Srečanja avtomobilskih navdušencev...

chewan
Nov uporabnik

Kraj: kotlje

Napisal/-a chewan Po jul 02, 2007 9:17 pm

jaja lepo porihtan twingec Reptile

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Po jul 02, 2007 9:21 pm

lejte fantje v ravnah je model ko dela nalepke reklčamne napise full poceni mojmo brato je polimal komplet motor kavasaki zxr v soboto ob 11 zvečer pa je delal dobre 3 ure računal je pa takratnih 7.500 sit seveda mu je pa brat malo pomagal piše se pa večko je pa kr za kzanostri pa je kr mojster :D

aja pa še to js bi tudi spredaj na vetrobransko steklo dal napis zadej pa voziček lp :D
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Po jul 02, 2007 9:28 pm

Stardo .. sprejemomo vse predloge tak da če maš kaki predlog bi bli veseli če bi plano z njemo naprej
Slika

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Po jul 02, 2007 9:28 pm

HRIBERNIK24 je napisal/-a:aja pa še to js bi tudi spredaj na vetrobransko steklo dal napis zadej pa voziček lp :D

Ti oz. vi to resno?? Če že pride kaka nalepka v poštev bo mogla bit hudo diskretna...vsaj za mojo karjolo pa še to kje na strani :roll:
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

stardo
Novinec

Napisal/-a stardo Po jul 02, 2007 9:31 pm

Tiicoo je napisal/-a:Stardo .. sprejemomo vse predloge tak da če maš kaki predlog bi bli veseli če bi plano z njemo naprej

Pomoje je najbolš, da vsak zase pove svoje glasbene želje glede nalepk, majc ipd. ker so okusi različni. Eni bi radi malo večje napise, spet drugi malo manjše. Zato bi blo najbolš, da se nardi en logo v večih varjantah (napis skup z sliko, samo napis, samo slika) pa si vsak nardi kk mu paše, če sploh.

PS: predlagam, da se stvar preseli na pravkar ustvarjen forum (sej vsi vete kerga mislim 8) )
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Po jul 02, 2007 9:38 pm

Sem napiso tudi tu tudi na forumo da se moremo zmenit kdo bo mev kak napis pa kako velik tako da ... ja se lahko ja preseli tota tu bo pa tudi naj še ostali vidijo da se mamo fajn :D
Slika

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Napisal/-a l2eptile Po jul 02, 2007 9:43 pm

jaja trenutno je fajn, ko bo pa stvar stekla tk ko more bo pa noro. :D

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Po jul 02, 2007 9:53 pm

kot sem napisav na drugemo foromu

Tiicoo je napisal/-a:ja zato so pa srečanja pa lepo se pove svoje mnenje ob pitju raznih pijač in jedači :D

tako da .. bo veliko tem za predebatirat v nedeljo jutri nam bo bibek povedav čas kraj dogajanja .. jesti bomo naročli pekli še nebomo ker pač škoda dnarja da rezerviramo pole bo pa dež in bo dnar bek vržen niti nevemo kolko nas bo .. tak da jutri podrobnosti
Slika

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Napisal/-a HRIBERNIK24 Po jul 02, 2007 10:07 pm

zakaj pa ne malo reklame za naš klub bi blo vredi a ne pa itak ko se je naveličaš jo lahko vtrgaš dol kolegi iz nazarja imajo goba racing team pa majo nalimano na šajbi to lp
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Po jul 02, 2007 10:11 pm

Js itak da bom na vlko mev logo pa napis .. spredaj še kaki link od našega foruma itd :D majco itak kako več naročo tak da ...
Slika

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Napisal/-a l2eptile Po jul 02, 2007 10:18 pm

Tiicoo ka pa jst ko nebom mev logota,sicer se pa moj avto najbolj prepozna v klubu.bo majca kr zadostovala :P

stardo
Novinec

Napisal/-a stardo Po jul 02, 2007 11:01 pm

l2eptile je napisal/-a:Tiicoo ka pa jst ko nebom mev logota,sicer se pa moj avto najbolj prepozna v klubu.bo majca kr zadostovala :P

Tut jz ne vrjamem da bom kaj limo gr. Mi niti malo niso všeč napisi gr na prednji šajbi tipa: BLISK, THUNDER al pa RIEGER TUNING (pa v resnici še blizu ni biv:)) pa še ne zdi se mi da bi mogo naredit reklamni pano iz svoje kinderjajčke :P

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash Po jul 02, 2007 11:21 pm

l2eptile je napisal/-a:Tiicoo ka pa jst ko nebom mev logota,sicer se pa moj avto najbolj prepozna v klubu.bo majca kr zadostovala :P

...
dovgo sma ze kolega, sam tte besede so ble pa mal...ne vm ka...
ce se bos u sg-jo pelo, nebo 90 % folka vedlo da si v klubu, ceprav mas prepoznavnega twingona...ce se pa peles po lublani, pa 100% folka nebo vedlo da si v klubu...zto so pa nalepke, ni vazno kak avto mas...da ko se peles po tour de france, da te vidijo da si pac vozicek team...v tem je poanta
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

stardo
Novinec

Napisal/-a stardo Po jul 02, 2007 11:29 pm

se lahko na miljon drugih načinov pokaže pripadnost... mu pač ni da bi kaj po avto limal ;)

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever To jul 03, 2007 6:22 am

Aja na kak način pa? .... Ni mu zato ker že ima EVOLUTION caraudio, js tut mam gr zadaj vlko nalepko pa mi je kul pa jo bom vseeno dov dobu pa našo gor, v tem je poanta ko je kolonica 8) vsi mormo met nalepke.. ok idem ja na šiht ajt
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

GOGO_MAN
Nov uporabnik

Kraj: Črna n Koroškem

Napisal/-a GOGO_MAN To jul 03, 2007 6:57 am

Eto mene,net me je malo jeb.... :) v nedeljo se je malo zakompliciralo nism mogo nazaj,drugac pa vidim da je blo fajn, maov povejte za nalepke pa to,
Gogo_man

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Napisal/-a HRIBERNIK24 To jul 03, 2007 8:26 am

STARDO js jo bom da v vsakem primero gor spredaj in zada ti ka kakor češ pa mislim da bo še kr nekaj fantov iz kluba to naredilo lp
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo To jul 03, 2007 9:23 am

HRIBERNIK24 je napisal/-a:STARDO js jo bom da v vsakem primero gor spredaj in zada ti ka kakor češ pa mislim da bo še kr nekaj fantov iz kluba to naredilo lp

Tako je ... vglavnem meni js vseeno a boš mav gor al neboš a bo noso majco al neboš a boš mev majco na zadni polici al ne a boš hodo na srečanja al ne eni bomo meli pa bomo nosli pa bomo hodli .... samo vseeno bo lepo videt naprime čez kakih par srečanj jaz že planiram da bo taka lepa kolonica nas se pelala proti portorožu zaj si pa zamisli kak bo zgledal ko se nas bo naprimer 20 avtomobilov v rižo postavli pa vsi meli nalepke zadi gor pa iz vsakega avtona 2 ludeka vun z majcami ... zamisli si !!??
Slika

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Napisal/-a l2eptile To jul 03, 2007 9:27 am

sej jst jo bom pokno zadi na vrate, sm v glavnem una nalepka ko jo zdej mam gr ostane.

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To jul 03, 2007 9:40 am

Vsi vedno vsakemo svetujete da naj si napise dol potrga, pa ne vem kaj vse se, samo da je cimblizje clean look-u, zdej si bote pa nalepke gor limali. No saj, ce vam je vsec, zakaj ne. Jes vem da je nebom limav, ker mi je bols da ni nic na avtu!

Lp
Passat 1.8T ---> BMW 523i
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov