prireditev preveč razpotegjena. bil sem od 8ih do 15ih pa vse kaj se je vmes zgodilo so ble kvalifikacije za db drag, merjenje izpuha in pa carwash. katastrofa. skoz bi se moglo neki dogajat, ne pa da neki je pa spet eno uro nič pa tako naprej. celoten program bi se mogu odvit v roku 4-5 ur, ker potem postane dolgočasno.

Na vseh show-ih sem bil letos in lih zadnjega sem bil prisliljen izpustit. :cry:

Ja, kar se tice trajanja se strinjam s tabo, program bi se mogu odvit v roku 4-5 ur ampak moras tudi razumet organizatorje........oni so placali prostor in poskrbeli za hrano in pijaco, ce prireditev traja 12 ur bodo tudi vec prodali.....ker ce bi se vse odvilo v parih urah bi konzumacija hrane in pijace upadla za vsaj 50%, tko pa gre folk med tem ko se nic ne dogaja, kaj pojest in popit.
Je pa tudi res da bi se mogli nekaj umislit, da bi se skozi celoten dan nekaj dogajalo, ker ce bi se, ne bi blo problem tudi 2 dni bit na show-u.
Kaj bi se pa moglo dogajat, pa se nihce od nas, na zalost ne ve. :roll:

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ So sep 08, 2007 7:45 pm

ma ni blo newem kak odlično, je pa blo za pogledat

slike:

http://doctordj1.photovillage.org/galle ... ,_08.09.07

lp
Red Angel

travac
Nov uporabnik

Napisal/-a travac So sep 08, 2007 7:53 pm

Oglejte http://www.partymagazine.net/index.php?act=index&p=37 si to stran.Je gor tudi dosti tuningov pa seveda hostes.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So sep 08, 2007 8:31 pm

Kaj pa bo jutri? Danes nisem utegnil :(
Bo jutri use isto?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 08, 2007 8:37 pm

H2 je napisal/-a:Kaj pa bo jutri? Danes nisem utegnil :(
Bo jutri use isto?

ti pise vse lepo.. bikerji + oldtimerji vw ter nadaljevanje predelave avtomobila

@travac: tole pa sploh nima veze... z danasnjim showom tako da ne vem kaj
si hotel s tem dat kaksen poseben namen.... (v prid prevelikokrat slikanim hostesam?)

http://www.automotorshow.si/fotogalerije_2007.htm (vec kot dovolj slik)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So sep 08, 2007 8:55 pm

Men je pa blo čisto 8) ne vem pa zakaj morate eni zmeraj komplicerati :?: to ni vredu uno ni vredu :roll: po moje pa da,so bile očitne razlike od lanskega leta 8) ta ko da vse pohvale organizatorjem ;) in le tako naprej :D
Slika

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos So sep 08, 2007 9:18 pm

Meni je blo všeč, pa sem bil skor cel dan tam! Mi ni žal za pot! Čeprav mi je bil avto show, ko je bil še na prejšnji lokaciji v Grosupljah tudi zakon ;)

Še sreča, da se kaj takšnega sploh organizira...Kompleksna zadeva... Saj se je kr dosti stvari dogajalo! Malo tukaj, malo tam! Vmes si pa s kolegi kakšno rekel in je par urc hitro minilo :P

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So sep 08, 2007 9:37 pm

kaj je kdo slikal tisto predelavo, da vidimo malo kak poteka to.. ja glih delam soboto pa nedeljo pa nemorem prit :cry:

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So sep 08, 2007 9:41 pm

grem jutri,komi čakam 8)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 08, 2007 9:46 pm

res je bil top show, pogrešal sem edino malo več stylerjev iz različnih klubov. Videt je res blo dosti, sploh v dvoranah 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos So sep 08, 2007 10:02 pm

Doche je napisal/-a:kaj je kdo slikal tisto predelavo, da vidimo malo kak poteka to.. ja glih delam soboto pa nedeljo pa nemorem prit :cry:

V dvorani je bla ena srebrna storia z LJ tablicami pa pobrušenimi oznakami motorja na letvicah! Verjetno je to to! Slikal nisem, ker so bile do takrat menjane le zadnje LED luči (silver), pa en mojster je delal muziko not! Platišča so pa bila pripravljena za montažo!

Tudi, če ni ekstremno je vredno pohvale, ter čestitke lastniku!

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych So sep 08, 2007 10:18 pm

Super organizacija, in odlično izpeljana izvedba! Pohvale organizatorjem.

Kritizirajo pa se tako ali tako ČISTO vse prireditve pri nas. Naj me kdo popravi če ni res.

Lp Boych

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 So sep 08, 2007 10:37 pm

Boych je napisal/-a:Kritizirajo pa se tako ali tako ČISTO vse prireditve pri nas. Naj me kdo popravi če ni res.
Lp Boych

se popolnoma strinjam s teboj...... ;) ;)

...največja fora je pa v tem da kritizeraji tisti ki nimajo nič za pokazat ( avto).. oz. niso sposobni na kup spraviti niti 10 ljudi.... :/:o:/ ....

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo So sep 08, 2007 10:41 pm

ma kaj, prov dobr je blo. šel sem sam, pa nisem bil niti minute sam! veliko poznanih srečal, videl nekaj novih avtomobilov, ogromno lepih deklet in hostes 8)

me je pa presenetilo da ste nafilal vse hale ;) hvala bogu da se kdo spravi tako veliko stvar organizirat ;)

o programu pa ne morem nič rečt, ker nisem spremljal.... videl sem le nastop Karme (una pevka je ipak huda) 8)
netehničen tip :)
Slika

xxseby
Novinec

Kraj: medvode/pirnice

Napisal/-a xxseby So sep 08, 2007 10:58 pm

Na kratko :lol: :lol: BLO JE FULL DOBR :lol: :lol: skoz se lepo dogajal pohvala :P
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR Ne sep 09, 2007 3:16 am

zakon blo! pohvale organizatorjem. ja res pa nevem kaj enim zmerm nekaj ne paše . . . pa če komu kaj ne paše pa nj on najde 150 ljudi ko bo delalo 2 dni na showu pa nj bolje izpelje show pa bo ql...
lp
my blood type is type-R

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne sep 09, 2007 5:55 am

nejko307 je napisal/-a:
Boych je napisal/-a:Kritizirajo pa se tako ali tako ČISTO vse prireditve pri nas. Naj me kdo popravi če ni res.
Lp Boych

se popolnoma strinjam s teboj...... ;) ;)

...največja fora je pa v tem da kritizeraji tisti ki nimajo nič za pokazat ( avto).. oz. niso sposobni na kup spraviti niti 10 ljudi.... :/:o:/ ....

Tudi jaz se popolnoma strinjam z vama ;)

Lp, A
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov