Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a gorenc To avg 19, 2003 12:14 pm

Pa kwa se tle sam nekej napizdevate pa pametujete o temu dragu :evil: Rajš nej kdo da gor kkšn filmček alpa saj slike, da bomo še drugi imel kej od tega :? Pa brez zamere!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To avg 19, 2003 1:54 pm

gorenc je napisal/-a:Pa kwa se tle sam nekej napizdevate pa pametujete o temu dragu :evil: Rajš nej kdo da gor kkšn filmček alpa saj slike, da bomo še drugi imel kej od tega :? Pa brez zamere!

Ja pa dej se ti kej gor ne pa da sam govoris.Dobite zvecer mogoce se filmcek od voznje s Cliom 3.0 V6. Bom videl ce bom imel zdej cas se snemat.K mislim da mi bo voznja vzela prevec casa in dela:))))))

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To avg 19, 2003 2:43 pm

Alo! Res človeka zaposli, tkole k bere vaše "izjave" na forumu :D
Uglavnem, fajn so tele dirke, škoda da mene ni bilo, sm pa prišel potem pred rondo bar, sej je mogoče kdo kej vidu, slišu (okrog 0.00), in tm udaru en drag z kolegom, sam na mojo smolo je blo tm okrog ena marica (skrita za oglasno desko) in bel civilni kangoo, ki se je vozil skoz okol.
No kogar ni bilo, bom na hitr povedu, da se boste se na moji zgodbi mal časa zapravili... Midva zastartava in cez 5s, ze marica in lučke in ..."nebesa":)
Nato sva oba pocakala pred trgovino Jello, kjer je pred nama marica zabremzala, kot bi hotela uiti... (nevem zakaj :?: )Stopita ven policaja, prav tako tudi moj kolega v drugem avtu. Prleti en policaj k njemu in (tako kot v filmih) ga obrne proti avtu, brce v noge da so bile narazen in ga pregleda kot kakega mafijaša ali hudega kriminalca. Moram reči, da je bil moj policist bolj prijazen...(verjeto sem mu deloval nekoliko starejši) Pokazati sem mu moral vso opremo, pregledal je vse profile gum(so nasrečo letos nove),nato me je le poklical k marici, kjer me je spraševal če imam preveč denarja, če vem kaj delam,če sem priseben, če imam tolk hudo štependijo, da si lahko kaj takega privoščim(zanimiv pogovor):) Malo se je umiril ko sem mu napihal 0.00 (logično), nato pa mi rekel, da naj grem na grobnik, kjer mi bo avto po vsej verjetnosti po enem krogu "vzel dušo". Ko sva opravila, mi je izročil le še položnico in adio!!!
To je bil zame izredno zanimiv večer (morte verjet) sploh pol ko je v denarnici nastopila suša:)
Zelo se pa čudim da mi ni nič težil zaradi modrih ledic spredaj v lučeh (glavne sem imel ugasnjene (logično)) :lol:
Verjetno vas se zanima kako močna suša je nastoa...
15k-leva stran ceste
10k-ugasnjene luči
15k-prehitro speljevanje
10k-prehitevanje brez smernika (čeprav sem ze prej stal na levi strani) :-P

Kolega je pa dobil:
10k-ker kao ni bil privezan-čeprav je bil(mislim da zato ker je prehitro zlezel ven iz avta in ga kaps ni videl)
20k-mislim da sodniški stroški (dobil je sodnika za prehitro vožnjo-samo on (kar mi še danes ni jasno kako, sicer sem mu rekel naj zahteva za izpis, pa kdo ga je meru, sam je bil malo preveč v šoku in ni bilo na koncu nič)
15k-prehitro speljevanje

:!: :!: :!:

Moj nasvet... NE DRAGAT ČE NISTE 100% PREPRICANI DA NI NOBENGA KAPSA, raje porabite ta denar za kak spojlar ali športni filter :vrum
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To avg 19, 2003 2:50 pm

alesi je napisal/-a:Dobite zvecer mogoce se filmcek od voznje s Cliom 3.0 V6. Bom videl ce bom imel zdej cas se snemat.K mislim da mi bo voznja vzela prevec casa in dela:))))))

SE PRIPOROČAMO :!: :!:
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To avg 19, 2003 3:42 pm

jao starac so vas ogulili :shock:

pa kje si mel pamet,da si se šel po btc-ju zajebavat.pa tam jih je vedno veliko :wink: (no saj zdaj veš)
ko te policaj ustavi ti je prepovedano po zakonu izstopit iz avta.zato se je policist ustrašil in vsekakor bolj surovo nastopil.djte to upoštevat :!:

Eddie
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Eddie To avg 19, 2003 3:47 pm

Ja nimaš sreče pa to se lohka prov vsakmu nardi! pišuka zdej če bom koga izzval bom raj prej cestu 45* prečekiru bo bolš kokr če mi en kapi počitnice na morju s*****.

lp

Eddie

lost1
Novinec

Napisal/-a lost1 To avg 19, 2003 4:12 pm

pager je napisal/-a:
Moj nasvet... NE DRAGAT ČE NISTE 100% PREPRICANI DA NI NOBENGA KAPSA, raje porabite ta denar za kak spojlar ali športni filter :vrum

Ej am kako nej ti povem, VSI tisti policaji so bili tam samo zaradi nas,ker ko nas je prislo cca 40 avtomobilov pred tisti lokal, smo se vis parkirali pa leteli vn iz avtomobilov, in ker nas niso nasli, so se poskrili v okolici, in bili so dejansko povsod.Mi smo videli tebe in tvojega kolega kako sta se pripravljala na start, se mahali smo vama z rokami da ne startat, ker je bilo v okolice policije cca 8 komadov,ampak nista vidla nic, samo spelala sta, in policaji pa seveda za vama....

