Katejvic je napisal/-a:George86 & roks85 nam bota pokazala uporabo rocne![]()
s cem sem miting pokvaro tak so vsi pred tem ze sli tak da malo tega bit in stem nemores mitinga pokvarit ha ha
Roks85 je napisal/-a:Katejvic je napisal/-a:George86 & roks85 nam bota pokazala uporabo rocne![]()
s cem sem miting pokvaro tak so vsi pred tem ze sli tak da malo tega bit in stem nemores mitinga pokvarit ha ha
S tem ko misliš da znaš obračat z ročno, pa v resnici nimaš pojma, pa s tem da prideš, narediš sranje, pa spi**iš, da te nebi dobli plavi angeli, ker tak nisi slišal kje se kaj homologira, da se o prometnih predpisih raje ne pogovarjamo... Pa pločnik idi rajši popravit....
George86 je napisal/-a:ja po eni strani si ga uničo! puni šus v ovinek,po ročni nisi znal zvozit in si zadel ob pločnik,pol si ze zagnal proti križišču in še enkrat zvozo slabo te je obrnlo in si še enkrat zadel pločnik... v glavnem 10min za tabo so se pripelali modri (samo mimo parkiranih so se pelali tak da ni blo nekaj resnega na srečo!!!) ampak naredo si sramoto sebi ter hondašem!![]()
![]()
Roks85 je napisal/-a:Ne rabim obračat z ročno da me vsi vidijo, ker nimam potrebe po pozornostiPa če že kaj delam, se prej prepričam da znam, predno si naredim sramoto pred množico. Če pa je problem v gumah in ne v tvojem (ne)znanju, pa ti priporočam da zaprosiš za socialno pomoč da boš našparal za ene kolko tolko ohranjene rablene gume
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov