evo jst tud zdele pršu temen kot bi bil na morju......... vozil 15,2........ ja upam da se do jeseni ta čas izboljša..... drugače pa mi je šlo na dragu najbolj na jetra to ker večina hrvaških tekmovalcev taktizirala........
ja lol na vsaki 3 sliki one bedne babe.. ko da je bla erotična tržnica malo razočarani nad styling udeleženci, če nebi bilo BMWjašev bi bil parkplac prazen. dobesedno drugače pa super organizacija, cel čas se je nekaj dogajalo.
Skratka moji odtisi..........organizacija med dogodki se mi je zdela napram lani slabša...........skakanje med dogodki je blo dokaj počasno in zahtevno po tem blesavem blatu.............lahko bi jebemumater vsaj pokosili..........avto sm meu itak čist na koncu steze....tk da sm lahka prehodu po tej brozgi ogromno do samega dogajanja.........dopadla se mi je postavitev avtov na street style-u in bikin car washa........ja in sevede striptiz.........tam sem dobesedno noreu s snemanjem in slikanjem...........blokad in avspuhov sm se naposlušau......mater so jo tam žgali megan, fiat coupe pa tastara VTI-jka.......
Kar se tiče drifta..........svaka čast nekaterim, ko so pokazali mojstrstvo........edn je celo tk doug driftu, da je gumo celo uniči............
Drag race mi je biu tokrat manj zanimiv, vsaj je manjkalo nekaterih slovenskih "hitrih" drag racerjev...........
Drugače vreme pa super.......malo se je neki krmulilo ampak vročinsko sonce se ni dalo, tko dam sm vs rdeč.....
Slike in filmčke popam kasneje, ker je tega dreka ogromno za naložit
Meni se je vse vrei zdelo no samo pač škoda da je prej deževalo celi teden pa pov in je trava res bla v ku*** in si je pač par modelov avtov ničlo eni so pa jezni bli ko so meli puni havf blata ..
Men je blo najbolj smešno ko mi tipson reče da morem zravn golfa postavit, zravn pa bla 1m visoka trava. Seveda pustim vzmes fraj pridem nazaj že vidim enga z cliotom noter heh. Blato mi gre pa res na falus. Ampak drugje ne moreš parkirat žal.