Alo! Res človeka zaposli, tkole k bere vaše "izjave" na forumu
Uglavnem, fajn so tele dirke, škoda da mene ni bilo, sm pa prišel potem pred rondo bar, sej je mogoče kdo kej vidu, slišu (okrog 0.00), in tm udaru en drag z kolegom, sam na mojo smolo je blo tm okrog ena marica (skrita za oglasno desko) in bel civilni kangoo, ki se je vozil skoz okol.
No kogar ni bilo, bom na hitr povedu, da se boste se na moji zgodbi mal časa zapravili... Midva zastartava in cez 5s, ze marica in lučke in ..."nebesa":)
Nato sva oba pocakala pred trgovino Jello, kjer je pred nama marica zabremzala, kot bi hotela uiti... (nevem zakaj

)Stopita ven policaja, prav tako tudi moj kolega v drugem avtu. Prleti en policaj k njemu in (tako kot v filmih) ga obrne proti avtu, brce v noge da so bile narazen in ga pregleda kot kakega mafijaša ali hudega kriminalca. Moram reči, da je bil moj policist bolj prijazen...(verjeto sem mu deloval nekoliko starejši) Pokazati sem mu moral vso opremo, pregledal je vse profile gum(so nasrečo letos nove),nato me je le poklical k marici, kjer me je spraševal če imam preveč denarja, če vem kaj delam,če sem priseben, če imam tolk hudo štependijo, da si lahko kaj takega privoščim(zanimiv pogovor):) Malo se je umiril ko sem mu napihal 0.00 (logično), nato pa mi rekel, da naj grem na grobnik, kjer mi bo avto po vsej verjetnosti po enem krogu "vzel dušo". Ko sva opravila, mi je izročil le še položnico in adio!!!
To je bil zame izredno zanimiv večer (morte verjet) sploh pol ko je v denarnici nastopila suša:)
Zelo se pa čudim da mi ni nič težil zaradi modrih ledic spredaj v lučeh (glavne sem imel ugasnjene (logično))
Verjetno vas se zanima kako močna suša je nastoa...
15k-leva stran ceste
10k-ugasnjene luči
15k-prehitro speljevanje
10k-prehitevanje brez smernika (čeprav sem ze prej stal na levi strani)
Kolega je pa dobil:
10k-ker kao ni bil privezan-čeprav je bil(mislim da zato ker je prehitro zlezel ven iz avta in ga kaps ni videl)
20k-mislim da sodniški stroški (dobil je sodnika za prehitro vožnjo-samo on (kar mi še danes ni jasno kako, sicer sem mu rekel naj zahteva za izpis, pa kdo ga je meru, sam je bil malo preveč v šoku in ni bilo na koncu nič)
15k-prehitro speljevanje
Moj nasvet... NE DRAGAT ČE NISTE 100% PREPRICANI DA NI NOBENGA KAPSA, raje porabite ta denar za kak spojlar ali športni filter