No medtem ko so vaju lovili in popisovali, smo se ubistvu vsi k smo bli pred lokalom in v blizini odpelali v nasprotno smer, tako da zal mi je res da si dobil tok kazni,samo zakaj dragas , preden preveris teren?Ce ze mors nekje pred lokalom to pocet, dej se zapelji drugic en krog,da vsaj vids kje kaksna patrulja caka.
Jst sm tud po Ljubljani ze dostkrat pokasiru kej,zarad takih stvari, v BTC-ju sm dubu enkrat 50 jurcku,k nism vidu policaja pa sm se z rocno vrtel...seveda sem pobegnu pol,sam so me dubl, in je bla kazn,ampak a ves kaksne kazni sm dobil?Zelo butaste ubistvu

-Nism dajal smernikov
-Voznja brez luci
-Pospeseno speljevanje
-Neuporaba varnostnega pasu , ceprov sem bil privezan

Pa je bilo 50k, pobega mi sploh ni dal...pa na ročno pa se na marsikej je tudi pozabil,k je vidu da se je mogu zapodi za mano.Sreca v nesreci

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar To avg 19, 2003 5:12 pm

To sta bila vidva kekca, mem kapsov dregata, pol Rondoja se vam je smejal:)

Drugic ste vabljeni na ilegal drag , poskrbljeno za varnost in obvescanje o prihodu policajev:)
Za ve info lohk tudi na pm...

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To avg 19, 2003 7:27 pm

tako kot sem obljubil,en filmcek sem uspel posneti za ostale ni blo casa vsaj pri voznji s Cliom 3.0 V6.
Drugace pa ce vam povem ni nic posebnega,majckeno razocaranje.Mislil sem da bo dosti bolj vleklo,ce ga primerjam s cliom 2.0 16V je priblizno 20% hujsi.To pomeni da kr mal malo.
ftp://dirka:dirka@212.118.91.141:555/clioV6

in se pot domov s mojim cliom:
ftp://dirka:dirka@212.118.91.141:555/posavc.WMV
:) :) :) :) :) :)

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To avg 19, 2003 7:56 pm

aja filmck od cliaV6
ftp://dirka:dirka@212.118.91.141:555/clioV6.WMV

pozabu dat koncnico:(((

mcoupe
Novinec

Napisal/-a mcoupe To avg 19, 2003 8:01 pm

fajn za videt!

btw:a si si ga na remontu sposodu?

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To avg 19, 2003 8:05 pm

ja na Remontu,sam ne sposodu,testna voznja:))

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. To avg 19, 2003 8:20 pm

men ne dela :evil:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To avg 19, 2003 8:38 pm

Qwerty je napisal/-a:sem ena frača, ki po teh mitingih laufa zato, da bi kakšnega frajerja speljala.

Brez komentarja!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex To avg 19, 2003 8:58 pm

@alesi --> sem najprej pogledal voznjo s tvojim, pol pa še z V6 in tu je razlika OČITNA :P
Drgač pa UMIRI SE MALO, S SVOJIM SI ENE DVAKRAT, TRIKRAT (PREH. V OVINK, SKOZI NASELJE MIMO PEŠCEV,.. :!: :?: ) MAL PREVEČ ZABLUZIL. AMPAK RESNO POBA, DEJ PROBAJ DRUGIČ VSAJ OB ČASU, KI JE ZNAČILEN npr za SPLOŠNO ZNAN GETAWAY IN.. saj več kje :wink: ... RESNO MISLIM.
Drgač pa ni slabo, se vidi da si vajen ceste (kar pa je včasih če voziš zato na polno lahko usodno, saj veš, nenadoma se zgodi kaj, kar navadno ne predvidevaš. Ufff sorry za tole pridigo ampak je dobronamerna 8)
:wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. To avg 19, 2003 9:12 pm

evo dela :D

uglavnm. clioV6 - preslaba kvaliteta da b se kj hudga vidl :roll: :D drgač pa,... kar se je vidl ( :wink: ) je kul

posavc:
ta cesta je pa ful nora za gont! sam tm čez Dobro Polje je že tak asfalt, da so vsako fliko že petkrat poflikal :roll: + cesta je taka da sam gledaš kdaj boš dol ''padu'' če ne vozš po sredin - tolk je izbočena. a ni res?
drgač pa FUL dobr vozš :!: sam prehitr :vc (joke)

p.s.: počas s daleč pride
p.p.s: hitr pa še hitrej :mrgreen:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell To avg 19, 2003 10:51 pm

No jest sm dobil 45k sit.....
V8 POWER

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr avg 20, 2003 12:03 am

kaj blo, techno?

so te dobli copsi, al kaj?

če ti ni tu za razlagat pa pošlji pm al pa na ircu povej
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr avg 20, 2003 12:15 am

zoranwagen je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:sem ena frača, ki po teh mitingih laufa zato, da bi kakšnega frajerja speljala.

Brez komentarja!

"prjatu", gledam(o) tole tvojo slikco na zupovmu serverju. ti posljem se kaksno? da ne bos mel preveč ožuljenih rok... tale je že mal obrabljena.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr avg 20, 2003 12:22 am

dajta se umirit, no... če se že postrani gledata, se vsaj ignorirajta, če ne pa bosta morala it kam drugam na bojišče... oprostita

zdaj sem obema dokazal, da ne stopam na nobeno stran, ampak samo to, da mi gre na qrac, da se kregata vsem na očeh, oz. monitorjih... zdaj pa tišina
Zadnjič spremenil RegY, dne Sr avg 20, 2003 12:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov